Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Time spent playing Dirt Rally before building AC "rally" with loose surface code enabled: 23 minutes.
A lenyege a mondandomnak, hogy szamomra pont a vezetesi elmeny tunik el igy az autos jatekokbol, a precezitas pontossaga es fontossaga es gyakorlatilag minden amit szeretek es a monitor ele szogez.. Aztan az is, hogy megtudjam mondani (a sajat izlesem alapjan) melyik szamomra az elethubb, az izgalmasabb a tobb kihivast rejto, bar biztos jobban raallna az agyam, egy ido utn, ha kuzdenek meg veluk, de igy nem tudnek donteni, illetve valasztani. Az agyam becsapasa, beleelesi faktor is igen alacsony szinten marad, igy mint minden mas tipusu jatek, szeirntem max 10 orat tennek bele egyenkent a produktumokba, mint jatekido. Egyszeruen mind a harom atlep egy sima autos jatekba, ahol biztos vagyok benne, hamar elkezdenem nezni, a grafikat, van e eso es hasonlo "uberfontosasgu" dolgokat es ez lenne a donto tenyezo. Igy eleg hamar nem tudnanak verenyezni a the crew-val, pontosabban labdaba sem rugnak vele, amiben van orom bodogsag szabadsag erzese 😊
Mindegyik jateknal a legnehezebb fokozatba toltam es talan az AC-nal volt az, ami jol latszik belso nezetbol amugy mindharom jateknal, hogy annak ellenere mindent kikapcsolok megis helyettem tekergeti a kormanyt, pontosabban nem engedi tultekerni a kormany egy bizonyos szognel kanyartol fuggoen. Meg is orultem, hoyg ac-ban gyakorlatilag vegig mentem elsore nordschleif-on kontrollerrel, de lenyegeben ennek koszonheto, valahogy itt volt a legtobb a rasegites. Szoval sokan koztuk en is sirok milyen rossz ebben-abban a jatekban az ffb, a fizika, de aki nem normalis kormannyal jatszik, egyszeruen ures felesleges sorok ezek nekik, mert mindezekbol semmit nem ereznek, de ha megerzi az ember, utana olyan mintha punci nelkuli novel kellene elvezni a szexet. Nehez 😊
szerintem
nem bírtam ki, elküldtem neki az 5 dolcsit... kiváncsian várom a linket 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.23. 18:58:17
"Nulla tenaci invia est via"
Lehet a kasszához fáradni 😊 http://gamepod.hu/hir/bejelentettek_a_project_cars_2-t.html
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
G290-ről tudunk már valami pontosabbat? Mikor kerül a boltokba?
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ma este 19:00-ig tart az 50%-os leárazás a Steam-en, aki még nem gyűjtötte be az Assetto Corsa-t és a Dream Pack-et, annak itt az ideális alkalom! Különösen, hogy holnap este egy jó kis FunRace keretében pályára visszük az Alfa Romeo 4C-t és jó alaposan meg is kergetjük vele egymást Mugello-ban! <#wink>#wink>
Futaminfók: Alfa Romeo 4C - Mugello
A FunRace után folytatódik a DTM 93' és a GT bajnokságunk szintén itt Mugello-ban, júliustól pedig indulnak az ingyenes Nyári Kupák!
Nyári kupák: Masters - AC Summer Cup 2015
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.22. 13:46:05
"PX package will include a total of 12 cars that will be divided into 2 series wich are PX1 & PX2. Cars that will be available are Aura, Darche, Shiro, Moyoda, ..."
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.22. 07:39:53
http://hungaroring.hu/hu/elmenyprogramok/autos-nyiltnap
Mar elore kell megrendelni?
Vagy ez csak az ajandekutalvanyra igaz?
Egy totalcar eseten polgari per kovetkezik, vagy ki van erre talalva valami?
....
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Múltheti hungaroringi pályanap, 12-es kanyar. Azonnal jött a piros zászló, boxban mindenkit engedtek tovább a pályára, őt kiintették, leordították a fejét és megköszönték az aznapi részvételt. Úgy gondolom egy pályanapon ez a helyes magatartás a szervezőktől, motorosokra pedig különösen illik odafigyelni.
Ha befordulunk elé TK-ra vágja az autót és nap végén még odajött értetlenkedni, szerinte nem volt vészes manőver.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.06.21. 12:04:26
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
lll l ll lllll l lll ll
Normal versneypalyakon, ahol rendes palyanap van, ott kulon engedik fel oket, sot az autoknal is kategoriak vannak. Persze, a verseny ott is "tilos"😊
tudom én, hogy másképp ez kivitelezhetetlen, vagy nem tudom, de itt is látszik pár emergency satufék, csakhogy át ne menjenek a motorosokon...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sajnálta hogy letörhet a spoiler, képes volt keresztbeállni a pályán.. a kék bömös viszont nagyon élt. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az Aremberg utani hosszabb szakasz vegen a bal-jobb-bal-jobb egyre szukulo resz (valami Forst vagyFrost). A videon a masodik szuk balos es utana a jobbos kigyors van.
ez is bőven több, mint amiről én előtte álmodtam....
(ami engem zavar: gondolom belehalnának, ha egy pár rohadt karriereventet megírnának az ujdonságokhoz.... csezmeg'Kunos)
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezek az autók jönnek még... majd: AC teljes autólista
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.06.18. 21:13:08
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.06.18. 20:43:45