10203
  • Rony94
    Sen's Fortress nagyon vicces rész. Anor Londo-ról meg már nem is beszélek.....húha, kösd fel a tangád!!!
  • benőmenő
    Nekem külön fun volt, hogy először egy divine server-el próbálkoztam, ami teljességgel alkalmatlan volt a feladatra :D
  • Negritis
    meglett hajnalba , és hiába volt meg hogy mikor fogást vált akkor jön a védhetetlen pörgés ugyanúgy szívtam vele :D a gond az volt h levittem 25-30%ra és vagy egy másodpercig nem figyeltem vagy túlbuzogtam és neki mentem :D

azóta a hydra meg a golem is kész, viszont 1 fél kör fortress is elvette az életkedvem :D
  • benőmenő
    Engem is agyonvert többször, de vagy negyedjére sikerült kitalálni, hogy melyik animáció után melyik pattern jön és melyiknél érdemes begurulni alá és megcsapkodni.
  • Negritis
    kár hogy nincs szerkesztés gomb, mer lassan skizónak érzem magam :D

viszont a farkas továbbra is szivat, remélem ma még le tom verni :D
  • Negritis
    a farkassal való szívás közbe elkezdtem nézegetni és kezdek rájönni hogy vannak a bónuszok a fegyókra :D csináltam egy raw iatot valamint egy divine morinakut, tudom hogy valszeg hiba volt de sebaj kísérletezgetésnek meg funolásnak jó
    ha véletlen kiderül hogy teljesen elbaktam majd kezdem előlről még van idő mire jön a 2 leértékelve steamen :D
  • Negritis
    nekiálltam poénból az egyik huntert megtámadni
    hát hiba volt :D
  • Negritis
    viszont ez a farkas nem lesz könnyű móka :(
  • Negritis
    macsekkal lepaktáltam hogy belépek hozzájuk, azóta nem bántanak :D
    viszont mióta felvettem a gyűrűt állandóan "behívnak" és mindig kikapok :D
  • Negritis
    hát persze :D sebzek beléjük 50et ők meg szétgankelnek :D
    kicsit tápolom magam rajtuk

az első "farm"om a sárkány volt még a legelején miután leöltem a taurust és 555 soult lehetett szerezni úgy hogy felmék a hídra és visszaszaladok a bonfire-hoz
    nem volt sok de az elején jól esett :D
  • Zozo0122 #8828
    Ezt majd ne csináld :DDD Harcolj velük tisztességesen :D
  • Negritis
    https://www.youtube.com/watch?v=Cp6IKCG1U8U
    omg, ez gáz :D
  • Negritis
    közbe meglett :D most már csak vissza kell mászni a "felszínre" :D
  • Negritis
    ha full ráállok van egy "lökése" ami kb megöl, ezért nem szeretem azt csinálni

lehívtam eddig a summont, de azzal se tudom könnyebben leverni - pl 3x volt h kb 1-2 ütés kellett volna mikor a 'lökés' megölt
    és sajnos fogy a humanity :D
  • El Gigante
    Állj közvetlen közel hozzá! Én vele szenvedtem a legtöbbet!
  • Rony94
    Gyakorlatilag ha kihagyod őt, akkor SEHOGY SE jutsz el a second bell-hez. Úgyhogy kötelező. De nem olyan nehéz ellenfél. Sok sikert. :)
  • Negritis
    fasza, akkor szenvedgetek tovább :D
  • Zozo0122 #8821
    Mondjuk úgy, hogy kötelező ha tovább akarsz jutni a játékban :D
  • Negritis
    queelag legyőzése mennyire fontos? :D
    mert most vele szenvedgetek :D
  • El Gigante
    Nekem ez a kedvencem igaz ez DeS, benne van minden amiről a többségnek ez a harc szólt:D
  • Negritis
    sztem egyáltalán nem ritka a nívós és minőségi OST
    csak túl nagy a merítés és emiatt érzi úgy az ember h kevés a jó
  • Zozo0122 #8817
    Egyébként azt észrevettétek, hogy némelyik zene többször is felcsendül? Az egyik 4x is: Asylum Demon, Taurus Demon, Stray Demon és Firesage Demon alatt is ugyanaz szól. Ezenkívül még a Capra Demon meg a Centipede Demon zenéje is ugyanaz, ha jól emlékszem.
  • Rony94
    Én még azt bírom hogy a zenék egytől-egyig jellegzetesek, amik a mai játékoknál elég ritka. Pl. felcsendül az egyik zene és rögtön beugrik hogy ez hol hangzik el.
  • Zozo0122 #8815
    Amúgy a bossfightokat nagyon feldobja a zene...első végigjátszásomnál mikor a Taurus Demon leugrik a toronyból és beindul a zene azt sem tudtam hirtelen hová szaladjak :D Futottam mint az őrült de ugye a köd nem engedett tovább, a pániktól nem jutott eszembe a létra és ordítva röhögtem mikor az első csapást sikerült elkerülni, utána olyat vert belém, hogy lerepültem a várfalról...
  • Zozo0122 #8814
    Szoktam. A legjobbakat még a telómra is feltettem :D
  • benőmenő
    Nekem személy szerint csak rémálmaim vannak az OST-től a kellemes emlékeknek és annak a bizonyos hangulatuknak köszönhetően
    Pl.: itt
  • davidka003
    Én szoktam. Endboss harc is tök jó zenével rendelkezik pl.
  • Rony94
    Szokta valamelyikőtök néha-néha hallgatni a soundtrack-et? Én egyszerűen nem tudom megunni, mindig bele-bele kell hallgatnom az egyik alkotásba. Zseniális az egész OST.
  • benőmenő
    Ha crashel, érdemes megpróbálni rendszergazdaként futtatni, esetleg a gfwl-t leradírozni és leszedni a legfrissebbet.
    Ezek nálam megoldották az ilyen problémákat többnyire.
    Ha a steam verzió van meg a játékból, akkor patchből is a legfrissebbnek kéne fent lenni, ahhoz pedig az utolsó 1-2 dsfix verzió jó csak.
    DSfix.ini fájlban is érdemes kikapcsolni a logo skippelést (a namco és a from logot skippeli a főcímkép előtt), mert az okozhat még ilyen hibát.
  • Rony94
    Teach me, master!!!!!
  • MerlinW
    Én bill egérrel játszottam végig sokszor. Mennie kell a DSFix-nek, töltsd le a legfrissebbet, másolj be mindent a játék könyvtárába. Mousefix-et pedig innen töltsd le (dsmfix)
  • El Gigante
    Dsfix-et pedig érdemes, nagyságrendekkel szebb lesz a játék! Egy xbox kontroller is sokat dob az élményen és persze más játékhoz is hasznos!
  • berlinboy6329
    Végülis nem annyira fontos, csak a mouse fix miatt kéne. Most olvastam viszont, hogy a .9-es verzió nem is segít a mouse accelerationön? Nem lehet vele vmit kezdeni? Meg esetleg egy sensitvity csúszka. Akkor játszanék egérrel.

Most ott járok, hogy tök egyszerűen lenyomtam az Asylum Demont, és eljutottam a köv területre a madárral. De annyira borzadály az automatikus kamerakezelés, hogy játszhatatlanná teszi a játékot egé nélkül. Ami meg nem megy normálisan. És még a kurzor is bezavar. Ezért marad a billentyű only. Csak rohadtul zavar, hogy le kell vennem a kezem vagy a mozgásról vagy az "A B X Y" gombokról, hogy forgatni tudjam a kamerát, mert nem látok magam alá, vagy nem fordul meg, mint Asylum demonnál is: Elfutottam a szoba egyik végébe megfordultam, a kamera meg úgy maradt. Sarkokon nem tudok benézni, hacsak meg nem állok és el nem forgatom. Részleges megoldást nyújt a lock on, reseteli a kamerát, meg kijelöli az ellenséget, így mindig fókuszban vannak. De azért mégiscask jó lenne normálisan irányítani... Kontrollert nem akarok használni(Amúgy sincs, még csak kezemben se volt soha egy se.)

Van itt még vki, aki bill+egérrel játszik?
  • berlinboy6329
    Akkor se megy.
  • MerlinW
    Előbb játékon belül kacsold ki az Antialiasing-ot és a Bloom-ot.
  • berlinboy6329
    Ezt a DSFixet hogy lehetne működésre bírni?Friss install, átmásolom, crashel. Pedig semmihez nem nyúltam.
  • steweee
    azt a kereskedő csajt aki az elzárt gardenben van (fél éve játszottam vele...) és lehet vele kereskedni, hogy lehet úgy bejutni oda, hogy ne támadjon meg ?

ha megtámad meg kell ölnöm, de láttam a végigjátszásban hogy lehet vele kereskedni blighttownban, de ha találkozok vele nekemtámad egyből
  • Rony94
    Ezt a videót biztos láttátok már, de azért megjegyezném hogy nagyon hülyék voltak hogy nem tették ezt bele a teljes játékba. Mennyivel hatásosabb és drámaibb jelenet/harc lett volna az egész. :(
  • testerlnx
    Kösz!
  • MaRee
    Hát ez hatalmas! :D Második része is van :D