Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.28. 14:49:05
"Nulla tenaci invia est via"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
a TRD Supra is pl. meglepően jó lett, a lámpákat még nem csinálta meg túl szépen, illetve furcsán gyorsan koszolódnak a járgányok
belülről is jól néz ki, világít minden aminek világítania kell, csak az alap kamera nézet elég sz/r, de ezt szerencsére elég könnyű beállítani az app-al 😄
a hangja elég fura, talán valamelyik alap Ferrarié lehet.. :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.27. 16:06:38
A mai napon lesz megrendezve 17:00 kezdéssel a "maratoni" Le Mansi futam. Az eseményre eddig 20-an adták le jelentkezésüket (az időmérőkön összes 24-en voltak: eredmény), viszont akiknek kedvük és idejük engedik továbbra is lehet csatlakozni a mai programhoz (hosszú közel 4 órás a futamtáv, így a rajtpozíció talán nem mérvadó).
További részletek: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.27. 12:22:19
simraceseries.com
Folytatódik a nyílt tesztkupánk a régi DTM-es gépekkel, amihez bármikor lehet csatlakozni, aki egy jó kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, 30-40 fős mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel! <#wink>#wink>
Futaminfók: AC DTM '93 Tesztkupa - Mugello
Július elején pedig kezdetét veszi a Masters Summer Cup, ahol ismét egy modern és egy oldschool kategóriát fogunk hajtani 5-5 fordulóban a nyár végig! A részvétel nyílt, infók itt:
Assetto Corsa nyári kupák: Masters Summer Cup 2015
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.27. 09:29:25
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza.
Forza.
458-al kibszott élvezetesen lehet csúszkálni, de silverstonban összeszopni a pontokat borzalmasan fájdalmas...
100.000 pontot kéne összeszedni, de egy kis rázókőérintés miatt is eldobja a pontokat.. áá kicsit se idegesítő 10-15ezer pontot bukni csak azért mert tartottam szépen az ívet, de minimálisan elhagytam a pályát.. -.-
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.26. 16:42:11
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.26. 16:03:29
(kertem kolcson kormanyt nem tudom miota van ez az ffb benne, de teljesen jo!)
A jatekosok szama sajna kozelit a nullahoz 😞
raceroom
szerintem

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.26. 15:17:25
(amugy pár peccsel ezelőttig ilyenek voltak, 80%-on se nagyon láttam őket... várom vissza, nagyon 😄 )
Forza.
De most olyan g..ci gyorsak lesznek, hogy az ég világon semmi baj nem lesz velük ,egyszerűen nem is találkozunk velük a játékban ,max ha lekőröznek ! 😊)
Did some work on the AI, all the cars I've tested until now are solidly in the top 10 of the RSR Live Timing leaderboard.The 49 is often 1st
Fel ev alatt kiadott egy csomo konyvet, hogyan legyel ugyvedtol, a hogyan jatszal a ilyen-olyan midis eszkoztol, a hogyan legyen szuper az assettoban.
Persze lehet egy zseni, es minden teruleten inni kell szavait, de azert eleg hihetetlenul hangzik.
De aki olvasta a konyvet, nyugodtan beszamolhat a koridejeirol a jatekban 😊
szerintem
Jó tehát a válasz: a franc se tudja. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jó, elolvastam...de ki a @&# ez az Amen Zwa??! 😄
(valaki ment már ellene vagy ilyesmi?)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.25. 15:23:49
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sehol sem cegen beluloldjak meg. A nagy konzolos cimek fejenkent 5-600 kulsos modellezot alkalmaznak, a CARS eleve kulsos moderekkekre alapozott, ami nem volt meg hazon belul, ok kezdtek el az uj autokat es palyakat, es valszeg akik megmaradtak, azokat is kulsoskent "uzemeltetik". Egyedul az S3S aki "felvasarolt jonehany moddert (bar valszeg, helyileg ok is kulsosok😛).

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Forza.
Bar csak kalapalnak meg valamit az uj amd driveren.
ac - fury
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.06.24. 15:52:09
szerintem