Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
folyamatosan dolgoznak amúgy a megoldáson érdemes követni az oldalt nem szarják le a playereket
Myselor
értem hát én tegnap összehoztam fél milliót aztán vettem egy házat,meg még pár száz ezret öcsémmel összeszedtünk,most vagyok 30 majd most kiváncsi leszek megvan e minden.amúgy a rockstar írja minden kilépést úgy tegyünk hogy az onlinebõl vissza a single playerbe és úgy exit,eddig jó öcsémmel ezt tapasztaltuk neki a kocsijárol a tuning eltünt sima exittel,de így megmaradt,tegnap este full kiléptem én is midnennel a dashboardal és megvolt utána is minden remélem ez tényleg fix.amúgy meg hogy visszakapd a karaktert felkell iratkozni a socialon amit linkeltem
Hát azt elhiszem.Én most kezdek egy újat most már nem is tudom hányadszor.De ha ez is elveszik akkor hanyagolni fogom egy darabig a játékot az biztos.......Az hogy nincs szerver meg nem lehet folyton online játszani az nem zavar mert van ilyen meg lesz is.De a karakter vesztés az idegesít....

PSN-ID:SanyaBoss

Tatyla
Én találkoztam 53-as karakterrel is, na ha az elvesztette most biztos õrjöng...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nekem nincs,de karakterem se.Azt hiszem végleg elveszett.Tegnap délután 2 óta nem léptem be ill.nem is tudtam.Most néztem és nincs semmi meg.12 szinten lévõ karakter volt nincs.Eltelt 18 óra így végleg keresztet vethetek rá,de ahogy olvasom a Rockstar oldalán vagyunk még így vagy pár millióan.Én nem is nagyon szólhatok még mert volt olyan emberke aki 38 szintû karaktert vesztett el + 1.2 milliót + ház+ autó + 65óra játékot amivel ezt össze hozta.Mondjuk ez kicsit beteg 4nap alatt ennyi szerintem,de azért megértem,hogy nem kicsit ideges.

Myselor
van akinek gta onlineban van háza kb már 1 napja és megmaradt?😊
Köszi!
srácok, aki gondolja xbox liveom: stancedmatt

Tatyla
LF Crew

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én is ott olvasgatom a hozzászólásokat ehhez a szerver lehaláshoz megint.Hát mit mondjak szidják rendesen a Rockstart.Még a google fordító is pironkodik rendesen 😛 😄 De tényleg tegnap ugyan ez volt.Délután 2-tõl este 11-ig biztos hogy nem mûködtek a szerverek.Lehet hogy tovább is de én utána már nem néztem.És ma megint ez van...

Köszi a tippet. Semmiképp nem akartam újat csinálni, nehogy amiatt ne térjen vissza a régi. Közben socialclub-on nézegetem a statom, de ott még nem jött vissza egyenlõre.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Ha nem tölti vissza a karaktert akkor ki kell lépni+kijelentkezni.Várni KB.10percet és utána megint belépni.Nekem így mindig visszatöltötte a karakterem.Mikor nem vártam mert azt hittem hogy elveszett csináltam egy újat közben meg így felülírtam a régit.Ezt 3x eljátszottam mire rájöttem a"megoldásra"Legalábbis nekem mûködik így.

Nagyon szuper az a GTA online épp csak elveszett a 29-es szintû emberem 23 óra játékidõvel. Nem hiszem, hogy lesz erõm még egyszer neki állni az online résznek 😞.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

TaRka0107
Igen!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ha a játék eredeti, de az XBox flashelt mûködik rajta?
Myselor
van aki boxon van és szeretne onlineozni majd?😊 az írja le a gamertagját😊
xxdani
Nekem ezért a küldetésért olyan 2-3 ezreket szokott adni. Vajon azért van mert még csak 18-as szinten állok?

Más: A fényerõt játékban lehet állítani? Vagy csak az elsõ indításnál van rá esély?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Myselor
ezt mi is csináltuk,ez nagyon jó😊
Hogyan keress 9000-et két percenként GTA V onlineban:
Igen.Ott azt írják most hogy végre kijött a boxra a javítás a ps3 szerverek meg behaltak

Myselor
ez most csak ps3on van,boxon belehet menni instant😊
Ahogy látom nem egyedi a dolog.Mert a Social Club oldalon is minden ps3-as azt írja amit én.

13:00-óráig nekem se volt gond,minden jó volt.De 16:00-kor próbáltam belépni de nem lehet.S azóta sem..

gduck
Én délután játszottam vagy 2 órát (a single még csak 10%, azzal is kell haladni 😄 ), akkor szuperül ment az online.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Áááá komolyan mondom ez vicc.. Lassan 2 órája nem lehet csatlakozni az online játékhoz.
""Timed out when matchmaking for a compatible GTA online session to join.
Please return to Grand Theft Auto V and try again later.""

AnarchoiD
Mivel nem mutatja meg hogyan lehet ide eljutni, semmit nem segit ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

xxdani
hátha segít ez

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

AnarchoiD
Tudja vki , hogylehet eljutni a "Legal Trouble" kuldisorozathoz ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

xxdani
xbox/social : FrappansNev
Hétfõtõl térek vissza vegyen fel aki szeretne, minél többen nyomjuk annál jobb 😊

Doog
Ez nem oké, akkor aki Xboxon játszik az vegyen fel engem is Totta92. 😄
Sok a hülye...

...::::::...

xxdani
a back gombot nyomva tartod ott van egy opció, hogy inventory azon belül megtalálható a kaja cigi meg amit a boltban vesz az ember 😊

Hogy lehet szervert váltani?Mert lenyomtam egy 3 játékos küldetést és utána csak én maradtam egyedül a városban.

Myselor
hogyha valakinek eltünt valamilye a karakterérõl itt kell feliratkozni aztán kapsz majd egy emailt és visszakapod ami elveszett
http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200435267-Loss-of-characters-rank-items-apartments-and-or-in-game-money-in-GTA-Online
Myselor
elvileg fixálták a dolgok eltünését pl házak ebben az új patchben nincs mission replay stb akinek eltüntek dolgok lehet írni a rockstar supportnak és igyekeznek visszaadni pénzt házat stb.
Az új különleges tudásom a láthatatlan ember 😛 😄 jó kis bug 😉

Kongy
Kicsit se késett.. csak 1 röpke napot 😄 mondjuk sokat ér, a játék igy is kidob folyton ha vmi Job-ot akarok...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gduck
Na boxra most jött az update.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Én rögtön gondoltam hogy telon is lehet 😊 A boltba vásárolt dolgokat hogyan lehet elõhívni?

Doog
Arra gondoltam valami kis lista kellene ki játszik Xboxon, meg ki PS-en, és fel lehetne venni egymást.

Mert engem idegesítenek az ilyen kis csírák na meg a sok pofázás ma reggel játszottam egy 30 percet abból 20 percet valami 5 éves énekelt a mikrofonba...

...::::::...

Tikal
igen, azt hiszem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

xxdani
jah, meg csak nekem fura, hogy telefonon keresztül (böngészõ) be lehet tenni a bankba a pénzt ? 😄

xxdani
online-ban ha kapok telefonon küldetést valamelyik szereplõtõl az ugyan az amit amúgy is megtalálhatok a pályán?

Akik Xboxon tolják õket kérném, hogy vegyenek fel engem, mert olyan jó lenne magyarokkal ûzni az ipart 😄 SWSAdam108

Úgy legyen 😊

Myselor
na az jó.reméljük ez a javítás része lesz,én is visszakaphatnám a házam😊
ÁÁÁÁÁÁááááá! visszatöltötte a 7-es karakterem!Ójéééééééé 😛 😄

Myselor
igen ez a baj hogy a cloud server nem jó néha azért nem ment
Értem.Ez marha jó így.Akkor mégsem oldott meg mindent ez az új javítás.Most ez fogad mindig"cloud servers are unavailable right now"Ja és egy hiba ami már nem elõször fordult elõ nálam.Az ofline játékban amikor a fegyverboltba ejtõernyõt akarok venni akkor leakad a játék és nem lehet semmit sem csinálni csak restartolni a játékot.

Myselor
hát valószüleg sajnos igen,idõnként szüneteltesd akkro hátha elmenti :|
És akkor most kezdhetem az elejérõl az egészet?