Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
nemtudom igazából melyik verziót csinálod 2 féle van.nézz róla youtube videót😊
gabo91
Esetleg valamelyik másik karakter kell oda mert én a Michaellel csináltam?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Ja bocs, nem szóltam, az elejét nem olvastam.
Ha jól értem, inkább az a probléma, hogy nincs elég pénzed a fejlesztésre.
gabo91
De e-mailbe kaptam a 4 képet meg a helyüket... Most akkor azok mire vannak?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Myselor
annyi az egész hogy egy 4 ajtós egészen gyors kocsi kell,ha kiírja hogy amit leírtál akkor az lassú,keress egy gyorsabb autót,és annyi.azzal nem kell szarakodni csak elviszed ahova kell ^^
gabo91
Lenne egy problémám.
Aranyrabláshoz kellenek a kocsik, megkerestem az elsõt, van pénzem a fejlesztéshez is. Jelzi a térkép a mûhelyt odagurulok kiválasztom az átalakítást ami a rabláshoz kell, rányomok a vásárlásra és elbukom a küldetést....
5.x játsza ezt.
"The required mods cannot purchased due to insufficient funds."

Ez valami bug? vagy valamit szarul csinálok?

Nah, utánagugliztam és meglett a válasz.
Lenne egy kérdésem. Vannak ezek a megvásárolható ingatlanok (repülõhangár Trevor-ral, vontatós vállalat Franklin-nel, stb.). Ezeknél ugye az ember küldetéseket csinálhat, miután megvette õket. A kérdés úgy szólna, hogy az itt levõ küldetések azok ilyen végtelenszer megcsinálhatóak, ismétlõdõek, vagy meghatározott mennyiségû van belõlük, amik teljesítése után kapok valami extrát (nagyobb heti bevétel, vagy hasonlók)?
ronso
Nekem nem slim ps am van ,kb 3 éves eddig kb 4 db lemez volt benne,csak mivel nem tudom mikor jön pcre a gta igy megveszem ps3 ra és kicsiomagolom a gépet..

Sakkoo.......Baszkiiii

Tikal
80 alatt nekem se, 160 alatt mar igen 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nekem is PSem van és 80 óra alatt nem fagyott le.
Ps-en párszor fagyott, szintén ssd-s slim. Viszont slim boxon nincs ilyen bajom, se melegedés ezért azon tolom.

GT: Halboy

Tikal
PS néha fagy nekem, legujabb SSD-s slim

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ronso
Sziasztok Ps3-on tolja valaki?
Most rendeltem meg Szerdára hozzák csak a tapasztalatokra vagyok kiváncsi..Látom a Box melegszik..

Sakkoo.......Baszkiiii

mrmilan
Trevor amúgy néha fel tudja az embert húzni. Felöltöztetem tisztességesen, karaktert váltok, elvagyok fél órát pl. Franklinnel. Visszaváltok Trevorra (bõrdzseki, farmer, normális csuka picsába...) és egyszál húgyos alsógatyában grasszál benyomva egy háztetõn...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Béla9248
Tudja valaki hogy lehet átvarázsolni Franklin Buffalóját az online részbe???

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Synit HUN
Trevorral az a gáz, hogy azonnal megváltoztatja a játékstílusomat és elkezdek teheneket felrugdosni meg kötekedni 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

The Protector
Legegyszerûbb ha a makrókból kimásolod a spoler tag-et és nem kell beírogatni.

Amúgy nekem a Trevor a legszimpibb(ha õ a falusi bunkó),bár még a játékkal nem nyomtam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem meg Michael-ben.
Synit HUN
Nekem Franklinben van a legtöbb játékidõ...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

devilzero
Na fasza.. én oltok aztán el is cseszem.. bocsánat elõre is mindenkitõl!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

devilzero
Hatalmas butaság ezt spoiler nélkül leírni.

teljesen logikus dolog, fõleg ha tudsz angolul. Trevor már annyira be volt pöccenve például, hogy õ teljesen megérdemelte volna, Michael viszont pont visszakapja a családját, fõiskolára megy a lánya stb. Õ ezt nem érdemelné meg de õt is kinyiffantottam, mert kíváncsi voltam a küldetésre. Franklin pedig pont egy semleges karakter (akivel valszeg mindenki a legkevesebbet játszik) mégis neki kell õket megölnie! [/spoiler]

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

MikX
Az újrajátszás nincs kihatással a játékra, az csak arra van, hogy a küldetésért ha nemsikerült megkapd az aranyat, de miután végeztél ugyanazt tölti vissza mint elõtte.
Hatalmas butaság megölni valamelyik karaktert, nemis értem ki miért választja ezt...
Meghogy egyátalán minek került ez bele

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

devilzero
Is it serious? 😮
Szerencsére van kb. egy 2-3%-kal elõtti mentésem...
A másik meg az hogy újra is szeretném játszani, de ugye ahoz hogy javítsak az értékeken csak elég lenne a menübõl újratolni... óóóóó FUCK :S

Ha van elõtte mentésed akkor betöltöd, ha nincs akkor sajnos újra kell játszanod!<#nemtudom>
devilzero
Sziasztok!
Az alábbi problémám van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó küldetésnél azt választottam hogy Trevort ölöm meg 😞 meg is öltem, credits, stb, vissza a játékba. Ott ugye nem tudok Trevorra váltani mert halott. Aztán újrajátszottam Michael megölésével, de ami után vissza megy a játékba akkor megint Trevor a halott, aztán úgy csináltam hogy mindenki életbe maradjon, de ugyan az a helyzet. A kérdésem a következõ: hogyan tudnám úgy csinálni, hogy mind a 3 életbe maradjon?

Köszönöm! 😊

Synit HUN
Állítólag a régebbi gépekkel lehet gond. Nekem a slim van nyko hûtéssel és a pendrive-os telepítéssel megy a gta. Így stabil.

A GTA5 nagyon igénybeveszi a konzol erõforrásait, nagyon melegszik tõle a GPU/CPU és a memória. Elképzelhetõ, hogy nem megfelelõen szellõzõ helyen tartjátok a gépet.

xxdani
kifagyás rengetegszer, de újraindulás magától még nem volt.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

mrmilan
Volt valakinek innen a GTA V-el olyan tapasztalat, hogy játék alól egyszer csak újraindul az XBOX? TV elsötétül, box pedig fogja magát és újraindul. Eredeti játékról, és nem "baszogatott" konzolról van szó. Semmi másnál nem tapasztaltam eddig ilyet.

Lynx_TWL
Hali

Gta online próbálkozásra ezt a hibaüzenetet kapom:
"failed to host gta online session"
ha soloban próbálkozom az intro után ledob.
Valakinek volt ugyanez és esetleg azóta sikerült megoldania valahogy, vagy várni kell patchet rockstartól, mert hiába kerestem megoldást csak olyan topicot találtam ahol másnak ugyanúgy nem megy start óta semmi, hiába próbálkozik saját kezûleg illetve net szolgáltató által.

Help plz 😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Nem értem iért azt a zenét rakta be linknek na mindegy itt a videó:

Amit ennek a videó elején ír ki. Nekem is ezt írja miután a legelsõ küldetésnél ki kell menni és lelõni a rendõröket... (XBOX360) már vagy 5x újratelepítettem(halkan jegyzem meg külsõ merevlemezre telepítem a játékot)
Adi
Srácok lehet úgy tõzsdén nagy pénzt kaszálni, h nem vmi missiot csinálok meg?! Mert a neten The multi target assassination vagy The Construction Assassination küldetéssel lehet tõzsdén sok pénzt kaszálni.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

(PS3)select,Vehicle Acess és ott betudod állítani ki szállhat be ill. ki használhatja az autódat.

PSN-ID:SanyaBoss

Soldiers
Üdv

olyan gondom van hogy multi-ban van egy saját autóm és amikor ketten kéne csinálni egy külditést a cimbora nem tud beszállni hozzám az autóba hogy ez mért van??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

én ezen röhögtem szét magam.Na azért vannak még pihent fejû emberkék😄

PSN-ID:SanyaBoss

ez kurva jó 😄

Szeretem a cicákat

mrmilan
Köszönöm szépen a segítséget! Akkor ezek után így fogok eljárni 😊

Synit HUN
Értem! Az egyszerû válasz az, hogy mindig vissza kell vinned a garázsba ezeket az autókat. Csak a játék által, eredetileg a karakterekhez rendelt autók maradnak meg. Küldetésre semmiképpen ne vigyél olyan autót amit nem szeretnél elveszíteni.
Amúgy jó nagy baromság. Ennyi idõ után tényleg megoldhatnának már ilyesmit. Ahogy az online-ban lehet tracker az autóban meg teljeskörû biztosítás rá. Single-ben is lehetne igazán.

mrmilan
Persze, mindig ráengedem a boxra az aktuális frissítéseket. Ebben nincs hiba. Tehát "rövidre fogva": ha telefonon megrendelek pl. Trevorral egy bazi nagy Sandkinget, majd rommá tuningolom, akkor utána bármerre is furikázok vele (küldetés, egyebek), utána mindig vissza kell vinnem a megvásárolt garázsomba? És ha közben karaktert váltok valahol a préri közepén, és nem váltok vissza Trevorra, majd gondolok egyet és kilépek a játékból, akkor a következõ belépésnél ismét bent lesz a garázsba a megvásárolt jármû? Mert mintha itt lettek volna gondok. Bocs, ha bonyolult vagyok, de sok pénzt el lehet verni verdákra és nem akarok egyik karakterrel sem hoppon maradni pénzügyileg.

Synit HUN
És engeded frissíteni? Jónak kéne már lennie. Vagy használd a megvásárolható garázsokat. Nálam azok jók voltak mindig a ház mellettiek meg javítva lettek.

mrmilan
Egyébként a megvásárolt autók sohasem tûnnek el elvileg a garázsból?

mrmilan
Nem virágbolti verzió, konzolbolti.

Synit HUN
Virágbolti verzió? Mert ezt javították. Nekem jó lett. Elõtte 2 autót buktam.

mrmilan
Gyerekek! Xbox360-on másnak is van gondja a megvett autók eltûnésével? Single playerben az agyamat eldobom már tõle. Mindhárom karakterrel már vettem az alap autóikon felül egy-egy fasza verdát, tuning, ect...éa következõ belépésnél ha játzok, akkor már nincs meg? És a lóvé is oda? Faszkivan már.

BONO
Akkor szerinted mi hiányozhat, mert az egyik oldalon ahol leírják ott már mindegyiket megcsináltam! Ott már csak az hiányzik!
http://www.ign.com/wikis/gta-5/100_Percent_Completion_Checklist

a.carkey
"Only the GTA 5 - Special or Collector Edition have the Stunt Plane Trials, its not required for 100% completion but at least it could show a checkmark in the icon of the map when you complete everything on Bronze+."

A medve nem játék.

BONO
Sziasztok!

Nekem az lenne a problémám, hogy, hogyan kell feloldani a Stunt Plane Time Trialst, mert már minden megvan csak ez hiányzik a 100%-hoz!

Válaszokat elõre is köszönöm<#worship><#worship><#worship>