1327
250px-GTAV-logo.png
  • Tikal #1207
    ööö, valamit nem jól látsz.

MP5-tel szerintem sose lehetett drivebyolni GTA V-ben. Az UZI csak driveby-ra jó. Az AK-47 már egy komolyabb szerszám, nem egy kategória az UZI-val. És ha már gépkarabély, akkor Carbine Rifle vagy Special Carbine ( H&K mindkettő ) érdemes használni. Van különbség a fegyók között, helyzet válogatja mikor melyiket érdemes használni... persze sok a tucatáru, ahogy te hívod, pl a pisztolyok között, nem is használja senki őket, csak DM-ben ha kötelező :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.21. 23:57:44
  • vato loco
    Más: Látom sok lett a fegyver, de van ennek mind értelme? MP5-tel már nem lehet drivebyolni, így nem is látom sok értelmét az Uzin felül semminek (géppityukon belül), akkor már miért ne egyből AK? Nyilván az RPG, nagypapa, stb speckó cucc adja magát, de a tucatáru nekem nagyon ugyanolyannak tűnik.
  • Tikal #1205
    single: igen.... meg majd később a zsíros melókkal...
    online: sok küldetést csinálni...meg hamarosan a zsíros melók :)
  • vato loco
    Komolyabb pénzre csak tőzsdén van esély?
  • Tikal #1203
    a helikopterestől nem.. mástól igen :)
  • bcrics
    Ez a Flight School Mekkora szívás.
    Főleg a helikopteres rész, nem elég hogy tré az irányítás még időre is megy...
    Más is kapott tőle baloldali agyérinfarktust?
    Utoljára szerkesztette: bcrics, 2014.12.19. 19:20:29
  • Tikal #1201
    persze, van egy rakat...
  • SzinesGeza

A multiplayer-részről érdeklődnék.
    A tdm-en kívül vannak értékelhető egyéb MODE-ok benne? Olyanokra gondolok mint pl a SAMP-ben volt "Capture the flag" kamionnal/repülőgéppel/hajóval vagy mint a "911"-es "lopj repülőt és vezesd a tornyokba".

• Verseghy
    Sziasztok!

PS4-en tolom a játékot és az a bajom, hogy a Nigel utolsó küldetését nem tudom megcsinálni, mert ahogy a közelbe érek, eltűnik. Van valakinek valami ötlete, hogy miért van ez és hogy mit lehet tenni? Kicsit google-ztam is, és olyanokat találtam, hogy ez egy bug és szopás, nincs mit tenni. Egy amcsi srác azt írta, hogy megkereste a rockstart és annyit mondtak neki, hogy kezdjen új mentés.. Na persze, pár tíz óra gameplay után nyomjak egy újat... Úgyhogy végső elkeseredésemben fordultam ide, hogy hátha csak én nem keresgettem eléggé. :) Valakinek ötlet?
  • maffioso
    Látszik milyen kurvára lövésed sincs az egészről.
  • Skyline
    Ez zseniális ok.:)
    Tároljunk több száz giga anyagot feleslegesen lutrira.:)
    A feltörés is úgy történik hogy megtörik a gépet, TÁDÁÁÁÁM, másnap már a hülyegyerekek otthonában ott a feltört gép amire rápattintják a külső vinyót és már működik is.:)
    Még véletlenül sem úgy hogy feltörik,híre megy, aztán ha stabil lassan elkezd terjedni..Neeeem. RÖGTÖN ott lesz!! :D
  • kjhun
    Arra várnak, hogy legyen feltörve a konzol. Mire, meglesz a törés, addigra be lehet spájzolni belőlük, ne akkor kelljen letölteni. :D
  • Evoluti0N
    Magra is folyamatosan rakják fel a PS4-es és az X One-os játékokat is. Nem tudom minek. :D
  • kjhun
    OFF!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2014-11-19 12:23:27 UNKNOWN Grand.Theft.Auto.V.PS4-WaYsTeD 45649.0MB | 98F

Viszont, a konzol nincs még feltörve, így nem sokra mennél vele.
  • Skyline
    Abból is ki lehet tökéletesen,a nagy toreentoldalak letöltései/eladások alapján..
    Pc-n komoly eladást full online-hoz kötött warezolhatatlan játékkal lehet...Akkor megvan 2-3 milla...Máskülönben bukó.
  • gduck
    Ne a magyar warez "piacból" induljál ki :D
  • Skyline
    Pc-n rekordbevételeket?! Pffpfff...:DDD
  • tomi890125
    Nekem belefér, és várom a nextgenes RDR-t, Max Payne-t és társait szeretettel!!! :D
  • gduck
    Nem kell elgondolni itt semmit! Az előző rész brutál nyereséges volt, simán belefért volna a konzolosoknak min. 50% engedmény! És ne feledkezz meg a PC piacról se, ott is rekordbevételt fog elérni.

Csak hát ilyen pénzhajhász világban élünk, amikor lehetne picit kedveskedni, akkor is fontosabb a profit :(
  • sparrow35
    Hol van ingyenes update? CoD? Ne röhögtess, egy GTA kicsit nagyobb hal mint a legtöbb AAA cím, nem véletlenül kerül amibe kerül biztos lehetsz a minőségi tartalomban. Egy CoD évente az lehúzás, nem egy hosszú évekig csiszolt GTA, amiből esetleg bevételt is várnának ha már belefektettek időt/pénzt/energiát.
    A Minecraft a másik amiről úgy tudom hogy átvihető PS3-4 között, ami egy kiváló játék de a fejlesztési/portolási költségei sehol nincsenek egy GTA-hoz viszonyítva.
    Gondolj bele A GTA világa "kézzel" van készítve, ahhoz hogy ezzen módosítani lehessen mindent manuálisan kell, nem elég a forráskódot átfordítani.

Egyébként egyet értek veled abban hogy drága, de ha a többi játékhoz és a tartalmukhoz viszonyítjuk akkor már inkább azokra mondom hogy drágák.
  • Laza
    Kedvezményt? Annak is örülhetünk, hogy a 21.000Ft-os beharangozott árat végül a megjelenésre levitték 18-19.000Ft-ra, amennyi egyébként is az árfolyam alapján kellett volna legyen ... mit szeretnél még? :)

Máshol érted ingyenes upgrade van, itt meg egy 32+millás eladás után lerántanak még egyszer.

A PS3-verzió még megvan, majd még meglátom a Pc-s, vagy akkoriban egy használt PS4-es lesz e a befutó.
  • Tikal #1186
    hát ja valami kibaszott kedvezményt adhattak volna
  • gduck
    Jó, de én a 0Ft-os játékárnak jobban örültem volna :D
  • Petike125

Részletesen
  • totyak
    Nagyon köszönöm.
  • xxdani
    http://gtaforums.com/topic/584985-how-big-is-the-ce-box/
  • totyak
    Ez nagy segítség, köszönöm
  • Tikal #1180
    akkor még egyszer LOOOL
  • totyak
    Lol, vagy sem, komolyan kérdeztem.
  • Tikal #1178
    LOL
  • totyak
    Akad itt olyasvalaki, akinek CE kiadása van és lemérné nekem a doboz 3 irányú kiterjedésé? Helyet akarok csinálni neki a polcon, mire megveszem :D
  • Synit HUN
    Ez egy jó kérdés... De a játékosok nevét csak akkor írja ha kinagyítod.
  • Tikal #1175
    Van rá mód hogy a minimapről eltüntessük a mission-ök, DM-ek, versenyek ikonjait? Rohadtul tele van már, most meg még a játékosok nevét is kiírja, semmit nem látni lassan..
  • AnarchoiD
    erzekeli, milyen buta kerdes ez ? :) szepen is neznenk ki ha a jatekoknal ez nem lenne magatol ertetodo ;)
  • Rdinho10
    Üdv, az lenne a kérdésem h amikor kijött megvettem,kijátszottam ps3-on utána viszont letöröltem viszont a mentéseimet nem.most megint megveszem a napokban és az lenne a kérdésem h ha újra felrakom a mentéseimet "érzékeli" ?tehát nem kell újra kipörgetnem? köszönöm
  • J i GS a W
    online ps3 csatlakoznék valami társasághoz mert egyedül elég szar psn : jigsawns
  • Tikal #1171
    hát DLC-nek nem nevezném...
  • Szabeebmx
    Juhuuu itt járt a mikulás és meghozta az uj free DLC-t!!!!!:))
  • Evoluti0N
    Super Slimen hajlamos fagyni. Szóval Faten és Slimen nem.
  • drago14
    Nekem se fagyott, pedig nekem Fat van.