Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs a duplàèrt nemtudom lehet e torolni az elozot de megoldottam😊
Hali.Valaki elmagyaràznà nekem hogy hogy mukodik ez a hàromszogelèses modszer amivel lehet ilyen csalàsokat vagy miket talàlni?
Pakolgatom azokat a kis figuràkat ide ida de nekem nem tortènik semmi extra..
Egyik kedvencem a "kerüld a nyílt konfliktust".
Még a 2. felvonásban van ez, mikor Lee elcsalja egy zsákutcába a piros kabátosokat.
Eleve, csak bunyóval lehet kikecmeregni!
Az angol meghatározás szerint 'kerüljem el, hogy ERÕSÍTÉST hívjanak!'
Van különbség, ugye? :Ð
Van még, csak már nem ugrik be.
Elteszem magam reggelig :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Köszi szépen.
Erre nem gondoltam és a játék sem írta, hogy mit kell csinálni pontosan.
RatBaG
a lakosokat kell "lefotózni" F-et nyomva tartva, három fajta tevékenység közben.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
na úgy tûnik nálam helyre álltak a dolgok. megcsináltam achilles küldijét, és utána megjelentek a ruhák, fegyverek, és a többi homestead mission is.

Per Aspera Ad Inferi.

berczely
"Shoppingoltam" <#pias>

Köszönöm a választ, valahogy sejtettem, hogy ez lesz.
Pedig reménykedtem benne, hogy a Tanyán is át lehet öltözni.
A Köznapi ember krónikáját hogyan kell megírni?
Megkaptam a feladatot, csak azt nem tudom mit kell csinálni.
Seth
Semmi bonyolult nincs benne. A térképen a homestead ikonnal jelölt küldiket kell csinálni. A sztori elõrehaladtával nyílnak meg újabbak. Ha a karakterek ezekre nem fejlõdnek,akkor ott vmi hiba van

PSN ID.: Beegabor

NagyiBMX
Ugyanez, az egész kereskedés zavaros nekem. Most mit miért? Kinek és hova? De ez hogy hogyan fejlõdnek a legidegesítõbb, mert fingod sincs hogy most mivan.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

RatBaG
a homestead lakóit hogyan lehet felfejleszteni? sequence7 elején vagyok, most lett meg az innkeeper, mindenki level 1.
elkezdtem olvasgatni, és egy csomó zavaros info van a neten. sokan azt írják, hogy bugos az egész, nekik a játék végén is mindenki 1es szintû, másoknál meg állítólag csak tolni kell a storyt és egyszer csak szintet léptek.
olvastam olyat is, hogy csak a pap megjelenése után kezdenek fejlõdni, vagy ha megcsináljuk az enciklopédia rájuk vonatkozó részét...

WTF

Per Aspera Ad Inferi.

NagyiBMX
A boltban ottvan hogy Assassin öltözet, kiválasztod és felveszi.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Egy gyors kérdésem lenne. Megvettem a Bostoni ruhát és rögtön fel is került Connor-ra.
Arra számítottam, hogy a régit amit az öregtõl kaptam megtalálom a picében, de nincs ott.
Hol keressem, hogyan tudom azt visszavenni ha szeretném?
Egyáltalán hogy és hol kéne tudnom ruhát váltani?
a tollakért kaqpjuk az indián szerkót? De gondolom az nem ad semmi bónuszt mint pl a Captain Kidd ruha ugye?
Összeszedtem a tollakat és kaptam az indián öltözéket a pincébe dohosodni. Vettem városi aszasszin göncöt, ha megnézem a kereskedõnél, akkor jelzi, hogy megvéve és ha kiválasztom ugyanitt a városrészhez tartozó rongyot, abban fogok pompázni.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

NagyiBMX
Én freedom editiont vettem, minden kódot beirtam és aminek a nyomát tapasztalom az a mesterlövész a multiplayerben meg egy pisztoly,kard és egy nehéz fegyver. Pincében nekem egyedül a rab ruhám van ami úgy spéci dolog, semmi más ruhát még nem vettem eddig. Ja meg persze a küldetések, de a ruhákat mikor kapjuk meg nem tudom.

RatBaG
remélem így van.
viszont egyelõre töküres, a deluxehoz járó captain of the aquilla, és a colonial assassin ruha sincs sehol. remélem késõbb elõkerülnek, pl a pontiac's warclub is sequence 7ben jelenik csak meg.
másnál mi a helyzet?

Per Aspera Ad Inferi.

Nem úgy van, hogy csak a küldetésekért kapott ruhák lógnak a "gardróbban"? Amit vásárolsz, azt az üzletben tudod fölvenni.

RatBaG
bostonban megvettem az eddig elérhetõ 3 ruhát (+az alap kék-fehér assassin gúnya), de nem találom ezeket sehol. lent a pincében kéne lenniük sorban azokon a vállfákon, nem? mert nekem full üres mind...

Per Aspera Ad Inferi.

Sry,bágyaztam a képem linkjét,mégsem rakta ki<#falbav>

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

WTF???

Nagy batár skótnak nunija van...xD

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

hi. megszereztem a Captain Kidd ruhát. látom hogy dupla pisztolytartó öv van rajtam de mégsem tudok 2 "pisztolyt" magamnál hordani. Pedig a készíthetõ dolgoknál is van ilyen dupla tartós öv. Van erre a dupla használatra valamilyen opció vagy képesség, vagy csak grafika az egész??
Igen win7 kell neki. nálam is ugyan ez volt xp alatt.
Üdv emberek!

A nagy thanksgiving patch vigy mi a franc az javítja a boston és a többi laggot, low fps-t vagy hívjuk annak aminek akarjuk?

És ugye ez nincs bene alapból. Az 1.01 van benne ha jól tudom és külön kell leszedni - pontosabban a lancser leszedi az új patchet. -
Igen. És egyre több játék nem is fog elindulni Vista alatti OPrendszeren. Szóval érdemes feltenni a win 7et.

MerlinW
Megveszed.

[merlinw.org]

MerlinW
Warez topik...

[merlinw.org]

Helló !

Van egy olyan problémám, hogy nem indul a játék.
Az Uplay-be regisztrálta, meg crack-eltem... stb. de nem akar elindulni.

(Semmilyen hibaüzenetet nem ír ki.)

DE !

mikor bezárom az Uplay-t, akkor azt írja, hogy az AC3SP.exe mûködése leállt.

Megnéztem feladatkezelõben és ezt láttam:

Kép
Win 7-et kér ?
Myselor
windows7
Mit csináljak ha az AC3 folyton azt írja hogy (Az eljárás belépési pontja(_except_handler4_common)nem található a DLL-ben (msvcrt-dll) ?
berczely
Ha megvetted a játékot akkor adnak hozzá egy kódot.
Ha nem, akkor fáradj át az "OFF/Warez Topikba" !

Az Uplay kéri a játéknak a kodját az inditáshoz ? Honnan tudhatom meg a key kodot ?
Az Uplay-s regisztrálás szükséges a játék indításához ? Ha igen hol kell regisztrálni ?
ha szeretném angol menüvel, de magyar felirattal, akkor azt hogy lehet véghez vinni? (nem steam)
és úgy angol lesz az adatbázis, és játék közben a felsõ sarkokba kiírt dolgok is?
mert szerintem jó hogy magyarosították, de vannak olyan átfordítások, hogy nem adja vissza azt ami ténylegesen ott van (pl: a tea a hajókon küldetésben ölj muskétával a feladat, rá nem jöttem, csak miután megnéztem egy videót, hogy levegõbõl gondolja...), illetve a föld alatti lápás ajtóknál a szöveg értelmesre fordították, nem pedig úgy hogy benne legyen a megoldás
Hogy lehet liberalni bostont? Az elso assassin seged utan meg 2 liberation contractot talaltam. vegrehajtottam az osszes liberation kuldetest a terkepen, de semmi hatas. inditottam egy rakat riotot, de a keruletek - a centralt leszamitva - disputed statuszban vannak. mit kell tenni, hogy a maradek 2 is csatlakozzon?
Lacoka12
nekem inkább a revelations jött be a eddigi részek közül

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Mi a fene van ezzel? Nem lehet elindítani! Csak tölt...tölt...tölt...hülye Uplay azt írja játék futattása...tölt..tölt...aztán megint tölt...majd nem válaszol és ezzel ennyi. Mi a fene van ezzel? Tegnap még teljesen jól mûködött! Mi a szar van ezzel?

Shep
Én is a végére értem, a vége hát olyan érdekes 😊 A játék maga jó de szerintem még mindig a BH a legjobb része a szériának.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
valami javításról van már szó az ubi fórumán? vagy még mindig megy a kussolás?
Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pedig de,pont az kell hozzá,vagy õ vagy a világ õsszes többi embere,õ meg egyfajta kiválasztott,egy öröksége van,ezért az övé kell a világ megmentéséhez,ez az utolsú remény
Myselor
jah énis.😊 nem tudom juno mihez kezdene a világgal.érdekes.volna mit folytatni még,de a fene tudja lenne e értelme,amennyire nem szerettem a desmondos részeket,pont a legvége meg tetszik.érdekes volt.😊
Képzeld figyeltem. Ez mind tiszta és világos, értettem hidd el.Azzal van bajom, hogy x részen keresztül mondogatják, hogy mivel próbálkoztak megmenteni a Földet de semmivel nem jött össze. Erre itt egy mp alatt minden megmenekül. Nehogy má Desmond élete kelljen hozzá
CroftManor
Teljesen jól megfogalmaztad. Azért arra az újranépesítésre kiváncsi lennék! Szegény Rebecca... 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

Myselor
még jó hogy figyeltél.magyarul játszottad amúgy?😊
van juno és minerva,minerva megoldása hogy elpusztul az emberiség csak desmondék élik túl a világvégét,újranépesítik,helyrehozzák a dolgokat,de mivel õ is egy múló dolog csak mint minden,az egész idõvel újrakezdödik majd úgyis ha õ meghal stb stb.juno pedig saját malmár hajta a vizet,megmenti a világot,de cserébe desmondnak az életét kell adnia.mellesleg junonak saját céljai vannak a világgal,uralma alá akarja vonni,desmond megérinti a gömböt és meghal a világ megmenekül de juno elkezdi a kis játékát.minerva figyelmezteti errõl desmondot épp az utolsó pillanatban,de juno mellett dönt végül.errõl szól végülis
Sziasztok! Az Ac3 végével kapcsolatban:
Van vkinek fogalma arról, hogy mégis mi történik a legvégén? Juno kiszabadul vagy mi? A földet hogyan menti meg, mert arról semmit nem látunk, pedig erre volt kihegyezve minden. Mármint miféle technológiai megoldással? Nem is értem ,hogy Desmondnak ehhez miért kellett meghalnia. És mi az Bostonban az a trigger keresgetés v mi?
Kongy
te am kajak ilyen buta vagy vagy csak teteted?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Megszokott AC befejezés. Tele kérdésekkel😊 Egyébként ebbõl a befejezésbõl rengeteg mindenre lehet majd következtetni.
SPOILERSPOILER
Ám Desmond meghalt, az assassinoknak kell egy újabb "hõs" aki megmenti õket, és így lesz egy újabb alany akivel lehet az Animusban mókázni.
Connor befejezése nekem sem tetszett, a tököm teli volt már a végén Charles Lee szánalmas hajszájával. Körülbelül HÁROMszor kinyírhatta volna a történet során, de nem neki futkosni kell utána mint egy idiótának(véletlenül se segítenek neki a tanítványok..😊. Külön öröm volt hogy Lee még golyóálló is volt...-.-

Hát el kell hogy keserítselek.. a sziget szárazföldi területén egy árva másodpercet sem tudsz majd tölteni😞 egy hajós küldetés erejéig leszel majd a környéken!

Hát a hidden blade-ektõl nem tudsz megszabadulni (mi értelme lenne) A kezeidet nem lenne túl praktikus levágni. A tomahawk mindig nálad van azthiszem. És ha nem kraftolsz kardot akkor az nem lesz nálad(kivétel ha elveszed egy katonatol, de az is csak ideiglenesen lesz nálad, tapasztalataim szerint) Ha az apró "kütyükre" gondolsz, akkor azoknek meg csaknem mindegyikét használnod kell majd különbözõ szituációkban( vagyis megkönnyíti a helyzeted) szóval azokat sem (lenne) érdemes kiszórni. Épp ezért nem engedi a program.