96
  • G_ArchAngel #16
    Nem neked valo az iPhone, van ra App, amivel masolhatsz ra zenet. Feltolod Sugarsync-be a zeneidet es ott jatszod le, ahol akarod: sajat desktopgepeden, telefonodon (barmelyiken), haverod gepen vagy a tabladon. 2011 van, ez mar nem urtechnologia.

A tokom kivan, hogy olyan dolgok miatt vinnyogtok, ami evek ota elavult.

Az arrol: £0 -ert meg eleg olcso volt, korlatlan 3G nettel. Nem kotelezo fuggetlent venni garazsboltbol, nekem kell az elofizetes, nem iPodnak akartam hasznalni.
  • G_ArchAngel #15
    Fel ev van kozottuk, az az IT vilagban es mobilkommunikacioban olyan, mintha egy 30 eves Dacia TX-et hasonlitanal ossze egy Dacia (Renault) Sandero-val.

Az meg, hogy jobb, az a szerinted kategoria, mert szerintem meg nem. Amin nem iOS van az nekem nem jo. Amin Android van az meg masoknak jo. Mas emberek, mas igenyek.
  • 5c0rp330n
    a nexus s az iphone4 sulycsoportja es azt is jol elveri.
  • Attila1234
    Ja, és a Nexus S szinte mindenben jobb, mint a 3Gs, és olcsóbb is.

Nexus S vs iPhone 3Gs
  • Attila1234
    Az iPhone 3Gs listaáron 120 ezer, a ZTE Blade meg csak 40. Fura lenne, ha az utóbbi lenne a jobb.
  • Spirit
    Az "egyszerű népeknek" bőven jó az iPhone. Egyszerű,mint a faék, és hülyebiztos. A vasgolyót is nehéz elrontani. Még jó, hogy betonstabil, hiszen 1 hardver 1 rendszer, programokat csak az Appstore-ból ellenőrzötten és semmi mást nem lehet vele csinálni, még a nyamvadt tárhelyéhez se lehet hozzáférni hegesztés nélkül. Egy egyszerű mp3-at nem lehet rámásolni iTunes nélkül. Mindez minőségi anyagokból, jó marketinggel, 2x áron ahhoz képest, amennyit ér. Ettől függetlenül nem bántani akarom, jó cucc az annak, aki nem akar bűvészkedni és hajlandó megfizetni.

Mielőtt azzal jönnétek, hogy drága nekem, egy felsőkategóriás Androidos telóm van, hardveresen, kijelzőben, felszereltségben porig alázza az iPhone 4-et, és egy 50-essel olcsóbb volt. És még látom is, hogy mi van a tárhelyén. :D
  • fergusonpapa
    érdekes nekm van zte baldem és 3gsem és utobbival jobban megvok elégedve.

nem tudom másnak h fagy annyit nekm semmi probléma nem volt.egyszer fagyot akkor is egy játék miat.android meg menüben is,pedig fözött rom nem egy volt már rajta.

apple am is felsö kategoriát céloza meg 1készülékkel optimizálás terén ök elöl vannak ez tény.

drágaságról annyit h egy nexus s kb 3gsnek felel meg és utobbi olcsobb.

mint mondtam ne felejsük applenél cska felsö kategoria van minden évben.

az h miben jobb vagy miben nem egy hasonló áru telefonnal az felhasználói kérdés de optmizálásban apple a nyerü minden téren
  • 5c0rp330n
    nekem az iphone-om kb 5szor annyit fagyott, mint a mostani android-om annak ellenere, hogy mennyire zart rendszere volt, amin kb semmit nem lehet megcsinalni. sztem nem veszek tobbet iphone-t. gecidraga + gecibuta.
  • Narxis
    Androidnak több féle hardveren kell futnia és többnyire rendesen belepiszkálnak a gyártók. Ha már össze akarsz hasonlítani egy androidos telót egy alma cuccal akkor a Nexus S-t vedd alapul.
  • zola2000
    Nekem az androidos ZTE bladem gyári 2.2vel is betonstabil, pedig azt hittem, hogy olcsó húsnak... de nem, persze az iphone nagy név, aki azt vesz, az tudja hogy nagyon nem faraghat rá, és talán ez a sikerének a kulcsa...
  • BrockSamson
    A ket telefon nem egy kategoria. De ettol fuggetlenul az android inkabb hajlamos a lagolasra, akadasra, fagyasra. De ahogy elhangzott egy jo rom majdnem minden ilyen problemat kepes megoldani. Kerdes, hogy az emberkenek van-e kedve heggeszteni.
  • a_n_d_r_e_w
    Nagyon belenyultal sajnos, az LG az androidos telok legalja. Bocs minden LG-stol, de en csak elegedetlen tulajjal talalkoztam eddig.
    Ellenben ott a HTC es a Samsung az elegedettsegi listak elejen.
  • smv
    Én is így jártam, iPhone 2g-t cseréltem egy Motorla Defy-re. Az iPhone kb havonta 1x fagyott, a Defy naponta 2x és volt már h elég ciki helyzetekben. Aztán felraktam rá a CM7-et azóta betonstabil! Érdemes körbenézni a romok táján mert a gyáriak elég bénák :\
  • asgh
    Minden számítógép fagy, ahogy minden sorozatgyártott eszköz lehet gyártási hibás. Az a kérdés, hogy mennyi üzemórára mennyi fagyás jut.
  • bino512
    iphone is fagy :S nekem is volt
  • 7evenb
    Az android egy nagy rakás sz*r.
    Lets fight.

(Amúgy komolyan, iphoneom volt, néha fagyott, nem volt rajta flash, nem customizálhattam - szépen szólva, de rendben volt. Most vettem cserének egy androidos telót (lg optimus p970), és hiába tud huszant másik kényelmi dolgot amit az iphonnal szenvedés volt elérni, de: fagy, néha telefonálni nem lehet vele, hangot nem viszi át, exchange szerver támogatás egy nagy kaki... múltkor részegen majdnem földhöz csaptam olyan ideges lettem rá)