• Alexease
    Ilyesmi szinte mindenhol van gyarilag, az AC is tudja egyreszet (Lock to Horizont).
    De szerintem (legalabbsi nekem:P) egy egyszeru fix szeken ulve es a monitort bamulva, jobb az megoldas (meg ha igzabol nem is igy latszik), amikor egyszerre ugral es mozog az auto a kepernyovel. Vagyis nem kompenzalok:P

Az eletben OK, mert mozog alattam valami, amit ERZEK, es fejben "utanamegyek" (szem+fej+minden:P).
    A szeken ulve semmit nem erzek, de ha mozgolodik alattam az auto, mikozben az utat bamulom, az plusz informacio ha legalabb latom merre es hogyan mozgolodik "alattam" a cucc. Persze nenek is van hatara, legalabbis engem zavar, az oldalra csuszas es csavarodas.
    Ha kifilterezzuk ezeket a mozgasokat, akkor lenyegeben a kepernyon a palya fix lesz, es az auto mozog alattunk. Ami igazabol OK, de itt nekem furcsa volt mindig:)

Persze sok az allitasi lehetoseg, azert erdemes kiprobalni!

Amihez esetleg jol johet, az a mozgasszimulacios dolgok (pl. cockpit). Mert ott mozog alattad valami, erzed magadalatt, szemmel es fejjel kompenzalsz, igy a kepernyom hulyen nez ki, ha az autohoz rogzitett kepett latod.