| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Sztem mérlegelni kell, én 'gyorsként' kétszer koccoltam azért mert azt hittem elengednek, GenTrack-n mentünk valamivel, mikor egy versenyző srác aki akkor lépett be a játékba, minden filózás nélkül bejött a pit-ből az ideális ívre hozzám képest gyökketővel, aztán oké kis kocc volt, elfordultunk, és gondoltam a kigyorson elhúzódik...de nem, ott volt egy második kocc, amiből két gumilabda lettünk...
Filózgattam utána hogy mit csinálhattam volna másként, de arra jutottam, hogy semmit...tényleg ara gondoltam hogy lehúzódik, hiszen versenyben nem voltunk, neki még a gumijai hidegek...szal semmi nem indokolta hogy csatázzunk.
...szal sztem a lassabbnak azért mérlegelni kell, ha akkora a különbség hogy tényleg a 'semmiből' jön a gyors, akkor pláne kell nézni a tükröt,...ha pedig tudom hogy mázlis a helyem akkor is ezt teszem...ha láttam hogy páran az elejéből ütköztek, de mögém jönnek vissza, akkor készülök arra hogy jönni fognak....és mérlegelek, nem feltétlen fogom feldobni a pozíciót, ellene vagyok.
De azért tudni kell feladni egy helyet, pláne ha azért a helyért erőből nem harcolhatnék.