Az USA intézte el a orosz Mars-szondát?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a LIFE kísérletük elég sok érdekes kérdést vetett volna fel.
A ahogy tudom szondákat alapvetõen sterilizálják, vagy legalább is olyan körülmények között mûködnek, amelyek elpuszt³tják a mikroorganizmusokat. Eddig direkt nem próbáltunk más égitestre földi életet átcsempészni, megnézni, hogy az ûrben az ûrutazás során mennyire marad életképes.
Ez lett volna talán az elsõ ilyen kísérlet.
Ha a földi civilizációnál némileg fejlettebb marslakó lennék és sejteném, hogy ebbõl baj lehet, simán kicsináltam volna a szondát. Még a Föld körül, mert akkor nem fenyeget az a veszély sem, hogy a Mars-ra esik.
Na még egy CT. :D
A ahogy tudom szondákat alapvetõen sterilizálják, vagy legalább is olyan körülmények között mûködnek, amelyek elpuszt³tják a mikroorganizmusokat. Eddig direkt nem próbáltunk más égitestre földi életet átcsempészni, megnézni, hogy az ûrben az ûrutazás során mennyire marad életképes.
Ez lett volna talán az elsõ ilyen kísérlet.
Ha a földi civilizációnál némileg fejlettebb marslakó lennék és sejteném, hogy ebbõl baj lehet, simán kicsináltam volna a szondát. Még a Föld körül, mert akkor nem fenyeget az a veszély sem, hogy a Mars-ra esik.
Na még egy CT. :D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A Planetary Society egy nem kormányzati, nonprofit szervezet, az amcsi kormányzat tehát magasról hugyoz rájuk vulgárisan kifejezve, szal ettõl még lehettek õk, akár direkt is.
Mióta az amcsiknak nincs pénzük az ûrkutatásra, azóta, hogy hogynem az orosz ûreszközöket is elkezdte baj érni, talán kicsit nagyobb számban is, mint az az eddigi statisztikákból következik.
Az ûrkutatás politika, presztizs, PR elsõsorban és csak másodsorban tudományos tevékenység. Ha az orosz eszközök bexarnak, az relative erõsíti az amcsikat, kb ennyi ennek a CT-nek a magva.
Mióta az amcsiknak nincs pénzük az ûrkutatásra, azóta, hogy hogynem az orosz ûreszközöket is elkezdte baj érni, talán kicsit nagyobb számban is, mint az az eddigi statisztikákból következik.
Az ûrkutatás politika, presztizs, PR elsõsorban és csak másodsorban tudományos tevékenység. Ha az orosz eszközök bexarnak, az relative erõsíti az amcsikat, kb ennyi ennek a CT-nek a magva.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Akkor errõl nagyvonalúan elfelejtkeztek?
Vagy ez a szokásos Orosz politika, ahol mintha megint kezdené felütni fejét a Birodalmi hangulat?
Vagy ez a szokásos Orosz politika, ahol mintha megint kezdené felütni fejét a Birodalmi hangulat?
Mindig egyszerübb másokra mutogatni mint beismerni, hogy valamit elszúrtak.
Egyébként az USA-nak is volt érdekeltsége a küldetés sikerében, ugyanis az egyik modul (Living Interplanetary Flight Experiment) az amerikai Planetary Society kisérlete lett volna.
Egyébként az USA-nak is volt érdekeltsége a küldetés sikerében, ugyanis az egyik modul (Living Interplanetary Flight Experiment) az amerikai Planetary Society kisérlete lett volna.
Szerintem meg az van, hogy azok a Zufók voltak, vagy az amcsik, esetleg a kínaiak, vagy még a terroristák, esetleg más, de hogy az oroszok lennének, az teljességgel totálisan ki van zárva, mert én ezt a szandált én nem ismerem!
Hát ilyen egyszerû? Akkor minden meg van oldva, küldjétek ezt el nekik mail-ben és végre pontot tehetünk az ügy végére.
Nothing Ever Changes
vagy csak szimplán belefutott az ûrszeméttelepbe :)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nem rongálta ezt meg semmi véleményem szerint. Egyszerûen a fellövéskor meghibásodhatott a hajtómû, talán a nyomás, vagy a hirtelen hõingadozás miatt, van ilyen. Szomorú, hogy így történt, mert igen érdekes kutatásokat végzett volna, ráadásul nem kevés rubelbe fájt. Persze, hogy az amcsikra mutogatnak, mert fájó bevallani a saját hibájukat, mikor az "elnök" már pénzügyi, polgári, büntetõjogi szankciókról beszél.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
← ElőzőOldal 2 / 2