42876
-
#33227 Patricia destructive? -
#33226 A bannerben talalhato RAODTORCM.HU mennyire aktualis meg (a datumok lejartak, azt latom)? Lesz folyatatas, nepszeru volt, van ertelme kint hagyni? THX! -
#33225 A kepen, a kerekveto mellett, mi az a doboz?! :) -
Akár lesz F1 futam, akár nem, ma 18:00 órakor (valós futam előtt 2 órával) várunk minden érdeklődőt az !SRS F1 FUN - simraceseries.com szerverre egy 20 körös FUN futamra, hogy kellőképp be lehessen melegíteni a valós futam adta izgalmakra (már ha lesz).
A szerver jelszava: srs
További infó, letöltések: ITT
LAP TIMES
LIVE MAP
Jó szórakozás! -
neilszab #33223 Szavazás a "Street" bajnokság autóiról!
Itt az ideje, hogy beindítsuk a harmadik Assetto Corsa sorozatunkat, melyet közkívánatra a felfickósított utcai gépekkel fogunk vívni! Igen ám, csak hogy melyikkel? Ezt a kérdést Ti fogjátok eldönteni a következő linken elérhető szavazáson: AC "street" car szavazás
A nyílt gyakorló szerver már megy, lehet jönni és közösen próbálgatni a vasakat!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.25. 13:37:38 -
#33222 Hát igazából gyártói garancia kérdése utcai verdáknál :)
Renault nem engedi tiltásig, EVO x meg versenymódban úgy húzatja tiltástól-tiltásig fel-le mintha az élete múlna rajta :)) -
#33221 Igazabol ugy korrekt.
Ami nem palyara "pillangositott" auto, vagyis utcai "Sport" beallitas vagy pillango "elovalaszto" valtoval, az mindegyik automata valtos, te csak belepiszkalhatsz, valthatsz korabban ha szeretnel, de nem fog tiltasig forogni. Meg a legtobb sport fokozat nulla teljesitmeny novekedest ad, egyszeruen a gazpedal karakterisztikajat allitja es/vagy a valtot engedi kicsit tovabb kiforogni. Az hogy a motorvezerlesbe is belenyuljon, az max Ferrari es hasonlo szint. -
#33220 Amúgy új, utcai pillangós autók között nagyon sok van ami még felfelé sem engedi tiltásig húzatni ,egyszerűen magától felvált hiába van manual modban ....
Nekem végül is tetszik ez a védelem, realisabb mint a motolla sebességgel visszadarált fékút ... -
goldboy #33219 "we've got something to update on the server and probably cars updates will keep rolling.
Actually we're already in "1.4 release zone" that will feature some new (free) cars but it will be pretty much a 1.3.x continuation with regards to features (ie. nothing major on the horizon)."
-
#33218 mikor kijött az update ez volt az első amit megnéztem... H-váltós autóknál természetesen nem volt downshift protection...és direkt kipróbáltam pillangózva is... ugyanúgy le lehetett kattingatni pillangóval mint régen...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.25. 01:07:57 -
#33217 A 7.perctől érdemes nézni,lehet-e vissza váltani.
-
#33216 Aha, okészia, tologassad a kis bevásárlókocsidat. :) -
#33215 Dehogy bogarászom, addig mig itt kárövndezel, meg vadászod a butaságaidat én csapatok egy jót a kisfiattal !
És visszarakom 120-nál rükibe, vissza én, és engedni fogja ! :P -
#33214 De gondolom ezek után a RaceDepartment is egy okoskodó kis cserkész szakasz számodra a múltkori nyílt levelükkel együtt. -
#33213 Jól van Emese, köszönjük szépen.
Ha marhára unatkozol, akkor végigbogarászhatnád szépen az oldalt, és látnád, hogy nem AC ellenes oldal. Éppen ami aktuális téma, azt boncolgatják. pCARS-al teli van az oldal, szép negatív cikkekkel, de ugyanúgy találsz ilyen hangvétellel R3E, AC, iR és rF2 cikket is. -
#33212 Akkó két álreges Pcarsos okoska ! : -
#33211 Remélem azért képbe vagy azzal, hogy ez simán lehet szoftverhiba is, lásd RaceRoom - héten lett bevezetve a DPS, mégis vannak olyanok, akik írják, hogy ennek ellenére is hamarabb le tudnak váltani, mint ahogyan kellene. Valszeg itt is ilyesmi lesz.
Egyébként meg az oldalt nem egy, hanem két ember szerkeszti, de ez már csak mellékes és zárójeles megjegyzés. -
#33210 De miért lenne külön a h váltó a nyomogatóstól ,nem hiszem, hogy külön megírta volna Kunos, minek ?!
Mindegy , nekem valami idióta trollnak tűnik ez a gyerek .... -
#33209 Valószínű pillangózva megy, h-váltóhoz ezt betenni problémás lenne, behúzod a fokozatot, és vár míg berakja vagy mi? :D -
#33208 Jó ,akkor volt meg most is van, csak nekem egyedül külön verziót adott Kunos ! -
#33207 Oké, Te vagy a főmufti mester, mindenki más hülye. Okészia megint. -
#33206 abban se volt, H váltóval tuti nem, mentem egy pár száz kilómétert utcai autókkal !
Hogy pillangózva vagy botozva mit csinált azt nem tudom, de kb az amit írtam, valami okoska......
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.25. 00:08:09 -
#33205 Ha jól tudom, Te már az 1.3.4-gyel tolod, a cikk még az 1.3.3. alatt készült. -
Akkor én nem értem, nálam tuti nincs, direkt megnéztem a Lotust ...
Se H váltóval, se pillangózva ...
Ez valami bolond akkor, nem kell komolyan venni....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.25. 00:03:57 -
#33203 Jól érted, azt írja minden autóban van most ilyen. -
#33202 Most az angol tudatlansagom a lenyeg...:)
Jol ertettem ? -
#33201 Azt tudom, hogy a gt autóknál betöltéskor írja, hogy szabályozva van. A lotusnál nem írja, a bmw gra-nál sem. Csak azt, hogy 5-ös gumi, meg fékerő szabályzás. -
#33200 Csak olvasgattam ezt a belinkelt cikket ( amúgyezki ? :)), no most én jól értem, hogy a Lotus49-ben is van szerinte visszaváltás védelem ???!!! Sőt minden autóban ...???!!!!
Even during half-assed shakedown laps where I wasn’t pushing at all, in several braking zones the game intrusively prevented me from downshifting. I was nowhere near running on kill, driving as close to a real life out lap as I could possibly be, and it was like the game was trying to hold my hand around the track. Kunos have implemented a rudimentary downshift protection mechanic that in theory should prevent newer drivers from shattering the transmission into a million tiny pieces under braking, but the assist is so overdone that it completely ruined my rhythm, and felt extremely inconsistent. It would be easy to scream at me and say “you just downshift incorrectly”, but I was babying the car around the track. The first few times, I thought the left paddle was going on my DFGT and began mashing the button as hard and awkwardly as I could just to get it to work, that’s how intrusive it was.
And this applies to all cars in Assetto Corsa, including cars that raced when this technology simply didn’t exist, such as the Lotus 49. You can’t turn it off.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.24. 23:33:01 -
#33199 Igen, kipróbáltam működik , köszi ! -
#33198 Megnéztem, a gyári a utóknál az a guid van amit küldtem, a mod autóknál az autó sfx mappájában van a guid. -
#33197 Akkor ehhez még nincs guid, ok, köszi ! -
#33196 Valamit keversz szerintem. Content, cars, itt vannak az atók mappái, abban van sfx mappa, viszont nincs benne guid. Vagy van a content, sfx mappa és abban van egy guid. -
#33195 Nem, nem ez kell, hanem ami a content, cars, sfx mappában van guide.text !
De lehet, hogy régi autó lévén még nincs ezeknek ilyen ? -
cstibikeee #33194 Eddig 2x ígérték. Stefano a múltkor is azt mondta, h valószínűleg a következő DLC-ben (DP2) benne lesz.... Jó lenne már, én is örülnék. -
#33193 Tibi, ra tudsz kerdezni a kisfiatra, higy azzal mi van ? Lesz, nem lesz ? :)) -
#33192 Azert ez nem ilyen egyszeru.
Amikor az R3E megjelent (ami meg most is massziv beta), lenyegeben RACE zinten tartottak (grafika, fizika). Ha ugy kiadnak egy GTR3-at, az kicsit bukta, az AC-val parhuzamosan megjelenve elegge gazos. Amivel le is huzzak magukat a kovetkezo dobozoshoz, legyen az GTR4 vagy WTCC 2014.
De igy, hogy fejlesztes koben (ami meg lehet 2-3 ev is, attol fuggoen, mit terveznek veglegesnek), futnak a Simcenterek (amibol bevetel van), es tartalom szolgaltataskent hasznalhatjak az emberek a szoftvert is (akramennyi bevetellel), talan fedezi a fejlesztesi koltsegeket.
Aztan vagy igy marad, es egyszer jo lesz, vagy egyszer meg tudnak jelenni egy komoly engine-nel (mar rendes fizika, kormany, FFB, grafika stb.), ami talan meg multiplatform is lehet, es aztan esetleg johetnek a dobozos kiadasok, a meglevo licenszekre (GTR, ADAC, WTCC, DTM stb). -
#33191 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Veszik a tartalmat, hidd el.
A buzi névről meg annyit, ha a publisher-t RaceRoom AG-nak hívják, és az a kérése, hogy a játékban is legyen benne a nevük, akkor nem nevezheti el GTR3-nak...
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.24. 19:34:21 -
#33190 On:
A gumik idealis homerseklete az valtozott most, vagy hol lehet ezt megnezni...?
Amugy nagyon bejon ez az uj melegedes cucc, vegre nem csak a felulet szamolja valami, aztan ot masodpercenkent mas az ertek, hanem egeszeben szamolja .... -
haflac #33189 Csak egy gondolat R3E-hez.Szerintem a nagyon rosszul csinálták és csinálják.Biztos vagyok benne,hogy csak alig-alig vesznek az emberek tartalmat.Eleve nem ezzel a buzi névvel kellett volna a játékot kihozni.Ha GTR 3 a játék neve és nem ingyenes vacak,hanem dobozos,mint az elődök(GTR 1-2,GT Legends),és a tartalom,mint DLC,természetesen fizetős,ők most nagyon elöl lennének.rF2-esek meg saját maguknak köszönhetik,hogy most az Asetto az új "rFactor".
bocsi,ha nagyon off volt -
#33188 Oooo, nemi allitgatas az mindig van .....:)