Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
A játék azt írja az elején errõl a funkcióról, hogy nem befolyásolja a játékmenetet így gondolom pénzzel sem járul hozzá.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

mrmilan
Gyerekek! Van egy olyan opció a játékban ugye, hogy misszió újrajátszása. Ennek pénzbeli hozadéka is van? Tehát, ha újranyomsz egy missiont (már ami pénzt is hoz), akkor ismételten annyi lóvé üti a markodat? Single módban persze. Folyamatosan a küldiken kívüli pénzszerzésen próbálok molyolni...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Synit HUN
És mivel lehet a kutyával labdázni, elég lenne a labdát kicserélni hógolyóra és kész is a GTAO hócsata. Nem kell kimenni a hidegbe, hogy lefagyjon a kezünk 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

samsung123
jó gondolat!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Az egyik legvalószínûbb, hogy a GTA Online elsõ új "pályája"/területe North Yankton (a prológ küldetés) lesz, ami ugye havas táj... A következtetést abból lehet levonni, hogy nem valószínû, hogy túl nagy terület, illetve jó része már meg van csinálva / le van kódolva.

xxdani
back-et tartsd nyomva. ott kell beállítani ki pattanhat be 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Myselor
miért ne ülhetne be?csak ne zárd le a kocsit 😄
Engem az idegesít,hogy küldetésnél ha saját autód van akkor nem ülhet be más az autóba melléd.És ez fordítva is igaz,így mindenkinek külön kell menni.

PSN-ID:SanyaBoss

Béla9248
Köszi szépen! Be kellett tölteni! Most már ezt is tudom! 😊

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Jelentkezz be xbox.com-on és nézd meg ott minden rendben és töltsd le újra a profilt. Ha nem megy próbáld meg supportot. Visszahívnak egy usa számról de magyarok természetesen.
Béla9248
Sziasztok! Megváltoztattam ma a nevem xbox.com-on! X bekapcsol és nincs ott az új nevem hanem a régi és folyamatosan azt írja hogy disconnected from xbox live! Kapcsolatot ellenõriztem minden megy jól! Van valakinek vmi ötlete hogy mi lehet a gubanc???

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Én kipróbáltam.KB.5 perc múlva lezuhantam 😛 😄

multin próbáljátok be a katonai repülõk vs motorosok. el lehet vele lenne pár órát😄
Waczkor
Mondjuk egy havas térkép szintén sok lehetõséget adna,jármûvek terén is,meg amúgy is állat lenne összevissza csúsztatni az autókat.
Síelés esetleg😊

Amúgy nekem nagyon hiányzik a szörfözés,annyira faszák a hullámok meg az egész óceán,tök jó lenne csapatni deszkán.Vagy kite vagy valami😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Most egész jó az online,de azért vannak benne matrixos dolgok 😛 😄

Tikal
Nem volt jobb. Es ez se érdekelne.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
értelek.azért a javítás igen csak jó lesz 😊 reméljük mostmár nem lesznek kellemetlenségek
Tudom.Csak én most olvastam 😊

Myselor
ezt én is itt mondogattam nektek,supportba már kiírták pár napja.😊
samsung123
Zombik jobbak voltak a RDR UN-ben? 😄. De simán lehetne a tengerpartoknál/belvárosban "jobb" idõ. Simán meglehetne magyarázni a játékban valami idióta történettel is a telet 😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Tikal
Nem biztos, hogy szeretnék havat látni Kaliforniában 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

samsung123
Jó igaz "közösség elleni izgatást" hajtottam végre. De annyira kézenfekvõ és überkirály lenne, egy téli verzió, "télies" küldikkel. Olyan plusz életet és lehetõségeket nyitna +meg és tényleg teljesség érzete is lenne.

Mert ugye az RDR-ben úgy volt "évszakváltás" hogy különbözõ terülteken volt más "évszak". pl: helyekbe tél, azután volt ahol õsziesnek hatott a táj, Volt sivatagi nyár stb. hihetetlen jól ki volt találva/megvalósítva.

GTA5-be hiába menyünk fel a helyekbe nincs hó, se semmi. ez érthetõ is hiszen Los Angelesben nincs hó csak ritkán helyekbe. DE egy kieggel simán lehet egy pici túlzással Téliesíteni, fõképp a "vidéket" És a játékban technikailag sincs akadálya hiszen láttunk benne(ahogy kezdõdik pl) Rengeteg jó dolgot eltudnék képzelni. Új téli ruhákat, hóláncot, motorszán, autókat házakat befedve hóval csúszós aszfalt, hóesés, mint ahogy a prológan (befagyott tó, vihar helyett hóvihar, stb stb.) Hozzá jó kis küldiket, 8-10óra játékidõvel ahogy az Undead Nightmare volt.

Elvileg kivitelezhetõ lenne ugye, mert adott minden csak "téliesíteni kell" és új küldiket kreálni, fél-1 éven bevûl bõven összehozható.
Aztán lehet jó nagy fasság 😄

""Ne nyomj a Retry-ra,amikor a "Rockstar Cloud Servers are unavailable" üzenetet kapod, mert ilyenkor tûnhet el a karaktered! – nyögte ki végre a hiba okát a Rockstar. Inkább lépj vissza a GTA V Story Mode-ba, majd ott a menüben át a GTA Online-ba. Ez kicsit idõigényesebb, de mivel elejétõl fogva újratöltõdik az Online, nem történhetnek váratlan hibák.
Nemsoká érkezik egy újabb patch, ami ezt is kijavítja. Az elveszett karakterek / adatok visszaállítása most is folyamatban van""
Hát nekem remélem,hogy nem állítják vissza az elveszett karakterem mert az 4-egységgel kisebb volt 😛 most 16 elõtte meg 12.Részemrõl most így jó úgy hogy kérem a karakterem nem baszta..i 😛 😄

Synit HUN
Nem tudom játszottatok-e a Bullyval, de ott volt évszakváltás. És bizony az nagyon nagy flash volt.

Nos igen mert ez így csak kacsa.

Myselor
nem mondom én se hogy nem lehetséges de ezt így nem kéne 😄 felizgatni az embereket ilyen kitalált dologgal
Lehet hogy hülyeség nem mondom.De amikor végig vittem a játékot és elkezdtem az online játékot.Az elsõ gondolatom a DLC-kell kapcsolatban az volt,hogy tuti lesz havas pálya majd 1x.Én az elsõ küldetésre alapozom mind ezt.ILL.volt még egy rész a vége fele amikor megint vissza mentünk az elsõ küldetésben szereplõ havas részre.

Myselor
nincs itt állóvíz vannak beszélgetések,csak mindenki tolja az onlányt ahogy én is<#gonosz1>
box gamertagokat várok még mindig amúgy ha valaki akar játszadozni ^^
samsung123
😊 csak kicsit felkavarom itt az állóvizet 😄

Myselor
akkor meg mit írsz be ilyen hülyeséget van aki el hiszi😊
samsung123
nem sajna

Myselor
hivatalos forrás?
TaRka0107
Az nem lesz semmi. Ezek a Rockstarék ha alkotnak, mindig nagyot alkotnak.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

samsung123
Új hír hogy az Online-t bõvítõ sok apró dlc mellett, a singlet egy nagy DLC (azaz már kiegészítõ, úgy mint a RDR-nél) jön, ami külön játszható lesz(nem kell hozzá az lapjáték) és Los Snatos-lesz téli idõjárásba. Extreme klíma változás közepette, persze a tengerpart melletti területeken "jobb" idõre lehet számítani.

a hírt Marty Mcfly-tól tudom.

Tikal
Be kell menni egy boltba passzív módban😊

Myselor
hát igen xd a wcs dolog meg szószerint mivel lelöhetnek az utcán a barmok xd
Azt hiszem talán most rendet tettek az online részen.Most minden akció,vásárlás után ment,az elmúlt héttel ellentétben.Ma végig megvolt a karakterem.Csak el ne kiabáljam 😛 😄
Onlinbe annyi akció van hogy az embernek úgy kell kiszöknie a wc-re 😄
Ami a szingliben van akció mennyiség az kismiska az onlinhez képest.
Az ember gyõzi kapkodni a fejét meg nyomkodni a telefont,hogy melyik küldetéshez csatlakozzon.A crewes bandázás és küldetések meg valami Qva jók 😛 😄

Na holnap kezdhetem végre a játékot,már vártam nagyon😊
Tatyla
még me g van a karakterem a webes felület szerint ,kicsit várok a gold vásárlással így...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
már elmondtma jópárszor,visszakell lépni single playerbe online után így ment ha nem volt autosave onlineba és csak kiképsz elveszik a cucod
Én is remélem.És mit tanácsolt a Rockstar a mentéssel kapcsolatban?

Myselor
értem.hát ez ne mjó.reméljük mostmár megmarad.én mindent úgy csinálok ahogy a rockstar tanácsolja eddig nekem 1 ház tünt el rollback miatt,minden más megvolt mindig,mostmár az is megvan😊
Újat kellet csinálnom.Ez van 😊

Myselor
értem,hát nekem ilyen nem volt még.de az új karid van meg vagy a régi jött vissza?
Ha nincs online ill. nem tud csatlakozni automatikusan visszaléptet a singlébe.De ha úgy behal az egész online cuccos,hogy csak"reset"segít rajta akkor nem tudsz mit tenni.És 18 óra elteltével sem tölti vissza a karaktert akkor annak lõttek.Ma volt olyan bug nálam online,hogy bementem a kocsival a szervizbe totál végig.A helység másik falán koppantam.A térképen nem volt meg minden fele elvolt"veszve"És egy küldetés elvállalásánál bent ragadtam"a két világ közt"totál homályos kép.Csak mentél a semmibe.Van még hiba rendesen de ez van.Most megvan a karakterem remélem így is marad 😊

Hali!
Van valaki akinek ilyen ocsmányak a színek rajtam kívül, ha sötét helyen áll X360-on?
Ha igen tudtok rá valami megoldást? 😊

Myselor
amúgy nekem megmaradt minden cuccom😊 nemtudom sok embernek miért veszik el a karakter,mindig mikor kiléptem vissza kell lépni a singlébe akkor ment
Myselor
akkor a karaktered is valahol megvan elvileg
maffioso
Én az egyes slotot nem bántottam, inkább a kettesre csináltam új karaktert. Érdekes módon így hozzáfértem a bankban tartott pénzhez, amit még a másik karakterrel szedtem össze.

\"If in doubt, flat out!\"

Myselor
http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200435267