10203
  • benőmenő
    Elvileg több szerepet szántak volna Oscarnak a fejlesztők, csak nem valósult meg valamilyen oknál fogva.
    A teljes játékban csak annyi valósult meg, hogy az Asylum demon beüti a a vasgolyós helyiségbe és odaadja az estust meg a kulcsot, illetve ha visszatérsz, akkor a már hollow Oscarral is meg kell küzdened.
    A videó többi részében spekulál, hogy mit tervezhetett eredetileg a From a karakterrel.
  • MerlinW
    Hát tüzet tűzzel kell:)
  • Tinman #8796
    Troll ellen trollkodás? Érdekes elmélet :-D
  • MerlinW
    #8705 -ban a sztori, jó hosszan. Végighallgatod mindegyik történetszálat és összeáll a kép:)
  • testerlnx
    >"STR-re mentél rá."
    Csak azért, hogy fél kézzel lóbálni tudjam a... huh már nem is emlékszem melyik fegyót :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Utoljára meg a Miracle -ök miatt boost -oltam a Faith -et... (Great Health).
    A Lautrec lepett meg, hogy az estus flask-eket nem lehetett használni, így meg kellett mentenem Dusk of Oolacile -t, hogy tudjak health -ezni ha kell, bár nem is emlékszem, hogy a Gold Pine elég volt -e amit a nagy gombákból farmoltam, vagy, mást is be kellett vetnem (a Replenishment) -et biztos küldtem a harc elött :)

• testerlnx
    Semmi gond!

Örülök, hogy tisztáztuk, nem akarok semmit sem kavarni :)

Frankó a játék, kb 1 éve nem írtam az sg-re, szóval számomra egy feeling a game :)
    El tudom képzelni mennyire hülyén hangzik, de akkor is jó szórakozást kívánok a DS2-höz!

Vmint érdekelne, hogy a DS1 story line-t, hogy tudnám kivesézni?
    (Mert [szégyen szemre] számomra sok nem jött át!)

• Fpocok
    Jééé... de faxa ez az oldal.

Nem lesz neked jobb azzal a fegyverrel, csak azt mondom, hogy nem az a max sebzése (a moonlight fegyverrel) HA AHHOZ MEGFELELŐEN VAN KIALAKÍTVA A KARAKTERED. De neked nem úgy van. STR-re mentél rá. Neked olyan fegyverek kellenek, amik STR-el skálázódnak, mint pl amid most van. Csak ezt akartam mondani. :)
  • testerlnx
    Vmilyen szempontból "hülye" vagyok :) (vagyis csak brute -ban nyomtam a játékot, madjnem nulla utána olvasással, és érdeklődéssel NG+1 ig)
    Szóval érdekel, és ezért is írtam, mivel lesz jobb nekem, a 250+ halberd -emmel, hogy megszerezzek egy alap 198-as fegyvert, amellyel még közel is kell menjek?
    Szóval ilyen csúnya vagyok most: Jelenlegi build.
  • Voltan
    Nem, én kérek elnézést...

Egy másik topikban volt egy feltünedező troll a tiedhez hasonló logóval, és túl gyorsan reagáltam, bocsánat.
    Nagyon nehéz napom volt. A kommented meg kicsit túl töredezett volt. :S Bocs.

Elnézést kérek, tényleg, nagyon nehéz napom volt.
    Elolvasom, mit szeretnél, és ha lehet, segítek
  • testerlnx
    Sajnálom, hogy ennyire zavaró volt számodra amit írtam, látom a profilodon, hogy 30-35 között vagy, mint sokan akik most játszanak...
    Amit akartam mondani, hogy több mint 2 évtized játék után a DS le tudott nyűgözni.
    Nem értem miért vetted magadra, vagy akár a topic lakók életkorának becsmérlésére?
    Nem annak szántam, és nem is annak, hogy én milyen nagy "öreg" hc vagyok...
    Nem vagyok az, és nem is így értettem, ha troll vagy vagy engem gondolsz annak, hááát nem ez a cél.
    Szóval bocs a zavarásért, a játékot éltettem, semmi mást.
  • Fpocok
    Nem azért kérdem, mert hülyének nézlek, de azt tudod, hogy a fegyverek sebzése skálázódik bizonyos stattal? Csak azért kérdem, mert írtad, hogy max 198 sebzés, ami nem teljesen igaz, mivel faith-tel pluszban skálázódik.

• testerlnx
    Itt tartok konkrétan:

Most próbáltama a Scaleless farkát levágni +14-halberd -el, de nem sikerült, kb 60% jött le belőle, a farka még se tört le...
    Bár most nétem, hogy Moonlight-Greatsword -öt kapok érte amelynek max -/198 a sebzése, de mivel halbred 250 felett van, és jó távolról tudom az ellenfélbe vágni, íg nem is tumdom mit erőlködöm.
    Holnap felszeletem farok nélkül :)
    Aztán jöhet a DLC a Broken Pendant-al :D
  • Fpocok
    DAFUQ
  • Voltan
    Ez mind elképesztő, Testarix, gondolom, az Asterixből vetted, mert az az egyetlen irodalom, amit olvasok, ezért ismerem. És persze a Gamestar, meg az Internet nevű magazin. Ezeket mind olvasom.

Sajnos el kell keserítselek, mert, mint írtad - 37 éves vagy, és 24 éve játszol. Ez számunkra kissé zavaró, és megalázó, mi mindnyájan (látod?) hazudunk a korunkról, és a baj az, hogy alig láttunk valamit az internetes fórumok mibenlétéről.

Az igazság az, hogy itt mi mindannyian 12 évesek vagyunk, és a szüleink segítenek nekünk kommenteket írni. Szóval
    LELEPLEZŐDTÉL, KISGYEREK, HAGYJAD A GYEREKEKET FÓRUMOZNI

Jaj, bocsi, apukám bejött, és látta, mit írtál. De most nekem már mennem kell, mert holnap töreszdoga, és még nem tudom, mikor volt a várnai csata.

Puszi.
  • testerlnx
    Sziasztok!
    Mivel, új vagyok a topic-ban még hadd mondjam el, hogy a Dark Souls talán a leg érdekesebb játék amellyel valaha játszottam!
    (37 éves vagyok 24 éve játszok "computer"-en quartz-játék-westernbar/enterprise/c64-en "kezdtem" - wizard-of-war/elite/project-firestart/maniac-mansion...jak&daxter)!
    Szóval lassan angolul egy könyvet is elolvasnék a Dark Souls -ról, és talán beszerzem a Daemon Souls -t PS3-ra, és first buy lesz a ápr.25. -én a DS2-ő PC -re:)
    Szóval nem vagyok a rajongó típus de FROM Software tényleg számomra is felismerhetőt alkotott...
  • testerlnx
    Oscar feltünik a vasgolyó és a haldokló scene -en kívűl is?
    Nem tudom értelmezni a
    Oscar the Fateless videót...
    Most játszom NG+(1) -ben a 156-os level -en a Dark Souls -t PC-n, és már kezd érdekelni a story line :D
    Szóval ez mennyire kitaláció, és mennyire valós?
    Oscar vissza jönne, ha bizonyos dolgokat teljesítenék, vagy trükk a ytube-os videó és kitaláció?
  • Voltan
    Jó, látom, az előző hozzászólásom már késő :D

Én mondjuk soha nem próbáltam a segge felől meghágni Blighttown-t, mindig a Depths felől mentem.
    Szerintem az kevésbé szopatós.
    Főleg, hogy onnan már csak az megy fel a rámpákon, meg az elcseszett mocsok utakon, akinek két anyja van :D

Az mindenesetre jó, hogy megvan a rozsdás gyűrű ( és respect ), nagyon örülni fogsz annak még :D
  • Voltan
    Onnan szerintem még gázabb.

Rég vittem már új játékot (nem NG+ és társai), de azt hiszem, hogy ha már egy Homeward Bone megvan, akkor érdemes visszamenni az Asylumba, ott megszerezni a gyűrűt, és vissza az előző helyedre. Alighanem a Firelink Shrine lesz az..

Meglehet, hogy ahhoz is tápolni kell, de megéri, mert a gyűrű az must have. Később is.

Amúgy meg a Depths előtt érdemes megnyitni a Dusk of Oolacile vonalat, mert a ruhája nagyon jól jön a mélyben (még ha hülyén is fest a karakteren az esküvői báli ruha :D ). Ehhez persze ki kell nyírni a hidrát a gólemeknél.

• Negritis
    asszem megnézem New Londo felől is a bejáratot, mert a Depths felől full szopás :D
  • Zozo0122 #8779
    Én szeretem Blighttown-t, de szerintem ezzel egyedül vagyok itt :D Ritka undorító hely amúgy és szivatós, viszont nagyon jó cuccok vannak elrejtve és a boss fight is elég jó :) Mivel Blighttownban azt is figyelned kell, hogy ne essél le, ez is nehezíti egy kicsit az előrehaladást, ráadásul kész labirintus az egész. De mondom : megéri átkutatni az utolsó négyzetcentiméterig. Ha elég alapos vagy, talán felfeded a játék 1-2 titkát is ;)
  • Negritis
    asszem vágom miért mondjátok hogy Blightown szopás :D
    nem jutottam messzire bent mire lezúztak és ez a toxic státusz se bejövös :D
  • Negritis
    járványtanból írom matematikai szempontból :D
    hidd el ez megnyugtat :D

meg legalább ha ezek után GW2zök akkor nyugodtabb vagyok és ott nem mérgel fel kb semmi :D
  • Zozo0122 #8776
    A rusty ring néha jól fog jönni :D Amúgy nem vagy semmi : "szakdoga pihenésként" egy ilyen baromi nehéz játékot :DDD Egyébként nekem is csak azért van még fenn a DS (kb. 4 végigvitel után) hogy néha baromkodjak benne, vagy megnézzem meddig bírok eljutni sérülés nélkül Firelink Shrineból :D Vagy hogy megalázzam a Gargoyleokat :) Volt mentésem O&S előtt is, de sajnos véletlenül megöltem őket, ezt azóta is bánom :( Na mind1 néha belépek és leglaább edzésben maradok mire megérkezik a 2. rész PC-re .
  • Negritis
    egyébként még így se megy :D szal asszem nem erőlködök :D
    a rusty ring megvan :D
  • Negritis
    az majd a DaS2nél lesz esetleg :D
    jelenleg szakdoga pihenésként tolom a DS-t :D szal inkább így csinálom kevésbé mérgelem fel magam :D
  • Zozo0122 #8773
    Ne már...ne nézz youtube videókat, magadtól sokkal jobb rájönni a játék gyengéire, vagy max aprócska fórumos segítséggel:) Bocsi egyébként, nem akarok beleszólni, de tényleg magadat fosztod meg az élménytől :) Emlékszem mikor először játszottam ezzel én is csak végső esetben kértem segítséget.
  • Negritis
    1-2 youtube vidi után menni fog :D
    ha nem akkor addig szenvedek míg összejön

de köszi azért :D
  • Zozo0122 #8771
    Mivel ez az első végigjátszásod, nemhiszem, hogy le fogod tudni győzni a Stray Demont. Most Blighttownt próbáld :) Ha erősebb vagy akkor próbáld a stray demont :D
  • Negritis
    undead asylum lesz :D
    csak a stray demonra sikerült rátalálni és gyors halál jött :D
  • MaRee
    Kis segítség Blighttownhoz: a sárkányos híd környékén keresgélj :D
  • Negritis
    nah gaping demon is lenyomva,a guide amit nézek ott undead asylum felé "javasolnak" egy kitérőt
    megéri? vagy próbáljam be a hydrát? vagy menjek Blighttownba ?

mondjuk azt se tudom h oda hogy lehetne menni, de majd rátalálok :D
  • Negritis
    egyébként aki steamen tolja dobjon privit és mehetünk együtt :D
  • Negritis
    néztem 2-3 youtube vidit de egyikbe se vágták le a farkát :D
  • Rony94
    Várd csak ki Manust. Hiába böszme nagy, olyan kombókat letol hogy az csak na.

Kalameet-nek meg meg se próbáltam levágni a farkát, annyira lehetetlen feladatnak tűnik. Majd egy új végigjátszásnál megpróbálom, de most hanyagolom a játékot.
  • benőmenő
    A gapingnek baromi könnyű levágni a farkát, ezért én nem szoktam kihagyni.
    Meg az sem hátrány, ha egy végtaggal kevesebbel tud sebezni :D
  • Zozo0122 #8763
    Erős fegyver, de lesznek sokkal jobbak is, nagyon nagy erő kell hozzá. De egyébként minden bossnak megéri levágni a farkát már csak a kihívás miatt is. :)
  • Negritis
    köszi, bár gondolom az még messzebb van :D
    mondjuk megvan a Dephtes bonfire is, még kell a fentről lövöldöző majom és jöhet a boss utánna

a farkából szerezhető fegyó megéri?
    így is van egy csomó amit nemtom hogy fogok-e használni, mert a Drake sword elég op, kivéve ha épp azt játsza hogy "weapon in danger"
  • Zozo0122 #8761
    Miután megkongattad a második harangot és visszatértél Firelink Shrinehoz akkor nézz jól körül :) Akkor már el lehet adni ami nem kell, bár most is el tudod dobni bármikor amire nicns szükséged. Másik megoldás a feneketlen doboz amit kereskedőktől tudsz megvenni, ebbe korlátlanul pakolhatsz magadnak ami épp nem kell.
  • Negritis
    egyébként tele vagyok olyan cuccokkal amiket tuti nem fogok használni, azokat el lehet adni?
    vagy csak kidobni lehet v mit lehet kezdeni velük?
  • Negritis
    rátaláltam a gapingre :D
    szal előlről kell majd mennem megint :D