| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
zimapeti #38102 Azt akarta mondani, hogy ha trackirrel 90°-ban oldalra fordítod a fejed akkor a szemeddel már nem látod, nem tudsz visszanézni a monitorra. Én egyszer próbáltam ezt a trackirt, de nagyon nem jött be, ha valósan állítom be, akkor ahogy az előbb írtam nem életszerű kitekert nyakkal csak a szememmel visszanézni a monitorra, ha kicsi fejmozgásra állítod, akkor szinte meg se mozdíthattam a fejem és már egész más dimenzióban láttam a képet mint kellett volna, engem nagyon zavart, plusz merev nyakkal kellett ülnöm, véletlenül ránéztem a billentyűzetre és már fogalmam nem volt hol járok a pályán. Ha egy szóval kellene jellemeznem, nekem nem volt természetes, én a gombra rakott oldalra nézéstől is 1-2 másodpercre elvesztem a fonalat, trackir egy leheletnyivel jobb megoldás, de nagyon messze van az igazságtól. Biztos nekem nem túl jó ehhez az alkalmazkodó képességem, mások simán nyomogatják a hátra, oldalra nézést, és mint ha mi se történt volna mennek tovább, nekem egy ilyen oldalra nézést követően foggalmam nincs merre van előre:(
A vr sem követi a szemed mozgását viszont amerre fordulsz arra kell nézned is, nekem trackirrel az az érzésem volt mint most a vr-ben ha akad és késik a kép, rögtön elvesztem a fonalat, (vagy húznék egy másikat magam köré).
Neked nincs vele gondod, de én inkább a három monitort, vagy méginkább a vr-t erőltetném:)
VR 24H Spa