10203
  • MerlinW
    Ban nem jár érte, viszont töknkrevágja a játékmenetet. Nehezebb/bugosabb lesz minden, a kitérés, a parry, stb. 60fps-t PvP-hez használják a népek. Végigjátszáshoz nem ajánlott.
  • gerey
    Oké köszi.
  • Rony94
    Szerintem se aggódj érte. Emberek százai használják.
  • benőmenő
    82 óra játék után a mai napig nem bannoltak.
  • gerey
    Tegnap megvettem a játékot, olyan kérdésem van, hogy a Dsfix-ben láttam, hogy van lehetőség a 30fps határt unlockolni, de csak saját felelősségre. Jár ezért ban a GfWL-ról (ami amúgy is megszűnik egy ~hónap múlva), van valakinek erről tapasztalata?
  • El Gigante
    utálom ezt a macskajancsit
  • benőmenő
    Bannerfrissítés? :D
  • Rony94
    Itt a lehetőség, a Dark Souls 1 most csak 2000 ezer forint.

Dark Souls - Prepare to Die - 6.79 euro
  • Zozo0122 #8870
    Ser Davos? A hagymalovag? Érti aki érti :D Azt hiszem megyek aludni
  • MerlinW
    Nem, bármilyen nyilat használhatsz. Minden lövésed kap lightning bónuszt, legyen az sima vagy flame. Nyilat majd később fogsz tudni venni.
  • AlucardHuN
    Köszi, akkor mindenképp kipróbálom.:)
  • Rony94
    Nekem is gyenge gépem van és alapból szinte mindenütt be-beakadt egy kicsit. Felraktam a dsfix-et és Blighttown-on kívül mindenhol szépen futott. Úgyhogy csak ajánlani tudom.
  • AlucardHuN
    Üdv emberek! Mikor legutóbb letöltöttem ezt az amúgy remekműnek kikiálltott játékot, nagyon laggolt. Ugyan a gépem nem mai csoda, de a játék sem és lowon borzalom volt. Ez a DsFix ez pl segítene ezen problémán? Vagy valami más?
  • Bandita027
    Sziasztok nekem Lightning bownom van gondolom a vesszőnek is ligtingnak kell lenni nem ? Mert hiába lövök vele ki sima vesszőt semmi extra. illetve hol lehet lighting vesszőt venni ?
  • Vladislav
    A Balder shieldre gondoltam, nem a nem létező Halberd shieldre.
  • Vladislav
    Megvan hol a hiba. Én csak a 20k soulra emlékeztem..
    A Halberd nem tetszett, valamiért nem tudtam szúrni vele. Szerintem valamit bénáztam. Bepróbálom az óriáslepkét, farmolok titanide shardot és felhúzom a fegyvert meg a sisakot. A halberd helyett majd a Spider shieldet húzzam? Persze ahhoz be kell menni Depthsbe ami valamiért nem szimpi.
    Favor ring+Havel ring az elején elég ütős együtt. Jó gyors marad Elite setbe is.
  • benőmenő
    Nekem a halberd tetszett nagyon. Kicsit kisebbet üt, mint a zwei, de gyakorlatilag str és dex build is használhatja és az alap támadása ilyen szúrás szerűség, így ritkán ütöd a falat.
    Meg persze ott a kétkezes forgómorgó, így ha körbevesznek sincs minden veszve.
  • MerlinW
    Zweihander a játék OP fegyvere +15-ös fejlesztéssel 600 körüli sebzéseket ütsz normál támadással. Bastard Sword gyorsabb, mint a Claymore és valamivel gyorsabb, a Battle axe is nagyon cucc, erős és gyors fejlesztve.

Regular +15-re menj az alapfegyvereddel. Találni fogsz Sen's Fortress-ben Lightning Spear-t azt is fejleszd +4-ig.
  • MerlinW
    Úgy is hívhatjuk:) Egyébként Catarina és az apja:)
  • davidka003
    Michelin páncélos az nem az onion knight? :D
  • Fpocok
    "A Michelin baba páncélos emberkénél kéne 20k soulért kinyitni a kaput Darkroothba?"
    Mármint a kovácsra gondolsz? Igen, nála kell venni és akkor le tudod rövidíteni az utat Sif-hez.

"van egy barlang aminek az elején bonefire van. Az hová vezet, és erős lenne még?"
    Egy sárkányos részre (közel ahhoz a részhez, ahol van két loot meg a hegyoldalban lóg egy sárkány. Azt az irányt ki is lehet hagyni, mert máshonnan is oda tudsz jutni. Plusz amíg nincs leengedve a víz, nem is tudsz arra menni.

A drake sword nem skálázódik, én ajánlom a zweihander-t. Én azzal toltam végig az első végigjátszást.

"Depths-ben folytassam inkább?"
    Igen. Capra után kaptál kulcsot, amivel be tudsz menni az alatta lévő részre. Mindenképp arra menj. Onnan utána blighttownba is eljutsz.

• Vladislav
    Sziasztok. Első végigjátszás, Asylum Dragon Taurus, Havel, Capra (7. alkalom:D) elintézve. A Butterfly előtt állok.
    Lenne néhány kérdésem. A Michelin baba páncélos emberkénél kéne 20k soulért kinyitni a kaput Darkroothba? Nálam csak hümmögött tovább..
    Darkroothba (Havelnél és kovácsnál belógtam) van egy barlang aminek az elején bonefire van. Az hová vezet, és erős lenne még? 3x szint Elite knight set Gargoyle Helmet Halberd shield és Drake Sword.
    Depths-ben folytassam inkább?
    A Drake Swordot mivel tudnám helyettesíteni a környéken? Előny ha kicsit hosszabb, és valamennyivel lassabb is lehet. A Claymore és Zweihander érzésre nekem lassú, de ha nincs a környéken jó fegyver akkor gyakorlok velük. BK Greatswordom van, de Twinking titanite kel hozzá és max +5 lehet, ami szerintem nem éri meg.
  • Fpocok
    Sejtettem, de a smily miatt nem voltam benne biztos :D
  • Tinman #8855
    Nyilván komolyan írtam, amikor az egész komolytalan :-D
  • Seth
    Nice catch. Nem is figyeltem :)
  • Fpocok
    Sajnos nem tudom, hogy ezt komolyan írtad-e... azér megy arra, mert ott van a csontik, amiknek mellesleg piros a koponyájuk.
  • davidka003
    Nem mintha sokkal messzebb lenne ha Undead Burg felé indul.
  • Seth
    A mod bemutatása a lényeg, legközelebbi ellenfelek pedig a csontik a temetőben.
  • Tinman #8850
    /sóhajt

Ez a hülye is a temető felé megy :-(
  • Fpocok
    PC MASTER RACE!

• Negritis
    én azt a kritikáját nem értem hogy ha nehéz és nem lehet választani attól miért szar
    a választás az hogy tolod vagy sem, mielőtt megveszed el lehet dönteni hogy kell-e neked az hogy egy gecinehezen tanulható játék szopasson míg beletanulsz vagy sem
  • Rony94
    De érted, elszenvedi a játékot a Taurus Demon-ig és ott feladja. Ezután pedig kinyilvánítja hogy ez egy "kurva szar játék". És ennek ellenére feltöltötte ezt a videót amit kritikának nevezett, ez csak is fogyatékosságra utal.
  • Negritis
    alapvetően nincs bajom SaS-sal, de ez cink :D
  • Rony94
    Mármint ERRE? Ezt bármennyiszer meg tudom nézni, mindig szakadok rajta hogy mekkora nyomorék SaS. :'D
  • benőmenő
    Főleg, hogy az első perc körül kitekint az OW-ös gyalázatra :D
  • El Gigante
    :D
  • MerlinW
    Tinman: ezt neked ajánlják:)
  • Lunki88
    Ez is marha jó. :D
  • benőmenő
  • Eisenberg
    Hali. Nemrég vettem meg a játékot, és lenne egy olyan gondom hogy, be akarom állítani, hogy az egérrel üssön mert ez alapból a H gomb ugye. De amikor megnyomom a bal klikket nem reagál semmire. Jobbklikkel asszem visszalép egyet. Görgőre sem reagál. Ötlet?