Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áh, 1 óra alatt már meg is van az elsõ harang. Tök erõsnek érzem magam. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Gratula!

Új karakter és irány a pvp scene? Én éppen egy lvl 40 darkwraith builden dolgozom (van egy 15ös és egy 90es, de kell egy közte is, mert így elég le vagyok korlátozva hogy hol invadelhedek)

Más: napokban invadelgetek a lvl15-el a parishben (nem kell kiakadni, +5 shortsworddal tolom a noobok ellen és hagyom nyerni aki megérdemli - kvázi minibosst játszom) megjelenek a bossajtó mellett, ott kemppel a host Solaire- rel, a földön a lábuk elõtt egy csomó tárgy világít.

Namondom fasza, ganksquad, zúzok onnan lefelé, a host azonnal dob egy üzenet live-on, hogy üdvözöl az Undead Parish minigame-ben, aki megüti Solaire- t az megkapja a tárgyakat a földön (10-10 sima és twin humanity, 10 cracked red eye orb), ha meg találnám ütni õtet akkor TWOG-al büntet.

Buli volt nagyon, sosem harcoltam még Solaire ellen, két ütésbõl lecsapott és rengeteg élete volt, kb harmadikra sikerült (mondjuk akkor már nagyon könnyen meglett, bár eltartott egy darabig). A host közben lelkesítõ üzeneteket küldött meg szurkolt oldalról, a végén felmartam a nyereményem és hazamentem.

Bazi jó volt, mint egy sosemlátott miniboss, mással történt már hasonló?

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

De mind tudjuk hogy ez mi miatt volt. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Hát maga a STALKER játék valóban tökéletes, ha nem számoljuk a megjelenéskor a pár csillió bugot. 😄

Köszi. Nélkületek már agyvérzést kaptam volna, az biztos. 😊

Egyébként lenyûgöz maga a játék. Minden szempontból tökéletes (a portolást leszámítva). Ilyet legutóbb a Half-Life-nál, a STALKER-nél és a Silent Hill 2-nél éreztem.

MerlinW
Grat😊

[merlinw.org]

Hölgyeim és Uraim!
2014. január 31-én, pénteken, 23:50-kor sikeresen elértem ezt.
Most annyira izgatott és happy vagyok hogy tuti nem fogok egy hamar elaludni.

Új challenge: Kijátszani a játékot NG+-ban. 😄

Ja, van még egy jó ötletem. Itt az ideje begombázni, ha érted mire gondolok 😊 Remélem szóltál Elizabethnek, hogy megölted Manust...😄 Bár anélkül is lehet gombád...
Ezekkel a statokkal széttéped Gwynt 😊 Jó kis elsõ kari lett ez. Bár a resistance el lett rontva a játékban, kb. tökéletesen felesleges rá pakolni, az endurance is elég lett volna 40-en és akkor most lenne 40 vitalityd is, de ezeket nem kötekedésképp írom 😊 Jó lett ez, lássunk képeket is róla!

Gwyn. Nagyon erõs és gyors, a kardja is lángol és pörög forog, tiszta Yoda mester 😄 Habár legutóbb durván szégyenben hagytam...beálltam elé, 4 parry és viszlát 😄<#vigyor> Próbáld ki ezt a módszert, nem nehéz õt parryzni.
BEAST
Én meg kezdtem egy új karaktert, csak mert, és olyan szõrnyû hibákat vétek, mint véletlen, az elsõ firekeeper soul "befalása" flask upgrade helyett. Viszont korlátozott felszereléssel is sokkal könnyebb a harc a ki tudja hányadik ng+ után. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igen, de mielõtt kinyírod farmolgass ezt azt, ha mész ng+-ban, mert én ezt sajnos elfelejtetem😄

Persze. Habár a "kulcsért" vissza kellett mennem a Catacombs-ba (hihetetlen hogy ott hagytam). És pluszként "megöltem" Gwynevere-t is. Itt is csalódtam is egy kicsit, azt hittem hogy több minden lesz a halála után.

Egyébként itt a statom. Ezzel már illendõ lenne megölnöm Gwyn-t?

MerlinW
Gwyndolin-t is megtaláltad Anor Londoban?😊

[merlinw.org]

Kalameet is megvan. Már csak Gwyn van hátra akkor. Megpróbáltam egy párszor, de nagyon durva. Basszus, ennek a fickónak sosem fogy el a staminája? Megállás nélkül üt. Ez brutális!

Ez tök jó. Ne értem miért kellett kivágni. 😞
Videó

A módja már megvan. 😊
És mintha azt mondtátok volna hogy ez kemény harc lesz. Nekem elsõre sikerült leszívnom az életét a negyedére. (Kép)

De most kikapcsoltam a játékot egyelõre. Kezdek Dark Souls túladagolásban szenvedni.

MerlinW
A sárákány is egy boss, csak meg kell találnod a módját, hogy leszálljon😊

[merlinw.org]

Manus kivégezve! 😊 Most harmadjára sikerült. Most lementem egy helyre ahol egy fekete sárkány van. Többször is majdnem megölt a tûz okádásával, de a 3 lelket sikerült fölvennem középen. Viszont ami hátul van egy lélek, azt már nem tudtam fölvenni. Könnyûszerrel kinyírt a sárkány. 😞

Amit pedig az elõzõ kommentben mondtam....egye-fene, megcsinálom most. Ez úgy is egy olyan végigjátszás ahol kipróbálok majdnem mindent.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Basszus, NG+-nál tuti megölöm Gwynevere-t. Nagyon kíváncsi vagyok Dark Anor Londo-ra. Még ha szarul is járok vele, nem érdekel. 😄

MerlinW
Jaj tényleg, már emlékszem.

[merlinw.org]

Nem, úgy emlékszem ez a város romjai között van, arrafelé, ahol az a kalapos árus tag (nem emlékszem a nevére) támad meg gépi Invaderként.
MerlinW
Ez a Sif-es barlang ugye?

[merlinw.org]

Rony, te csak akkor olvasd el, ha kell a medál :

Elfelejtettem megemlíteni, hogy egy titkos fal mögött található...nem mondom el hol, de van ott egy írás : let there be light! Ha bármiféle fényt képes vagy csinálni, akkor a fal átenged. Én is véletlenül jöttem rá, mert egészen véletlenül világító sisakom volt 😄D Az a medál lényege, hogy bármennyiszer használhatod, és védõburkot von köréd a sötét mágia ellen. Így már Manus elmehet a picsába. 😄
Rendben, akkor a poén kedvéért maradjunk a Dark Soulsnál. Abból jó lesz a videó 😄 Igen, nagyobb nézettsége lesz, de nekik az számít, neked pedig, hogy hagyatékként megmaradjanak a végigjátszásaid.
A medál úgy tûnik nincs a birtokomban. Sikerült már az élete háromnegyedét leszívnom Manus-nak. Csak végül tényleg ez a varázslat végez velem. :S Még talán a Crest Shield-emmel ki is tudnám védeni a nagyját (ugye 80%-os magic resist-je van ennek a pajzsnak), csak mikor mögülem jön a varázslat, akkor az nagyon ciki, mert én meg belockoltam a manust 😊 és így....ááh. Mindegy, végül is akkor ki kell venni a lock-ot és gyorsan megfordulni a pajzzsal, de olyan gyorsan történnek a dolgok. 😄

Na még próbálkozom. Segítséget egyelõre nem kérek.

benőmenő
Nyilván ebben az esetben az utóbbi játszik, mivel a srácot egy nagyobb csatorna direkt ilyen videók gyártásáért fizeti.
Ellenben az OW DaS streamjei ezerszer fájdalmasabbak, mert ott nem megjátssza, hanem tényleg ilyen béna a srác a játékban 😄

Egyébként azt vettem észre, hogy a wolf ring a játék elején nagyon OP. A könnyû, gyors mozgásos karakteremnek a kezébe adtam egy hollow shieldet és ha bambáskodtam simán megmaradt b tervnek az, hogy beleálltam Capra támadásaiba (és a darkroot hidra is le lett verve elõtte, bár ott komoly magic védelem nélkül fogyott bõven az estus). 40 poise, miközben egy grammal nem vagy nehezebb...dat karakter balance. Már csak valami jó dex fegyver kéne a karinak, mert ez a scimitar nem az igazi, néha még két kézzel fogva sem.
Tinman
Mondj egy random játékcímet és ha nagyon szeretnéd készítek én is olyan videót, amin lehet jókat röhögni és szánni ahogy szenvedek vele (persze valójában nem), sõt azt is aláírom, hogy nagyobb nézettsége lesz, mint bármelyik normális hangvételû videómnak.

Kérdés, hogy mi a cél? Udvari bolondot játszani és ezzel nézettséget elérni, vagy tényleg önmagadat adni?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Medál nekem se rémlik, de majd utánanézek az inventorymban.

Egyébként csak haladok. A fele életét már sikerült leszívnom. Ez nekem már felér egy gyõzelemmel. ^^

benőmenő
Ez a medál nekem új, nem emlékszem ilyenre.
Mire oda értem elég táp voltam, így szimplán egy jóféle boss volt Kalameet és a végjáték elõtt.
Manus nagyon kemény, de bizonyára találtál egy medált, aminek a használatával meg tudod magad védeni a sötét mágiáitól😊 Próbáld ki beválik, ha más módon nem tudod kerülni a nagy területen ható támadásait. Arról ne is bezséljünk, hogy nagyon gyors és rengeteget tud csapni kombóban....
Persze, hát nyilvánvaló, hogy csak ökörködik, például mikor elnyomkodja a dumát is mondja, hogy adjad már a kulcsot stb... egy pillanatig nem gondoltam, hogy õ kezdõ, de én mikor elõször elindítottam a játékot és semmit se tudtam róla kb. ilyen szinten idegeskedtem... én szétröhögöm az agyam ilyeneken 😄 Az a hülye aki nézi? Mert akkor felvállalom, én nagyon bírom az ilyen baromságokat, nem tud érdekelni, hogy azért van nagy nézettsége az embernek mert egy idióta és semmi más értékelhetõt nem tud csinálni.
Tinman
+1

Szép darab, izzasztós gyerek. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
:-(

Értékelhetetlen és persze túlzó... anyám jobban tolná. Az a baj, hogy bármirõl lehet teljesen kezdõnek látszó videót készíteni.

Youtube nézettség = troll gaming

Persze az evidens, hogy nem az a hülye, aki ilyet elkészít...

Egyébként HOLY SHIT!!! Ez a Manus nem semmi. Jó, mondjuk eddig még csak párszor küzdöttem meg vele, de nagyon kemény ellenfél. Az életét még csak a feléig se tudtam levinni.

Ja, mikor Sen's Fortress-ben a himbálódzó bárdokon lövi le a játékosokat, az kemény. 😄

Tudom, de ez a kedvenc 😄 Szoktam néha nézegetni ezeket. Meg trollkodósakat is, fõleg PVP-t 😄
Csak szólok hogy ez nem teljesen õszinte videó. Ez a 'Rage Quit' egy videósorozat. Az összes ilyen videónál ezt csinálják. 😄

Dark Souls kezdõként 😄 Hatalmas videó, bár már biztos sokan láttátok 😄

MerlinW
Én ilyet sosem mondtam. Zwei az str fegyver., mint minden nehézkard.

[merlinw.org]

Igen. Vagy ellenfél került a bonfire közelébe vagy Invader jött. Na most jöhet Kalameet...kellemes káromkodást és géprugdosást kívánok! <#idiota>
Na Artorias-t is legyõztem. Aztán továbbmentem a következõ pályarészre és basszus, alig tudtam Bonfire-nél menteni. Meggyújtani sikerült, de aztán pihenni rohadt nehéz volt. Egyszerûen nem engedte a játék. Lehet hogy ez az online játékosok miatt volt?

Ja, sikerült megölnöm Gwyndolin-t. Gondolkoztam azon is hogy megölöm Gwynevere-t is, de ahogy utánaolvastam, sokkal rosszabbul fogok ezzel járni. 😄

A kulcsszó a PRÓBÁLD 😄DDDD
benőmenő
Ezért ugyan feleslegesen 😊
Gondolom, hamar leverted/le fogod verni. Nem egy nehéz boss, majd Kalameet lesz vicces! A farkát majd feltétlen próbáld meg levágni! 😄
Jó, megnéztem Wiki-n. Jó gyorsan beadtam a derekam. Már-már szégyellem magam. Komolyan mondom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Próbálom Gwyndolin-t megtalálni, de semmi. Gondolom Darkmoon Tomb-on kellene valamit csinálni, csak azt nem tudom hogy mit. Már mérgemben a jegyzeteket is elolvastam amit más játékosok írtak oda. Direkt emberi alakban mentem oda, nyíllal meglõttem minden lehetséges dolgot. Karddal is megcsaptam mindent és semmi.

benőmenő
-Zweihander dexterytire jobban skálázódik?
Zweihander dexterytire jobban skálázódik? Úgy láttam többet ad damagre, gondoltam felnyomom 18-ra, hogy kipróbálhassam a black night halberdet. Amiket ng+-ban megkapok ismét, gondolom felesleges megtartani?

benőmenő
Jó pajzs az is, jó stability-je van és a tûz ellen is talán az véd a legjobban.
Én Black Knight Shield-et használok hogy menjen Black Knight páncélomhoz. (tudom hogy itt nem a kinézet a lényeg) 😄