Grand Theft Auto V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Más. A tõzsdéhez nem tudtok vmi magyar leírást vagy segítséget? Az angol videók nekem nem érthetõk.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
( ha jól értelmeztem ezt az egész good sport bad sport dolgot )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN-ID:SanyaBoss
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
\"If in doubt, flat out!\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mielõtt elkezdtél játszani van egy olyan rész,hogy elmúltál-e 18 éves. Biztos vagyok benne,hogy csaltál,legalább is a színvonalad biztosan nem üti meg a felnõtt kort,de még a cigányokét sem.<#gunyos1>#gunyos1>
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Esetleg valakinek egy 48 órás?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nagy király vagy.. <#vigyor2>#vigyor2> én tudtam + 2 napot várni 3000 forintért.
12ezer forint,és nem használt..
Én is innen rendeltem és rendeléstõl számítva 4 munkanapon belül nálam volt a játék.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ééééés itt vége is a tudománynak, failed to host, unable to connect, etc.
Namajd pár nap múlva visszatérek asszem, ez így használhatatlan nálam
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
GT: Halboy
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
de sose kaptam pénzt
mmonomad és pvpista
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...