Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
sajnos ez a rollback
Naaaaaaa Neeeeeeeeee!!Kivágott!És ost a 7-szintû karakterem veszett el!!Áááááááááááááá...............

PSN-ID:SanyaBoss

Myselor
egésznap jól mûködött az online engem csak a rollback aggaszt kicsit.amúgy minden nagyon tetszik 😊
gduck
Jah, akkor értem 😄 Nekem box van 😉 Mindenesetre tegnap óta már stabilabb a multi.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nekem is ps3 van.Oda volt frissítés.

Kongy
PS3-on már reggel óta kinnvan az 1.02-es patch, nemtom a MS mit balfaszkodik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
nekünk sincs frissités,viszonta játék jól mûködik csak a rollback kicsit idegesítõ ma eltünt egy 247k-s házam de nem baj 😊 majd lesz új csak javítsák ki a többi minden megmaradt😊
gduck
Igy se frissít. Október 1-én frissített utoljára, amikor indult az online, azóta semmi.

Kemény. Én tegnap 3:15 hagytam abba a The Last of Us-t (olyan jó, még a GTA 5 is félretettem miatta). Így is nehéz reggel fél hétkor kelni, és már ez megy egy hete. De hát csak este van idõm játszani és azt a játékot nem nagyon tudom abbahagyni. Vegytiszta drog, haha. Na nem baj majd most hétvégén kialszom magam. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem ahogy indítottam a játékot rögtön nyomta az 1.02-est.Vedd ki a lemezt a gépbõl majd rakd vissza.

gduck
Nálam nincs semmi frissítés...

kem001
Nálam egyszer sem akar belépni.. De az meg mi, hogy másik játékos rúgott ki a session-ról?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Tikal
update után simán indult nálam az online

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Na most telepítem a frissítést amirõl reggel írtam.

Synit HUN
4:56-kor én is 2 kv-val indulnék melóba. Riszpekt!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ááááá...Melóba készültem és 2 kávé között olvastam egy kis híreket 😊

Myselor
srácok nagyon jó ez az Online ma haverokkal toltuk jó pár órát,farmoltunk egy kis pénzt vettem 247k ért egy házat,nagyon durva 10férõhelyes garázs minden van benne 😄 durva.fel lehet hívni õket is azt inni meg szívni tvzni mindent xd komoly
04:56-kor írtál be a forumba? Haha még nem feküdtél le, vagy már felkeltél a GTA 5 miatt? 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tatyla
Tegnap ki be lépkedtem majd eltûnt a karakter 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
+1

Amikor bejön akkor is bugos XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ugyanez. Hihetetlen.
Sáska
nem vagy egyedul ezzel.

Doog
Nálam meg "Launching Session" tölt bal alsóban azt semmi nem történik.
Ennyi az Online? 😄

...::::::...

http://gtagames.hu/gta5-hirek/gta-online-ma-erkezik-az-elso-javito-patch

Na most kivágott mint a húzat valami szerver faszságra hivatkozva..Ketten voltunk össz-vissz az egész retkes Los santosba.De elõtte KB. 1óráig meg tök egyedül.

ez egy kurva nagy rakás szar! ennyi pénzbõl akkora szerverparkot fel lehet állítani, hogy többmillió játékost is elbírjon... volt 2 hetük, hogy felkészüljenek a játékostömegre... faszom a fülükbe

Myselor
egyszer volt nekem is,vártam azt jó lett,😊
Kongy
Tolnám, de ez olyan bugos mint a szar 😄 Egyszer csak eltûntem és csak a lövéseimet láttam a levegõben XDD OKÉÉÉÉ....

Myselor
egy kicsit toljad még ,aztán majd lesznek többiek is 😊
Kongy
Hát nekem csak single küldetéseket ad be a játék, és offline vagyok 😞 Már megnyertem egy versenyt Lamar ellen, de még mindig nem enged a többiek közé...

Myselor
hát vannak barmok de nem kell velük foglalkozni majd mennek egymás ellen mert el lesznek különítve elvileg😊
Kösz.Remélem ment is már végre.Egy negatívumot már tudok is mondani.Hogy mikor kezded az online játékot és bevezet a játékba pár küldivel.Már akkor levadászhatnak az online ellenfelek.Akik természetesen meg is teszik ezt a szívességet 5-6-7-8-as szinten a te 1-es szinted ellen.Holott te még csak az úgymond kötelezõ feladatot csináld meg.Szerintem addig lehetne úgymond védettsége az embernek.

Myselor
a játék mentése automatikus jah 😊
Értem.Közben rájöttem mi ez a Cypress Flats LTS.Valami verseny szerkesztõ vagy mi a kék csillagok jelölik a térképpen.A játék mentése az automatikus?

Myselor
egyszerûen neten keresztül vagy atmhez odamész.az nemtudom most micsoda amit kérdezel
És hogy rakod be a bankba?Nekem még nem tiszta itt minden....PL:Az a Cypress Flats LTS az mi?

Myselor
azt nemtudjátok hogy ugye van a cash és a bank,azt vágom hogy a bankból költök és ha meghalok onnan von le,ha a cash nállam van és csak akkor rakom bankba mikor kilépek akkor az úgy jó?mert így nem akarom berakni hogy mindig csak fogy belõle 😊
Tatyla
nekem is eltûnt de nem van egy felhõje a social clubnak is és az épp nem elérhetõ?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez jó.Most megint újra kezdtem de olyan dolgok vannak amik eddig nem voltak.Most végig mutogat mindent képekben meg leírás is van hozzá.Eddig ez nem volt.

A tököm verjem már bele ebbe a nyomot Rockstarba.Már megint elveszett,eltûnt a karakterem.De vagy 4x-re.Végre azt hittem hogy jó mert végig vitt az elsõ 3-4 feladaton.Aztán fagyás és pá,pá.Komolyan mondom már kezdek agyfaszt kapni ettõl a multitól.Pedig 70% a multi miatt vettem meg.

Myselor
értem köszi 😊
xxdani
Azaz 😊 koszi az infót

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tikal
Good Sport, bad sport, pár hozzászólással lentebb írtam róla. Ez csak a játékosokra vonatkozik, a boltban lelõheted a tulajt 😄
Bolt tulajt nem érdemes egyébként lelõni, mert rögtön 3 csillagod lesz, inkább hátrálj ki az üzletbõl, akkor nem fog fegyvert rántani a kis hülye 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

xxdani
Nézegettem videókat, ott is mondták. Ugye amivel amúgy se tudsz beállni mert "túl erõs" azokat nem lehet, de van választék bõven így is 😄.

Olvastam, hogy ha túl sok játékost gyilkolászok free mode-ban akkor olyanokkal fog összedobni akik szintén gyilkolásznak. (nem jut eszembe, hogy nevezi a játékban) Ez csak játékos ölésre vonatkozik? Tehát nyugodtan lehet rabolni a boltokat meg a kocsikat meg a többi, abból nem lesz hátrányom ugye? Max gondolom az illegal work fog nõni meg kicsit piszkosabb lesz a képe 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

CS@
Online autó eladás:
Bármelyik Los Santos Customsban lehet, de naponta csak egyet (a játékbeli 24òra valós idõben 48perc). Mivel lopott luxus sportkocsikal be se hajthatsz customba így azok nem eladhatóak.
Ez most egészen jó pénzkeresési lehetõség, mert emlékeim szerint egy sérülés mentes Felon -ért 9000 -et adtak.

Myselor
az a baj hogy mindenféle autót nem bírsz bevinni,mondjuk egy sportkocsit én nem bírtam mert túl jó volt...ki érti ezt?de egy másikat eladtam 3800ért
xxdani
Most nézem autó eladás ~10K-t hoz. Ugye van egy olyan kamion cucc ami a kocsik szállítására alkalmas. Láttam üresen is meg teli is. Lehet arra pakolni verdákat? 😄 Vagy a telirõl lepakolni az is elég lenne 😄

xxdani
Online mivel lehet a legtöbb pénzt keresni?

TaRka0107
Már megy az ingyen GOLD. Nekem különösebb problémám nem volt a multi résszel.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Leo 1991
hali
van egy olyan kérdésem,hogy szervezett rablásokat lehet csinálni offline??mert volt egy olyan feladat amit még Trevor-ral kellett megtervezni,de végül nem lett belõle semmi (vagy én b*sztam el valahol)
kösz a segítséget elõre is

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN