| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Solt #38110 Nyilván ez így működik, hiszen 1-1 pálya elkészítésének a költsége biztos pont ugyanannyiba kerül, sőt valószínűleg másodpercere pontosan ugyanannyit dolgoztak a fejlesztésén is, sőt a licenc díj is valószínűleg euró centre azonos! :D Ha kijön egy játék 10 pályával és 10 autóval 40 euróért akkor onnantól kezdve plusz tartalmak esetén 1 autó 2 euró, 1 pálya 2 euró, slussz passz, mert az arányosság a legfontosabb szempont ilyen esetekben! :D
Gondolom a kajáldákban is csinálod a műsort a menü árazásért, azok sem arányosak! :D
Egyébként nem érezném rosszul magam, nekem hulla mindegy, hogy egyesével vagy csomagban árulják egészen addig amíg ilyen olcsó! ;) DCS gépeket egyesével veszem ami nagyon kell, mert 30+ euró darabja... ha ebből adnának csomagban 10 darabot és abból csak 2-3 darab kellene igazán fix, hogy nem venném meg 300 euróért!
Értem én, hogy mit akarsz kihozni belőle, de kezdjük átlépni a pitiánerség határát... szerintem... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.09.01. 20:15:55