42876
-
#33187 Meg nem probaltam, de mivel 0.25EUR-bol sikerult kihoznom a DTM2015-ot, itt tuti megyek vele nehany kort;) De sajnos az "allitgatas" a keves lesz, akarhogy allitgatjak.
-
#33186 FFB-nél megint volt némi állítás G25 és G27 tulajok számára, érdemes lehet kipróbálni. -
#33185 Az rF2 akkor lett volna igazan hatekony, ha nem a meglevo engine-re (ami ma mar 10+ eves) barkacsoljak ra az uj dolgokat, hanem "irnak egyet elorol":) Most az mas kerdes, hogy senki nem fog nullarol ujat irni, sokmindent at lehet pakolni a kovetkezobe. Meg persze, nem azzal az elbaltazott koncepcioval:)
Kunosek dontottek a legjobban.
Meg az R3E csinalta (majdnem) jol, osszeraktak a DLC rendszert, kismilio jo tartalommal, jol felturboztak a grafikat..., csak lemaradt a fizika, a kormany es az FFB :DDDDD -
#33184 Szerintem jol csinalja Kunos, mindig jut egy kis csicsa es egy kis hasznos dolog is !
Nem is igen van mas szim jelenleg ki igy tolna ( ir -t ne szamitsuk, ok sem ket ev alatt jutottak el idaig es azt is horror aron ...)
Talan rf2 is sikeresebb lett volna , ha sokadik hajlekony kasztnifizika helyett egyszer pocsolyakat, vagy vizes szelvedot csinaltak volna ..
-
#33183 Ha csak ezt az 1 hozzaszolast nezzuk, nem volt egyeb elozmeny (es sok privat) meg file feltoltes, akkor valoban gazos ezalapjan bannolni.
Vagy megunta, mert el volt mondva korabban, hogy fokozatosan keszitik a dolgokat, turelem, van sok egyeb mas is.
Mivel be van igerve a konzol, az lesz a "fo megjelenes", igy lenyegeben vehetjuk azt az idopontot az AC 1.0-nak vagy inakbb a 2.0-nak. Ami kozben keszul es megjelenik, az egy EarlyAccess2 :D -
#33182 Es mindig van olyan , ami barmekkor is , keves ! :) -
#33181 -
#33180 Persze, mindent meg lehet magyarázni, hogy miért nincs. -
#33179 Ez azert van, mert nem egy NKP konvertet kaptunk.
Ha az lenne akkor lenne kiugras :) -
#33178 Gőzöm sincs, asszem 2012-ben mentem ott először, akkor már ki tudtam ugrani rajtnál. Lassan 2014 van. De szerintem még nKp-ben is ki lehetett ugrani. Olyan dolgok nincsenek, amiket már vagy 10 éve amúgy megcsináltak az nKp-ben. -
#33177 Ir ben hany evig volt ilyen gagyi a rajt ? :))))
Majd megoldja egyszer aztan kesz :) Ne csi aljunk mar ,ugy mintha a szimulator mufaj nem errol szolt volna mindig is : vagy kiadtak olyannak amilyen, es utana szartak ra ( isi, sms ....)
Vagy javitgatjak ahogy sikerul. Ez utobbi a jobb ...:)
Vagy Isi jobb, hogy hat ev utan meg most is az alap palyakat javitgatja ? :))))
Azok az igazi kutyautok, nem Kunos !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.24. 18:39:30 -
#33176 Tisztazni kellene mi az, hogy nem jok a hangok.....
Korul kellene nezni, egyedul talan IR es Raceroom van ilyen szinvonalon...
( Meg Codemasters de az mas kategoria ....)
Vagy nem mukodik arra celzott , vagy mi ?????
Megvan az osszes cucca, pl a Bmw z4 gt sokkal rosszabb mint a gyari....
Higy kinek mi tetszik az egy dolog, emiatt karogni , foleg igy szerintem sina trollkodas ....
-
#33175 áh, azt borzalom nehéz lehet megvalósítani, azt tényleg nem várom el :D -
#33174 Pl rajtnál kiugrani? -
#33173 Ezzel gondolom arra szeretett volna utalni, hogy már többször szóltak nekik, hogy nem jók a hangok, és javítani kellene, de nem tették. Ugye a másik oldalról meg ott van, hogy "állítólag" hallgatnak a felhasználók véleményére. Vagy nem.
(Ez nagyjából így akkora bullshit, mint amikor Tim Wheatley-nek leírtam a múltkor, hogy egy adott kategóriát kéne több autóval feltölteni, és kisebb összegű DLC-ként kiadni, mert úgy a) visszajönne a forgalom, b) több típus több embert vonz, de nem, mert ez így jó, ahogy van (szerinte!).)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.24. 18:32:11 -
#33172 oké, de miért ír uj gumifizikát (az eddigi v4 is világverő* volt) mondjuk a csapnivaló AI pofozgatása helyett?!
ti, multizók ezer hiányzó featurét tudnátok írni, ami máshol alap, szintén.
*könyörgöm senki ne kössön bele! :D -
#33171 Mondjuk egy hangmodder, raadasul tizeneve hangmodder, miert trollkodik, higy rosszak a gyari hangok, az neki csak jo, nem ? -
#33170 Állítólag ezután lett bannolva.
Lehet, hogy olyan hangmintákat használt, ami mondjuk más tulajdonát képezi, ugyanakkor a lenti írásba sem látok olyat, ami miatt bannolni kéne az embereket. -
#33169 -
#33168 Ezzel az a baj, hogy feketen feheren megmondta Kunos mi fer bele az 1.0-ba, azt meg tul is teljesitettek, szoval ez van, nem multi ceg , ennyire tellik.
Nekem semmi bajom vele, sot ha ez nem lenne valszeg evekkel ezelott eladtam volna a kormanyom... -
#33167 Ha valakit bannoltak, akor az elsosorban valoban a kipiszkalt, lenyult, jogdijas es egyeb dolgok miatt van, arra nagyon figyelnek.
Meg az elejen, amikor probaltam "segiteni" (csak erdeklodtem, kerdeztem, nem kritizaltam), engem is a piszkalt dolgok miatt figyelmeztettek es/vagy akartak bannolni:)
Szerintem a kritikat birjak, meghallgatjak vagy nem foglalkoznak vele;:D -
#33166 Az, hogy mondjuk Stefano-nak igaza van adott esetben, azt mondom, hogy ok. De amikor már ilyen fenyegető meg beszólogató jelleggel kezdi el "fenyíteni" az embereket, az már nem ok. Ne felejtsd el, szolgáltatást adnak, ergo egy ilyen után mondhatják azt, hogy oké, megyek máshova inkább, ahol mondjuk gyengébb a szimuláció, viszont a fejlesztők jobban odafigyelnek a felhasználók véleményére. -
#33165 Biztos ...:))) -
#33164 nameg az is kérdés, milyen volt a stílusa... ettől még persze bírni kell a kritikát, pláne ami jogos :)
de azt is megértem, ha 120 munkaórás hét után Kunosnak is elmennek otthonrol, amikor az izzadtságáért a hála a "kritika"
nehéz ügy.
szerintem itt (v1.3) már nem alapdolgokon kéne "motorozni", hanem hiányzó fícsöröket pótolni, konzolmegjelenésre tartalmat gyártani.
nyilván Kunosnak ez valahol hobbi is és azon dolgozik, amit szeret... csak ez nem profi játékfejlesztői mentalitás :) -
#33163 Okészia. -
#33162 Ezt a cikket valami pcarsos gyeker irta, azok tudnak ennyit okoskodni ..... -
#33161 A srac megosztotta a forumon a cuccait, ami valami nyult cuccon alapult volt, es ezert lett kirakva,
..en is kifogasoltam mar dolgokat , foleg eleinte megsem repultem, szep is lenne.
*faxom a melohelyen netezesbe, hogy nincs egy normalis bill...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.10.24. 17:46:57 -
#33160 Itt most nem is maga a hangmizéria a furcsa dolog, hanem az, hogy Stefano-nak nem tetszik az, hogy valaki leírja, mit kéne javítani, és kibannolja cserébe. -
#33159 ott valami mas volt, valami nem volt rendben a hangok jogai korul...emlekszem ra. -
#33158 Plusz még azért azt is gáznak tartom, hogy az egyik srác megkérdezte a fórumon, hogy mikor méltóztatnak javítani a hangokat, amiért Stefano kibannolta AC fórumról. Az más kérdés persze, hogy most mindenki a srácot isteníti, mert közben megcsinálta azt, amit Kunos lusta volt megcsinálni (Fonsecker-ről beszélünk). -
#33157 1.) downshift rage
2.) iszonyat mód igaza van: v1.3-ban nem b*sszuk ki az egész fizikát a kukába és kezdjük nulláról. arra a 2.0, második rész van/lesz. persze, ha early acessben lennénk, lehetne kísérletezgetni... de nem egy elkészült, eleddig működő játékkal!
(mondom ezt úgy, hogy távolról ugatom a témát és nálam semmivel semmi gond: a változások nagyrészét észre se vettem, olyan keveset mentem a problémásabb kocsikkal)
a végszó (mármint az cikk első feléé) zseniális:
"It’s now almost 2016, and we’ve had five major tire model revisions in the span of just under two years – which are now prominently displayed on the game’s loading screens. You still cannot select the color of your car in multiplayer races. By my count, there have been three major sound revisions, and still you cannot jump the start, or allow a pace car to lead you around for a lap. The aerodynamics model is complicated enough to support airplanes, but Career Mode is a set of completely meaningless races against an artificial intelligence that cannot complete more than a few corners without a complete emotional breakdown behind the wheel." -
#33156 You can't sell a product like this in 2015 -
#33155 Koszi ! -
#33154 Ja hogy ja.
A hülye osztott. Jobb egér, save as.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.10.24. 12:48:11 -
#33153 Miféle guid.txt? -
#33152 Már csak a guid.txt kellene mellé :D -
#33151 Ez mar ezer eve nem jo, tobbihez van mindenem, ehhez nem talaltam meg valahogy . :))
De koszi ! -
#33150 Van oldaluk: http://www.unitedracingdesign.net/
De szerintem ezeket csak mail-ben kuldek azoknak, akik vasaroltak toluk AC vagy rF2 modokat (ez kesobb kiadjak rF2-re is, hasonloan ajandekba). -
#33149 Igazabol csak backup-olni kellene elotte mindent, amihez hozzapiszkal az ember:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.24. 00:23:08 -
#33148 Mégegyszer elrontod, elveszem a játékodat, aztán mehetsz legózni :)