Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is jó lenne,köszi

MerlinW
Nem tudom, de általában kupont adnak, ami digitális játékra váltható be.

[merlinw.org]

Nem tudja valaki,hogy most van akcióban AC3 ha veszek SSD-t akkor dobozos AC3-t kapok?

Köszönöm a meghívót, el is fogadtam.

Everything is true, nothing is permitted.

Ezeket elvégzed és normálon full hd felbontáson futni fog. High-ért már nem vállalok garanciát, de normalon tuti menni fog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

- 12.11 beta driver felrak.

- dokumentumokban ac3 ini kikeres (nem ez a neve, de most nincs erõm a pontos nevét megnézni, de tudni fogod), ahol jegyzettömbbel a vsync 1-et átállítod 0-ra és tádám

- Ha még ennyi sem elég, akkor catalyst 3d profil: AA 4x, AF 4x, függõleges szinkronizáció középsõ opció, triple buffer bekapcs és lemented a játék exe-jére vonatkozóan.

Így szaggatásmentes eredményt kapsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igen, ott megtaláltam! El is fogadtam, aztán még egyszer, miután kipipáltam a neved melletti hatszöget :Ð
Köszönöm, hogy gondoltál rám! <#eljen>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Snexi
minden maxon van és városban elég szarul fut,levegyem a grafikát vagy ígyis-úgyis akadni fog? (x4 3.2ghz,4gb ram,hd6850)

Thx.

1. vehetsz
2. nekem 3 van, de még lehet kraftolni továbbiakat, szal 3 biztos
3. West point kihívásokat akkor tudod kezdeni, ha megvan a Benedict Arnold DLc, ami Steames deluxe-hoz és Ps3-as verzióhoz járt. Ha megvan rögtön a játék elején tudod csinálgatni.
4. Nem hinném
5. North Bostonban lesz, de ha nem jelöli, akkor még nem végeztél a küldikkel: Menübõl van egy elõhívható statisztika ott leírja a feladatokat
6. Ezt nem tudom. Talán F vagy space.

MerlinW
Küldtem.

[merlinw.org]

Egy invite-ot tisztelettel kérhetek én is?

Jelenleg 25 óránál tartok sequence 7 és 32 % teljesítés. Lesz ez még 50 óra mire végigviszem.

Ebbõl kb. 3 óra a multi egyébként.

MerlinW
Küldtem invite-ot, de lövésem sincs hogy mûxik. Talán itt látszik
cRus1deR-nek is küldtem meghívót. Az is lehet, hogy e-mail-ben ment ki.

[merlinw.org]

Little mage, little mage let me in! :Ð
Please...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

berczely
Vége!
Már azt hittem agyhúgy követ kapok a barlangos templomos részeknél. 15 óra alatt végigvittem azt írja a steam. Nem csináltam én semmiféle mellékküldetést és egyéb "fölös" dolgot csak a fõszálra koncentráltam.

Válaszolna valaki nekem a #2661-re!

robotnyk
a CE extrák tudtommal külön kódok, nem a cd kulcstól függõ, eleve a játékban kell ezeket beváltani, nem az uplayben.
berczely
Ez a játék...
Így a végére úgy felidegesít, hogy mindjárt szétverem az egész billentyût és az egeret kidobom az ablakon!
Üldözöm ezt a nyomorék Lee-t, de már vagy huszadjára kell elõröl kezdenem mert össze vissza ugrik ez a köcsög mindig, de ne távolodj el tõle meg ne lökj fel senkit és akkor lesz 100%-os a küldetés, hát anyád!
Csak legyen már vége le is törlöm a picsába az egészet!

berczely
Hát emberek engem most úgy felidegesített a játék, hogy az alt+f4-et úgy nyomtam meg, hogy majdnem kettétörtem a billentyûzetet.
Leszállok a hajóról a kikötõben egy csata után megyek 2 lépést és elkezd üldözni az egész város a kcsög piros ruhás fszkalapok! Nem bírtam megszabadulni tõlük meg ez az ugyanazzal futok mint amivel mászok gomb is... akaszkodik fel mindenhová nem akar lejönni meg elfordulni marhára idegesítõ!
Úgy felment az idegpumpa, hogy a mai nap nem is tudom, hogy játszok e még vele.
Pedig úgy benne voltam jött volna, egy jó küldetés, de nem tudtam eljutni oda mer .... <#falbav>

a.carkey
Bakter. Sima steames verzióm van, de tegnap a nejem tesója szerzett egy bontatlan Join or Die magyar dobozos CEt. Az extra content és egyéb szépség miatt szívesen regelném magamnak, de lehet ua Uplay accra regelni a kettõt úgy, hogy upgradelje az elõzõt, ne pedig kiüsse, és újból kelljen kezdeni? Próbált korábbról már ilyet vki? (Ha nem, ki se bontom ...)

A medve nem játék.

Hali.Valaki segitsen pls.Megtalàltam az elso 3 csalàst amit a hàromszogelèses modszerrel lehet de fogalmam sincs hol lehet aktivàlni oket.😊
Nekem a technikai részével van gondom.
A teadélutánnál nagy nehezen sikerül a merénylõt és a mesterlövészt használnom.
De a testõrt utána már egyszerûen nem engedte a játék.
Szóval a metodikáját nem értem ennek a rendszernek.
Mit csináltam rosszul, mit kellett volna tennem, hogy a harmadik tanoncot is használni tudjam?
A távmenedzselõs rész hogy mûködik?
Oda csak a tanoncok mennek és nekem nem kell?
És mi történik akkor, ha egy ilyen küldi sikertelenül zárul és esetleg meghal a tanonc?
Illetve a tanoncokat lehet fejleszteni, hogy a nehezebb küldikre csak felkészültebben küldjem õket?
Ezeknek a távküldiknek mi a haszna, van valami jutalom vagy csak annyi hogy felszabadul az a rész?
MerlinW
AC3 Magyar multi klán. Az event-ekhez jól jön majd😊

[merlinw.org]

MerlinW
Köszönöm, hogy 3 év alatt sem voltál képes megtanulni a SPOILER tag használatát. Gratulálok.

[merlinw.org]

Meg kell csinálnod Boston 3 részének fölszabadításához szükséges feladatokat. Teljesen! Akkor kapod az 1+1+1 tanoncot. Utána már tudod hívni õket, de csak a városban! Tanyán, vadonban nem.
Illetve, ha nyomva tartod a T-t, akkor elõjön az aszasszin menü, ott(nálam az egér ikonra, cRusa1deR-nél az ikon és a felirat közé, Te meg majd kitapasztalod :Ð) kattintasz és kapod a - korábbi részbõl ismert - távmenedzselõs hatalomátvételi menüt.
Ha elzavarod valamelyik tanoncodat ilyen küldetésre, akkor a küldetés idõtartama alatt az a segítõd sem lesz elérhetõ!

Grr1234
Lehet valahogy ablak módban futtatni a játékot?

NandorHUN
Valaki tudna esetleg segiteni? A problémám az lenne,hogy egy csomo mellékküldetés t nem találok, nem tudok megcsinálni, a tanyás küldetéseket se irja mostmár a game, igy nem tudok szerszámokat se csináléni rendesen (dave megrekedt lvl 1en) , illetve
SPOILER pl nekem az a rész is kimaradt hogy Archilles meghal SPOILER VÉGE
Nem találom a serlegeket sem, már nem irja ki õket a térkép.
Tudnátok egy kicsit segiteni? :SS
Nálam az ikon és a "Szerzõdések" felirat közé kell kattintani.

Én azt abszolút nem tudom használni.
Csak mindig azt írja ki, hogy jelenleg ne tudsz jelöltet hívni.
Már fel is adtam, nem is foglalkozom vele.
Leírnád pontosan neked hogy sikerült használni?
-Season Pass-t vehetek még most is a játékhoz?
-Hány konvojunk lehet maximum?
-A YouTube-on láttam olyat, hogy West Point kihívások. Azokat hogy lehet elkezdeni?
-Az elhalálozásainkat számolja valahol?
-Levertem minden bunyóst, azt írja menj vissza a bostoni sörfõzdébe, de a térkép nem jelöl semmit. Hol keressem?
-A futárokat most hogy lehet fellökni? Megölni megtudom õket én is csak elkapni nem? (1. tolvajos kihívások)

genRob
Egyszer csak jó lett. Szánalmas fos! :-D

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Gondolhatod, én sem elsõre hoztam össze! :Ð

Más:

Az aszasszin menüben (T hosszan nyomva), Nektek is csak akkor jön elõ a küldetés menü, ha a BAL EGÉRGOMBOT a nyomorult 'bal egérgomb lenyomva' IKONON nyomjátok meg?
Én kattintgattam össze-vissza, de nekem csak ott mûködik.

Köszi az elõbb én is kiszúrtam, de nem volt könnyû. Cseles nagyon cseles.
Mindegyiknek van egy jelölt vezérük (piros karika a fejük felett), azokat is el kell intézni. Többnyire, a pofozkodás kezdetekor meglépnek.

genRob
Kiengedtem a portokat routeren is, de nem csatlakozik.

http://gaming.stackexchange.com/questions/39264/what-ports-need-to-be-opened-to-play-multiplayer-reliably

Ezeket.

Valaki megmondaná nekem, hogy hatodik fejezetben hogyan lehet a kikötõi bandákat leverni.
Már ötször kinyírtam mind a három gang-et és mégsem fogadja el a játék.
Rögtön visszateszi õket a régi helyükre mintha semmi sem történt volna.
Ez akkora szívás, enélkül nem tudom felszabadítani a területet.
Hogyan kell csinálni ahhoz, hogy el is tûnjenek végleg?
genRob
Ha kikapcsolom akkor sem megy. Nézem a routert.

csokalaci
Tûzfalban próbálkozz beállítani.

http://facebook.com/musicleander

a.carkey
Ez volt már? 😄

A medve nem játék.

genRob
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt errõl szó, de tiszta pánik vagyok. Így leírom a problémámat. Telepítem a gamét minden ok. Viszont a uplayre nem tudok csatlakozni. Azt írja, hogy connetion problem. Valami ötlet megoldás?
Elõre is köszi!

Az AC3 fiatalsága sem romlatlan! :Ð
Isznak, a korsót az asztal alatt tartják és félig benne ülnek a székben (grafikai bug). Valamint, pipáznak! Valaki szólhatott volna a készítõknek, hogy NE Huckleberry Finn-rõl mintázzák a kölköket! :Ð

Értem! :Ð
Egyébként nem lehet neki felróni a menekülést, nem sok esélyt adtak szerencsétlennek a készítõk. A dobverõkkel kevés sikerre számíthat pofozkodásnál, a futásban sem jeleskedik és valljuk be, elég röhejes a ruhája is! :Ð

Nah, pont most volt egy sikertelen konvoj fosztogatásom, mert a nyavalyás beszorult a kocsi alá és onnan meresztgette rám a dobverõket. Lelõni sem lehetett. Sz'al, enyhe ellenszenv már nálam is kezd kialakulni! :Ð

Lacoka12
én mindig hátba döföm vagy be adok neki egy méregezet pengét hagyom hogy meg lássanak és bele rohan a aknámba a többit meg levágom

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

NagyiBMX
Nem csak szerintem túl sok olyan filmet láttam amiben az volt hogy: "Ha most elengedsz soha nem látsz többet." Aztán ugyanúgy visszatér az illetõ a történetbe meg beárul mindenkinek, hív segítséget stb. A másik hogyha ott maradnak a bajtársaim, 1v7 esetben akkor nehogy már elfussak...😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Valami általános iskolai traumára vezethetõ vissza ez a nem túl baráti gesztus? :Ð

NagyiBMX
Én meg a szoknyás barmokat, a többi utána már gyerekjáték😄 Dobost meg lelövöm vagy felfutok egy fára és fölakasztom <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Lacoka12
én mindig a dobost intézem el elöször

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Jaja, a 'kisdobos' szokott szaladni, a többi bátrabb, de ostobább! :Ð

CroftManor
Ja ezzel én is szívtam, illetve még szívok is mert még nem csináltam meg. Hát én se tudtam mire gondoljak ez alatt, ne lássanak meg a civilek, vagy halkan ölj vagy mi? 😄 De ugye annál a résznél kapásból harcolni kell, de most így érthetõbb, szal ne hívjanak erõsítést. áhá 😄

Nothing is True, Everything is Permitted