Halálos egyensúly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl az okból mindig lesz egy olyan aki ha a nagyobb elkövet valamit az jelenteni fogja. Meg hát igen ott mindenrõl népszavazás van, nekik nincsen Orbán Viktoruk.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Számolni azt azért meg kellene tanulni, 1971-2011 ig az csak 40 bár lehet tévedek én csak egy buta pöcs vagyok.
És hol olvastál diplomáról, úristen!
És még ez ugat, legalább olvass vissza te buta pöcs.
Nem nyero, ott is par ev alatt diktatura lett belole. Az rendben, hogy a forradalom utan nem voltak nemesek, de a napololeoni diktaturabol meg haboru lett es meg azok is meghaltak akiket az egesz forradalom nem erdekelt.
Ellenben a svajci rendszer valamivel jobb. Ott valamiert mukodik meg valamennyire a demokracia es meg a gazdagok is elismerik a tobbseg donteset. Kozvetlen demokracia van, mindenrol nepszavaznak, van amirol helyi, van amirol orszagos szinten. Lassu es draga, de jo.
buta pöcs
De mondjuk próbálj meg keresztbe tenni egy olyan egyénnek aki a bûnözésbõl él, hidd el csak magadnak ártasz az esetek 90% ban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az egyszerû embernek soha semmilyen ellenõrzési joga nem volt. Sehol. Ezek csak ábrándok. Egy a hierarchiára építõ társadalomban olyan mint a "kicsik" kontrollja a "nagyok" felett nem lehet más csak ábránd. Egyszerûen azért mert az ember forma állat nem így mûködik.
往前看同志
"És nehogy már azt képzeljük, hogy ha egy akárki elintéz egy bûnözõt, akkor onnantól kezdve majd elkerülik a többiek.
Kinyírják az egész családját vele együtt, ez van."
Sok filmet nézel sztem. Szerintem ma Mo-n nem jellemzõ a vendetta. 😊
往前看同志
Sajna a Magyar viszonyokat figyelembe véve, a nagyobb rendõri hatalom nem biztos, hogy jótékony lenne.
Egészségesebb politika kéne, az ami ma van az szerintem beteg és nincs rá gyógymód.
Franciaországban ez nem így van, ott a rendõr ha meglát egy kisebbségit vagy csövest egy forgalmasabb hely, neadjisten turistalátványosság közelében, azonnal elvezeti, teljesen mindegy mit csinált vagy mit nem csinált.
往前看同志
Nem tudok rájönni, miért fontosabb egy kormánynak az engedély nélküli bevándorlók pátyolgatása, mint az emberek munkához juttatása?
Irgalmatlan segélyeket osztanak ki, az emberek meg elveszítik otthonaikat mert nem jutnak munkához.
Rengeteg szar van mostanában, de én nem látok problémát a szólásszabadsággal kapcsolatban.
Az önbíráskodás pedig rossz, akárki akármit mond, mert az egyszerû ember szinte semmi eséllyel nem rendelkezik azokkal szemben, akik élete az erõszak.
És nehogy már azt képzeljük, hogy ha egy akárki elintéz egy bûnözõt, akkor onnantól kezdve majd elkerülik a többiek.
Kinyírják az egész családját vele együtt, ez van.
Sajna mindig mi húzzuk a rövidebbet.
Igen, én nem láttam mindent a komm-ból, mivel 71 es vagyok, de amit láttam nem tetszett, és én nem mondom, hogy most nincs akkora szabadság mint volt.
Néhány fasznak az a mániája, hogy a kissebség nincs segítve eléggé, de õk nem akarnak segítve lenni, csak kihasználják a hülyéket.
A törvények adta lehetõségekben pedig megtalálják a gyenge pontokat.
És az sem az õ hibájuk, hogy ha valaki rasszizmust kiált az emberek készítik a bitófát, ezekkel el lehet terelni a gondokról a figyelmet.
Te is csak tankönyvbõl ismered a magyar szocializmust! 😄
És nehogy már jogos legyen, egy fiatalkorút autóval fellökni 50 km/h sebességnél?
A gyerekedet kéne föllökni aztán majd utána mondjad, hogy megérdemelte, szerencsétlen.
A hangnemem meg olyan, amilyen az elõttem szólóé, csak igazodom hozzá.
És igen most lehet szídni a kormányt meg kiabálnik mindent régen hamar szibériában végezte aki sokat okoskodott, nem?
Én nem tudom mi a szar kéne egyes embereknek, mit nem tehetsz ma meg MO-on ami miatt korlátozva érzed magad?
Álmodjál csak!
Nem egyszer találkoztunk rendõrrel az átkosban de érdekes, soha nem került sor semilyen összetûzésre. Biztos nem voltunk eléggé "szabadság igényesek". 😊
"Az önbíráskodást pedig verje ki a fejébõl az aki kitalálta, mert a bûnözök Kánaánja lenne ha mindenki pofán vághatná a másikat büntetlenül."
Üdvözöllek a jelenben!
往前看同志
Egy két emberre ráférne egy kis kommunizmus, nem durva, csak olyan 70 és 80 as évek eleje.
Amikor a rendõrök jószerivel azt tettek amit akartak, olyan, hogy rendõrt feljelenteni?
Emlékszem, amikor az utcán kiabáltam egyik haveromnak, hogy mit hozzon a közértbõl nekem, oda jött egy rendõr és csak annyit mondott, hogy ha nem fogom be a pofám bevisz a rendõrségre és úgy megver, hogy az anyám sem ismer rám!
A durva az, hogy meg is tehette volna, mint ahogy sokszor megesett másokkal.
Egyszer amikor úgy döntöttem, hogy nem állok meg a rendõrnek kismotorral, mert ketten mentünk vele, egyszerûen elütöttek a kocsival, ha anyám nem látja az erkélyrõl akkor nem történik semmi és bevisznek, igy sem lett belõle semmi csak elengedtek, de az hogy az életemet veszélyeztették az semmi.
A kis pöcsök meg itt habzó szájjal üvöltik, hogy nincs szólás szabadság, de van sõt még szabadság is van, nem úgy mint régen, külföldre is csak külön engedéllyel mehettünk.
Az önbíráskodást pedig verje ki a fejébõl az aki kitalálta, mert a bûnözök Kánaánja lenne ha mindenki pofán vághatná a másikat büntetlenül.
Miért hiszi minden kis pöcs, hogy egy szituban õ ütne nagyobbat?
Egy forradalom ill. pucs elõkészítését azért ne keverjük össze a szólásszabadsággal!
" Ha törvénybe ütközõ dolgot teszel, annak következményei vannak, márpedig a fennálló rend ellen való konkrét fellépés törvényellenes, ha azt nem törvénynes keretek között hajtják végre (pl.: tüntetés, sztrájk, stb.)."
A fennáló rendet sajna mindig az aktuálpolitika szabályozza. A törvényeket pedig minden kormány a saját szája íze szerint alakítja. (lásd: Sztrájk törvény. Tiltakozhatsz? Persze ha tudsz a "törvényes" keretek között) Tehát ha az aktuális hatalom azt mondja, hogy Te nem mondhatod, hogy utálod ezt vagy azt, az a szólássszabadság korlátozása. Az, hogy milyen törvényeket hoznak éppen, ezen a dolgon nem befolyásol semmit. A krumpli leves legyen krumpli leves. Elvtársak..
" De a gyakorlatban ennek is viselned kell a következményeit, ""nem a központi hatalomtól"", hanem azoktól, akiket esetleg megsértesz."
De szép lenne ha ez így mûködne... Dehogynem hisz törvényekkel szabályozzák!
往前看同志
A lényeg: Szabad ember egy szabad országban azt mondhat amit akar, de csak azt csinálhat amit szabad.
Màr bocs de ezt azèrt igen nehèz lenne betartani.
Plàne ebben az orszàgban! Màr mièrt ne mondhatnèk èn bàrmit pl a munkahalyemen vagy a korcsmàban? Ahol börtönnel fenyegetnek ha màshogy vèlekedsz vlamirõl, ès ez most tökmindegy, hogy mi, ott nincs szólàsszabadsàg!
往前看同志
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Továbbra is azt állítom, hogy balfasz vagy. Egyébként az USA-ban sem engedélyezett az önbíráskodás és a világ egyetlen országában sem korlátlan a nagy nyilvánosság felé szólásszabadság.
A különféle netes fórumokon gyakorlatilag viszont azt írhatsz le, amit akarsz. Az emberek nagy része úgy sem jelent fel bármilyen súlyosan is sérted meg a törvényt.
Tehát kicsit vicces a szólásszabadság hiányán sírni. Tudnék javasolni pár országot, ahova ruccanj ki. Ha túlélted, akkor majd írd meg...
Éppen ezért támadtak éjszaka sokszor, hogy minél jobban rettegjen a lakosság hogy mi lesz, és fellázadjon a sereg ellen ami képtelen a védekezésre ilyen távlatokból. Röplapokkal nem lehet megfélemlíteni senkit. Azzal maximum bíztatni lehet a maradék lakosságot valamennyire
Tudom nem egészen erre céloztál de én azt mondom, egy baszdmeg vagy fasz vagy egy akármi szóval sokkal nyomatékosabb tud lenni a mondanivaló.
Ha az állam korlátozza márpedig korlátozza akkor nincs szólás szabadság..
Ha a szomszéd meg dühöng akkor odamész és pofánbaszod egy lapáttal és bekussol.
Ezt meg olvasd el b+,
http://en.wikipedia.org/wiki/Brazil
mit is mond a táblázat mit beszélnek hivatalos nyelvként? Szóval a neved kuss!
De mivel a gyártósorok, atomreaktorok tovább mûködtek, egy-két hónapon belül képesek lettek volna több atombombát legyártani. Különben le is gyártottak még kettõt és ki is próbálták '46-ban. Az akció neve Operation Crossroads volt. Két bombát robbantottak fel benne.
Ami a V-1-et illeti, ha jól emlékszem körülbelül 6000 példányt lõttek ki, és az angol légvédelem, és a technikai nehézségek miatt kb. 2000 körüli érte el Londont. Tízezres nagyságrendû áldozatot követelt, többségükben polgári áldozatokat. Pár százat más célpontra is bevetettek, hasonló eredménnyel.
Viszont a bevetésük idején már a németek elvesztették a légi fölényt, és hát nekik nem volt nagyobb létszámú bevethetõ nehézbombázójuk sem. Egyszóval csak ez és a V-2 maradt, amivel bombázni tudták az angol hátországot.