10203
  • Myselor
    amúgy öcsém ma elkezdte játszani boxon ugye free game for live gold aztán taurus demon boss leesett neki ,mondom anyád te mázlis xd én tuti meghalok ott :"D
  • Myselor
    okés köszi :)
  • MerlinW
    Igen, mindent az exe mellé.
  • Myselor
    köszi az egér fixet és úgy kell csak bemásolni?:)
  • MerlinW

Az exe mellé kell bemásolni mindent, a dsmfix-et pedig be kell álítani a dsfix.ini-ben. Meg fogod találni, ha végigolvasod az ini fájlt.
  • Myselor
    srácok szeretnék egy kis segítséget kérni,úgy döntöttem hogy elkezdem ezt a részt is,úgynézki mostmár menni fog a gépemen,és most leszedtem a ds fixet,még mi kell hozzá?az irányításhoz?és hova kell ezeket bemásolni csak úgy a mappába?:)
  • Zozo0122 #8912
    Hát úgy kb. semmi...menj vissza Depthsbe, ott a patkányok jól dobálják.
  • Vladislav
    Lehet túl nagy könnyítés ha választ kapok rá..
    Blighttown aljánál a mocsárban mi ad jól humanityt? kéne még legalább 14 db mielőtt tovább megyek a "fészekbe".
  • Dreadshade
    Thx! Ma nemrég végig is toltam. Azt kell, hogy mondjam rég nem játszottam ilyen jó akció rpg-vel. Kár, hogy anno kimaradt, de hát mindenhol azt hallottam, hogy így meg úgy szar a port. Igaz kellett ez a Dsfix hozzá, de vétek lett volna kihagyni :) Csak azt tudom írni amit lentebb is írtam, hogy szerintem jobb mint a második rész, legalábbis helyszínek, ellenfelek/bossok tekíntetében meg úgy az egész hangulata jobb volt (Nem szidásból mondom mert a második rész is nagyon jó lett), az is külön tetszett, hogy itt választani lehetett endinget, lehet apróság meg valakinek nem számít, de nekem meg igen :P Még biztos előfogom venni a közeljövőben sokszor :D
  • MerlinW
    Igen, a stáblista után automatikusan folytatódik a játék NG+-ban. Csak a kulcsok és egyéb küldetéstárgyak vesznek el. Minden más megmarad, még a bonefire upgrade-ek is.
  • Dreadshade
    Hali! Elértem a játékban a Kiln of the First Flame nevű helyet, és gondolom itt lesz az utolsó Boss. Azt szeretném kérdezni, hogy igaz, ha őt legyőzzük akkor utána muszáj new game+-ot kezdeni? Meg ha már itt tartunk, new game+ -ban melyik cuccok vesznek el? Gondolom, ami rajtunk van meg az inventoryban azok megmaradnak, de pl a Botomless box-ban lévő cuccok is megmaradnak? és van olyan amit érdemes new game+ előtt megcsinálni? Utána nézhettem volna, de jobb megkérdezni itt egy olyat aki biztosan tudja, előre is köszi! :)
  • Laza
    Remélhetőleg nem hagyják magára a játékot és megkapja a Steamwork patchet ... a SSF4 most kapta meg a napokban, mán nem Live-on megy.
  • Zozo0122 #8906
    Fura dolog történt velem...az erdőben pvpztem, a Forest Hunter covenant tagja vagyok. Megöltem egy srácot és vsiszatértem a saját világomba. Ekkor a megölt srác behívott a saját világába segíteni sárga fantomként :OOOO Eközben megtámadta őt egy másik Forest Hunteros kék fantom...nem értem az egészet. Nem tettem ki fehér megidéző jelet! Írtam neki üzenetet és azt válaszolta, hogy ő sem tudja hogy történt egyszer csak megjelentem ő nem csinált semmit. Nem mertem a saját csapattársamat megütni, nehogy kidobjanak a covenantból, de szerencsére nélkülem is legyőzte. Furcsa volt...bug lehetett?
  • benőmenő
    Ash lake-nél külön vicces, ha megpróbálsz a kagylók felé elfutni előle :D
  • Zozo0122 #8904
    Hát az...de végülis nem boss, csak miniboss :D Jó kis hely az az Ash Lake hamarosan én is beugrok :)
  • Vladislav
    Curse probléma megoldva Ashlake-ben. Természetesen előtte fél élettel elintéztem a Hydrát is:D Komolyan mondom a Hydra egy ajándék boss.
  • Laza
    Hehe, és tényleg ... fel sem tűnt, hogy egy fostenger van rajta :) de hát sajna ez is a játék gyári minőségét prezentálja :D
  • Rony94
    Erre én is kíváncsi voltam. Beírtam Google-be, de egyszerűen nem adta ki. Thx.
  • Zozo0122 #8900
    Végre eljött ez a nap is ! 2 éve játszom a Dark Soulst, 4x végigvittem, most csinálom az 5. végigjátszást, de ma tudtam meg, hogy a parancsikon mit ábrázol

Íme:

• Vladislav
    SLV46 vagyok. Voltam AshLakeben, de a Curse miatt nem aktiváltam a Bonefiret, hanem vissza mentem Hollow teleportáltam a Hollow tetején lévőhöz...
  • Rony94
    Jajj, ez k is ment a fejemből. Bocsi... :(
  • Zozo0122 #8897
    Nem kell. Menj tovább le Ash Lakeig és farmold a kagylókat, ők is szoktak Purging Stonet dobálni :)
  • Rony94
    Sajnos de....hacsak nincsen Purging Stone-od. Oswald-tól vehetsz 3000 lélekért. Vagy elmész a női Undead merchant-hez, de nála már 6000 lélek az ára.
  • Vladislav
    Blighttown/The great Hollow közti átjáró közelében hol lehet leszedni a Cursed státuszt? Ugye nem kell visszamenni az első harangtoronyig..
  • Zozo0122 #8894
    Mind2 megállapítás igaz lehet :) Szegények nem tudják mi várja őket :D
  • Lunki88
    A sok új játékos most valószínűleg a steam akció miatt van. A lvl1-es darkwraith-ek kedvenc célpontjai ők szoktak lenni általában.
  • Zozo0122 #8892
    Épp ma raktam újra én is az első részt, és küldtem fel hozzá DSfixet, DSmouse fixet és Sweetfx-et. Mentem is egyből pvp-ben állatkodni a sok újjal :) Sok béna van, nagyon szemétnek éreztem magam...4 pvp csatából 3mat megnyertem. Az első varázsolni meg számszeríjászkodni akart...esélye nem volt. A 2. srác egy thief volt, ügyes volt de gyenge. A harmadikkal egész élvezetes bunyó volt, de könnyedén legyőztem, majd a végén kapott egy parryt búcsúzásul. A 4. egy tróger volt...üdvözölni se volt hajlandó, aztán elszaladt estust inni...pár ütésváltás és futott...béna harc volt, meg is ölt, mivel én direkt nem gyógyítottam magam. Aztán kifogytam a Cracked Red Eye Orbokból :D Na csak azért írtam ezt le, mert szemmel láthatólag mind a 4 tapasztalatlan volt és béna, ezzel pedig semmi gond nincs, mert azt jelenti, hogy még mindig népszerű az első rész :) Jön a sok új kalandor, valószínűleg sokan közülük kipróbálták az új részt és gondolták, először lenyomják az elsőt.
  • Dreadshade
    jaja pont most olvasgattam vissza :D sorry nem figyeltem először a kommenteket.
  • MerlinW
    Ha 8 hozzászólást visszaolvasol, megtudsz mindent amit mi is tudunk.
  • Dreadshade
    Hali! Csak azt szeretném elmondani, hogy most a leárazáskor megvettem a játékot, sajnos anno nemtudtam kipróbálni mivel konzolom nincs és hát a pc port finom fogalmazva nem lett a legjobb, na de most hallottam, hogy vannak hozzá modok Dsfix és a Dsmfix, hát aki ezek a modokat csinálta szenté kéne avatni szerintem :D Teljesen játszható lett, szerintem a keyboard és egérel sincs gond (persze nem tökéletese, de szerintem teljesen irányítható) egyedül a targetolás zavar de lehet a dsmfix miatt van, hogy összevissza ugrál néha nemtudom, egyedül ez a zavaró. Az FPS igaz így is leesik néha, de ezerszer jobb, mint a dsfix nélkül. Ja és még annyi, hogy én a második résszel kezdtem így ami jó lett, de most, hogy kipróbáltam az első részt, hát nemtudom én sokkal jobbnak érzem ezt és sokkal jobban élvezem is :D A helyszínek meg az ellenfelek/bossok is változatosabbnak tűnnek, kinézetre is. Itt több a nem humanoid ellenfél és ez nagyon tetszik :D Még egy kérdés a végére, úgy hallottam a GFWL elmélteileg lefog állni, na de a játék ezt használja, na és azt szeretném kérdezni, hogy azután mi lesz? egyáltalán nem lesz multiplayer lehetőség benne? mondjuk nem az élvezem én ezt egyedül is, de azért mégis csak néha jó a haverokat beidézgetni,pvp-zgetni. Bocsi a hosszú postért csak gondoltam megosztom a tapasztalatomat :D
  • wantonly
    Az első részben nem nagyon dueleztem, de a 2-ben én is tapasztaltam nem egyszer brutális lagot.

Viszont 10-ből 9 esetben semmi gond.
  • benőmenő
    Torrent vagy anélkül próbáltam, de semmi különbség.
    Az 1-et 30 fps-el, a 2-t 60-al tolom, az is ugyan mindegy ilyen szempontból.
    Már csak azért is bosszantó, mert ha véletlen úgy állnak a csillagok is és rendesen működik, akkor baromi izgalmas, az utolsó másodpercig 2 esélyes csaták szoktak lenni, ahol maximum magamat okolhatom, ha mondjuk nem tudtam pontosan átgurulni egy varázslaton, vagy rosszul osztottam be a staminámat és agyonvernek, esetleg egy pró úgy mozog, hogy hozzá se tudtam érni.
  • Tinman #8886
    PS3, Mikronet ~15/7 Mbit, + közben nincs ám torrentezés, vagy ha van, akkor mocsokul leszabályozva.

Amiket leírtál olyat soha... tényleg soha nem tapasztaltam konzolon.

Figy, az nem lehet, hogy nagyon más a frame és emiatt van ez? Konzolon ugye limitált 30-ra. Na most PC-n lehet 60 is...
  • benőmenő
    PC, Diginet 20/10 Mbit.
    Egy normális multiplayer játékban (pl. cod 2) 20 alatti ping, stb., stb.
    Das 1: Megjelenik a fantom, a pálya másik végéről mögém teleportál, backstab, repeat, fail. 10 esetből 9x, Segítőt/ red phantomot a mai napig egy alkalommal nem tudtam behívni.
    DaS2: Itt már legalább látom amikor a másik bejön a helyiségbe, majd a shortsworddel 10 m-ről megsebez, gurulok, és már megy is az animáció ahogyan backstabelnek. 10-ből kb. 7x.
    Sumonnál: Egy red phantomot nem sikerült, majd egy másikat 3. alkalommal végre beidéztem, hogy végignézzem, ahogy megint lehetetlen helyzetben jön 2x egymás után a backstab animáció és porba hull a karim.
    Online élmény: 3/10
    Offline: 9/10
    A technón már nem lovaglom azt elfogadtam, hogy ennyit tudnak a srácok, ez van. Nem kő grafribanckodni.
  • Tinman #8884
    Te Benő... én ezt most már meg kell kérdezzem: Mi bajod a PvP-vel?

Vagy 100 harcom volt már, de eddig 1 cheater volt, me 1 db. lag. PS3.

Min tolod, hogy ennyire negatív a véleményed?
  • benőmenő
    Mert fosportja egy konzolon is ratyi engines játéknak.
    Félreértés ne essék, szvsz alázza a 2-t, de a From sosem a technoról volt híres.
    Az pedig megsüvegelendő, hogy gfwl után is akarnak supportot, kérdés, hogy mi értelme, amikor a pvp még sz@rabb, mint a 2-ben, pedig az is csak legjobb pillanataiban nevezhető működő képesnek.
  • Fpocok
    Mert akik csinálták, nem értenek hozzá :) Azért ebből a szempontból a második sokkal jobb.
  • gerey
    Valamit kitalálnak

Az miért lehet, hogy nem fut olyan jól, mint a 2? Próbálom állítgatni a dsfixben, de mintha "akadozna"? Nem tudom.
  • Fpocok
    Nem jár ban, ne aggódj. Használd egészséggel az fps unlockot.
  • Zozo0122 #8879
    Hogyhogy megszűnik? És akkor hogy lesz a pvp?