Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Aztán jött a BH, ami finomítása volt a 2nek, pár újdonsággal, de Róma elég nagy és gyönyörû volt ahhoz h lekösse az embert, a történetszál pedig még mindig vitte az egészet.
A 4. nálam egyértelmûen az 1.rész. Na nem azért mert olyan marhajó, de a játék feelingje teljesen egyedi volt.
A legutolsó nálam egyértelmûen a Revelations. Hihetetlen mennyire utáltam töri szakosként az Oszmán birodalomról tanulni, vhogy innen szerintem az ellenérzés. Nálam se a sztori, se Isztambul nem tudott olyat adni, amire azt mondanám h ez igen.. Mondjuk ott a Ezio szál lezárása szerintem a sorozat egyik legmeghatóbb része lett, ez mentette nálam valamennyire.
Ez az AC3, a történet lezárásuk miatt hatalmas keserûséget okozott. Igénytelen,felháborító és felteszem magamnak a kérdést, h ugyan mi a jóistennek csináltak eddig 4részszel köré ekkora hercehurcát? Olyan volt számomra, mint amikor egy lufi kipukkan.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Everything is true, nothing is permitted.
Én most kezdtem el, de van egy kis gondom. Az újvilágba érkezve az elsõ küldetésnél, az erõdítmény kapujánál nem tudom kilõni a hordókat. Már néztem mindenhol, hogy hogyan csinálják, de nálam nem tudom becélozni a hordót. Nem vált át fehér körre, csak piros marad mindig. A nagy muskétánál, pisztolyt meg nem is tudom elõvenni.
Itt van ahol tartok. http://www.youtube.com/watch?v=cH_O2wIIcng
A 3.40-nél lévõt nem tudom megcsinálni.
Xbox360-on. Légyszi segítsetek.
Köszi.
sajnos nem kaptam választ a spoileres kérdésemre, talán ezért nem is olvastátok. Ezért még egyszer kérdem: Ha eltemettem az öreg mestert a tanyán akkortól már nem lesznek tanya-küldetések?
Hogy kell kicsalogatni a medvét a barlangban a lyukból ?
köszi
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Per Aspera Ad Inferi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jobb egér gomb = FreeRun mod = felmászunk mindenre ha kell, ha nem.
Space = ugrás, gyors sétálás vagy mi... meg a harc közben az elhárítás, lefegyverzés stb.
Mintha ez az elsõ részben másképp lett volna megoldva emlékeim szerint! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Everything is true, nothing is permitted.
Mély tapasztalatokon nem alapszik a hozzászólásom, de nem úgy megy, mint az AC:R-nél, hogy ha hosszabban nyomod a T-t, akkor mindegyik jön? Vagy pl.: 3x kell megnyomni, hogy ha azt akarod, hogy mind a három tanoncod elõkerüljön? Ezt megnézem.
Az aszasszin jel melletti csíkok jelzik a tanoncok számát. Ha hívtál egyet, akkor a feladata elvégzése után elszalad és a csík csak akkor kezd feltöltõdni. Amíg nem lesz teljes, addig nem lehet újra hívni.
Ha megsérül, akkor piros lesz a jel és lassabban is töltõdik.
Ilyenkor a tanonc fetreng és ha odamész, az E gombra a "szem lezárása" lehetõséget adja. :Ð
Távmenedzselésnél csak a tanoncok vethetõek be. Te nem mész sehova!
Nagyjából az AC:R-hez hasonlóan mûködik. Vannak területek, amik 1-3 csillaggal (nehézség) vannak jelölve, ezeknél több küldetés is van, de most nem lehet válogatni közülük, az elejétõl kezdve kell megoldani, mert csak utána lesz elérhetõ a következõ.
Sikertelen küldetés esetén a tanonc még kb. az adott küldetés idõtartamára nem lesz elérhetõ, de nem hal meg. Nekem, 84% esélyre lett sikertelen.
Minden sikeres bevetés után TP-t kapnak. A városban nem tudom mennyit, a menüs küldetések után fejenként 40-et. Tehát, nem a küldetésnek van TP-je ami osztódik a résztvevõk között! A pontok után lépnek szintet, ami - bízom benne, hogy nem csak - a rangjuk változásával jár. :Ð
Minden küldetésnél jelzi, hogy mennyi pénzt és milyen tárgyat kapsz a TP-n kívül.
Gondolom, olyan, mint az AC:R-nél, mindig lesznek újabb küldetések, soha nem fogynak el.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Szerintem SPACE-el nem mászik gyorsabban a falakon. Mikor fel akarsz mászni egy falra akkor érdemes csak megnyomni. Utána felesleges nyomva tartani.
A SHIFT-tel is így van, ha alacsony akadály van akkor gyorsan átugorja ha megnyomod elõtte. Alapból a SHIFT ha jól emlékszem E-n volt csak én átraktam, mert régebbi AC-kben még SHIFT volt és megszoktam.
Viszont az jó dolog hogy a harcoknál már nem kell nyomni a jobb egeret folyamatosan.
Ami viszont AC1 óta hiányzik nekem az a HIGH és LOW profile közti váltás. Ezt most úgy oldottam meg, hogy az egyik programozható gombra beállítottam hogy folyamatosan nyomja a jobb egeret. Ha egyszer megnyomom akkor nyomja a jobb egeret, ha megint akkor elengedi. Így nem kell folyamatosan nyomva tartanom.
Amellett, hogy gyorsabban mászik fel a falon space lenyomásával.
Akkor te valami csoda játékot vettél meg mert ha csak a jobb gombot nyomod akkor freerun módba vált vagyis mászik még a kutya f*sznán is a space meg egy semmire kellõ gomb mert azzal csak te manuálisan tudsz ugrani, ha akarsz. A játékban kb 3x nyomtam le a space gombot, de azt sem tudom miért.
Jobb gombbal mászik, ugrál mindent csinál. A tutorialban is így volt.
Viszont AC 3-ban a futás/mászást átalakították 1 gombosra, így ha egyszerre nyomod a kettõ akkor mágneses cuppanás, ha meg csak jobb gomb, akkor szépen haladsz. Nagyobb ugrásokhoz meg lenyomható a szóköz is.
Remélem nem a kettõt használtátok egyszerre...
Mivel, hogy nálam nem volt ilyen cuppanás, csak ha a szóközt is nyomtam...
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
A medve nem játék.
Az hogy el lehet futni a katonák elõl, jó dolog. Ha akarsz harcolsz, ha akarsz meg elmenekülsz és elbújsz. Your Call!
Engem inkább az zavar, hogy pár küldetés 100%-os Syncje nagyon nehézre sikerült.
Én minden mellékmisszót megcsinálok, élvezem is õket, jó kis sztory-k küldetések.
Mondjuk az alagútrendszert vehették volna kisebbre is, mert elég sok idõ végigszaladgálni rajtuk. Igaz csak 1x kell megcsinálni.
Na hogy már ne az AC3 nyerjen. Sokkal jobb game mint a Borderlands 2 😊
Zene hiánya tényleg fáj, de valahol nem is, nekem tetszett az elején a tengerész kórus meg az indián zene, mondjuk sztem ezeket eltalálták. Hanggal nincs probléma nem illett volna ide egy reneszánsz zene.
Nagyobb baj hogy a városokban nincsenek boltok, mesterek, kovácsok, stb. ahol be lehet tankolni fegyverekkel eszközökkel, fejleszteni ezt meg azt, így akkor minek van értelme a pénznek? 😄 Pénz nélkül simán végig lehet tolni a történetet akkor meg minek van értelme a mellék küldetéseknek? Minek van értelme az új fegyvereknek amikor úgy sincs rájuk szükség csak látvány effekt? Nem hozott lázba egy mellék szál se... azt akartam hogy legyen vége a történetnek minél hamarabb és essek túl rajta, kiváncsi voltam a story végére de már késõ... letöröltem, meguntam mert felbaszta a program az agyamat... ennyi... ennek sok köze nem volt az eddigi epizódokhoz, lehetett volna a játék neve akár más is...
Megmentettem már egy vadász csajt meg egy nigró házaspárt is. Meg a favágók is ottvannak.
köszi
http://www.akciofigura.hu
Ami viszont a legnagyobb hiányosság, az a zene hiánya. Asszem van az ACR-bõl már ismert dallam, meg itt-ott egy-két indián furulya, aztán kalap kabát..Jesper Kyd hiányát le se tagadhatná ez a rész, de már a Revelations-nél is voltak hasonló gondok..pedig egy ilyen kaliberû részhez illett vna vmi pofásat alárakni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Következõ hiba pedig hogy a fákon való ugrálás tök automatikus és ha nem úgy mászol a fán ahogy a gép akarja akkor nem fog sikerülni. Amikor a csatatéres jelenetnél át kell vágni a harcmezõn és az erdõ felé veszem az irányt én kicsit másképp vettem az irányt emiatt az egész angol hadsereg a nyakamon volt és a fákra más szögbõl érkeztem nem pedig a kijelölt rámpán, ez egy jól látható rámpa alakú szikla látszik hogy a programozók direkt kijelölték hogy erre másszál fel és tovább a fákra de én nem így tettem, így folyton lepotyogtam a fáról bármit is teszek.
További hiba hogy akármennyi angol katona vesz körül nem tudnak megölni ha folyamatosan futok, úgyse tudnak elkapni, folyamatos mozgással ki lehet játszani õket bármi is történik.
Megint egy hiba aminél töröltem a játékot, pedig az hogy a futárokat megadott idõponton belül el kellett kapni és a lóval vágtatok utánuk, igen csak a lónak is olyan kedve támadt hogy fel akar mászni a fára.
Továbbá menekülés közben a karakter elõszeretettel szereti mágnesként rácuppanni minden tereptárgyra ami ugyanígy volt az elõzõ epizódoknál de itt aztán fõleg.
Ezektõl és sok mástól el lehet tekinteni ha az embernek van hidegvére mert a játékhoz az kell meg birka vér.
Utoljára a kedvencem meg az hogy 3 emelet megmászása után egy templom tetején olyan térhatású érzésem volt mint a Brotherhoodban a Vatikáni bazilika tetején. És még sorolhatnám a hibákat de elég, töröltem a faszba az egészet.... fél évig még várhattak volna a játékkal....
Elõre is köszönöm.
A medve nem játék.
vannak hibái ennek a játéknak is, de szerintem jó 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Szerintem ingame sem Boston sem New York nem unalmas. Szeretni kell a kort, ez tény, de inkább csak más a feeling, mint az elõzõ részekben.
A medve nem játék.
bennem csak egy kérdés merült fel a játék kapcsán
magáról a játékról:
+ hatalmas terek
+ gyönyörû tájak
+ rengeteg újdonság,akár a harcrendszerben, akár a gameplay-ben, az h kicsit rpg irányba viszik egyértelmûen elõnyére válik a sorozatnak
+ temérdek mellékküldetés
+ tengeri csaták
- optimalizálatlanság kisebb gépekre (bár a 20fps-hez is hozzá tudtam szokni Bostonban)
- gyenge történetszál, számomra néha kicsit összefüggéstelen is, kicsit elnagyolt
- Connor karaktere messze elmarad Ezio-tól..persze utóbbinak volt 3 fejezete, de maga a viselkedése és a naivsága engem egyszerûen bosszantott
- unalmas mellékküldetések, néha AC1 fílingem volt tõlük
- rengeteg apró bug
- Amerika talán nem a legszerencsésebb választás volt, bár nyílván ez hoz nagy pénzt az Ubinak..De ezek a korabeli városok szintén vérlázítóan unalmasak, elég összevetni pl az AC2 felhozatalával
Összességében ez egy remek játék, csak kicsit úgyérzem, h a játék központi elemére, a történetszálakra és azok kidolgozására bántóan kevés idõt szántak. Amellett, mintha kicsit túllõttek vna a célon, annyi mindent akartak belezsúfolni.
Nálam az AC2 és BH fílingjét sajnos nemtudta hozni, pedig ezt a kort még kifejezetten kedveltem töribõl ellentétben pl a Revelations oszmán szarjával..
Na de most hagyom ülepedni, aztán majd jószokásom szerint egy hónap múlva nekiülök megint, hátha addig jön pár jótékony optimalizáló patch.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A medve nem játék.