| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én biztos nem, mivel nem tudom mennyi megy el.
Azt a megrendelőt aki kiszámolja nekem mennyit kell keresnem csak akkor néztem el ha a saját jutalékát számolta, nem pedig ténylegesen az én pénzemet. A vevő megkapja az árat és eldönti kell vagy nem kell...a hülyeségeit megtarthatja magának, egyetlen egyszer szaladtam bele abba hogy kifizetésnél azt mondták hogy ez nekem túl jó és ki kellett harcoljam a pénzem, többet szóba sem álltam ilyen mentalitású megrendelővel.
Kunos pénzt akar keresni, ez nekem természetes, ameddig az ár:érték arány nekem megfelelő nem azon rágom miért nem lehet olcsóbb...mert százalékosan mennyi része ez az egésznek, és ha az annyi, akkor ez ennyi kellene legyen...ez leírva is nagyon hülyén hangzik.