Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én bármelyik gombot nyomhatom bármennyi ideig, semmi változás. Már háromszor újrakezdtem a részt, é mindig ezt csinálja.
Krisztiam
hát azt nem tudom xbox-on hogy van, de pc-n azt tudom, hogy a Q-t kell hosszan nyomni..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

hát ízlések és pofonok, összességében nekem csak a 3. az 5 közül. Nálam egyértelmûen az AC2 áll legelõl, temérdek újdonság, reneszánsz Itália, káprázatos városok, ott is sok mászkálnivaló, glyphek és a történet maga is lebilincselõ volt, még a mellékszálak is, na meg hát a zenék.

Aztán jött a BH, ami finomítása volt a 2nek, pár újdonsággal, de Róma elég nagy és gyönyörû volt ahhoz h lekösse az embert, a történetszál pedig még mindig vitte az egészet.

A 4. nálam egyértelmûen az 1.rész. Na nem azért mert olyan marhajó, de a játék feelingje teljesen egyedi volt.

A legutolsó nálam egyértelmûen a Revelations. Hihetetlen mennyire utáltam töri szakosként az Oszmán birodalomról tanulni, vhogy innen szerintem az ellenérzés. Nálam se a sztori, se Isztambul nem tudott olyat adni, amire azt mondanám h ez igen.. Mondjuk ott a Ezio szál lezárása szerintem a sorozat egyik legmeghatóbb része lett, ez mentette nálam valamennyire.

Ez az AC3, a történet lezárásuk miatt hatalmas keserûséget okozott. Igénytelen,felháborító és felteszem magamnak a kérdést, h ugyan mi a jóistennek csináltak eddig 4részszel köré ekkora hercehurcát? Olyan volt számomra, mint amikor egy lufi kipukkan.

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

Köszönöm!
Olvastuk és nem, az az utolsó.

Everything is true, nothing is permitted.

Sziasztok.
Én most kezdtem el, de van egy kis gondom. Az újvilágba érkezve az elsõ küldetésnél, az erõdítmény kapujánál nem tudom kilõni a hordókat. Már néztem mindenhol, hogy hogyan csinálják, de nálam nem tudom becélozni a hordót. Nem vált át fehér körre, csak piros marad mindig. A nagy muskétánál, pisztolyt meg nem is tudom elõvenni.
Itt van ahol tartok. http://www.youtube.com/watch?v=cH_O2wIIcng
A 3.40-nél lévõt nem tudom megcsinálni.
Xbox360-on. Légyszi segítsetek.
Köszi.
berczely
Az Uplay tárolja a játék mentését? Szóval, ha újrarakom a gépet akkor belépek az felhasználómmal és leszinkronizálja?

Bár még nem vittem végig teljesen ( még Lee-t üldözöm 12. sz.)De nekem ez a rész tetszett a legjobban az AC sorozatból! Minden hibája ellenére.Biztosan bejátszik hogy ennek a résznek a történelmi háttere nekem jobban bejön. Nekem pl. nagyon bejön a Bostoni város, fõleg a kikötõ!! Most sok AC fan le fog hurrogni de ez lesz az a rész amit teljesen végig fogok vinni + még ha maradt mellék küldi. Az összes többit nem tudtam mert meguntam a befelyezések elõtt..

sajnos nem kaptam választ a spoileres kérdésemre, talán ezért nem is olvastátok. Ezért még egyszer kérdem: Ha eltemettem az öreg mestert a tanyán akkortól már nem lesznek tanya-küldetések?
Hali !

Hogy kell kicsalogatni a medvét a barlangban a lyukból ?

köszi

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

RatBaG
na nekem megint faszául bebugzott egy mission. mikor a dokiért kéne menni, warren baszik felszállni a lóra, nem csinál semmit. próbáltam checkpointtól, restartoltam a küldit, semmi változás...

Per Aspera Ad Inferi.

Igen! Az összes elõzõ rész egy kaptafára készült nagy vonalakban irányítást tekintve, most a 3. részre variálták át ezt a futás dolgot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De bizony, hogy gyorsabban mászik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

berczely
Ennyi.
Jobb egér gomb = FreeRun mod = felmászunk mindenre ha kell, ha nem.
Space = ugrás, gyors sétálás vagy mi... meg a harc közben az elhárítás, lefegyverzés stb.

Mintha ez az elsõ részben másképp lett volna megoldva emlékeim szerint! <#fejvakaras>

Animefox
Én Xbox360 kontrollerrel játszottam, szóval a probléma nem a helytelen irányítással van...

Én most fejlesztem "Dobby" Carter. Már csak õ maradt, a többiek már rég orgyilkosok lettek. Elküldtem egy kétcsillagos küldetésre 100% valószínûséggel és mégse jött össze neki. Nyolcas szintû volt. A kolóniák hat fõküldetést adnak, utána véletlenszerû küldetéseket pl.: képezd magad a tanyán, temesd a holtakat, ápolj sebesülteket stb.

Everything is true, nothing is permitted.

Eh, tegnap írtam munkahelyrõl, de mielõtt elküldtem volna kikapcsoltam a gépet. Öregszem :Ð

Mély tapasztalatokon nem alapszik a hozzászólásom, de nem úgy megy, mint az AC:R-nél, hogy ha hosszabban nyomod a T-t, akkor mindegyik jön? Vagy pl.: 3x kell megnyomni, hogy ha azt akarod, hogy mind a három tanoncod elõkerüljön? Ezt megnézem.

Az aszasszin jel melletti csíkok jelzik a tanoncok számát. Ha hívtál egyet, akkor a feladata elvégzése után elszalad és a csík csak akkor kezd feltöltõdni. Amíg nem lesz teljes, addig nem lehet újra hívni.
Ha megsérül, akkor piros lesz a jel és lassabban is töltõdik.
Ilyenkor a tanonc fetreng és ha odamész, az E gombra a "szem lezárása" lehetõséget adja. :Ð

Távmenedzselésnél csak a tanoncok vethetõek be. Te nem mész sehova!
Nagyjából az AC:R-hez hasonlóan mûködik. Vannak területek, amik 1-3 csillaggal (nehézség) vannak jelölve, ezeknél több küldetés is van, de most nem lehet válogatni közülük, az elejétõl kezdve kell megoldani, mert csak utána lesz elérhetõ a következõ.
Sikertelen küldetés esetén a tanonc még kb. az adott küldetés idõtartamára nem lesz elérhetõ, de nem hal meg. Nekem, 84% esélyre lett sikertelen.
Minden sikeres bevetés után TP-t kapnak. A városban nem tudom mennyit, a menüs küldetések után fejenként 40-et. Tehát, nem a küldetésnek van TP-je ami osztódik a résztvevõk között! A pontok után lépnek szintet, ami - bízom benne, hogy nem csak - a rangjuk változásával jár. :Ð
Minden küldetésnél jelzi, hogy mennyi pénzt és milyen tárgyat kapsz a TP-n kívül.
Gondolom, olyan, mint az AC:R-nél, mindig lesznek újabb küldetések, soha nem fogynak el.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

HeadHunter86
Ha magas helyekrõl akarsz lejjebb jutni akkor, nálam SHIFT-et kell nyomni. Ha viszont nyomod a SPACE-t akkor elugrik jó magasra/messzire és jó esetben rögtön meg is halsz az eséstõl.
Szerintem SPACE-el nem mászik gyorsabban a falakon. Mikor fel akarsz mászni egy falra akkor érdemes csak megnyomni. Utána felesleges nyomva tartani.
A SHIFT-tel is így van, ha alacsony akadály van akkor gyorsan átugorja ha megnyomod elõtte. Alapból a SHIFT ha jól emlékszem E-n volt csak én átraktam, mert régebbi AC-kben még SHIFT volt és megszoktam.
Viszont az jó dolog hogy a harcoknál már nem kell nyomni a jobb egeret folyamatosan.
Ami viszont AC1 óta hiányzik nekem az a HIGH és LOW profile közti váltás. Ezt most úgy oldottam meg, hogy az egyik programozható gombra beállítottam hogy folyamatosan nyomja a jobb egeret. Ha egyszer megnyomom akkor nyomja a jobb egeret, ha megint akkor elengedi. Így nem kell folyamatosan nyomva tartanom.

Jah és még a gyorsabb sétát is space-l hozod elõ...

Párkányról pl. space nélkül nem ugrik le szóval annyira nem haszontalan az.

Amellett, hogy gyorsabban mászik fel a falon space lenyomásával.

berczely
Nem?
Akkor te valami csoda játékot vettél meg mert ha csak a jobb gombot nyomod akkor freerun módba vált vagyis mászik még a kutya f*sznán is a space meg egy semmire kellõ gomb mert azzal csak te manuálisan tudsz ugrani, ha akarsz. A játékban kb 3x nyomtam le a space gombot, de azt sem tudom miért.
Jobb gombbal mászik, ugrál mindent csinál. A tutorialban is így volt.

Ugye véletlenül sem a jobb gombot és a szóközt egyidejûleg lenyomva másztatok. Mivel hogy az eddigi részekben így volt célszerû.

Viszont AC 3-ban a futás/mászást átalakították 1 gombosra, így ha egyszerre nyomod a kettõ akkor mágneses cuppanás, ha meg csak jobb gomb, akkor szépen haladsz. Nagyobb ugrásokhoz meg lenyomható a szóköz is.

Remélem nem a kettõt használtátok egyszerre...

Mivel, hogy nálam nem volt ilyen cuppanás, csak ha a szóközt is nyomtam...

berczely
Na ezek engem is felidegesítettek, de mivel én megvettem ezért már csak azért is végig vittem. Ez a mágneses rácuppanok mindenre dolog volt a legnagyobb gond! Annyi kellett volna, hogy valami kapcsoló gomb futás és mászás közt.

ja h nem jutottál el a sztori végéig? Szerintem akkor szétbombáztad volna az Ubi székházat 😄DD

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

a.carkey
Sebaj, max. majd újrainstallálod a DVDkrõl amelyek benne voltak a dobozban, vagy visszamész steamre és újrafelrakod, ha ismét kedvet kapnál hozzá ...<#idiota>

A medve nem játék.

HeadHunter86
Nekem már 40 órám van a játékban, 8. szekvencia. Engem rohadtul nem zavarnak ezek a dolgok amiket írtál. Kicsit érezni kell a játékot, és tök gördülékenyen lehet szaladgálni/ugrálni benne.
Az hogy el lehet futni a katonák elõl, jó dolog. Ha akarsz harcolsz, ha akarsz meg elmenekülsz és elbújsz. Your Call!
Engem inkább az zavar, hogy pár küldetés 100%-os Syncje nagyon nehézre sikerült.
Én minden mellékmisszót megcsinálok, élvezem is õket, jó kis sztory-k küldetések.
Mondjuk az alagútrendszert vehették volna kisebbre is, mert elég sok idõ végigszaladgálni rajtuk. Igaz csak 1x kell megcsinálni.

HeadHunter86
Szavazzatok!
Na hogy már ne az AC3 nyerjen. Sokkal jobb game mint a Borderlands 2 😊

Animefox
Ráadásul én elfogult voltam és sokáig nem is akartam tudomást szerezni a valóságról hogy ezt a részt egyszerûen elbaszták. Amikor a történet az indián gyerekhez ért akkor tettem fel magamban elõször a kérdést hogy "mi a fasz ez?"
Zene hiánya tényleg fáj, de valahol nem is, nekem tetszett az elején a tengerész kórus meg az indián zene, mondjuk sztem ezeket eltalálták. Hanggal nincs probléma nem illett volna ide egy reneszánsz zene.

Nagyobb baj hogy a városokban nincsenek boltok, mesterek, kovácsok, stb. ahol be lehet tankolni fegyverekkel eszközökkel, fejleszteni ezt meg azt, így akkor minek van értelme a pénznek? 😄 Pénz nélkül simán végig lehet tolni a történetet akkor meg minek van értelme a mellék küldetéseknek? Minek van értelme az új fegyvereknek amikor úgy sincs rájuk szükség csak látvány effekt? Nem hozott lázba egy mellék szál se... azt akartam hogy legyen vége a történetnek minél hamarabb és essek túl rajta, kiváncsi voltam a story végére de már késõ... letöröltem, meguntam mert felbaszta a program az agyamat... ennyi... ennek sok köze nem volt az eddigi epizódokhoz, lehetett volna a játék neve akár más is...

cikasz
Sziasztok. Hogy lehet mesterembereket szerezni? Egy asztalosom van csak de már egy csomó mindent tudnék gyártani. Az asztalos is csak egyes szintü 😞 Hogy lehet õt fejleszteni? Csináltattam már vele pár hordót meg kocsit pl.
Megmentettem már egy vadász csajt meg egy nigró házaspárt is. Meg a favágók is ottvannak.
köszi

http://www.akciofigura.hu

valóban tele van a játék scriptelt szarokkal, de szerintem nem ez az AC3 legnagyobb gyengesége, hanem a story, mert nekem kicsit hiteltelen ez az Assassin leszek mert megvédem az indián falucskát, ráadásul Connor karaktere talán Altairnál is gyengébb..

Ami viszont a legnagyobb hiányosság, az a zene hiánya. Asszem van az ACR-bõl már ismert dallam, meg itt-ott egy-két indián furulya, aztán kalap kabát..Jesper Kyd hiányát le se tagadhatná ez a rész, de már a Revelations-nél is voltak hasonló gondok..pedig egy ilyen kaliberû részhez illett vna vmi pofásat alárakni

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak azt szeretném kérdezni hogy ha eltemettem az öreg néger mesteremet a tanyán akkor már nem lesznek tanya küldetések?
Animefox
Nagyon sok hibája van... én ott akadtam ki amikor a kivégzõ osztag vezetõje felolvassa az ítéletet, erre én kinyírom, de ennek ellenére valaki olvassa tovább az ítéletet és parancsot ad a sortûzre. Erre én oda megyek az osztaghoz és azok elkezdenek engem bögdösni, a falhoz állított kivégzettek pedig életre kelnek a kivégzés után és kiszabadulnak pedig még a kezük is hátra volt kötve majd megijednek és elrohannak, az osztag meg velem van elfoglalva.

Következõ hiba pedig hogy a fákon való ugrálás tök automatikus és ha nem úgy mászol a fán ahogy a gép akarja akkor nem fog sikerülni. Amikor a csatatéres jelenetnél át kell vágni a harcmezõn és az erdõ felé veszem az irányt én kicsit másképp vettem az irányt emiatt az egész angol hadsereg a nyakamon volt és a fákra más szögbõl érkeztem nem pedig a kijelölt rámpán, ez egy jól látható rámpa alakú szikla látszik hogy a programozók direkt kijelölték hogy erre másszál fel és tovább a fákra de én nem így tettem, így folyton lepotyogtam a fáról bármit is teszek.

További hiba hogy akármennyi angol katona vesz körül nem tudnak megölni ha folyamatosan futok, úgyse tudnak elkapni, folyamatos mozgással ki lehet játszani õket bármi is történik.

Megint egy hiba aminél töröltem a játékot, pedig az hogy a futárokat megadott idõponton belül el kellett kapni és a lóval vágtatok utánuk, igen csak a lónak is olyan kedve támadt hogy fel akar mászni a fára.

Továbbá menekülés közben a karakter elõszeretettel szereti mágnesként rácuppanni minden tereptárgyra ami ugyanígy volt az elõzõ epizódoknál de itt aztán fõleg.

Ezektõl és sok mástól el lehet tekinteni ha az embernek van hidegvére mert a játékhoz az kell meg birka vér.
Utoljára a kedvencem meg az hogy 3 emelet megmászása után egy templom tetején olyan térhatású érzésem volt mint a Brotherhoodban a Vatikáni bazilika tetején. És még sorolhatnám a hibákat de elég, töröltem a faszba az egészet.... fél évig még várhattak volna a játékkal....

Valaki tudna válaszolni a 2669-es hsz-ben feltett kérdéseimre???
Elõre is köszönöm.
a.carkey
Egy biztos: nagyon, nagyon erõs az idei november-decemberi játéktermés. Plusz rakat akció steamen, és még jön egy újabb nagy karácsonykor.

A medve nem játék.

Krisztiam
nekem tetszik a játék, amikor kicsi volt Connor és bújócskáztak az nagyon tetszett 😄D
vannak hibái ennek a játéknak is, de szerintem jó 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

a.carkey
"De ezek a korabeli városok szintén vérlázítóan unalmasak, elég összevetni pl az AC2 felhozatalával"

Szerintem ingame sem Boston sem New York nem unalmas. Szeretni kell a kort, ez tény, de inkább csak más a feeling, mint az elõzõ részekben.

A medve nem játék.

a.carkey
Tescoban még ezen alul még -500. 😊

A medve nem játék.

Krisztiam
Akit érdekel az 576-ban most akciós az AC3, 6999 Ft 😊

na végigtoltam, igaz nem 100% synccel, de a java küldetést kioffoltam..

bennem csak egy kérdés merült fel a játék kapcsán

Hogy a jóistenbe lehet ilyen igénytelenül lezárni egy trilógiát? Még a Desmond szál is kifezetten jó volt a játék alatt, a 3rész alatt elõször érdekelt h mi lesz a jelen történetszálával aztán puff...ráadásul ahhoz képest h egy befejezõrész volt, egy halom kérdést nyitva illetve megválaszolatlanul hagytak..nekem azért egy picit mindenképp csalódás, fõleg annak tükrében, h a az elmúlt részekben jóval misztikusabbnak tûnt az egész történet

magáról a játékról:

+ hatalmas terek
+ gyönyörû tájak
+ rengeteg újdonság,akár a harcrendszerben, akár a gameplay-ben, az h kicsit rpg irányba viszik egyértelmûen elõnyére válik a sorozatnak
+ temérdek mellékküldetés
+ tengeri csaták

- optimalizálatlanság kisebb gépekre (bár a 20fps-hez is hozzá tudtam szokni Bostonban)
- gyenge történetszál, számomra néha kicsit összefüggéstelen is, kicsit elnagyolt
- Connor karaktere messze elmarad Ezio-tól..persze utóbbinak volt 3 fejezete, de maga a viselkedése és a naivsága engem egyszerûen bosszantott
- unalmas mellékküldetések, néha AC1 fílingem volt tõlük
- rengeteg apró bug
- Amerika talán nem a legszerencsésebb választás volt, bár nyílván ez hoz nagy pénzt az Ubinak..De ezek a korabeli városok szintén vérlázítóan unalmasak, elég összevetni pl az AC2 felhozatalával

Összességében ez egy remek játék, csak kicsit úgyérzem, h a játék központi elemére, a történetszálakra és azok kidolgozására bántóan kevés idõt szántak. Amellett, mintha kicsit túllõttek vna a célon, annyi mindent akartak belezsúfolni.
Nálam az AC2 és BH fílingjét sajnos nemtudta hozni, pedig ezt a kort még kifejezetten kedveltem töribõl ellentétben pl a Revelations oszmán szarjával..

Na de most hagyom ülepedni, aztán majd jószokásom szerint egy hónap múlva nekiülök megint, hátha addig jön pár jótékony optimalizáló patch.

ja. azon kívül hogy idegesítenek még eddig nem jelentettek negatív hatást az akcióimban.
The Protector
Csak a lóvédobás segít,amúgy érinthetetlenek😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hi . a szaros kis utca kölyköket nem lehet valahogy lepofozni?? 😊
MerlinW
Jaja😊

[merlinw.org]

GaBika6
Hibátlanul vitted végig??? <#csodalk>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Pedig jól nyomták a srácok!

Kösz a meccset Merlinw! A végén már elkaptuk õket Manhuntban!

Benn vagyok a klánban.

a.carkey
Ezer köszi. Tényleg így volt. Remélem nem lesz összeakadás a tartalmak kapcsán! 😊

A medve nem játék.

MerlinW
Elfogadtam mindenkit😊
168.-ak vagyunk a világranglistán😊

[merlinw.org]

NagyiBMX
Küldtem ilyen request dolgot a klánhoz😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz