Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem baj, nem nézem meg ezt a videót. Magam akarok rájönni a gyengéjükre.....ha egyáltalán van ilyen. Megpróbáltam hogy alap ruhában vagyok Longsword +5-el (csak így vagyok gyors), nem vált be. Megpróbáltam Silver Knight armorban Silver Knight Greatsword-al együtt, nem vált be. Próbáltam használni az oszlopokat, de ezek se nagyon segített. Az a gond, hogy ha a nagyot támadom, akkor a kicsi is megtámad, ha meg a kicsit támadom, akkor meg a nagy támad meg. Így is, úgy is életet vesztek, Estus Flask-ból meg csak 10 db van. És azt meg tegyük hozzá hogy én elég keveset sebzek rájuk. Vagyis, a nagyra többet sebzek, tehát gondolom õ lenne a prioritás elsõsorban, de akkor elõjön az, amit fentebb írtam, hogy a kicsi szétszed.

Ááááááh, ez a játék.....megint gondoltam az Uninstall-ra. Sõt, már majdnem elmentem a szobám sarkába és majdnem elkezdtem bõgni. Ez a játék véresre pofoz, kékülésig püföl, megragad a lábamnál fogva és többször is a földbe csap, majd fog és megerõszakol és végül az arcomba köp. Oh....kemény éjszakám lesz. :'(

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

jarlaxxe
Stan és Pan nehezebb mert mire oda érsz kalameethez már olyan geared és fegyóid kellenek, hogy legyen, hogy az már nem okozhat gondot, szvsz.

Az egész játék messze legjobb harca O&S !!! És elég nehéz is...bár a legnehezebb Kalameet 😄 Itt van egy régebbi küzdelmem ellenük 😄

Nekem eddig a Hydra az etalon (pedig az csak mini boss volt). Sokat szívtam vele, de eddig õt volt a legpoénosabb kinyírni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
Én is imádom. Még NG+-ban ott kempeltem az ajtó elõtt és vagy 20 alkalommal segítettem másoknak leölni😊

[merlinw.org]

Legjobb? Nekem a perverzió netovábbja volt... 😊

benőmenő
Szvsz legjobb bossharc Kalameet után. Csak ügyesen. Nem szégyen tartani a távot, úgyis mindig elérnek valahogy 😄

A karika pedig egy másik játékos miracle-je (ha jól emlékszem), ha te is elsütsz ott miracle-t, akkor erõsíti a hatását.
Way of white covenant tag éppen off figyel a saját játékában, ha te is oda tartozol erõsíti a miraclejaid erejét ha a közelben nyomod el. Kvázi egymát erõsítik így a WOW tagok

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Eljutottam teljesen a 2 boss-ig. Jó erõsek, nem tudom még hogyan fogom õket legyõzni. 😄

Viszont felötlött bennem egy újabb kérdés:
Ez a kis fehér karika micsoda és mit jelent? Kép

Ennek kifejezetten örülök most. 😊

Csak nem az íjászok? Nekem akkor határeset volt elsõre hogy hagyomafaszba'

Nyugtasson meg a tudat, hogy nemsokára sokkal rosszabb lesz 😛

Na most idegesített fel Anor Londo.

Arra a szoborra gondolsz, ahol mindig 2-2 Sentinel áll? Nézegettem õket. Furcsának is tûntek és sejtettem hogy hasonló lényekkel találkozni fogok. 😄

Anor Londo elején a két oldalsó kamrában remélem jól megnézted a 2 szobrot...😊 Sokat fogod te még õket látni...<#eplus2>
Anor Londo eddig nem is olyan vészes. Csak 10x haltam meg eddig (2x azért, mert egy ládát próbáltam volna elérni egy kápolna szerû épületben, de mindig leestem). Két Bell Gargoyle-t is legyõztem könnyedén. Most utoljára ez a két hatalmas íjász cseszett ki velem. Majd késõbb meglátom hogyan lehet õket kivonni a forgalomból. 😊

Na tessék, most egy icipicit burkoltan lehülyéztél?

A Quest elemség rohadtúl nem sugárzot róla sztem...

Meg amúgy is DSben volt már ilyen "kedves trader NPC, sugárzik róla a szeretet", aki aztán berúgott a szakadékba majd miután kimásztam rámtámadt 😛 Mindezt egy olyan válasz miatt amire rohadtul nem utalt semmi hogy "rossz" 😊

MerlinW
Azért a titanite stab-ért menjél le😊 Egyébként komoly IQ kell ahhoz, hogy azt a nyugalomban ülõ, hozzád beszélõ NPC-t - amirõl sugárzik, hogy "quest elem", megtámadd😊

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy utánanéztem, a sárkány igy nem fog leszállni, ergó csak ijászattal lehetne elintézni. A youtubeon van 1-2 videó, ahogy 1.5 órán keresztül lövi valaki dragonlayerrel (nyilanként 60-70 sebzésért, ami azért elég röhelyes egy dragonslayer nevû íjtól), úgy tûnik hogy az a bazi nagy ij NEKEM nem szedi le egy lövésbõl a Dargont.

Viszont ha jól látom a loot nem egy nagy cucc és a sárkány opcionális, szóval sztem nem fogom erõltetni.

Fél napom és majdnem a becsületem ráment erre a rohadt Bonfire-re.

Leverted a kereskedõt?😄 Így meg lehet valahogy oldani? Gondolom te is seggbe tudod lõni a sárkányt azzal a bazi íjjal😄

Nekem ott csak a bosstól hullott ki a hajam (mondjuk utólag nem tudom hogy ez a rosszabb vagy a bed of chaos - bár az utóbbi inkább csak idegesitõ, ez meg nehéz). De mivel nagyon akartam már egy bizonyos tárgyat, addig próbálkoztam amíg össze nem jött. Ráment vagy 3-4 órám 😊

--------

Amúgy tegnap este sikeresen tökönlõttem magam, mert csak úgy kiváncsiságból belekukkantottam egy guideba....<#falbav>

Szóval belekezdtem a DLCbe, mert mondtátok hogy egyem meg a desszertet is 😊
Megfogadtam hogy ezt letolom csak úgy kútfõbõl, mert hát tétje nincs, tán nem is hosszú. Szépen haladtam elõre, a kék "taknyáncsúszó" boss is elég hamar meglett, aztán kitakarítottam a várost is. Meglett a shortcut, vissza a tûzhüz és sikerült kinyitni a toronyban a nagy kapirgáló óriáshoz vezetõ ajtót. Valahogy itt keveredtem egy picit össze - hogyan tovabb? (utólag tök nyilvánvaló volt a továbbvezetõ út, nemtom miért néztem be)

Belekukkantok egy guideba, ahol írja hogy hely de jó, ha megvan a shortcut akkor vissza a tûzhöz majd nyomjuk le a leláncolt rabot (aki egyébként akkorát üt mint egy gõzmozdony) és akkor megnyílik az út az abyssba.

Hát nekem ez a nagy óriás olyan rabságban senyvedõnek tûnt, meg hát úgy látszott mintha ki lenne kötözve (utóbb kiderült az nem kötél volt hanem egy bazinagy íj húrja), meghát ettõl elvártam hogy nagyot is üsön mint a gõzös 😊.

Ugyan furcsállottam hogy kereskedõ - bár semmi hasznosat nem ad - azt meg nem szoktam lenyomni, de hát ha igy lehet csak továbbjutni, nem baj.
Levertem, kapom a lootot (gough armor), egy bazi nagy íj, egy páncél de továbbvezetõ út egy szálse.

WTF? Mondom megnézem ki ez a gough... és akkor kiderült hogy nagyon csúnyán benéztem azt a guideot, mert nem õ a chained prisoner <#wilting> ellenben létfontosságú hogy segítsen a fekete sárkány ellen....

Szóval elhangzott pár b+ éjféltájban odahaza.... 😊

Gratulálok, nem hittem volna hogy ilyen hamar meglesz 😊

benőmenő
Ez is csak egy újabb helyszín.
Én is úgy ráparáztam arra a vízválasztó részre, hogy elsõre meglett 😄
Akkor csak napok/hetek kérdése és ez a hely is meglesz. 😄

wedge31
Ez így van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

De gondolom ez a hely is olyan mint minden más, azaz ha az ellenfelek mozgásait/támadásait megtanulom, akkor ez is piece of cake.

wedge31
Inkább ugy mondanám itt válik el a búza az ocsútól ha ezen túl vagy akkor a nehezén már túl vagy, sokan itt adták fel.

Aha....magyarul baszhatom. xD

wedge31
Szóval elértél Anor Londo-ba? na majd most válik el ki a legény a gáton...<#vigyor3>

Vissza lehet menni az Asylum-ba? Na ez nekem új. 😮

Egyébként képzeljétek, megvan a Bonfire (aki új itt és nem akarja magának lelõni a poént, az NE nyissa meg a linket). Plusz az Iron Golem-et is levertem ötödjére (legtöbbször annyit gurultam, hogy egyszerûen leestem xD).

És azt kell hogy mondjam KURVA JÓ érzés volt! 😄 Fõleg akkor, miután megláttam Anor Londo-t. Még ha a készítõk nem is olyan jók optimalizálásban, azért látványt tudnak kreálni. És ez az Anor Londo gyönyörû. Õszintén szólva nem is nagyon hittem hogy látni fogok egy komplett új pályarészt. 😄

Igazából kiszúrható, csak jól nézz körül 😄 Minden irányba szóval igen lefelé és felfelé is...ööööö láthatsz egy folyosót ahová nem tudsz eljutni de sejtheted, hogy hol lyukadhat ki 😄 Remélem ez még nem túl sok segítség 😊

A titanite demonok tényleg nagyon kemények...hagyd ott õket és majd keményebben menj vissza...vagy jelentõsen növeled ellenük az esélyedet ha visszamész az asylumba és ott felveszel egy bizonyos cuccot.
Köszönöm szépen. 😊

Már direkt leugrottam minden lyukba, hátha csak lefele kell menni. Ebbõl is csak egy ilyen lyuk jött csak be, de az se vezetett Bonfire-höz. Na de majd este majd megpróbálom. Megnézem a hely összes szegletét. Habár ez elég nehéz lesz a 4 darab Titanite Demon miatt, de majd megoldom.

Kiváncsi vagyok megtalálod e, sztem segítség nélkül teljesen esélytelen. De szurkolok neked 😊

Solid Snake
Igen, igazi férfi vagyok hogy tûröm a szopatásokat. 😄

wedge31
Nem lesz könnyü megtalálni én is teljesen véletlenül találtam rá.

Tinman
Férfi vagy! <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Blighttown nem volt egy sétagalopp, de számomra ez a Sen's Fortress maga a Pokol. Már annyira kikészített hogy már gondoltam az Uninstall-ra. Most le kell nyugodnom, mert enélkül nem tudok tovább játszani ezzel.

Nem igaz hogy nem találok sehol se egy rohadt Bonfire-t, direkt lekaszabolok mindent falat, hátha....HÁTHA egy rejtett falra bukkanok, de nem. Vagyis egy ilyen falat találtam, de az se egy Bonfire-höz vezetett, úgyhogy kösz szépen. A Tower Knight is nagyon felidegesített. Már egy nagyon pici élete maradt, erre meg halálra csapott. Az itemekrõl annyit, hogy már egy csomó gyûrût szereztem, de nem sok hasznát vettem ezeknek.

Még mindig nem kérek segítséget. Úgy lesz a legjobb érzés ha magam jövök rá a megoldásra.

Dukeban nem találtam semmi szemét dolgot.. blighttown, na az igen, centizgetni azokon a deszkákon ezzel a kifinomult irányítási rendszerel (néha a levegõben is megáll a karakter, máskor meg leesik ott ahol egyértelmûen van alátámasztás).

MerlinW
Duke szerintem mocsok jó volt😊

[merlinw.org]

wedge31
Van, csak nem könnyü megtalálni.

Még ha lenne egy rohadt Bonfire, akkor okés lenne. De így, hogy állandóan a kovácsnál éledek újra, az nagyon gáz.

benőmenő
Én a Duke archives-t és blighttownt jobban utáltam, de tényleg nem egy kellemes játszóház és mókavonat 😄
Gyerekek, Sen's Fortress szerintem a készítõk trollkodása. Beszarás, de lassan az õrületbe kerget ez a hely. 😄

Egy ido utan az ember saját célokat tûz ki. Igazából minden amit az elsõ vegigjatszas utan muvelsz kvázi céltalan. Bár már elõtte is (introbol: only dark remains...)
Most en pont a painted worldben invadelgetek, nemtom miért. Lett 2 session utan 500k soulom, asse tudom mire akarom költeni 😊 Tegnapi célom az volt h megtanuljam a crystal homing + lagspear ellen a jo technikat, egy gyökér mágus azzal nyomta a driedfingerst (semmi etikett, már hominggal vár a disznó es nekedesik amint meglát).

Nem nagyon lehet lejonni a cuccról 😊

Ejnye na, ha ennyire jó akkor visszaállítom a Lord of Cinder elõtti mentésemet 😊

Az a "baj" velem, hogy nekem kell a cél ahhoz hogy motivált maradjak - ugye az ember hajtot a 4 bossra, hogy kinyithassa a kaput és leverhesse a fõnököt. Ami ahhoz nem kell az nekem olyan felesleges 😊

Tinman
+1

Azt kihagyni olyan, mint megenni a sütit, de a koktélcseresznyét otthagyni a tányéron.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
A DLC területe a legjobb része a játéknak...😊

[merlinw.org]

benőmenő
Olyannyira, hogy következõ végigjátszásnál még kevésbé lesz szíved levágni Sif-et <#sir>
Meg persze Artorias is badass!
Kár, mert az Artorias FLV talán a legjobb része az egész játéknak.