Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pakolgatom azokat a kis figuràkat ide ida de nekem nem tortènik semmi extra..
Még a 2. felvonásban van ez, mikor Lee elcsalja egy zsákutcába a piros kabátosokat.
Eleve, csak bunyóval lehet kikecmeregni!
Az angol meghatározás szerint 'kerüljem el, hogy ERÕSÍTÉST hívjanak!'
Van különbség, ugye? :Ð
Van még, csak már nem ugrik be.
Elteszem magam reggelig :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Erre nem gondoltam és a játék sem írta, hogy mit kell csinálni pontosan.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Pedig reménykedtem benne, hogy a Tanyán is át lehet öltözni.
A Köznapi ember krónikáját hogyan kell megírni?
Megkaptam a feladatot, csak azt nem tudom mit kell csinálni.
PSN ID.: Beegabor
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
elkezdtem olvasgatni, és egy csomó zavaros info van a neten. sokan azt írják, hogy bugos az egész, nekik a játék végén is mindenki 1es szintû, másoknál meg állítólag csak tolni kell a storyt és egyszer csak szintet léptek.
olvastam olyat is, hogy csak a pap megjelenése után kezdenek fejlõdni, vagy ha megcsináljuk az enciklopédia rájuk vonatkozó részét...
WTF
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Arra számítottam, hogy a régit amit az öregtõl kaptam megtalálom a picében, de nincs ott.
Hol keressem, hogyan tudom azt visszavenni ha szeretném?
Egyáltalán hogy és hol kéne tudnom ruhát váltani?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
viszont egyelõre töküres, a deluxehoz járó captain of the aquilla, és a colonial assassin ruha sincs sehol. remélem késõbb elõkerülnek, pl a pontiac's warclub is sequence 7ben jelenik csak meg.
másnál mi a helyzet?
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
WTF???
Nagy batár skótnak nunija van...xD
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
A nagy thanksgiving patch vigy mi a franc az javítja a boston és a többi laggot, low fps-t vagy hívjuk annak aminek akarjuk?
És ugye ez nincs bene alapból. Az 1.01 van benne ha jól tudom és külön kell leszedni - pontosabban a lancser leszedi az új patchet. -
Van egy olyan problémám, hogy nem indul a játék.
Az Uplay-be regisztrálta, meg crack-eltem... stb. de nem akar elindulni.
(Semmilyen hibaüzenetet nem ír ki.)
DE !
mikor bezárom az Uplay-t, akkor azt írja, hogy az AC3SP.exe mûködése leállt.
Megnéztem feladatkezelõben és ezt láttam:
Kép
Ha nem, akkor fáradj át az "OFF/Warez Topikba" !
és úgy angol lesz az adatbázis, és játék közben a felsõ sarkokba kiírt dolgok is?
mert szerintem jó hogy magyarosították, de vannak olyan átfordítások, hogy nem adja vissza azt ami ténylegesen ott van (pl: a tea a hajókon küldetésben ölj muskétával a feladat, rá nem jöttem, csak miután megnéztem egy videót, hogy levegõbõl gondolja...), illetve a föld alatti lápás ajtóknál a szöveg értelmesre fordították, nem pedig úgy hogy benne legyen a megoldás
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SPOILERSPOILER
Ám Desmond meghalt, az assassinoknak kell egy újabb "hõs" aki megmenti õket, és így lesz egy újabb alany akivel lehet az Animusban mókázni.
Connor befejezése nekem sem tetszett, a tököm teli volt már a végén Charles Lee szánalmas hajszájával. Körülbelül HÁROMszor kinyírhatta volna a történet során, de nem neki futkosni kell utána mint egy idiótának(véletlenül se segítenek neki a tanítványok..😊. Külön öröm volt hogy Lee még golyóálló is volt...-.-