Halálos egyensúly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Könyv készül belõle
2 Sok irl adat lenne benne.
Ám a hivatkozásokat elküldöm, ha szeretnéd, kb 120 db, fõleg angol, de néhány spanyol is van közte. Na ha azokat végigolvasod, akkor már te is fogod tudni, hogy hány % bennszülött indián halt meg a spanyolok erõszakossága és kb hány % a betegségek és végelgyengülés miatt.
Ha erre lusta vagy, akkor go to általános iskolai tananyag vagy de Las Casas, de õ nem ír arányokat.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
往前看同志
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mellesleg engem nem zavar, hogy sokan kiköltöztetek sõõt, nagyon is jól tették. Én sem magyarországon élek a munkám miatt, évente kb 2 hónapot vagyok itthon, de a szabadságom miatt ill. mert itt még valamivel "olcsóbb" az élet mint ahol élek és mondhatni jómódban vagyok itt, de rühellem az országot.
Aztán 15 éve a sors úgy hozta, hogy 1.5 évet kint éltem, most vagy 10 éve Olaszországban élek.
Alig várom, hogy évente 2x a szabadságomat MO tölthessem, de szomorúan mondom, egy hét után már hányingerem van és vissza vágyom, pedig szereztem a hazámat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
xD
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Tudod, az igazi trollok, igaz dolgokat fogalmaznak meg alpári stílusban, de te baromságokat írsz amivel csak annyit érsz el, hogy retardált hülye gyereknek néznek. Tehát a trollkodást gyakorold még egy kicsit, de ha lehet ne ezen a fórumon.
NEsze, nem tudhatod. JOGOSAN lökött fel, de én át is mentem volna a fejeden 2x.
Nem az a lényeg hogy én hülye voltam akkor, ez tény.
Se bukó, se jogsi, ráadásul ketten.
Ezért kiskorúként egy ejnye bejnye jár, mivel nem büntethetõ, és súlyosabb esetekben is elég halovány büntetések keletkeznek.
A lényeg, hogy egy demokratikus államban, elképzelhetetlen, hogy a rendõr veszélybe sodorjon egy kiskorút szándékosan, jogos indok nélkül, és még akkor is kivizsgálják az ügyet, mert ezzel nem viccelnek.
Ti hol a f*szba éltek?
Akinek van gyereke, ezen egy percig sem gondolkodik, ha a fiával történne a jóistenhez is elmenne jogorvoslásért.
De látom ez a példa nem volt épp tökéletes, mert végül is teljesen elkanyarodtunk a szólásszabadságtól, amire írtam.
Ráadásul a lényegét sem érti egy két ember, és arra van ráállva, hogy de hát az én hibám.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
往前看同志
megmagyaráznád, hogy ezt tudatosan írtad-e vagy csak a szokásos oktatás hiánya vezérelt:
"Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?"
cionista vagy?
往前看同志
Azt a szakdolgozatot meg erõsen kérdõre vonom, gondolom nem adod meg hogy hol, és mi a címe, hogy kikölcsönözhessem a könyvtárból, hogy elolvassam! ;P
Tök mázlid van, mert ebbõl írtam a szakdolimat.
Kérdezz nyugodtan, csak hülyeséget ne beszélj.
Nem a spanyolok irtották ki az indiánokat, hanem a vírusok. Ha ezt a spanyolokra fogod, akkor a logikád szerint a fegyvergyárak ölik az embereket, nem a katonák?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Ez a logika szerint, ha én fogok 1 kurva gépfegyvert, össze vissza lövölodözöl az utcán de nincs rajtam golyóálló mellény, akkor a rendõr nem lõhet rám mert megölne?
Aha értelek 😄😄
Itt sem szokás fiatalkorúakat veszélybe sodorni, alapos indok nélkül, pl.biztosan felfegyverzettek, stb.
Egyéb
És nem összekeverendõ észak déllel.
Gombost!
Az, hogy jogsi nélkül vezet valaki nem hiszem, hogy elég indok arra, hogy esetleges személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet okozzon a rend éber õre.
Azért megkérdezném, hogy ha a te fiadat fellöknék mit szólnál hozzá, ráadásul bukó nélkül.
Nem akarom védeni amit tettem, de azért ez nem egy életfogytos bûncselekmény.
Fiatalon sok f*szságot elkövet az ember.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Olaszorszagban meg siman diktatura van ill. maffiauralom. Pf.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
往前看同志
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Így szilveszterkor minnyá elvesztem a fejem.
Nem tudok még egy olyan oldalt ahol annyit rettegnének mint az indexen.
往前看同志
http://index.hu/kulfold/2011/12/31/kinaban_ismet_olt_a_h5n1_virus/
Adatok az aldozatrol:
-buszvezeto
-nem volt csirkek kozeleben
-a kozeli hong kongban elozo heten vagtak le egy csomo csirket a jarvany miatt
-a sofor nem jart a varosban
-csak az utasai
Lehet, hogy a tudosok egy picit elkestek...
ps: Boldog Uj Evet!
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Vannak kimondottan olyan mûsorok amikben kifigurázzák, és lényegét tekintve nem sokban különbözik a RAI on látotakktól.
Mint mondtam ez egyértelmû, hogy a bukásait bagatelizálják eredményeit felnagyítják, de mutass olyan médiát amire egyetlen párt sincs befolyással.
Vagy kormányközeli vagy ellenzéki vagy akármi, de nem pártatlan.
Svájcnál sztem az általános jólét és az állandó félelem attól, h egyszer valaki seggbe rugja õket, ami müködtetheti a rendszert. Hisz mindenki odaviszi a zsetonját. Na igen ez elvárás is svájccal szemben ha nincs csend és nyugi akkor viszik onnan a pénzt aztán jöhet a küszöbrágás. 😊
往前看同志
Természetesen tudni, melyik mûsorvezetõk a seggnyalói de én nem veszem észre, hogy nagyon a pártját fognák.
Azt nem állítom, hogy pártatlanok de azért nem nevezném szólásszabadsággal való visszaélésnek.