42876
-
#33147 Na ismét,. hátha...:))
valaki fel tudna tölteni egy BMW GRA és egy Marcedes DTM sfx könyvtárat ??? :DD -
#33146 Nem tudom ,biztos van ... -
#33145 ... és ezek mind mailben jönnek? Nincs egy elérhető oldaluk? :) -
#33144 This is now for all. Even for rF2 customers who own AC.
Fixed steering wheel included. -
#33143 Ezt most mi eza blablabla...? :)) -
#33142 My Sim Is Bigger Than Your Sim :) -
#33141 -
#33140 Hello,
Here is small gift for all AC customers.
-
#33139 Mailben az volt, hogy mindenkinek.
Meg mondjuk nem mindegy ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.23. 20:56:46 -
goldboy #33138 De a PX2-esnek milyen b.jó hangja van... -
#33137 Konkrétan az IndyLights 2015-ös autója. Most ez mindenkinek jár, vagy csak az URD vásárlóknak? -
#33136 Ezmiez az URD ajandek, most kaptam mailt, valami formula light.... -
MOD:
ACFL F1 2015 - letöltés
PÁLYA:
Austin - letöltés
HOTLAP
A pályán a valósággal megegyező 2 DRS zóna van beállítva.
További infó/fórum: link
Jó szórakozást!
SRS FB hírek: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.10.23. 19:46:30 -
Zozzer #33134 na nálam meg ez fordítva van, eddig használtam, most tökmindegy hogy használom-e, tök szarul fut, akadodzik stb
-
#33133 tök jó, most vettem észre, hogy megszünt az inputlagom, ha nincs fixre állítva az fps ...:)
Eddig csak akkor volt jó, ha lekorlátoztam ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.23. 18:10:13 -
#33132 Mit ? :) -
Pitti #33131 Azért azt is megértük, hogy egy oldalas összehasonlítgatós eszmefuttatás alatt pCars szóba se jön....
És ez mindent elmond
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.23. 15:55:16 -
cstibikeee #33130 CsRacing: DS3 WRC - Gentlemen rallycross
Pálya
Autó
Lehet keresztbe veretni! Kézifék használata kötelező!
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.23. 14:35:41 -
#33129 Mindharom (AC, iR, rF2) program profi, csak a koncepciok miatt mas erzes, de teny, hogy az AC talalta el a tutit, ami korrekt de megis mindenkinek elvezetes.
AC: "klasszikus" FFB-erzest szamol (jobbra-balra terheles, gumi tapadasok, egyeletlensegek, plusz akinek kell kamu effektek es razasok ), jo reszletesen, es azzal a nagy plusszal, amit Type irt, hogy nem "igazit" akarjak az emberre eroltetni es a "jatek" kormanyan "megjeleniteni", hanem kompenzalva a hianyokat, a hangulatot es az erzest at adni.
iR: valoban kocka mernokok csinaljak a cuccot, nincs kompromisszum, a "kepleteket" toljak at a usernek, a modern HW-eket figyelembe veve. Mindent szamol, de erosen kormany es auto fuggo (a reszletessegek, a kozvetlenseg es az ero miatt) hogy mi jon at a felhasznalonak.
rF2: ez erosen a ketto kozott van, igazabol a legjobb lehetne, ha nem igy talalnak:D Nem AC-FFB es nem is iR-szamsor, hanem egy "kormanymu-szeruseg", a kormanytol az aszfaltig van az ember kezeben az erzes. De mivel nulla automatizalas van benne, igy a nagyatlagnak vagy nagyon jo vagy nagyon rossz;) Kormanytol fuggoen, ha nincs beallitva a sok apro dolog (altalanos es minimum ero, a kormanyra kikuldott nyomatek, a reszletesseg, az ero karakterisztikaja, csillapitasok stb) akkor nem jo, atlagos vagy "erthetetlen".
Ezekmiatt az AC a legjobb talalmany, mert amelett, hogy korrektek akarnak maradni, ki akarjak szolgalni rendesen az embereket, es minnel szelesebb korben. -
Thread #33128 Nem vezetunk versenyautokat, de latunk ilyeneket kivulrol. Probaljuk vigasztalni magunkat hogy azert mozognak replayben benan mert azt a reszet rosszul irtak meg, de a belso az jo. Szerintem a replayben latni gyonyoruen, hogy hol tart a szimulacio. Neha meghokkentoen szar. Nyilvan jo messze vannak meg az igazi szimulaciotol, ahol nem is kene illesztgetni semmit, fizikai adatokat beleirjak, aztan a modell mindent kiszamol. Kolcsonhatasokkal egyutt. Hasrautessel szamitasi kapacitasban mondjuk ugy 100x-os teljesitmeny kellene :)
Masik oka nyilvan, hogy nincs G ero visszajelzes, pedig allitolag az ember a seggevel vezet. Igy aztan hajmereszto visszakorrigalasokat kell beleirni, hogy ne dobja el.
Mas tema, irta valaki, a kormanyszoggel hogy lehet csalni?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.10.23. 13:33:34 -
#33127 Eléggé kinek mi, most kipróbáltam itt a régebbi lotust, az pl egész jó ilyen téren, de legutóbb ami kasztnis autóval mentem ebben, az olyan volt mintha egy hajót kormányoznék. -
#33126 hát ha a 3 játékot veszzük akkor FFB szempontjából szerintem a legkevesebb dolog az IR-ben jön át...
pl az említett ford gt3 is olyan semmilyen nekem....viszont olyan mintha valami brutálnagy guminyomása lenne vagy nem tudom.... -
#33125 Fel van az húzva, anélkül iR is szar volt. -
#33124 Vedd feljebb a min force-ot, nem tuok mast, ott vannak ebben is az apro effektek, nem is akarhogyan. En G27 rol valtottam, igy utolag mar tudom , apro eroket keptelen athozni. Rf ben azert erzed mert ott minden nagyon eros . -
#33123 Nem tudom, hogy írjam le, olyan mintha a másik kettő több dolgot számolna, és azt adná a kormányra, itt meg annyira nem jönnek át az apróbb dolgok. -
#33122 Amugy mi az ,higy nem jon at annyira a felfugg ffb ben ?
Szerintem atjon ,a t300 al mindenkepp, igaz g27valoban semmi nem tortent , kis efektek nem voltak. Feljebb kell venni a minimum forcot regebbi kormanyon mert azok nagyon apro effektet nem hiznak at, nem veletlen jobb rf, ott egy kis lyuk is akkorat rant mi t a barom. -
#33121 ebben nem kell kiegyezni, hidd el...az AC qva jól megvan csinálva. :)
Elképesztő mivé lett. Sosem gondoltam volna...én mindig attól paráztam hogy elrontják amikor az e30-t vezettem benne és meggyőzött. ...ééééés nem cseszték el, pedig toldozták-foltozták, foglalkoznak vele. Tehát ez a brigád tudja mi a jó, sztem nem hagyják elrontani. Már nem vezettem pár hónapja, de sztem az AC és pont.
Mindnek van előnye-hátránya, de csapásiránynak ez nagyon betalált irány. -
#33120 Akkor ebbe egyezzunk ki, hogy nincs akkora kulonbseg, ac sem nyomorekok ak valo szar ! :))) -
#33119 Tegnap még az volt a király, hogy mennyire faszán lehet a ruf-fal tolni, ma már szar az ir, mert csúszkál, és "nem lehet" megfogni, miközbe meglehet, holnap az rF2 lesz a szar valamiért, hagyjuk már :DD Mindhárom itt a gépemen, közel sincs akkora különbség, mint ahogy azt ti beállítjátok. iR meg rF2 ffb-je mechanikusabb érzésű, jobban átjön, hogy mi történik az futóművel, rF2-ben meg a pályák gyengék a másik kettőhöz éepst, kb ennyi a nagy különbség. Mindháromban találok neked olyan autót, amivel lehet menni keresztbe mint a hülyegyerek, meg olyat is, ami ha csúszik már lassú, és kuka a köröd. -
#33118 Ma esti órákban kihirdetünk egy hétvégi FUN programot. Ott majd lehet küzdeni az elemekkel... -
#33117 Nem rossz annyira már egyik sem...pl. mielőtt leraktam a kormányt/számgépet a pincébe kipróbáltam az rF2-t is, és az is sokat javult, az iR sem rossz...nincs már rossz gumi, de van ami jobb.
Amitől nehéz ezt megítélni az az hogy lehet hogy az a jó amit nehezebb megfogni,...és egyben szimesként az a rossz is. Mivel állandó fáziskésésben vagy a kormányt fogva, és a monitort nézve, így jóval nehezebb megfogni egy valóságosnak lemodellezett gumit.
Azaz nem szabad jónak lennie, alkalmazkodnia kell a virtuális világhoz.
Úgy képzeld el mintha beleültetnének egy autóba, de az ülésed egy vízágyban lenne, és egy meghatározott méretű felületen látnál csk ki, minden más takarva lenne.
Mindjárt nehezebb korrigálni.
Egyébként meg annyira természetes módon korrigálsz az életben, rögtön...minden tanulás nélkül, élvezettel. Tanulni azt kell hogy mennyit...mert a legáltalánosabb hiba hogy túl sokat korrigálnak, és/vagy túl lassan.
szerk: viszont vannak alap dolgok kigyorson egy jó görbéjű autónak el kell tudni pörgetni a kerekeit,.....nincs akkora fáziskésés ami indokolná hogy átvágódik, ..én ezt éreztem mindig elcseszettnek a régi szimeknél, egy a powerslide egy jó dolog, nem túl hasznos mert pazarló, de ívszűkítésre jó....illletve élvezeti faktor, ahol megvan a nyomtáv-tengelytáv és egy jó erős motorgörbe annak el kell pörgetni kontrollálhatóan a hátsó hajtását.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.10.23. 12:11:39 -
#33116 De most mar nem csuszik osszevissza !
IR gumi nekem olyan, higy megcsuszik, jo szeles kormanyzassal lehet usztatni mire osszeszedi magat ( ha epp nem vagodik at es kuka az egesz...), ezzel szemben AC val lehet nagyon piciket csuszva gyorsan menni. IR tipikus olyan oldscool cucc, ahom legjobb ha nem csuszkal az ember mert az lassu, ezzel szemben valosagban rangatjak a kormanyt mint a fene ( tobbnyire ...).
De mindegy , nem aksrok ebben megint resztvenni, az IR mindig is mindenek felett allt ! :)) -
#33115 mintha szandekosan ,suszos lenne minden, mert az a meno, attol lesz jo szim :)))))
Mert eddig az AC nem erről szólt, minden csúszott össze vissza :D -
#33114 Ha ugyes vagyok miert ne lehetne osszeszedni ?
De itt jon az amit mondtam , eleg eros tempot kell menni hozza , hogy virgonckodjon.
Es a tempohoz kisse i stabil auto kell, ha tul tapad ,ha mindig egyenesen akar menni az itt lassu.Megnezve egy gt videot, azert rangatjak rendesen.
Az a gt auto ami olyan lint IR ben, higy azert foghato az kukaba valo, egy fiat panda , az olyan , higy de azert foghato :))
Bar IR ben nem probaltam meg a GT ket, de szemre olyan igazi kemenygumis uszkalosnak tunik, nem pedig gyorsan, pattogisan korrigalhatonak.
Ingyeneseket probaltam, hat a c2 virgoncabb, kifejeled az oldaluveget ugy megtapad, nem ilyen lagy, uszkalos mint ir.Szoval nem tetszik tovanbra sem az ir gumi, mintha szandekosan ,suszos lenne minden, mert az a meno, attol lesz jo szim :)))))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.23. 11:43:17 -
#33113 Azért az iR is bőven fogható, most kiadták ingyenesnek a régi indycart meg V8-at, az indycarnak ha megy el a segge gyors kanyarban össze lehet szedni, a v8 meg kigyorsításon szintén elég élvezetes tud lenni ilyen szempontból, lehet vele keresztbe menni. De még a Ford GT3-mal is hatalmasakat lehet csúszni, én is meglepődök rajta, hogy ezt összeszedtem. AC-ban meg lássuk be, az a meglepő, ha nem szedi össze az ember :D -
#33112 Ott is setup kérdése. Aki agresszívabb beállításokkal megy annak úszkál. -
#33111 Az IR gumik mar csak ilyenek. Ha csuszik nagyon nehez kezdeni vele valamit.
En igazabol sose tartottam valosnak azt, hogy egy auto csuszkal egy ket perces koron is , es masodpercekkel lassabb koron is .
AC ban imadom azt az erzest, hogy sokaig semmi nem tortenik, sinato szeruen vegig megy az auto, aztan jon a " na most megb..od a k..va anyadat kitaposom a beledet " erzes , es ott kezd el virgonckodni.Nekem ez valosagosabbnak tunik, a kis szutypk egymillios C2- esem nem uszkal az uton, nagyon kemenyen meg kell tekerni higy megmutassa magat, akkor egy szazmillios gt nehogymar uszkaljon ha kell ha nem... -
#33110 vagy az is lehet, hogy ennyi év után túl ügyes vagy/vagytok :P (a szimekhez legalábbis)
én simán eldobok bármit ac-ban is, irben meg métert alig tudok menni (akár a mazdával se, meg még nemtom mi volt ingyé, azzal/azokkal se).... nem tudom elképzelni, hogy az legyen a valós.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.23. 10:16:56 -
#33109 Azaz, kamu volt az egész :) -