10203
  • MrDevil
    Alapon 200 dmg-et ad nekem a kezdő kard volt kb 80 :D a Black Knightot simán felszecskáztam vele :P persze még így is meglehet halni egy patkány által is :D
  • Negritis
    wikispaces-n találtam is hozzá guide-t :D

nem túl fair, de ez van :D
  • Negritis
    visszamászok érte valahogy akkor :D
  • MrDevil
    az elején az a kard nagy segítség, sok kellemetlenségtől megkíméli magát az ember :D
  • Voltan
    Meg lehet, persze. De sokat segít, ha van.

Egy ilyen mocskos szemét játéknál minden kis segítség jól jön :)
  • Rony94
    Íj nélkül is meg lehet csinálni. Én vagyok rá az élő példa. Direkt úgy csináltam hogy only-melee voltam. :) (egyedül a sárkány farkánál használtam, de azt is már a játék végén, úgyhogy nem sokat segített a kard)
  • Voltan
    Íjat-nyilat feltétlen vegyél, kötelező.

Nem is a pusztítóértéke miatt, de sokszor segít, ha van, mert nagyobb bandányi moboktól el lehet vele csalogatni 1-2-t, hogy ne kelljen az összessel egyszerre küzdeni. Ez alapvető taktika.

Szóval azonnal húzás a kereskedőhöz! És vegyél sok nyilat ( az alap is elég, de legyen sok), mert kell.
  • benőmenő
    A vezetékest simán rá lehet dugni a pc-re.
  • MaRee
    Kösz megpróbálom, ha nem akkor kölcsön kérek egy kontrollert. Sima x360-ast rá lehet dugni gépre vagy hogy van ez?
  • benőmenő
    Én Blighttownnál törtem meg és vettem egy kontrollert :D
    Egyébként bill+egérrel sem lehetetlen, csak szedd le a mousefixet das nexusról. Az elég sokat segít, bár még úgy sem az igazi.
  • MaRee
    Billentyűzettel játszható ez a játék valamilyen beállítással? Vagy fontos a kontroller? Mert próbáltam kb 1 órát nyomni bill.-el, de rémálom :D
  • Negritis
    aham :D kár hogy nincs nyilam :D de akkor majd bugázok 1et valahogy
  • MrDevil
    a farkát kell párszor meglőni nyíllal és akkor dobja a kardját :D amivel elég könnyen lehet haladni
  • Negritis
    modnjuk az fel sem merült bennem hogy a hídon lévő sárkányt már most le lehet vágni :D
  • Negritis
    öö nem :D

felhúztam egy kapu-t, ott van egy boss szerűség de föntről közbe lőnek úgyhogy nem mentem arra
    ha a másik irányból próbálok menni ahol ez a bonfire-s leágazás is van, olyan Knight áll előttem aki szintén könnyen levert , de most majd arra megyek ha lesz időm megint kínozni magam :D
  • MrDevil
    Megszerezted a sárkánytól a kardot? azzal kb. se perc alatt ledarálod :)
  • Negritis
    igen ezt már olvastam, jelenleg pajzs - fejsze / pyro val megyek és van 1-2 helyen gond
    pl most egy fejetlen szobornál akadtam kicsit el a blacksmith/bonefire után

kicsit még "gyúrok" aztán valahogy lenyomom :D

remélem a 2 PC-s portja jó lesz, mert agyalok hogy beruházok rá manvsgame-t nézem ahogy streameli PS3on és hát nem rossz
  • MerlinW
    Alapvetően nincs olyan, hogy pyro, warrior, thief etc. Minden "kaszt" pusztán a kezdő felszerelés és statpontokban különbözik. A játék első 4-5 órája után minden kaszt összefolyik, bárki lehet bármi, nincs bünti, vagy előny. Lehetsz nehézpáncélos kétkezes thief, íjjász pyro vagy akár mágus warrior.

Tehát a kérdésedre a válasz: azt használod ami neked szimpatikus. Annyi, hogy az elején érdemes eldöntened hogy dex (könnyűfegyverek, dárdák, íjak) vagy str (nehézkardok, bárdok, stb) fegyvernemre gyúrsz. Mágia mellett is szükséged lesz könnyű/nehézfegyverre, a mágia csak support támadás. A játék háromnyegyedéig legalábbis.
  • Rony94
    Engem ne kérdezz. Én még csak Warrior-al mentem.
  • Negritis
    van amúgy javallot fegyó Pyronak? vagy ami "tetszik" azzal zúzzam?
  • El Gigante
    Nekem sem volt baj a demon's soulsal! Bevallom egyszer ki is kapcsoltam a gépet flamelurker miatt, utána lenyilaztam gyáva modón. De ng+ ban lekardoztam egy hétvége alatt!
  • Tinman #8617
    Teljesen egyetértek, de gondolj bele mi lett volna ha 2 slotos mentés van.

Rögtön ezer+1 visszaélést lehetett volna vele letudni konzolokon... PC-n ez meg is történt :-/
  • davidka003
    Amúgy a szánt szándékkal egy mentésnek nem látom a miértjét.
    Úgy kellett volna csinálni, hogy ne tudják kihasználni könnyítésre a 2-3 mentést csak hiba esetén töltődött volna be a régebbi.
  • davidka003
    Nekem sem volt gond de tele van a net vele, hogy elbaszódott sok embernek a mentés. Képek is vannak róla. Én se örültem volna ha mondjuk 200 óra után elromlik a mentés. (Xbox)
  • Tinman #8614
    Szánt szándékkal van egyetlen mentés.

A PS3-as verzióban DeS/DaS pl. le is van védve a savegame, legális eszközökkel nem készíthetsz róla biztonsági másolatot sem.

Mind a 3 platformon 1 karakter/1 mentés megoldással vittem végig többször is. Nem volt gond. Lehetett volna, aggódtam is... de nem volt.
  • davidka003
    Ja, mert az idióta fejlesztők ugyan arra a mentésre mentenek mindig. Sok játékban van ilyen hiba. Csak ugye olyan játéknál nem annyira dühítő ahol mondjuk van fejezetválasztó vagy csak 8 órás maga a játék. Itt ez gáz.
    Semmiből nem tartott volna megcsinálni, hogy legyen 3 mentés mindig és ne mindig ugyan azt írja felül hanem váltogassa. Így ha az egyik beszarik akkor ott a másik.
  • Negritis
    igazából a "szépség" annyira nem érdekel a látvánnyal nincs nagy gondom a kis rángatások zavaróak
    de sztem inkább a portolási problémák vannak semmint ilyesmi

mindenestre megnézem így is
  • Rony94
    Jaaa, szóval ez csak a háttérben megy. Értem. :)
  • MerlinW
    DSfix biztonsági mentést készít. Mert a játék hajlamos elb*szarintani olykor.
  • Rony94
    Automatikus mentés az alapból van játékban, nem? 10 másodpercenként nálam mindig megjelent a jobb felső sarokban a láng jel.
  • MerlinW
    Akkor is tedd fel a DSFix-et. Ég és föld. Normális felbontás, élesebb textúrák, automatikus játékmentés mentés, stb.
  • Negritis
    csak a steames verzió van fenn, a kamera kezelés ugrálk néha kicsit az egér miatt
    de nem vészes :D
  • Rony94
    A DSfix-et felraktad?
    Link
  • Negritis
    igazából csak 1-1 órát szenvedek vele, még kontrollerrel sem az igazi sajnos
    ennyi idő viszont kevés hogy igazi "áttörés" jöjjön

remélem a 2 portolása jobb lesz
  • Rony94
    Próbálkozz nyugodtan, akkor a legédesebb a továbbjutás, ha saját magad jössz rá a megoldásra. Jó játékot. És üdv a Souls világban! :)
  • Negritis
    köszi, jelenleg vannak bajok a haladással, de majd alakul :D
  • Rony94
    Majd Depth-ben találkozni fogsz egy másik Pyromancer-el és ha őt kiszabadítod, akkor visszatérve Firelink Shrine-ban tudsz vele beszélgetni és a tűz képességeket is nála tudod fejleszteni.

Depth-be a Capra Demon legyőzése után jutsz el.
  • Negritis
    köszi, még annyi hogy lehet valahogy növelni pl a fireballok számát?
  • MerlinW
    Minden kaszt esetében: 1. endurance 2. str vagy dex, 3. vitality
  • Negritis
    elkezdtem egy Pyromancert és egész jó :D
    első 2 boss viszonylag könnyen lement utánna volt kis gond, de nem vészes

mire érdemes húzni amúgy?
    köszi