Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Õ verte le az összes boss-t egy ütéssel😊

[merlinw.org]

Hát igen, kicsit hagytam neki, hogy túlélje 😄 Nagyon sajnálom ezt a mentést, egyetlen félrekattintás miatt nem tudok velük többet küzdeni 😄
Igen volt. Az utolsó néha duplikálja magát, én sem értettem elõször, de sokszor láttam azóta ilyet pl. youtube videókban. Szerintem ez ilyen Pinwheel féle csel lehet nála 😄 Ittvan egy videó (Rocky zene hatalmas alatta 😄DD) ebben is így történik:

Ilyen volt már nektek? 4kingset ütöm, leverem a negyediket, semmise történik. Namondom fasza, bug, kezdhetem újra, erre látom hogy a boss életcsíkjából még maradt egy pici. Erre megjelenik egy ötödik king, jópersze együtésbõl megvolt, de akkor is.

Olyanról olvastam, hogy ultra high damaggel lehet akkorát sebezni az elsõn hogy nem is jelenik meg több, de 5 kingsrõl még nem hallottam.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Smough-nak maradt vagy 20 élete, az kemény. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

3:30 nál nézd egyébként 😄 3 hozzászólásból csak összerakok egy értelmeset...<#idiota>
Jézusom mit linkeltem <#merges2> Az a durva, hogy életemben nem hallottma még ezt a zenét...oké 😄
Na szóval próbálkozzunk újra :

Sajnos nem. Sokszor sikerült, hogy az utolsó csapást egyszerre kapták be (pl. a videómban amit belinkeltem már de beteszem alulra megint) de mindig van egy tizedmásodpercnyi idõ, amikor az egyiket elõbb éri a csapás. A játék ilyenkor ugyanúgy életben tartja a másikat és maxra húzza az életerejét. 😄

Tinman
Öööö... tényleg meg lehet õket ölni egyszerre? (Soha nem jutott eszembe, hogy próbáljam.)

És olyankor mi van? Semmi átváltozás, hanem happy sunshine? Lejön a lift és mehetünk anyatejért? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én is az egyszerre megölõs játékot játszottam jó sokáig 😄 Ha itt megálltál volna, és hagytad volna magad megölni, bármennyiszer visszajöhettél volna velük küzdeni. A játék legjobb harca😊 Bár a gargoyleos is elég jó, azzal szórakozok mostanában 😄
O&S legyõzve NG+-ban. 😊

Most Ornstein-t hagytam utoljára. Végre meg lett a fasza armor-ja (tényleg fasza, tök királyul néz ki és ráadásul a védelme is jó).

Akkor már csak az van hátra hogy egyszerre öljem meg õket. De az nem mostanában lesz, mert ennél az NG+-nál leállok.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Éár napja néztem meg ezt, de van egy szemüveges csávó is, õ 1 óra alatt viszi végig, hahh és még azt mondják nehéz játék😄

MerlinW
Érdemes megnézni a bossfight-okat😊 Ja és a Drake sword megszerzésének 10mp-es módját😊

[merlinw.org]

MerlinW
Dark Souls - SPEED RUN in 1:27:15

[merlinw.org]

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hát O&S már megint felidegesített. Most direkt úgy akarom megcsinálni elõször Smough és utána Ornstein. Másodjára már Smough-ot már sikerült is megölnöm, de aztán Ornstein (a bejátszás után közvetlen) egyszer megrázott és fuccs az egésznek.

Egyébként egyetértek veletek, O&S a játék egyik legjobb harca. Hiába gyõztem már le õket egyszer, most is annyira dobogott a szívem a harc alatt hogy nem igaz. 😄

benőmenő
Bossok leverése után megkapod a lelküket és azokból is tudsz speckó fegyvereket csináltatni a kovácsnál.
A boss weaponokat arra érted amit néhány boss farkából lehet levágni vagy másféle is van?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Akkor sorry, nem mondtam semmit.

MerlinW
Quelaag's furysword-öt szerintem az elsõ végigjátszás végén raktam össze. Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem.

[merlinw.org]

Elsõ végigjátszáson nem is lehet kreálni boss weapon-öket. 😊

Én majd most fogom próbálgatni õket. Kíváncsi leszek rájuk. Gondolom nem mindegyik lesz egy húú de jó fegyver, de némelyiktõl majd el várok ezt-azt.

Kérem hogy felejtse el a wikit és bízzon önnön erejében, sokkal komolyabb lesz az élmény (mégha kicsit több anyázással is lesz tarkítva).

Egy dologban érdemes a wikit nézni, az a boss weaponok, de elsõ végigjátszásnál annyira nincs jelentõségük.

Legnagyobb DPS egyébként asszem a Great Syche: 40-es dex-el, sunlight blade-el és power withinnel 4 (!) ütés volt a sanctuary guardian 😊 És akkor a Leo ringet még fel sem vettem.

benőmenő
Nincs olyan, hogy legjobb.
Az egyik nagyobbat sebez, de kicsi a durabilityje, másik mégnagyobbat sebez, de dög lassú, stb.
Próbálgass végig párat, és azt válaszd, amelyikkel a legtöbb dmg-t tudod sérülés nélkül bevinni, de akár helyszínenként még változhat, hogy melyik a jobb választás. Pl. Sen's fortressben egy scimitarral ne menj be, mert úgy is lezuhansz, vagy pl. painted worldben a toxic-os idióták ellen nekem a lightning spear vált be a legjobban, míg a játék legnagyobb részében a sima halberdet használtam (szintén warriorral).
A páncélok közt (fõleg a nehezebbeknél) minimális különbségek vannak védelemre, és ennél már picivel jelentõsebb a poise-ban (de ezt meg tudod a megfelelõ gyûrûvel ellensúlyozni). Az elite knight set elég univerzális cucc. Simán lehet keverni is a setteket, szóval ami neked szimpatikus (akár kinézet alapján is), de armoroknál is bejátszik, hogy a helyzethez legjobban passzoló a legjobb választás.
Én egészen Anor Londo-ig egy Longsword-ot használtam amit felfejlesztettem egészen +5-ig. Aztán Anor Londo-megszereztem a Silver Knight Straight Sword-ot és azzal végig is toltam az egésze játékot. Természetesen azt is felhúztam +5-ig.

A pajzsról meg annyit hogy az változó. Ne mindenhol elég a 100%-os fizikális védelem. Egyes helyekre kell a mérgezés ellenállóság (Spider Shield), más helyekre meg a tûz ellenállóság (Black Knight Shield, Dragon Crest Shield). De lehetne sorolni: villám ellenállóság (Eagle Shield), mágia ellenállóság (Crest Shield), stamina boost (Grass Crest Shield) stb.

Szóval pajzsot mindig egy alkalomra válassz ki. Azt, hogy melyik helyre melyik pajzsot érdemes vinni, azt ki kell tapasztalni, ami nagy valószínûséggel X halállal jár.

Warriornak melyk a játék legjobb fegyvere, armorja? mert a swaihandert (lehet rosszul írtam le a nevét) ajánlják páran. Most Elite Knight szettbe vagyok, de wikin a black iron meg a giant szettet jobbnak írja.

Ja....ezt nem tudtam. xD De mindegy, ki is írt valamit a játék és ezek a Black Phantom-ok el is tûntek. Szóval akkor probléma megoldva.

Az nem az NG+ miatt van, hanem valaki jól begravelordolt. Keresd meg a gravelord jelét és törj be a világába.

Na Anor Londo már durvább NG+-ban. Itt most már Sentinel Black Phantom-ok is vannak és damn!! Nagyon szívósak. 😄

Illetve másik kérdés mert nem rég kezdtem. Nem jelentek meg újabb piros tippek a játékban. Valami bekavarhatott nekem? mert rátettem a high-res ui-t, dsfixet. high-res grafot, terraint.

Egyébként igen, az Equip burden-t érdemes figyelni. Itt egy kis matek tudás sem árt (vagy egy számológép és egy százalékszámítás ismeret).

Példa:
Mondjuk hogy most a Te Equip Burden-ed 100 pont.
-Ha 50-100%-osan vagy leterhelve (azaz 50-tõl 100 pontig), akkor eléggé lomha vagy (ha igazi kihívásra vágysz, akkor megpróbálhatod így kijátszani a játékot, de õszintén szólva én inkább meghalnék ilyen terheltségnél).
-Ha 25-50%-osan vagy leterhelve (azaz 25-tõl 50 pontig), akkor már egész tûrhetõen mozoghatsz és gurulhatsz (ez már sok helyre elég).
-Ha 0-25%-osan vagy leterhelve (azaz 0-tól 25 pontig), akkor vagy a leggyorsabb. Értelemszerûen ez maga a kánaán. Nincs is jobb mint tisztán és könnyedén gurulni. 😊

Szerintem a sima Knight set lesz az, tudjátok a vidránál 😉

Mr. Bond: azért vagy lassabb egy 25 kilós nehézpáncélzatban mint egy 6kilós pyro cuccban mert... Miért is? Ennek így semmi értelme, nemlátok semmi ok-okozati összefüggést, artificialdifficulty, rebel rebel rebel...

Viccet félretéve az equip burden statodat figyeld hogyan változik ha felveszed a nehéz vértet.

De akkor miért nem azt írta? Oda van írva a szetthez. :'D

MerlinW
Darkroot Garden-re gondol és az Elite Knight szettre. (a játék legjobb szettje imho)

[merlinw.org]

Ööö...olyan szett nincs is. Nem a Black Knight szettre gondolsz véletlenül? 😄

De az sem lehet, hisz az a Kiln of the first flame-nél van (azaz a játék legutolsó helyszínén).

Darkroot Basin-Knight szett

Tinman
Nézd meg mekkora pocakja van... nem csoda, hogy nehezebben mozogsz a bundájában.

Amúgy melyik játékkal tolod?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megszereztem a Knight szettet a vidrától és miután felvettem azt vettem észre hogy a karakterem lassabb. Mitõl lehet ez?

A Gaping Dragon elsõre sikerült, habár az egyik támadásával majdnem kinyírt (egy icipici életcsíkom maradt csak), míg a Giant Rat csak másodjára sikerült. Ez gáz. xD

benőmenő
Eszméletlen egyesek mit ki nem hoznak a játékból <#guluszem1>
Neogaf screenshot topic
benőmenő
A régies/irodalmi angolban jelentheti azt is a thou, amit Rony írt.
thou 1 (thou)
pron.
Used to indicate the one being addressed, especially in a literary, liturgical, or devotional context.

A " thee " is elég sokszor elhangzik.
Ez is színesíti a játék világát, egy igényes magyar felirat/szinkron miatt simán újrajátszanám még párszor, mert nekünk több régies szavunk van, illetve kisebb százalékban koptak ki teljesen a mai nyelvünkbõl.
BEAST
Ebben az esetben szerintem az "art" az "are" régiesebb alakja.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Akkor valamit nagyon félreértettem. Jó, meg se szólaltam. Epic fail.

MerlinW
Thou az "ugyan", "habár"-t jelent. A though szlenges röviditése. "Tho"-ként is szokták használni. Az art mûvészetet jelent, de nem tudom mire gondolsz, mi a szövegkörnyezet.

[merlinw.org]

Egyébként még nem beszéltem magáról az angol nyelvrõl, mert egy kicsit a készítõk belepiszkáltak. És szerintem ezzel csak még értékesebbé tették az egész játékot.

Azt vágom hogy a 'Thou' az a Te (tehát én rólam van szó). De pl. az 'Art' szót nem tudom hova tenni. Az mit jelent végül is?

Uh, ez jó ötlet. Köszi!

Another challenge: Csak törött kardot lehet használni. 😄

Tinman
...és pontosan ezért mocskosul zseniális játék a Souls, mert igazából a karaktered mellett te magad fejlõdsz leginkább.

MerlinW
Vedd figyelembe a hatalmas mennyiségû rutint is. A legjobb teszt erre; kezdj el egy teljesen új játékot és nézd meg, hogy törött karddal mennyit versz az elsõ boss-on. Meg fogsz lepõdni. Én capra-ig játszottam törött karddal (2 dph) 😊

[merlinw.org]

Észrevettem hogy erõsödtek, de ahogy észrevettem nem eléggé. A Balder Knight-okat pl. elsõ végigjátszásnál csak nehézkesen tudtam csak lenyomni. Most meg egy erõs támadással leszívom az élete nagyját, megcsapom még egyszer és már halott is. A Bell Gargoyle-t is elég gyorsan lenyomtam. A Taurus-nál elõször meghaltam mert sikerült leesnek a falról. xD De másodjára már õ is piece of cake volt.

Amúgy értem mit akarsz mondani, késõbb tuti durvább lesz. O&S-re kíváncsi leszek. De a lényeg hogy eddig nem sok kihívás volt.

benőmenő
Ne kövesd ez azt a hibát, hogy elbízod magad, mert bár te hozzászoktál a játékhoz és nem lvl senki a karatkered, az ellenfelek is erõsödtek. Én megpróbáltam a hídon a sárkányt hamarabb leverni, de az összes tûzvédelem ellenére (gyûrû, legnagyobb firedef-es armorset válogatás) hamar a bonfire-nél ücsörögtem üres kézzel.