Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everything is true, nothing is permitted.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- dokumentumokban ac3 ini kikeres (nem ez a neve, de most nincs erõm a pontos nevét megnézni, de tudni fogod), ahol jegyzettömbbel a vsync 1-et átállítod 0-ra és tádám
- Ha még ennyi sem elég, akkor catalyst 3d profil: AA 4x, AF 4x, függõleges szinkronizáció középsõ opció, triple buffer bekapcs és lemented a játék exe-jére vonatkozóan.
Így szaggatásmentes eredményt kapsz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Köszönöm, hogy gondoltál rám! <#eljen>#eljen>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
2. nekem 3 van, de még lehet kraftolni továbbiakat, szal 3 biztos
3. West point kihívásokat akkor tudod kezdeni, ha megvan a Benedict Arnold DLc, ami Steames deluxe-hoz és Ps3-as verzióhoz járt. Ha megvan rögtön a játék elején tudod csinálgatni.
4. Nem hinném
5. North Bostonban lesz, de ha nem jelöli, akkor még nem végeztél a küldikkel: Menübõl van egy elõhívható statisztika ott leírja a feladatokat
6. Ezt nem tudom. Talán F vagy space.
Ebbõl kb. 3 óra a multi egyébként.
cRus1deR-nek is küldtem meghívót. Az is lehet, hogy e-mail-ben ment ki.

[merlinw.org]
Please...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Már azt hittem agyhúgy követ kapok a barlangos templomos részeknél. 15 óra alatt végigvittem azt írja a steam. Nem csináltam én semmiféle mellékküldetést és egyéb "fölös" dolgot csak a fõszálra koncentráltam.
Így a végére úgy felidegesít, hogy mindjárt szétverem az egész billentyût és az egeret kidobom az ablakon!
Üldözöm ezt a nyomorék Lee-t, de már vagy huszadjára kell elõröl kezdenem mert össze vissza ugrik ez a köcsög mindig, de ne távolodj el tõle meg ne lökj fel senkit és akkor lesz 100%-os a küldetés, hát anyád!
Csak legyen már vége le is törlöm a picsába az egészet!
Leszállok a hajóról a kikötõben egy csata után megyek 2 lépést és elkezd üldözni az egész város a kcsög piros ruhás fszkalapok! Nem bírtam megszabadulni tõlük meg ez az ugyanazzal futok mint amivel mászok gomb is... akaszkodik fel mindenhová nem akar lejönni meg elfordulni marhára idegesítõ!
Úgy felment az idegpumpa, hogy a mai nap nem is tudom, hogy játszok e még vele.
Pedig úgy benne voltam jött volna, egy jó küldetés, de nem tudtam eljutni oda mer .... <#falbav>#falbav>
A medve nem játék.
A teadélutánnál nagy nehezen sikerül a merénylõt és a mesterlövészt használnom.
De a testõrt utána már egyszerûen nem engedte a játék.
Szóval a metodikáját nem értem ennek a rendszernek.
Mit csináltam rosszul, mit kellett volna tennem, hogy a harmadik tanoncot is használni tudjam?
A távmenedzselõs rész hogy mûködik?
Oda csak a tanoncok mennek és nekem nem kell?
És mi történik akkor, ha egy ilyen küldi sikertelenül zárul és esetleg meghal a tanonc?
Illetve a tanoncokat lehet fejleszteni, hogy a nehezebb küldikre csak felkészültebben küldjem õket?
Ezeknek a távküldiknek mi a haszna, van valami jutalom vagy csak annyi hogy felszabadul az a rész?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Illetve, ha nyomva tartod a T-t, akkor elõjön az aszasszin menü, ott(nálam az egér ikonra, cRusa1deR-nél az ikon és a felirat közé, Te meg majd kitapasztalod :Ð) kattintasz és kapod a - korábbi részbõl ismert - távmenedzselõs hatalomátvételi menüt.
Ha elzavarod valamelyik tanoncodat ilyen küldetésre, akkor a küldetés idõtartama alatt az a segítõd sem lesz elérhetõ!
SPOILER pl nekem az a rész is kimaradt hogy Archilles meghal SPOILER VÉGE
Nem találom a serlegeket sem, már nem irja ki õket a térkép.
Tudnátok egy kicsit segiteni? :SS
Csak mindig azt írja ki, hogy jelenleg ne tudsz jelöltet hívni.
Már fel is adtam, nem is foglalkozom vele.
Leírnád pontosan neked hogy sikerült használni?
-Hány konvojunk lehet maximum?
-A YouTube-on láttam olyat, hogy West Point kihívások. Azokat hogy lehet elkezdeni?
-Az elhalálozásainkat számolja valahol?
-Levertem minden bunyóst, azt írja menj vissza a bostoni sörfõzdébe, de a térkép nem jelöl semmit. Hol keressem?
-A futárokat most hogy lehet fellökni? Megölni megtudom õket én is csak elkapni nem? (1. tolvajos kihívások)
Más:
Az aszasszin menüben (T hosszan nyomva), Nektek is csak akkor jön elõ a küldetés menü, ha a BAL EGÉRGOMBOT a nyomorult 'bal egérgomb lenyomva' IKONON nyomjátok meg?
Én kattintgattam össze-vissza, de nekem csak ott mûködik.
http://gaming.stackexchange.com/questions/39264/what-ports-need-to-be-opened-to-play-multiplayer-reliably
Ezeket.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Már ötször kinyírtam mind a három gang-et és mégsem fogadja el a játék.
Rögtön visszateszi õket a régi helyükre mintha semmi sem történt volna.
Ez akkora szívás, enélkül nem tudom felszabadítani a területet.
Hogyan kell csinálni ahhoz, hogy el is tûnjenek végleg?
Lehet, hogy már volt errõl szó, de tiszta pánik vagyok. Így leírom a problémámat. Telepítem a gamét minden ok. Viszont a uplayre nem tudok csatlakozni. Azt írja, hogy connetion problem. Valami ötlet megoldás?
Elõre is köszi!
Isznak, a korsót az asztal alatt tartják és félig benne ülnek a székben (grafikai bug). Valamint, pipáznak! Valaki szólhatott volna a készítõknek, hogy NE Huckleberry Finn-rõl mintázzák a kölköket! :Ð
Egyébként nem lehet neki felróni a menekülést, nem sok esélyt adtak szerencsétlennek a készítõk. A dobverõkkel kevés sikerre számíthat pofozkodásnál, a futásban sem jeleskedik és valljuk be, elég röhejes a ruhája is! :Ð
Nah, pont most volt egy sikertelen konvoj fosztogatásom, mert a nyavalyás beszorult a kocsi alá és onnan meresztgette rám a dobverõket. Lelõni sem lehetett. Sz'al, enyhe ellenszenv már nálam is kezd kialakulni! :Ð
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Nothing is True, Everything is Permitted