Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
nem tölt a végtelenségig nekem kb 30percig,utána nincs semmi gond vele,minden teljesen jól mûködik,az kicsit nehézkes rész amúgy küldetések vannak,de van free roam is😊
Kongy
Emberek, csak nekem van olyan, hogy a multi benyomja a bevezetõt és utána rakna be egy versenybe, de a végtelenségig tölti az event-et... :S És nincs is free run v. akármi... ez ilyen sztoriorientált multi??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Synit HUN
Talán ezek közül valamelyik segít.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ironmask
srácok olyan segítség kellene nekem, hogy a játék nem nagyon akar beadni küldetést!A kérdõjeles küldetéseket már meg csináltam meg a többit a Cletus félét meg a többit!Most meg egy betû sem jelenik meg a térképen.Valaki tudna segíteni ebben?Már 2 napja semmi!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Synit HUN
Remélem jól értelmezted mert nagyon jól hangzik. 😊

Más. A tõzsdéhez nem tudtok vmi magyar leírást vagy segítséget? Az angol videók nekem nem érthetõk.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Tikal
Elméletileg az ilyen gyökerek fognak BAD SPORT cimkét kapni, és egy idõ után ezek a gyökerek majd egymás ellen fognak játszani, mert összerakja õket a progi 😄

( ha jól értelmeztem ezt az egész good sport bad sport dolgot )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hee hee 😛 😄

PSN-ID:SanyaBoss

Myselor
jah vannak ilyen gecik vigyázni kell amúgy én csak nézem ahogy öcsém tolja jelenleg de tök jónak tûnik 😊 fõleg a csaj kari nagyon jó én is azt fogok kezdeni ^^
Egész jó az online rész.Elsõre kicsit furcsa volt de aztán megszoktam,hogy nem Trevort,Franklint vagy éppen Michaelt irányítom.5-6 boltrablás egy kis lövöldözés,rendõr üldözés,majd utána vagy 2x kinyírtak.Ebbõl az egyik az szemét volt mert az autós tuning mûhelyben voltam kocsit"szervizelni"ez a szemét meg kint várt,és ahogy kihajtottam rögtön lemészárolt...Legyen boldog.

Myselor
öcsém most is tolja neki szerencsére megmaradt minden.1-2órát tolta õ is 😊 majd csak jó lesz kitartás,én még nem kezdtem bele talán késõbb 😊
Én nyomtam vele majd 2 órát aztán kidobott és nem mentett semmit.4-es szinten voltam már....Ez marha jó így..

Kidobogat folyton és nem menti el a karit.. Nagyon jó
gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wollnerd
Neked a karaktered nem tátogatta a száját gyorsan némán? Nekem igen, mindig... bug? #654

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kem001
Hihetetlen lassú az online.. Lehetetlenség belépni.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

maffioso
Gratulálok. A személyeskedés az megy. Látatlanban ráadásul. Legyél büszke magadra és fejezzed be a flémelést.

\"If in doubt, flat out!\"

MikX
biztos, ha egyszer tudna már kapcsolódni, rohadna meg... 😊

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

wollnerd
Srácok, a GTA ONLINE karakterszerkesztõt nem vágom. Mintha még karakter kinézetére nem lenne sok módosíthatóság. Pl. az orrának, állkapcsa, szája, ajak, stb. mérete, formája.) Azt akartam hogy kb. olyan legyen mint a xbox avatarom. Ja, és valamiért mindig tátogatta a száját NÉMÁN (mintha mondana vmit jó gyorsan) mint egy hal! Még az intróban is! Ez egy nagy bug?? Amúgy van lehetõség késõbb is módosítani a karakterünket? Nem is tetszik még annyira pont azért mert még nem tudtam az arcát (is) alakítani!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mielõtt elkezdtél játszani van egy olyan rész,hogy elmúltál-e 18 éves. Biztos vagyok benne,hogy csaltál,legalább is a színvonalad biztosan nem üti meg a felnõtt kort,de még a cigányokét sem.<#gunyos1>

Béla9248
Mégvalami! Xbox.com-on a profilom mellett az áll hogy ingyenes tag! Mit jelent ez? Bocs a hülye kérdésekért sosem volt boxom csak a gta V miatt vettem.....

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

TaRka0107
d=k

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Béla9248
köszi!

TaRka0107
Igen azt tudom, de már nem bírom 😊

#646: Nem szoktad adni!

Huhúúú. Akkor rá kell kötnöm a netet boxra 😄D.

Béla9248
okt. 4-6 ingyenes lesz!

Béla9248
Sziasztok! Csak egy kérdés! Lehet rosszul tudom de nem szoktak adni 30 nap ingyen live-ot eredeti játék vásárlásnál?!

TaRka0107
Üdv! Jó a multi srácok? Kipróbálnám én is, csak nincs GOLD-om.
Esetleg valakinek egy 48 órás?

És a szlusspoén az lenne, ha egy warezos most beböfögné, hogy õ megjelenés elõtt már napokkal ingyen játszott 😄DD.

maffioso
3 napot vártál pluszban. Egyébként nem tudom mi a fasz problémád van. Elmondtam, hogy cdgalaxison picivel többért kapsz annyival több szolgáltatást, hogy azonnal postázzák. De akkor mennyél aztán rejszolgassál a 12000 forintról kiállított számlára.

Nagy király vagy.. <#vigyor2> én tudtam + 2 napot várni 3000 forintért.

maffioso
Cdgalaxisról ingyen postával 14990-ért a rendelés másnapján nálam volt a játék. Szolgáltatás.

Egyébként az elsõ gta játék, amit végigtoltam. Az elõzõeket valahogy nem voltam képes 😄D. Ennek túl jó volt a storyja ahhoz, hogy abbahagyjam, s csak szórakozzak 😊.

Most mi a spoiler ebbe? Több vége lehet a játéknak, s csak annyit írtam hogy 2 abból sokaknak nem tetszett, s a többség inkább a 3.at választotta. Ennyi.

http://www.players.hu/index.php?route=product/list&keyword=gta%20v&description=0

12ezer forint,és nem használt..

Én is innen rendeltem és rendeléstõl számítva 4 munkanapon belül nálam volt a játék.

Synit HUN
Most tényleg benyomtál egy ekkora spoilert vagy offolsz?

Kongy
Tudtam h ez lesz😄DD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

oneal1
dettó

!Forza Ferrari!

MikX
No mondom ránézek, peccs lejött, indít, online indít, karakter generál...

Ééééés itt vége is a tudománynak, failed to host, unable to connect, etc.
Namajd pár nap múlva visszatérek asszem, ez így használhatatlan nálam

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Myselor
egyetértek pedig vannak sokan olyanok de szerintem is kurva szar 😊
Megy az online, a karaktergenerálás elég érdekes. 😊

GT: Halboy

ReszegKoldus
+1

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hát emberek nem tudom ki az, aki nem a deatwish megoldást választotta a végén.... eleve a másik kettõ nekem baromság kissé. Rossz érzés volt végignézni is õket. Végigtolni biztos nem fogom azokat :S.

oneal1
mikor indul a multi ps3on?

!Forza Ferrari!

Nekem is megvolt mind a kettõ.Volt egy másik is ahol gatyára meg bugyira volt vetkõztetve egy házaspár.De kicsit elkapkodtam a dolgot aztán lemészároltam mindenkit<#violent><#nyes>

én már többször is belefutottam ugyanabba a random eseménybe ugyan ott 😄
de sose kaptam pénzt

mmonomad és pvpista

Myselor
én 12ért láttam jatekaim.hu-n
14e.ft,olcsóbban nem lehet megvenni?Mégse tudok szerezni használtan-.-
mrmilan
Paleto Bay mellett a tengerparton, én is részese voltam Trevorral egy ilyen eseménynek. Tagokat kinyírtam, nõcit hazafuvaroztam és Apuka utalt 60 rongyot. Jaja.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Haha, igen az velem is elõfordult. Csak hát az random esemény, gondolom nem is lesz többször.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tatyla
Minap meg mentettem egy gazdag foszer lányát az útonállóktol, haza fuvaroztam, két percel késõbb a csaj felhivott es a faterja atutalt 60 lepedõt hálából

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA