43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
HUN_Senya #20157 Mennyi? :) -
Ahhoz képest hogy alig gyakoroltam nem is vagyok messze a wr-től :) -
HUN_Senya #20155 Nekem is csinálta először, de kiírta, hogy nem tölti fel az időket, mert ki van kapcsolva a penalty, sztem az lesz nála is. -
Tyuki80 #20154 Nagyon komoly versenyek voltak ma!Volt olyan hogy az első négy kb 5 mp en belül volt,senki nem hibázott igazi 8 körös őrült üldözés volt. -
Tyuki80 #20153 Srácok!Ktm Norbi kért meg,mert most regisztrált és nem tud ide írni 24 óráig,hogy segítsetek Neki légyszi!
A problémája az,hogy nem írja fel az idejeit az rsr csak online versenyeken,hotlapozásnál is szeretné ha rögzítené az rsr a köridejeit.Valaki ötlet?Mit próbáljon állítani? -
HUN_Senya #20152 És a bizonyíték a 2 perc közelébenre: :)
Utoljára szerkesztette: HUN_Senya, 2014.09.14. 21:58:41 -
Szep a tores ! Ha utkozik palya objectekkel is az foleg jo. -
Tyuki80 #20150 2 perc közelében,főleg a dombról le csiki csukiban gyakran csak utasnak érzi magát az ember.
-
cstibikeee #20149 An ordinary Sunday at work (...) at Kunos Studio: while the Greek guy is testing Kers and Hybrid system, the rookie makes some tests with the new collision system with track objects...
-
Ezt csiptem, pedig para volt mert nem tudtam semmit gyúrni erre a kombóra, de hála az égnek nagyon stabil az autó az én tempómon (2:04). 2 perc közelében nem tudom....gondolom annyira nem :)) -
titi7 #20147 Ma esti verseny replay fájl feltöltés alatt az alábbi mappába, akinek kellene esetleg:
https://drive.google.com/folderview?id=0B7ebHAuSMRuVZkpEdE1YWnlHMm8&usp=sharing -
Thread #20146 A drift az jol mutat vele. Hogy a mozgo cockpit-ben mit kompenzalnank, probalok neha belegondolni, gozom sincs :)
Az oculus pozicio vevojet azt a szekkel egyutt mozgora kell majd csinalni az tuti, ahhoz rogziteni.
vagy 3 napja be se kapcsoltam az AC-t, helyette egy egyszeru 2DOF mozgoszekhez vettem filleres dolgokat, ahogy a muszaki megvalositast nezem, ezer szalra bomlik, aztan minden szal meg ezerre. Es foleg egy primitv megoldas lehet a vegen annyit el is vesz mint amennyit ad.
Mar ott santit az elmelet, meg a profiknal is, hogy a szek alatti forgasponttal a mozgas megkezdesekor pont ellentetes a fejmozgas a valodival. [tehetetlenseg, inercia]
Aztan beall a gravitacio miatt a helyes iranyba.
Naszoval lassan minden be lesz szabvanyositva, csak a mozgo szek nem kerul be a rendszerbe. Tul kicsi a piaca valszeg. -
Ilyesmi szinte mindenhol van gyarilag, az AC is tudja egyreszet (Lock to Horizont).
De szerintem (legalabbsi nekem:P) egy egyszeru fix szeken ulve es a monitort bamulva, jobb az megoldas (meg ha igzabol nem is igy latszik), amikor egyszerre ugral es mozog az auto a kepernyovel. Vagyis nem kompenzalok:P
Az eletben OK, mert mozog alattam valami, amit ERZEK, es fejben "utanamegyek" (szem+fej+minden:P).
A szeken ulve semmit nem erzek, de ha mozgolodik alattam az auto, mikozben az utat bamulom, az plusz informacio ha legalabb latom merre es hogyan mozgolodik "alattam" a cucc. Persze nenek is van hatara, legalabbis engem zavar, az oldalra csuszas es csavarodas.
Ha kifilterezzuk ezeket a mozgasokat, akkor lenyegeben a kepernyon a palya fix lesz, es az auto mozog alattunk. Ami igazabol OK, de itt nekem furcsa volt mindig:)
Persze sok az allitasi lehetoseg, azert erdemes kiprobalni!
Amihez esetleg jol johet, az a mozgasszimulacios dolgok (pl. cockpit). Mert ott mozog alattad valami, erzed magadalatt, szemmel es fejjel kompenzalsz, igy a kepernyom hulyen nez ki, ha az autohoz rogzitett kepett latod. -
Thread #20144 Probaltatok mar ezt a javitast? Tobb jatekra is van. Erdekes lehet, hogy ha tenyleg jo akkor miert nem tettek bele a jatekokba gyarilag.
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-8-0.4755/ -
goldboy #20143 Ha van időtök probáljátok már ki az Istanbul Parkot, a racedep. fórum szerint jól sikerült, de a régebbi verzió sok embernél gyenge fps-sel futott!
Alkalmas-e szerintetek esti fun-ra? -
legalább valaki figyelt:) kösz a kiírást! -
Igen. -
Akkor ma is a tegnapi marad a szerveren ? -
Ilyenen nem szoktam magam felhuzni:) Eleve aki ilyesmit csinal es/vagy igy all hozza, sokszor hiaba gyorsabb, altalaban 1 koron belul ismet a palyaszelere kerul sajat hibajabol;) Kivarom:P Neha az is eleg szokott lenni (ha "sietek"), ha bemegyek belso ivre, mintha elozni akarnek, tuti tul erolteti es megy a susnyasba:) -
:D -
Naigen :DD -
De az a baj, hogy a jelenlegi ütközésmodellel ez nem ilyen egyszerű :DD
nagy sansz van arra hogy mindketten elrepültök,...vagy csak te
:D -
Azért aki akkora suttyó, hogy 5sec-es büntetés alatt feltart, megérdemli, hogy kirakd a pályáról :D -
Az extrem esetekkel nem lehet mit kezdeni;) Amit irtam, azokra a helyzetekre nem vonatkzik, amikor valaki pitbol bejon az idealis ivre, az egyertelmuen gyors koron levovel versenyzik, a palya szelerol gyorsan visszajon a palyara es azonnal vedekezik (volt olyan is, hogy lathatoan nem engedte meg az AC gyorsulni, sebessegkorlatozas, de addig cikazott a kanyarba gyokkettovel, nehogy megelozzem, amig el nem engedte a program:DDD) es hasonlok:P
En inkabb az atlagos es normalis versenyhelyzetekre ertettem. -
Sztem mérlegelni kell, én 'gyorsként' kétszer koccoltam azért mert azt hittem elengednek, GenTrack-n mentünk valamivel, mikor egy versenyző srác aki akkor lépett be a játékba, minden filózás nélkül bejött a pit-ből az ideális ívre hozzám képest gyökketővel, aztán oké kis kocc volt, elfordultunk, és gondoltam a kigyorson elhúzódik...de nem, ott volt egy második kocc, amiből két gumilabda lettünk...
Filózgattam utána hogy mit csinálhattam volna másként, de arra jutottam, hogy semmit...tényleg ara gondoltam hogy lehúzódik, hiszen versenyben nem voltunk, neki még a gumijai hidegek...szal semmi nem indokolta hogy csatázzunk.
...szal sztem a lassabbnak azért mérlegelni kell, ha akkora a különbség hogy tényleg a 'semmiből' jön a gyors, akkor pláne kell nézni a tükröt,...ha pedig tudom hogy mázlis a helyem akkor is ezt teszem...ha láttam hogy páran az elejéből ütköztek, de mögém jönnek vissza, akkor készülök arra hogy jönni fognak....és mérlegelek, nem feltétlen fogom feldobni a pozíciót, ellene vagyok.
De azért tudni kell feladni egy helyet, pláne ha azért a helyért erőből nem harcolhatnék. -
Sima gépészen. Hiába a járműmérnök is gépész, a hr-es kisasszony ránéz, és dobja a kukába, mert neki gépészmérnök kell :DD Már azt is bánom, hogy nem rögtön gépészre mentem. Univerzálisabb is úgymond. -

Jó pár hete nem értem, hogy miért rendeztek minden nap más pályával és más autóval futamot, de mondom nem pofázok bele, biztosan tudjátok, hogy mit csináltok. -
Jah értem. MSc-t is járműmérnökin tervezed? Sima gépésszel lehet jobban járnál. -
A bannerbe, a verseny kiirashoz mindig kiteszem a topic hozzaszolas szamat (DW:#00000), ahol az aktualis auto/palya letoltse van. Ha lesz kedvem es idom, majd atirom a progit, hogy linket is lehessen beletenni. -
majonur #20128 koszi!
-
Azert ha valaki szupergyors, akkor az is elvarhato tole vagy velejaroja lenne alapbol, hogy jobban is kezelje az autot minden helyzetben (kanyarivek, fektavok, elozesek stb). Ami nagyreszt igaz lehet. Igy a turelem is az erenye lehetne, hogy a lassabb (es talan nem annyira stabil) versenyzot, nem kenyszeriti bele azonnal a legdurvabb helyzetekbe. Pl. a "semmibol" megerkezve, 5-10 masodpercces korelonyyel, nem biztos hogy a legdurvabb helyeken kellene "elmenni mellette":) Tegnap a "hegyteton", a legdurvabb helyeken kepesek voltak berongyonli fektavon. Ez a sajat erdekuk is lenne, mert ilyenkor halmozottan benne van a baleset lehetosege.
Ehhez persze az is hozzatartozik, hogy ez lancreakcio;) Aki gyors, es eppen kuzd valakivel magamogott, azt is tudja, ha 1 kanyart var az elozessel, es kicsit visszavesz vagy kivar, a mogotte levo nem lat elore 2 autot, azonnal beprobalkozik a kovetkezoben;) Majd szidjak a lassabbat;P
Persze itt hatvanyozottan szamit az auto, az auto kezeles es a korido kulonbseg is. Amikor valaki koronkent gyorssabb 2-3 masodperccel, az meg megoldhato. De amikor 10 masodperccel, amit nagyreszt a brutal kanyarokban szed ossze, az mar huzosabb. Es az mar nem a "normalis" vagy klasszikus autokezelesbol vagy setup-bol adodik, hanem valami extrem terelgeto stilusbol:D -
#20002 -
majonur #20125 Udv! A Bathurst 0.7 et honnan tudnam leszedni? a Racedepartment en sajna nem lattam csak 0.2 est. -
..ha valaki 2-3 másodperccel lassabb azt szvsz fejben tudni kell, és mérlegelni. Persze fogni kell a pozíciót, és megszerezni ha a másik hibázik, de ha valaki lényegesen lassabb, akkor nagyobb felelőssége van a csatában mint a gyorsabbnak. Nem jár senkinek alanyi jogon a jobb pozíció ez tény,...egyszerűen arra kell gondolni mint az életben:
Be kell fejezni a futamot, ez az alap.
A lassabb versenyzők minnél nagyobb a különbség annál nagyobb mértékben felelősek a szitu folytatásáért. valahol 70-30% felé tolódik, 70% annak az esélye hogy hülyeség amit csinál, és kap 30%-t arra hogy zseniális.
De az autót be kell hozni, abból lehet csak valami, ha az autó nem jön be azzal mindenki csak veszít. -
Tyuki80 #20123
-
titi7 #20122 Félre ne értsétek nem akarok én vitát szítani, távol álljon tőlem a dolog.
Megértettem én a mondanivaló lényegét és ki is fejtettem melyik részével van gond az előzéseknek, ,,feltartásoknak". Egyszerűen kezelhetőek lennének szerintem a kulcs az odafigyelés és a türelem. -
Tyuki80 #20121 Nem kell ezen veszekedni!
Ha elolvastad a többi beszélgetést akkor rá kellett jönnöd,hogy nem azzal van baj,ha valaki lassabb,hanem azzal,ha valaki lassabb és hozzá nem teljesen józan belátású és figyelmetlen,nem ismeri a képességei határát.
Amúgy tényleg jó a kombó nagyon!Kifejezetten nem szeretem ezt a bömbit,de itt nagyszerű vele menni.
Sajnos van egy olyan szókimondó stílusom,(meg nem is szoktam nagyon kertelni)amit sokan félreértenek,nagyképűségnek veszik,pedig a valóságban is és a játékban sem jellemző rám. -
Sajnos csak angol megy. -
Nem akarok még sehova elköltözni :) Msc-t mg nem csináltam, maradnék itt, hogy esetleg meló mellett csináljam nulla szabadidővel. -
Senki sem különb a Deákné...
Én nem egyszer tapasztaltam hogy sokkal gyorsabb versenyző, gyakorlatilag letúr a pályáról, egy kanyart nem képes várni , hogy elengedjem.
Ugyanez megvan időmérőn is, amiatt már anyázásban is volt részem, hogy miért nem engedtem el, mert gyorsabb és gyors körön volt. Bammeg én is ! :DDD