Grand Theft Auto V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Valószínûleg felrobbant az autód, vagy totálkár. Hívd fel a Mors Mutual-t és akkor majd küldik ( õk a biztosító )
A segítséget ne kapcsold ki és akkor folyamatosan irja a játék a bal felsõ sarokban hogy mi történik 😊
Levonnak 1500-at és egy idô múlva térképen jelezni fogja hova menj érte
Köszi elõre is!
Az eladó kickboxnak hívta 😊 majdnem kinevettem.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://www.youtube.com/watch?v=xVpQGNYyLK0
Erre a misszióra már nem tudok tovább jutni,amit belinkeltem, mert egyszerûen elfogytak a fõ küldetések. Az elõkészületeit meg tudtam tenni, értem itt ezalatt a kukásautó/vontató ellopását, a maszkok/ruha vételt, de ezután semmi más nem történik. Vannak a mellékküldetések, azokat is végigvittem, de egyszerûen már lassan ott tartok,hogy üres a térképem és semmi fõ missziót nem tesz be a gép! Ez most BUG, vagy tud erre valaki valami megoldást nekem,hogyan tudnám a játékot tovább folytatni. Mellesleg 28%-nál tartok, szóval kizárt dolog hogy végig vittem volna. Minden segítséget/javaslatot elõre is köszönök! Üdv.!
PS3-on játszom,Online Heistek-rõl még nem lehet tudni semmit hogy kb. mikor lesz ? Elõre is köszi.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A Beach Bum DLC-nek milyen hatása van az Offline módra? Mik az érdekes újítások?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Meglehet e oldani azt is, hogy a fülesbe halljak minden féle hangot és ne TV hangszóróján menjen a játék hang? Beállitásokba néztem ott át állítottam headphones-re de semmi változás nem lett sajnos.
Pénzem kb 10k van. De vettem egy lakást már, mert ugye kaptam az R+-tól 500k-t. Abból maradt ennyi.
Most azt a hidas dolgot nem értettem. Van errõl esetleg youtube videó?
Kocsi eladást is hagynám igazából, elég lenne nekem a külikbõl való pénz is, csak nincs. Mindig ugyan azok vannak... hogy keressek új küldetéseket?
Nem írtál sokat a körülményekrõl, pl azt, hogy mennyire nincs pénzed, vagy, hogy mid van már vagy mégis mennyi pénzre gondoltál úgyhogy csak úgy ömlesztve, ha nem idegenkedsz a grindeléstõl, meg az idõalapú játékoktól:
Lépj még 1 szintet, hogy meglegyen a lvl 25, ekkor megnyílik a Potshot címû mission (lvl36 felett coveted még jobb).
Potshot: Megközelíted a hidat egy kocsival, amivel keresztbe állsz az úton, kiszállsz lelövöd a hídnál álló 2õrt, majd vársz, hogy elinduljon a furgon, kilövöd belõle a sofõrt (ez a kritikus, de kis gyakorlással szinte biztosra mehetsz) beszállsz a furgonba és leadod (ha nagyon gáz elõtte öld meg a motorosokat is akik jönnek rád) ez 7k +kb1500RP és mindez elég gyorsan megvan.
Szerezz egy legalább 6-os garázst vagy házat (60k körül van – ami 10Potshotból megvan) jó közel egy autójavító mûhelyhez.
Gyûjtsd bele kb az alábbiakat:
Felon – Jaguar&Maserati keverékek (4ajtós vagy 2 ajtós cabrio) 9-9.5k
Baller – Range Roverek (külsõre 2 típus van belõle mind2 jó) – 9k
Rocoto – Valami Audi & Porsche Cayanne keverék – 8.5k
Oracle – 4 ajtós BMWk (külsõre 2 típus van belõle mind2 jó) – 8k
F620 – Maserati&Aston keverék – 8k
Dubsta – Merci kocka terepjáró – 7k
Reggel, amikor iskolába/munkába/vagymitomén hova indulsz, elõtte eladsz egy autót(kb 2perc) majd, amint mentett a játék már kapcsolod is ki és mész utadra. Amikor ismét gépközelbe kerülsz autóeladással kezded a dolgot, amikor van rá idõd és jó kocsit látsz hazaviszed pótolva ezzel a hiányt. Ha még aznap legalább 48 percet játszol, akkor mielõtt kikapcsolod a gépet eladsz még 1et. Ez így kb 25k és tulképp még nem csináltál semmit.
Ezenfelül még játszol is egy kicsit, akkor azért kell lennie pénznek.
Egy kis segítség kellene az online-al kapcsolatban. Jelenleg 24-es vagyok, és az a gondom, hogy egyszerûen nincs pénzem, valamint semmi új küldetést nem kapok. Bármelyik embert hívom fel, mindig ugyan azokat adja. Lvl 5-ös pl... Aztán, ha mission.ba csatlakozok, akkor is mindig ugyan azokba tesz be... mit csinálok rosszul?
Grand Theft Auto 5 Xbox360 - Bontatlan, eredeti csomagolásban, POSTÁVAL
Ár: 11 500 Ft
Önmagam hitelesítésére:
gamertag: bexinho88
PSN ID : bexinho88
vatera account: bexinho23
gamer365 account: bex88
Bármi kérdésed van, írj nyugodtan.
Szép napot!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Majd amúgy jelölj,PSN ID: Robbie_0222
nálam is ez a probléma. Ha az Xbox menüjébõl indítom a játékot, akkor betölt, és mûködik, de ha a játékból szeretnék visszatölteni valamit, mert mondjuk meghaltam, akkor már lefagy. És mindegyik mentésemmel ezt csinálja.
Esetleg sikerült rá megoldást találni? (Xbox, gyári játék, és a konzolhoz sem lett "hozzányúlva)
Azt az egy frissítést amit a gép jelez feltettem, az onlinehoz kiadott két csomagot viszont nem töltöttem le, mert nem tetszett az online, vgy a sima story módbn is mûködnek?
Köszönöm a segítséget! 😊