Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok, segítene valaki, azt hiszem lenyúlták a steam fiókomat... az e-mail jelszómat sem fogadja el, a jelszó emlékeztetőre ez jön be kérdésként Как я вас надул????? ..hát ugye valami köcsög orosz.. utána néztem a steam-et is és persze jelszót kér amit nem fogad el. Lehet valami tenni ilyen esetben? Köszönöm..
arty
<#wilting>

és ha jól gondolom te ezért pénzt adtál/adsz....

Forza.

Szabi
wrong topic dude.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
PX2 teszt <#idiota>

Szabi
PX Assetto Corsa Pre-order with beta access available 😄

~10 euroért 12 autó lesz majd 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.03. 15:30:39

Gadfly13
Én november-decemberre. Most megkapjuk ezt a kis ingyenes pakkot, ezzel el lesz a nép max. 2 hónapot (kunosék is nyaralni fognak) és majd ősszel nekiállnak a DLC-nek. Gondolom a szeptember október a promóról fog szólni, hogy fenntartsák az érdeklődést és vmikor az ünnepek előtt kiadják. <#vigyor0>

simraceseries.com

Jó elképzelés az őszi megjelenés.
Mivel jól jön majd nekik egy kis zsé az ünnepekre, meg amúgyis kész van már a barcelonai pálya, valamikor szeptember-október környékre tippelnék egy DLC-t.
Ja.... a fizetősről szerintem még Kunoséknak sincs elképzelésük,h mikor. 😄
Most júliusban az ingyenes bonus pack jön, de a következő dream packról még nincs semmi infó, nem?
Most júliusban.
w77d
srácok nem tudni mikor jön a következő dream pack?

arty
Csak ha helikopterrel mesz korbe es 8k felbontasrol nyomod downsamplingel es egyep poszt-effektel ami meginkabb csokkenti az aliasingot.

Forza.

Nekem is úgy tünt, na de honnan van az audi, még nem láttam AC-hoz. A Hangja sem volt rossz, remélem rendes S1 nem Pikes Peak verziós lesz.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.07.01. 16:23:36

Azt ha jól vettem ki az a mod pálya ami pár hónapja megjelent.

lac coo
Megegyszer elo ne forduljon ilyesmi ...! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A textarea-s resz az az en elbaltazasom volt, "ralogott" az iframe a beiromezo felso reszere, igy csak a kozepere lehetett kattintani;D Bocsi😊
bardocz
Kipróbáltam, kár volt azt a 15 gigát vagy mennyit letölteni steamről.
És S1 Quattro is. <#worship>
alma2
ja epp ugy bele szakad az oreg csavo a meloba, hogy nezi a youtube-on a sajat csatornajat, ami eleg beteges 😊

szerintem

A felhők is? <#hehe>

(nálam is le van csúszva a poszt fejlécén a menü. elég nehéz eltalálni a fehér alapon fehér válasz gombot, de az sg már csak ilyen. a kurzort se tudom oda rakni az egérrel ahova szeretném, szerkesztés közben...)

Alexease
Pedig nem, ezek ilyenek jatek kozben is😊 Sot, van latvanyosabb is, mert ez megiscsak egy sivatag😄
Alexease
A vegefele van valami rally track-szeruseg...
arty
promokép, ezt ingame oszthatod hárommal 😊

Forza.

lac coo
Kolduson a szep ruha .

Magával a barkácsolás lehetőségével nekem sincs problémám,sőt támogatom,de a minőségük.
Hát valahogy így kéne kinézni egy pályának.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

lac coo
Konvertekkel, moddolassal nincs bajom, az jo hogy van .
Kunosnak kellene kicsit belehuzni, kis eso, jobb ai stb .....
Raceroom meg meg ha fizetnenek se kellene jelenleg 😊))

Teljesen egyetértek veled.Szerintem ez lesz a veszte a AC-nak.A gagyi kovertek.Kunoséknak kicsit kellene RaceRoomozni néha,hogy lássanak szépen elkészített pályákat.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

lac coo
Autokat en mar nem is kovetem, meg a gyariakat se, mar belefasul az ember annyi van 😊
Jo minosegu palya kellene, es egyebb szolgaltatas , nem meg ottucat auto ....

Skypack
Autó már van csak a liszenz kell 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
remélem Kunos-ék megveszik majd ezt is 😄

<#nevetes1>
pajti
<#szeret>

alma2
nalam latszik, mi lehet a bajom? :p

szerintem

Gadfly13
Tridef-el. El van a gyerek, ha játszok! <#buck> Kár, hogy senkinél nem fog látszani a 3D. <#pias>

simraceseries.com

Gadfly13
Meg volt a teszt! <#vigyor1>
AC-val és pCars-al is kipróbáltam a Tridefet 48 colon kb. 60 cm-re a képernyőtől és remekül működött. Szépen (pontosan) hozta a közeli és távoli dolgokat, jó érzés volt így vezetni.
Kipróbáltam Tridef nélkül is, hogy a TV alakítsa át 2D-ből 3D-be a képet és a hatás itt is meg volt, viszont a közeli dolgokat (pl. kormánykerék) kevésbé jól definiálta. A távolabbi objektumoknak viszont meg volt az arányos mélysége.
Így a Tridef nyert! <#vigyor0>
A két játék között is volt különbség és ebben a versenyben pCars nyert, ezt kezelte le a legjobban a rendszer. Akiknek van lehetőség, érdemes kipróbálni még ha pakolni v. szerelni is kell miatta. <#vigyor3>

Ha ez a dolog eyefinityben is működik, akkor lehet "jobb" élmény "még" mint egy oculus.

simraceseries.com

OFF <#banplz>

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.30. 10:56:57

Gadfly13
jaja én is csak tesztként szeretném kipróbálni, ha már van ilyen lehetőség. Tridefet most szedtem le (köszi a tippet) és úgy néz ki, hogy működik is. Már csak a TV-t kell átköltöztetnem a másik szobából. 😄

simraceseries.com

Apropo 3D, valaki tudná jelezni Kunosék felé, hogy ennek a támogatására lenne igény?
http://www.engadget.com/2015/03/04/htc-vive-hands-on/
Sajnos az áráról nem tudni sokat, de idén szertnék kiadni a nagyközönségnek is. Felbontása jobb, mint a mostani oculusé.
alma2
Jut eszembe, bar probaltalak lebeszelni rola, a papirszemuveges, beleteszem a telot, de jo lesz nekem az AC oruletrol. Na annak a szerver oldali resze, szerintem a legtobb jatekkal egyutt mukodik. Es akkor nem a papir csodat teszed a fejedre, ha kettevagja a kepet, hanem a tv-t atkapcsolod a megfelelo 3d-s modba es mar meg is vagy. De feltetelezem a tridef jobb reakcioidovel talan eredmennyel is dolgozik. Mar nem emlekeszem reg volt.
Kiprobalod ezt is orulsz 10 percig aztan gyorsan elfelejted. Kb ez lesz a menetrend 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.06.30. 09:24:10

szerintem

alma2
A musor az mas. az egy 2d-s valami, ami mindenfele logika alapjan pl szinek, talan formak probalja eldonteni, hozzad kozelebb van e a kep bizonyos resze vagy sem es igy tolja szet. Ez egy 3d-s jateknal teljesen adott minden pillanatban, kerdes, ki tudjak e nyerni megfeleloen.

szerintem

b-type
sztem annyira mint egy nem 3d-re előkészített műsort nézel 3d-ben, valami lehet hogy lesz, de nem az igazi.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

alma2
beirod a baratodba "how to play any games in 3D mode" 😊
Anno a tridef progival neztem meg parat.

szerintem

Gadfly13
Sziasztok!
Nézzétek el nekem, ha hülyeséget kérdezek de nem vagyok jártas ezen a területen. Szóval van egy 3D-s FullHD-s Smart TV. Kérdésem az lenne, hogy van e vmilyen módon lehetőség az AC-ban, hogy 3D-t kihasználva játsszon az ember?
Picit azért gugliztam mielőtt ide írtam, de sok konkrétumot nem találtam, csak az nVidia 3D Vision-al kapcsolatban volt 1-2 szösszenet (megoldás féleség), viszont nekem AMD kártyám van. 😊

simraceseries.com

Alexease
NASCAR burnout – szo szerint😄

Kedd esti FunRace: LaFerrari vs. McLaren P1 - Mugello!! <#vigyor>

Most kedden a két csúcsragadozót, a McLaren P1-et és a LaFerrari-t visszük a pályára egy jó kis kiadós közös csapatás céljából! Múlt kedden csaknem betelt a szerver, reméljük most is ilyen sokan leszünk, hiszen a hangsúly ezúttal sem az utolsó tizedek kipréselésén, hanem a kötetlen szórakozáson lesz! A részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek! <#wink>

FunRace Infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5334
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327

GTR-Masters Facebook

Alexease
Most hetvegen volt a szokasos Goodwood fesztival, marha jo autokkal, kozvetitesekkel, es egy rekord dontessel😊 <#wow1><#worship><#taps>