Grand Theft Auto V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Aranyrabláshoz kellenek a kocsik, megkerestem az elsõt, van pénzem a fejlesztéshez is. Jelzi a térkép a mûhelyt odagurulok kiválasztom az átalakítást ami a rabláshoz kell, rányomok a vásárlásra és elbukom a küldetést....
5.x játsza ezt.
"The required mods cannot purchased due to insufficient funds."
Ez valami bug? vagy valamit szarul csinálok?
Sakkoo.......Baszkiiii
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
GT: Halboy
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Most rendeltem meg Szerdára hozzák csak a tapasztalatokra vagyok kiváncsi..Látom a Box melegszik..
Sakkoo.......Baszkiiii
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Amúgy nekem a Trevor a legszimpibb(ha õ a falusi bunkó),bár még a játékkal nem nyomtam.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
teljesen logikus dolog, fõleg ha tudsz angolul. Trevor már annyira be volt pöccenve például, hogy õ teljesen megérdemelte volna, Michael viszont pont visszakapja a családját, fõiskolára megy a lánya stb. Õ ezt nem érdemelné meg de õt is kinyiffantottam, mert kíváncsi voltam a küldetésre. Franklin pedig pont egy semleges karakter (akivel valszeg mindenki a legkevesebbet játszik) mégis neki kell õket megölnie! [/spoiler]
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Hatalmas butaság megölni valamelyik karaktert, nemis értem ki miért választja ezt...
Meghogy egyátalán minek került ez bele
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szerencsére van kb. egy 2-3%-kal elõtti mentésem...
A másik meg az hogy újra is szeretném játszani, de ugye ahoz hogy javítsak az értékeken csak elég lenne a menübõl újratolni... óóóóó FUCK :S
Az alábbi problémám van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszönöm! 😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Gta online próbálkozásra ezt a hibaüzenetet kapom:
"failed to host gta online session"
ha soloban próbálkozom az intro után ledob.
Valakinek volt ugyanez és esetleg azóta sikerült megoldania valahogy, vagy várni kell patchet rockstartól, mert hiába kerestem megoldást csak olyan topicot találtam ahol másnak ugyanúgy nem megy start óta semmi, hiába próbálkozik saját kezûleg illetve net szolgáltató által.
Help plz 😄
๏̯͡๏﴿
Amit ennek a videó elején ír ki. Nekem is ezt írja miután a legelsõ küldetésnél ki kell menni és lelõni a rendõröket... (XBOX360) már vagy 5x újratelepítettem(halkan jegyzem meg külsõ merevlemezre telepítem a játékot)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
PSN-ID:SanyaBoss
olyan gondom van hogy multi-ban van egy saját autóm és amikor ketten kéne csinálni egy külditést a cimbora nem tud beszállni hozzám az autóba hogy ez mért van??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
PSN-ID:SanyaBoss
Szeretem a cicákat
Amúgy jó nagy baromság. Ennyi idõ után tényleg megoldhatnának már ilyesmit. Ahogy az online-ban lehet tracker az autóban meg teljeskörû biztosítás rá. Single-ben is lehetne igazán.
http://www.ign.com/wikis/gta-5/100_Percent_Completion_Checklist
A medve nem játék.