43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Mondjuk mit szólnál, hogy ha azt mondanák neked a munkahelyeden, hogy az első elkészült munkadarabért még teljes árat fizetnek, de a többiért már arányosan egyre kevesebbet, mert azt már rutinból meg tudod csinálni, tehát hiába dolgozol vele ugyanannyit, arányait tekintve már nem olyan értékes a munkád. Tudod Kunosék is ugyanannyit dolgoznak egy autón vagy egy pályán, mint az alapjátéknál és még mellesleg supportálják is a játékot folyamatosan. Tehát a munkahelyüket használják ahol van rezsiköltség, vannak ugyanazok a szakemberek akiknek szintén fizetést kell havonta adni és még ott vannak az egyéb kiadások is, pl. adó, TB stb... tovább most nem mennék a részletekbe, mert valószínűleg nem is ismerem a részleteket, ahogy szerintem te se. Ugye nem gondolod, hogy Kunos zsebre tette az eddig befolyó pénzt egyedül, ami a játékból befolyt? -
"Nem, sokkal több érv elhangzott, csak figyelmen kívül hagyod őket..."
minden évrvetek kimerül annyiban, hogy fasza az AC és megér ennyit meg ennyit :)
"egyrészt a teli áras DLC-k is teljesen korrekt áron vannak, másrészt ha sokallod, cirka 3-4 havonta vannak akciók, de félévente egy 50%-s tuti van!"
én a dlck day1 alapárát sokallom a teljes játék day1 árához képest (és nem csak az assettonál, MINDEN játéknál)
akcióban a dlc-k pláne nem szoktak akkora leárazásokat kapni, mint az alapjáték (és még1x: nem csak ennél a játéknál! nézd meg muve-n a bioshock2-t: 500ft. hozzá egy egyórás dlc: 750ft. WTF? nade, 750ft nem pénz manapság, ugye? ;) )
"Tegyük fel, hogy nem ahhoz a réteghez tartozol akinek azonnal kell minden ingyen, vagy szinte ingyen, és mondjuk hajlandó vagy pár hónapot várni. Most komolyan cirka 5 euró drága 7-8 autóért meg egy pályáért? Mond, hogy ittál baszki! :D"
A-R-Á-N-Y-O-K.
Ezzel van nekem bajom.
"Még a 10 euró sem drága ezekért a csomagokért és nem azért mert Kunos jó fej és szeretjük az AC-t, hanem azért mert piaci alapon is rendben van. Az utolsó DLC esetében 3 euró 3 db autó teli áron! Mit szeretnél még, legyen ez is darabokban 1 euróért, vagy mit? Én komolyan nem értelek! "
Azt szeretném, hogy mondjuk ilyen extra csomagok ingyen legyenek. Hálából, a supportért. (feltéve, hogy szalad a szekér és amit látunk nem kényszerpálya...)
Piaci alapon az alapjáték elkészítése 10000 emberóra - tartalom mellett kódolni is kell, stb. A dlc pluszTARTALOM, sokkal olcsóbb "termék", mert pl nem kell hozzá endzsint írni ;)
"Ha ennyire számít a pénz, akkor várd ki az akciókat... a türelem ingyen van! :))"
Belefér 3 eur, sőt 10 is ;) Nem erről van szó. Elvekről csupán.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.02. 10:04:24 -
GPx8 #38137 Most, hogy kitárgyaltátok a DLC kérdést, :) térjünk át arra, hogy szerintetek mikor lesz kész a játék (AC 1)?
Pl. a gumik közös nevezőre hozása? Most van többféle verziójú, szóval az ember azt gondolná, hogy a legutóbbi verzió az tuti, de akkor mikor jön a kedvenc autóra? Én pl. (biztos egyedül), de játszom a Lotus "F1" autóval is és ott pl. zavar, hogy nem csinálták meg a DRS animációt, olyan, mintha egyes dolgokat nem fejeznének be.
Más: régi monzán mentem a Lotus 49-es autóval és jól eltoltam a végsebességet, amitől hajmeresztő tempóban tud menni a hosszú egyenesekben. Kétlem, hogy ez reális lenne, ill. Az 1966-os gumik (a technológia) ezt egyáltalán kibírná. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én biztos nem, mivel nem tudom mennyi megy el.
Azt a megrendelőt aki kiszámolja nekem mennyit kell keresnem csak akkor néztem el ha a saját jutalékát számolta, nem pedig ténylegesen az én pénzemet. A vevő megkapja az árat és eldönti kell vagy nem kell...a hülyeségeit megtarthatja magának, egyetlen egyszer szaladtam bele abba hogy kifizetésnél azt mondták hogy ez nekem túl jó és ki kellett harcoljam a pénzem, többet szóba sem álltam ilyen mentalitású megrendelővel.
Kunos pénzt akar keresni, ez nekem természetes, ameddig az ár:érték arány nekem megfelelő nem azon rágom miért nem lehet olcsóbb...mert százalékosan mennyi része ez az egésznek, és ha az annyi, akkor ez ennyi kellene legyen...ez leírva is nagyon hülyén hangzik.
-
Solt #38135 Nem, sokkal több érv elhangzott, csak figyelmen kívül hagyod őket... egyrészt a teli áras DLC-k is teljesen korrekt áron vannak, másrészt ha sokallod, cirka 3-4 havonta vannak akciók, de félévente egy 50%-s tuti van! Tegyük fel, hogy nem ahhoz a réteghez tartozol akinek azonnal kell minden ingyen, vagy szinte ingyen, és mondjuk hajlandó vagy pár hónapot várni. Most komolyan cirka 5 euró drága 7-8 autóért meg egy pályáért? Mond, hogy ittál baszki! :D
Még a 10 euró sem drága ezekért a csomagokért és nem azért mert Kunos jó fej és szeretjük az AC-t, hanem azért mert piaci alapon is rendben van. Az utolsó DLC esetében 3 euró 3 db autó teli áron! Mit szeretnél még, legyen ez is darabokban 1 euróért, vagy mit? Én komolyan nem értelek!
Ha ennyire számít a pénz, akkor várd ki az akciókat... a türelem ingyen van! :)) -
Kinaiak mutattak be most valami vr cuccot, abban lattam ezt a szemkovetest. Valami 70 hz-es, 2x 1440 felbontasu cucc. -
Ennel otszasszor tobbet kolt mindenki hulyesegre. Nem is ertem mit szamolgatod mi mennyi.:)
Meg kell venni azt jovan. A kormanyodon az egy gomb tobbe kerul mint egy kissebb dlc :)) -
Naezaz, hogy ti érvként annyit tudtok mondani, hogy kunos jófej és szeretitek az ac-t és ezer eurót is megérne egy fűszál a nordon ezér' ... ;)
ha lenne másik ac, jobban árazva, senki nem toporogna ebben a sorban ;)
...sajnos ez nem ilyen és ezzel visszaélnek az olasz barátaink ;) -
Solt #38131 De értsd már meg, hogy ez nem úgy működik, hogy mi az arányos... főleg nem úgy, hogy szerinted mi az. :) -
Igazad van, piti melót az elkérhető piti pénzért az ember sokszor nem szívesen vállal ... csakhogy van olyan munka neked is (gondolom), amiért az 5k-t is szívesen elteszed, pláne ha tudod h a könnyű pénz a jó árazás miatt még 50000x bejön majd - pont amiért kevesebbet kértél ;) -
Neked is csak azt tudom mondani, mint az előbb: az m&m-s nem eladható félig felbontva. Versus egy dlc esetén... ugye... khm ;) -
ezért is nem 10pálya + 50autóval osztottam az alapjáték árát, hogy megkapjam a dlc-t.... bőőven ráhagyással jött ki a még mindig "filléres", de a munkához képest (és a teljes játékba ölt munkaórához képest!!!!!!) korrekt ár ;) -
Mert így nem fogják látni a képernyő szélén lévő pixelt, ami ellenséges játékos, mivel el lesz mosva. -
goldboy #38126 Az nyer aki két szemmel, két irányba tud nézni(de majd lesznek 3 szemű koreaiak is) -
zimapeti #38125 Kb ennyi a lényege,
[/URL]
[URL=https://www.youtube.com/watch?v=NZaQEQrk15A] -
Arra minek csít, ha oda lő ahová nézel, onnantól vége a játéknak :) -
Erre ott cheatek lesznek, előre látom :D -
Solt #38122 Nekem engedte, csak ki kellett az egészet fizetnem... azt mondta a kék kerül ennyibe a többi ajándék és ha nem kérem, ő szívesen megeszi! :D -
Ott vége is lesz a lövöldözös játékoknak ! :DD -
zimapeti #38120 És majd a lövöldözős játékban, ahova nézel oda célzol, de ez minket nem érdekel:)
-
Áh, értem, az már egész jól hangzik. -
Timbu #38118 Arányosan van árazva. Az alapjáték 2000 EUR értékú pályát és autót tartalmaz, csak azt a Kunos is érzi, hogy túl drága lenne, ezért fizetnek neked 1960 EUR-t (érted, ŐK FIZETNEK NEKED), hogy használd a fizikai és grafikus motort. Szerintem ha innen nézed, akkor tuti üzlet, és nyersz vele egy csomó pénzt.
Meg egyébként múltkor kérdeztem az eladót a Sparban, hogy kibonthatom-e az M&M's-et a pénztár előtt, mert én csak a kéket szeretem, de nem engedte.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2016.09.01. 21:15:10 -
De ! :) -
Valami fókusz izé ...:) Nem ? -
zimapeti #38115 Nem, csak annyi, hogy amerre nézel ott lesz éles a kép. Erőforrás spórolás, nem kell mindenhol full graf, csak ahova nézel:) -
Mi az isten az a szemkövetés? Ennél rosszabbat elképzelni nem tudok, elnézek oldalra, és mászik el a kép? 2 perc után hánynék :DD -
PS4 en meglepően szépen hasít...mér ilyen óccsó amikor jó? -
Nem működik ez a százalékos-arányos erőltetés.
Nekem annak idején mondhatták volna hogy ha az egész házat lefestettem 1milla munkadíjjért, akkor azt az egy panellre 5ezerre adjak árat..egy kis foltra meg 15 forintért. Mert hát az egész ház ennyi akkora az meg annyi.
Azt mondtam volna mint most neked, ez hülyeség, és csinálja meg azzal aki ennyiért elvállalja, és tartsa is a hátát érte.
Ez nem így működik.
Van költsége, és nyilván van fenntartása is, nekem mint vásárlónak megvan az a döntésem hogy ne vegyem meg a terméket amit drágának találok, neki meg az a döntése hogy ne árazza túl, és alacsonyra sem, a pénzemért kapott tartalmakkal lehetőleg elégedett lehessek. -
Van warez, szedd le, es tul van targyalva... -
Solt #38110 Nyilván ez így működik, hiszen 1-1 pálya elkészítésének a költsége biztos pont ugyanannyiba kerül, sőt valószínűleg másodpercere pontosan ugyanannyit dolgoztak a fejlesztésén is, sőt a licenc díj is valószínűleg euró centre azonos! :D Ha kijön egy játék 10 pályával és 10 autóval 40 euróért akkor onnantól kezdve plusz tartalmak esetén 1 autó 2 euró, 1 pálya 2 euró, slussz passz, mert az arányosság a legfontosabb szempont ilyen esetekben! :D
Gondolom a kajáldákban is csinálod a műsort a menü árazásért, azok sem arányosak! :D
Egyébként nem érezném rosszul magam, nekem hulla mindegy, hogy egyesével vagy csomagban árulják egészen addig amíg ilyen olcsó! ;) DCS gépeket egyesével veszem ami nagyon kell, mert 30+ euró darabja... ha ebből adnának csomagban 10 darabot és abból csak 2-3 darab kellene igazán fix, hogy nem venném meg 300 euróért!
Értem én, hogy mit akarsz kihozni belőle, de kezdjük átlépni a pitiánerség határát... szerintem... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.09.01. 20:15:55 -
Dobjuk mar ossze kettejuknek ennek nyomorult dlc -nek az arat ! :)))) -
Nem. Nincs.
Éppen ez a lényeg. Nem bontják fel a cukorkát és nem darabolják fel a DLC-t. Ezeket kínálják annyiért, amennyiért. Ha kell megveszed, ha nem, nem. -
a felbontott cukrot el lehet még adni?
és a "felbontott" dlc pakknak van maradéka? -
és nyilván rosszul éreznéd magad, ha arányosan lenne árazva, ugye? (értsd: ha pl alapjátékban 10 pálya 40 eur, akkor 1 pálya ára elég egyszerűen belőhető lenne egy dlc-ben ;) ) -
Egen, a játék meg ingyé volt - ha a dlc ócsó ;)))) -
"A VR az követi a szemed mozgását?" - tudtommal van olyan amelyik már igen -
Egy kis "OFF" a TrackIR es a DLC-k uzleti dolgai melle: COMMUNITY BLOG - 1ST SEP 2016 :) -
zimapeti #38102 Azt akarta mondani, hogy ha trackirrel 90°-ban oldalra fordítod a fejed akkor a szemeddel már nem látod, nem tudsz visszanézni a monitorra. Én egyszer próbáltam ezt a trackirt, de nagyon nem jött be, ha valósan állítom be, akkor ahogy az előbb írtam nem életszerű kitekert nyakkal csak a szememmel visszanézni a monitorra, ha kicsi fejmozgásra állítod, akkor szinte meg se mozdíthattam a fejem és már egész más dimenzióban láttam a képet mint kellett volna, engem nagyon zavart, plusz merev nyakkal kellett ülnöm, véletlenül ránéztem a billentyűzetre és már fogalmam nem volt hol járok a pályán. Ha egy szóval kellene jellemeznem, nekem nem volt természetes, én a gombra rakott oldalra nézéstől is 1-2 másodpercre elvesztem a fonalat, trackir egy leheletnyivel jobb megoldás, de nagyon messze van az igazságtól. Biztos nekem nem túl jó ehhez az alkalmazkodó képességem, mások simán nyomogatják a hátra, oldalra nézést, és mint ha mi se történt volna mennek tovább, nekem egy ilyen oldalra nézést követően foggalmam nincs merre van előre:(
A vr sem követi a szemed mozgását viszont amerre fordulsz arra kell nézned is, nekem trackirrel az az érzésem volt mint most a vr-ben ha akad és késik a kép, rögtön elvesztem a fonalat, (vagy húznék egy másikat magam köré).
Neked nincs vele gondod, de én inkább a három monitort, vagy méginkább a vr-t erőltetném:)
VR 24H Spa
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Részemről lezártam mert ez már off.Húúúú, apám! Meggyőztél. Most hogy itt felsoroltad az összes pozitívumát a freetracknek... Ja, nem! Csak a személyeskedésig jutottál. Végül is megértem. Egyetlen egy pozitívuma nincs a VR-ral szemben. Amúgy meg nem is értem mit szaroznak ennyit a VR-ral, mikor ott a freetrack. :DDD
És az melyik modatból jött le neked, hogy VR szemkövető? De ha nem érted elsőre olvasd el újból. Ja igen kb. két hétig lekötött a freetrack aztán hagytam a csá...ba. Egy rakás szar az egyész, legfeljebb egy gülüszemü kamélon tudja a monitort nézni elfordított fejjel. Ja meg te.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.01. 17:58:55 -
Szerintem is teljesen korrekt az árazás, bár engem egyetlen egy autó sem érdekelt a pakkból, a lézerszkennelt Red Bull miatt vettem meg. Persze mindegyik autót kipróbáltam és azóta a MC GT4 nagy kedvencem lett le se tudom tenni. Ezért szeretem az AC-t, mert hiába van 150 autó és jön még 20 másik azokat is mind megnézem, mert mindegyik más és más és élmény őket vezetni. Más játékoknál ezért a pénzért szart se kapni. Nehéz ezt úgy megoldani, hogy mindenkinek jó legyen, de jelenleg véleményem szerint ez a legjobb megoldás 7-8-10 euró 7-8-10 autó + pálya.