• arty
    "Nem, sokkal több érv elhangzott, csak figyelmen kívül hagyod őket..."

minden évrvetek kimerül annyiban, hogy fasza az AC és megér ennyit meg ennyit :)

"egyrészt a teli áras DLC-k is teljesen korrekt áron vannak, másrészt ha sokallod, cirka 3-4 havonta vannak akciók, de félévente egy 50%-s tuti van!"

én a dlck day1 alapárát sokallom a teljes játék day1 árához képest (és nem csak az assettonál, MINDEN játéknál)
    akcióban a dlc-k pláne nem szoktak akkora leárazásokat kapni, mint az alapjáték (és még1x: nem csak ennél a játéknál! nézd meg muve-n a bioshock2-t: 500ft. hozzá egy egyórás dlc: 750ft. WTF? nade, 750ft nem pénz manapság, ugye? ;) )

"Tegyük fel, hogy nem ahhoz a réteghez tartozol akinek azonnal kell minden ingyen, vagy szinte ingyen, és mondjuk hajlandó vagy pár hónapot várni. Most komolyan cirka 5 euró drága 7-8 autóért meg egy pályáért? Mond, hogy ittál baszki! :D"

A-R-Á-N-Y-O-K.
    Ezzel van nekem bajom.

"Még a 10 euró sem drága ezekért a csomagokért és nem azért mert Kunos jó fej és szeretjük az AC-t, hanem azért mert piaci alapon is rendben van. Az utolsó DLC esetében 3 euró 3 db autó teli áron! Mit szeretnél még, legyen ez is darabokban 1 euróért, vagy mit? Én komolyan nem értelek! "

Azt szeretném, hogy mondjuk ilyen extra csomagok ingyen legyenek. Hálából, a supportért. (feltéve, hogy szalad a szekér és amit látunk nem kényszerpálya...)

Piaci alapon az alapjáték elkészítése 10000 emberóra - tartalom mellett kódolni is kell, stb. A dlc pluszTARTALOM, sokkal olcsóbb "termék", mert pl nem kell hozzá endzsint írni ;)

"Ha ennyire számít a pénz, akkor várd ki az akciókat... a türelem ingyen van! :))"

Belefér 3 eur, sőt 10 is ;) Nem erről van szó. Elvekről csupán.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.02. 10:04:24