10203
-
#8638 Alapon 200 dmg-et ad nekem a kezdő kard volt kb 80 :D a Black Knightot simán felszecskáztam vele :P persze még így is meglehet halni egy patkány által is :D -
Negritis #8637 wikispaces-n találtam is hozzá guide-t :D
nem túl fair, de ez van :D -
Negritis #8636 visszamászok érte valahogy akkor :D -
#8635 az elején az a kard nagy segítség, sok kellemetlenségtől megkíméli magát az ember :D -
#8634 Meg lehet, persze. De sokat segít, ha van.
Egy ilyen mocskos szemét játéknál minden kis segítség jól jön :) -
Rony94 #8633 Íj nélkül is meg lehet csinálni. Én vagyok rá az élő példa. Direkt úgy csináltam hogy only-melee voltam. :) (egyedül a sárkány farkánál használtam, de azt is már a játék végén, úgyhogy nem sokat segített a kard) -
#8632 Íjat-nyilat feltétlen vegyél, kötelező.
Nem is a pusztítóértéke miatt, de sokszor segít, ha van, mert nagyobb bandányi moboktól el lehet vele csalogatni 1-2-t, hogy ne kelljen az összessel egyszerre küzdeni. Ez alapvető taktika.
Szóval azonnal húzás a kereskedőhöz! És vegyél sok nyilat ( az alap is elég, de legyen sok), mert kell. -
#8631 A vezetékest simán rá lehet dugni a pc-re. -
MaRee #8630 Kösz megpróbálom, ha nem akkor kölcsön kérek egy kontrollert. Sima x360-ast rá lehet dugni gépre vagy hogy van ez? -
#8629 Én Blighttownnál törtem meg és vettem egy kontrollert :D
Egyébként bill+egérrel sem lehetetlen, csak szedd le a mousefixet das nexusról. Az elég sokat segít, bár még úgy sem az igazi. -
MaRee #8628 Billentyűzettel játszható ez a játék valamilyen beállítással? Vagy fontos a kontroller? Mert próbáltam kb 1 órát nyomni bill.-el, de rémálom :D -
Negritis #8627 aham :D kár hogy nincs nyilam :D de akkor majd bugázok 1et valahogy -
#8626 a farkát kell párszor meglőni nyíllal és akkor dobja a kardját :D amivel elég könnyen lehet haladni -
Negritis #8625 modnjuk az fel sem merült bennem hogy a hídon lévő sárkányt már most le lehet vágni :D -
Negritis #8624 öö nem :D
felhúztam egy kapu-t, ott van egy boss szerűség de föntről közbe lőnek úgyhogy nem mentem arra
ha a másik irányból próbálok menni ahol ez a bonfire-s leágazás is van, olyan Knight áll előttem aki szintén könnyen levert , de most majd arra megyek ha lesz időm megint kínozni magam :D -
#8623 Megszerezted a sárkánytól a kardot? azzal kb. se perc alatt ledarálod :) -
Negritis #8622 igen ezt már olvastam, jelenleg pajzs - fejsze / pyro val megyek és van 1-2 helyen gond
pl most egy fejetlen szobornál akadtam kicsit el a blacksmith/bonefire után
kicsit még "gyúrok" aztán valahogy lenyomom :D
remélem a 2 PC-s portja jó lesz, mert agyalok hogy beruházok rá manvsgame-t nézem ahogy streameli PS3on és hát nem rossz -
#8621 Alapvetően nincs olyan, hogy pyro, warrior, thief etc. Minden "kaszt" pusztán a kezdő felszerelés és statpontokban különbözik. A játék első 4-5 órája után minden kaszt összefolyik, bárki lehet bármi, nincs bünti, vagy előny. Lehetsz nehézpáncélos kétkezes thief, íjjász pyro vagy akár mágus warrior.
Tehát a kérdésedre a válasz: azt használod ami neked szimpatikus. Annyi, hogy az elején érdemes eldöntened hogy dex (könnyűfegyverek, dárdák, íjak) vagy str (nehézkardok, bárdok, stb) fegyvernemre gyúrsz. Mágia mellett is szükséged lesz könnyű/nehézfegyverre, a mágia csak support támadás. A játék háromnyegyedéig legalábbis. -
Rony94 #8620 Engem ne kérdezz. Én még csak Warrior-al mentem. -
Negritis #8619 van amúgy javallot fegyó Pyronak? vagy ami "tetszik" azzal zúzzam? -
El Gigante #8618 Nekem sem volt baj a demon's soulsal! Bevallom egyszer ki is kapcsoltam a gépet flamelurker miatt, utána lenyilaztam gyáva modón. De ng+ ban lekardoztam egy hétvége alatt! -
#8617 Teljesen egyetértek, de gondolj bele mi lett volna ha 2 slotos mentés van.
Rögtön ezer+1 visszaélést lehetett volna vele letudni konzolokon... PC-n ez meg is történt :-/ -
#8616 Amúgy a szánt szándékkal egy mentésnek nem látom a miértjét.
Úgy kellett volna csinálni, hogy ne tudják kihasználni könnyítésre a 2-3 mentést csak hiba esetén töltődött volna be a régebbi. -
#8615 Nekem sem volt gond de tele van a net vele, hogy elbaszódott sok embernek a mentés. Képek is vannak róla. Én se örültem volna ha mondjuk 200 óra után elromlik a mentés. (Xbox) -
#8614 Szánt szándékkal van egyetlen mentés.
A PS3-as verzióban DeS/DaS pl. le is van védve a savegame, legális eszközökkel nem készíthetsz róla biztonsági másolatot sem.
Mind a 3 platformon 1 karakter/1 mentés megoldással vittem végig többször is. Nem volt gond. Lehetett volna, aggódtam is... de nem volt. -
#8613 Ja, mert az idióta fejlesztők ugyan arra a mentésre mentenek mindig. Sok játékban van ilyen hiba. Csak ugye olyan játéknál nem annyira dühítő ahol mondjuk van fejezetválasztó vagy csak 8 órás maga a játék. Itt ez gáz.
Semmiből nem tartott volna megcsinálni, hogy legyen 3 mentés mindig és ne mindig ugyan azt írja felül hanem váltogassa. Így ha az egyik beszarik akkor ott a másik. -
Negritis #8612 igazából a "szépség" annyira nem érdekel a látvánnyal nincs nagy gondom a kis rángatások zavaróak
de sztem inkább a portolási problémák vannak semmint ilyesmi
mindenestre megnézem így is -
Rony94 #8611 Jaaa, szóval ez csak a háttérben megy. Értem. :) -
#8610 DSfix biztonsági mentést készít. Mert a játék hajlamos elb*szarintani olykor. -
Rony94 #8609 Automatikus mentés az alapból van játékban, nem? 10 másodpercenként nálam mindig megjelent a jobb felső sarokban a láng jel. -
#8608 Akkor is tedd fel a DSFix-et. Ég és föld. Normális felbontás, élesebb textúrák, automatikus játékmentés mentés, stb. -
Negritis #8607 csak a steames verzió van fenn, a kamera kezelés ugrálk néha kicsit az egér miatt
de nem vészes :D -
Rony94 #8606 A DSfix-et felraktad?
Link -
Negritis #8605 igazából csak 1-1 órát szenvedek vele, még kontrollerrel sem az igazi sajnos
ennyi idő viszont kevés hogy igazi "áttörés" jöjjön
remélem a 2 portolása jobb lesz -
Rony94 #8604 Próbálkozz nyugodtan, akkor a legédesebb a továbbjutás, ha saját magad jössz rá a megoldásra. Jó játékot. És üdv a Souls világban! :) -
Negritis #8603 köszi, jelenleg vannak bajok a haladással, de majd alakul :D -
Rony94 #8602 Majd Depth-ben találkozni fogsz egy másik Pyromancer-el és ha őt kiszabadítod, akkor visszatérve Firelink Shrine-ban tudsz vele beszélgetni és a tűz képességeket is nála tudod fejleszteni.
Depth-be a Capra Demon legyőzése után jutsz el. -
Negritis #8601 köszi, még annyi hogy lehet valahogy növelni pl a fireballok számát? -
#8600 Minden kaszt esetében: 1. endurance 2. str vagy dex, 3. vitality -
Negritis #8599 elkezdtem egy Pyromancert és egész jó :D
első 2 boss viszonylag könnyen lement utánna volt kis gond, de nem vészes
mire érdemes húzni amúgy?
köszi