238
-
Hihetetlen milyen primitív, bunkó és lelketlen ember vagy... Konkréten egy korszakos zseni haldoklik te meg csak fröcsögsz... Steve Jobsot lehet nem szeretni, de a sikereit nem lehet elvitatni, az Appple-t a csőd széléről a világ legértékesebb és legnyereségesebb vállalatává tette! Az Iphone 2007-es megjelenése újraértelmezte az okostelefon fogalmát, nem olcsó, de azt szokták mondani minden dolog annyit ér amennyit adnak érte. Márpedig viszik mint a cukrot. Az Ipad úgyszintén forradalmasította az addig döglődő Tablet PC piacot.
-
Vers #117 ha lett volna agya mar 8 evvel ezelott a tobb milliard dollarjabol alapit egy dns kutato ceget, es akkor most elhetne, de nem , neki urhajot kell epitenie uvegbol , meg idiota sznoboknak tapicskolos telefont, meg nyaladzo tablat
hat megerdemli -
Vers #116 kocsog kapitalista pondro, a sirba persze nem viszi a sok iszarat -
Maga Steve Jobs viszont egy nagyszerű üzletember és remek álmodó, annak ellenére is jár neki a tisztelet, hogy nem egy kis angyal (persze melyik cégvezető az). Remélem, az egészsége nem romlik tovább. -
Sorozatból ott a Jog/Ászopk, a Gossip Girl, a Supernatural (hirtelen ezek jutottak eszembe). Filmek közül nem tudok mondani mert nem emlékszem, bár való igaz, sok bennük az Apple reklám. -
Justil #113 Igen, ez a tanusitsunk tiszteletet az embernek duma az, amitol kikeszulok. Tudod hanyan halnak meg naponta? Ja, hogy Jobs hires? Ettol nem fog jobban erdekelni a sorsa.
Ha meghalni megy, hat meghalni megy. Nekem 8. -
Sir Cryalot #112 Hát inkább az apple mint a konzolos meg 3d-s átbaszós lettévék -
Terence007 #111 Gondolom stresszes lehetett ez a sok pereskedés. -
SlickAdam #110 az oke, de az eleg troger, ha "meghalni megy"-et kommentelgetnek az emberek. mindenki tudja, hogy az egesz lemondas a betegsege miatt van, de egyelore meg el, remelhetoleg minel tovabb. es mivel egy emberrol van szo, ezert meg ha tenyleg meghalni keszulne 1-2 napon belul, akkor is tiszteletet kell tanusitania mindenkinek, legyen az apple "hivo" vagy apple gyulolo. -
Justil #109 én nem mondtam, hogy Jobs halálát kívánom, és nem is érzem úgy, bár az is tény, h nekem nem fog hiányozni... -
morden #108 A te hozzászólásod se dobott a meccsen semmit :D -
hurkaur #107 na eljott a harmincotezredik haters gonna hate orokrangado ideje. uncsii :\ -
SlickAdam #106 akkor fuss neki megegyszer! bar az elso halal-ozos komment szerzojere mergesebb vagyok. -
Justil #105 gondolkodtam, arra jutottam h csak siman hulye vagy, es kesz... -
Inquisitor #104 Azért mondjuk a Dell is amcsi "gyártó", vagy ott a RIM, igaz ők kanadaiak, de elég sok amcsi filmben BB telefonnal rohangáltak. (Szex és New York, Sors ügynökség)
De tény, hogy az Apple termékek sokszor fordulnak elő és elterjedtek. Lásd az egyetemeken iPhone, iPod vagy iPad-re adják ki formátumban az anyagokat. -
SlickAdam #103 gondolkodj egy kicsit! -
Definiáljuk, hogy mit nevezünk Hypenak. Én konkrétan akkor vettem iphonet, amikor megjelent a 3G. Akkor is úgy, hogy éppen telefont akartam venni és egy csomó típust és modellt kipróbáltam. Ez tetszett. Amire nekem szükségem volt/van ez tudta a legjobban. Ehhez képest azt általad védett emberektől folyamatosan megkapom, hogy hülye vagyok és átbasztak. Nem zavar csak unalmas, másra kivetíteni a problámájukat. A stílusuk viszont sokszor zavar, mert ezt minősíthetetlen hangnemben teszik. -
Justil #101 Azt mit artottam en neked, hogy a halalomat kivanod? -e vagy?
-
opeca #100 igen, hát azt gondoltam,h ogy ehhez éppen nem fogsz tudni hozzászólni.
Most nekem nehogy kitaláld, hogy semmi ultra-hype nem volt, csak úgy magától fogyott:) -
Így van! Mindkét felével egyetértek! -
Mondjuk a nagy vicces kedvedben azt remélem érzékeled, hogy az az 5% az nem kevés. Konkrétan azzal szerintem belefér az első 5 gyártóba a világon.... -
llaszlo #97 Lehet, hogy birkának tartod, de ettől te még egy idióta maradsz aki nem tiszteli a másikat a másik döntését. Szánalmas életed lehet. -
opeca #96 Itt azon van a hangsúly, hogy pl. az interneten sokkal többször futsz ebbe bele. Meg azért azt ne felejtsük el, hogy az Apple-nak Magyarország egy semmi. -
Erről annyi a véleményem, hogy USA-ban jártamkor, bementem néhány helyre és basszus tényleg MAC-ek voltak kirakva. Lehet, hogy nem hiszed, de menjél ki és akkor látni fogod, hogy kurvasok embernek van Macbookja otthon, iphone telefonja. Haza gyártó mégis mit vártál? Normális országban ez úgy működik, hogy akinek van esze az a hazai gyártót támogatja, vásárláskor, filmben és mindenhol. A Bollywoody (vagy hogy a picsába írják) filmekben nem látsz sok apple cuccot ez tény.
Mint ahogy svájcban is svájci termékekből áll a bolt 90%-a. Szerintem ez így helyes. -
llaszlo #94 Lehet, hogy birkának tartod, de ettől te még egy idióta maradsz. -
SlickAdam #93 mindannyian oda tartunk. de te szedhetned a labaidat egy kicsit gyorsabban... -
SlickAdam #92 *mondatbaN -
Fringe -
Zizou2 #90 csak az első mondatba van 3 helyesírási hiba az igen :D -
Ehhez nem tudok hozzászólni, nekem nem jönnek Spamek. Ráadásul mivel azért egy híres kütyüről van szó, ezért mondjuk boldog boldogtalan azt adja nyereményakcióban meg kamuakcióban, de ezért ne az apple meg főleg ne ÉN legyek már a hibás. -
Justil #88 mé, nem meghalni megy? -
A térerős dologhoz kb annyit, hogy a telefonon semmit nem változtattak, és most hány embert hallasz erről panaszkodni? Egyetlen embert sem ismerek aki panaszkodott volna a térerőre. Sőt a mátrában én vígan telefonáltam iphone4-el amikor a Noki E mittoménmivel már telefonálni sem lehetett. Ez meg az én véleményem. Persze lehet hogy csak az én baráti körömnek amorf a tenyere és ezért pont nem árnyékoljuk le a telefont nem tudom.... -
No azért keress már a 70-es években néhány amerikait aki nem narkózott.... -
Akkor csesztesse az applet és az iOS-t! FIGYELEM! Nem ezt teszik. Mint itt lentebb is láthatod, nem az apple ez meg az, hanem az APPLE USER! Azaz minket nevez hülyének, holott én konkrétan leszarom, hogy ki perel kit és miért. -
morden #84 Gondolom fizet mint az atom, csak vírus kampányokra :D -
opeca #83 tévében valóban nem látok sok IPhone reklámot, valszeg már nagyon nincs szükség rá, vagy nem az a fő csapásirány, de viszont boltokban, és főleg az interneten rettenetesen sok van belőlük.
Most gyorsan csináltam egy kis kutatást a mailboxomban, amibe azért jönnek néha spam-ek.
Iphone 4-re 22 találatot adott ki.
Samsung Galaxy-ra 8-at. -
sanyicks #82 Nem-e? Mondj olyan sorozatot vagy filmet ami nem olyan régi és nem iphone-t használ mindenki. Nézd meg micsoda óriási beharangozás van ha iphonet kezd árulni egy telefonszolgáltató. Külön iphone díjcsomagok is vannak rá. Nézd meg melyik "sztár" aki nem iphonet használ, még akkor is ha annyira sötét hogy valszeg egy sms írása is túlterhelné az agyát. Ja konkrétan fizetett tv és rádióreklámja nincs, mert öngerjesztő hype-ja van, ez az amiben steve jobs a profi. -
SlickAdam #81 klasszik :D
-
opeca #80 Pedig bóvli. Mi volt az a térerős dolog? Az, hogy két ujjal megfogtad a telót egy ponton és radikálisan lecsökkent a térereje?
És mi volt erre steve papa válasza? Már nem emlékszem, de valami idióta gúnyolódás.
Lehet, hogy össze van lőve a hardverrel, csak kérlek, ne hasonlítsuk már össze az okostelókat a pécékkel pl.
Az ma már nem nagy etwas, hogy összelövöd a hardverrel, ehhez nem kell zárt rendszer.
Főleg mióta az Android létezik, azóta inkább az op rendszeren belül szabnak határokat, és az a fejlesztő érdeke is, ha leprogramoz valamit, akkor azt ne azért tegye, hogy ne fusson el semmin vagy komoly performancia-problémák legyenek.
Ez már csak egy magyarázat, te ettől érzed, hogy az más, az Apple az egyedi, nem közösködik, és elhitetik veled, hogy tuti menni fog, pedig azért mert össze van lőve, még nem jelenti azt, hogy jó is az alkalmazás.
Nézz fel az app store-ba, hány ezer alkalmazás van ott, és azt nem az Apple csinálta.
Ez van ugyanúgy egy Androidos store-on is. -
morden #79 Szóval úgy is vehetük, hogy egy narkós látomását véditek itt kedves apple fanok :D