Grand Theft Auto V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Azért ez vicc kategória. Legalábbis szerintem.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
GTA 5 miatt kezdtem el használni. 1 éve kaptam ingyen a TV-hez, azóta rá se néztem, tehát amatõr vagyok a használatához. De nem kicsit idegesített fel, mikor megtudtam, hogy gold elõfizu kell, hogy online játszhassak vele. nem egy nagy összeg, de akkor is. Mind1, túlélem.
De amikor tegnap meglátom, hogy ha a Live nevem át akarom írni, az 2.490 HUF. Hát elmennek ezek a *****ba.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
PSN-ID:SanyaBoss
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Rengeteg a továbbra is kiaknázatlan terület. Hol maradnak a betörések, fosztogatások, akár még autórádiót is lehetne lopni, végülis ez egy erõszakos játék, nincs ezzel gond, akár még belekeverhetnék a hullák eltûntetését is. (pl. lelõsz valakit, be lehetne dobni a csomagtartóba, akkor nem jönne a rendõr, stb) Hosszan lehetne sorolni az apró, de lényegében megvalósítható ötleteket.
Ettõl függetlenül nagyon jó játék a GTA5, számomra idáig mindenképpen a legjobb GTA. Remélem, hogy az új konzolok térhódításával (itt most elsõsorban a Blu-Ray lemezek kapacitására gondolok), mondjuk a majdan 2 BL lemezen megjelenõ GTA6-ba már sokkal több olyan dolog belefér, ami ebbõl most kimaradt.
Ha teniszezni akarok, ott a Virtua, nem a GTA, ha golfozni, akkor ott a Tiger Woods, ha autóversenyezni, az NFS, egyszerûen ezek az eventek teljesen feleslegesek.
A sztorival kapcsolatban: a küldetések fele tiszta klisé, unalmas, lerágott csont, teljesen kiszámítható. Az ötödik GTA-ban már el kéne felejteni az olyan fantáziátlan küldetéseket, minthogy autóval üldözz valakit, és lövöldözz rá, meg menj el, lopj el egy jármûvet, és vidd el X pontba.
De ami az egész játékot a végletekig lehúzza, az a teljesen életszerûtlen rendõr-rendszer. Ha a hegyekben lepuffantasz valakit, hogy kerül oda 10 másodperc alatt 4 rendõrautó a semmibõl? Mit keresnek járõrök a hegyekben? Hogy lehet, hogy ha a tenger alól közelíted meg a várost, abban a pillanatban, hogy a parthoz érsz a víz alatt, már köröz a rendõrség? Honnan tudják, hogy ott vagy? Hasonlóképp, ha üldözés közben autót váltasz, honnan tudja a város összes rendõre, hogy te vagy az autóban?
Rendkívül fantáziátlan elmére vall, hogy a rendõrökkel próbálják a játékot nehezebbé tenni. Ez 10 éve még elment, de 2013-at írunk. Legyenek rendõrök, de egy olyan játékban, ami a való életre hajaz, azt próbálja kifigurázni, valós helyszínen játszódik, abban a rendõrök is viselkedjenek életszerûen.
Számomra óriási csalódás a játék, az eddigi leggyengébb GTA, ma viszem is vissza a boltba, 10 ezerért beveszik. 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Synitka 360 a tagem és 6-os szintet sikerült összehozni. Szeretnék értelmesen is játszani egy kicsit. 😄
Nem tudok valami olyan oldalt vagy akármit, ahol bemutatnák belülrõl is az online megvehetõ ingatlanokat?
Köszi
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Most Trevor-al osztom a Lost motoros bandát.Ez egy õrült ez a Trev😊
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Egy kék 'H jelzésü küldetés amit random adott(miközben szervezem éppen egy ékszerbolt kirablását),hogy "steal the LSPD track.
Ezzel menet közben mit csináljak?
Ha leszorítom õket kiugrik 5 kommandós és szétszednek
És még egy hátha valaki tudja, hogy SmartGlass támogatja Xboxon a játékot?
...::::::...
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1. Nem erre kell figyelni
2. Meg kell várni az Xbox One/PS4/PC verziót, azokban minden bizonnyal nem ilyen lesz.
vegyél fel: realeeHUN
Persze sok a gyökér kiskorú,akiknek annyi az öröme az életben hogy hátbalõnek akit látnak.
Versenyezni értelmetlen,mert letolnak,felborítanak és amikor mindezt szóvá teszem hogy miért nem lehet normálisan felnõtt módjára versenyezni,akkor jön a szokásos ez gta...
Nagyobb melókat még nem toltam estefele leszek ha kell valahova triggerhappy játékos😊
Ezt írtam másik topikban,meg is kaptam hogy ez GTA.😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor