Lemondott Steve Jobs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mé, nem meghalni megy?

narumon
A térerõs dologhoz kb annyit, hogy a telefonon semmit nem változtattak, és most hány embert hallasz errõl panaszkodni? Egyetlen embert sem ismerek aki panaszkodott volna a térerõre. Sõt a mátrában én vígan telefonáltam iphone4-el amikor a Noki E mittoménmivel már telefonálni sem lehetett. Ez meg az én véleményem. Persze lehet hogy csak az én baráti körömnek amorf a tenyere és ezért pont nem árnyékoljuk le a telefont nem tudom....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
No azért keress már a 70-es években néhány amerikait aki nem narkózott....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Akkor csesztesse az applet és az iOS-t! FIGYELEM! Nem ezt teszik. Mint itt lentebb is láthatod, nem az apple ez meg az, hanem az APPLE USER! Azaz minket nevez hülyének, holott én konkrétan leszarom, hogy ki perel kit és miért.

Gondolom fizet mint az atom, csak vírus kampányokra 😄
tévében valóban nem látok sok IPhone reklámot, valszeg már nagyon nincs szükség rá, vagy nem az a fõ csapásirány, de viszont boltokban, és fõleg az interneten rettenetesen sok van belõlük.

Most gyorsan csináltam egy kis kutatást a mailboxomban, amibe azért jönnek néha spam-ek.

Iphone 4-re 22 találatot adott ki.

Samsung Galaxy-ra 8-at.
Nem-e? Mondj olyan sorozatot vagy filmet ami nem olyan régi és nem iphone-t használ mindenki. Nézd meg micsoda óriási beharangozás van ha iphonet kezd árulni egy telefonszolgáltató. Külön iphone díjcsomagok is vannak rá. Nézd meg melyik "sztár" aki nem iphonet használ, még akkor is ha annyira sötét hogy valszeg egy sms írása is túlterhelné az agyát. Ja konkrétan fizetett tv és rádióreklámja nincs, mert öngerjesztõ hype-ja van, ez az amiben steve jobs a profi.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

klasszik 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Pedig bóvli. Mi volt az a térerõs dolog? Az, hogy két ujjal megfogtad a telót egy ponton és radikálisan lecsökkent a térereje?

És mi volt erre steve papa válasza? Már nem emlékszem, de valami idióta gúnyolódás.

Lehet, hogy össze van lõve a hardverrel, csak kérlek, ne hasonlítsuk már össze az okostelókat a pécékkel pl.

Az ma már nem nagy etwas, hogy összelövöd a hardverrel, ehhez nem kell zárt rendszer.
Fõleg mióta az Android létezik, azóta inkább az op rendszeren belül szabnak határokat, és az a fejlesztõ érdeke is, ha leprogramoz valamit, akkor azt ne azért tegye, hogy ne fusson el semmin vagy komoly performancia-problémák legyenek.

Ez már csak egy magyarázat, te ettõl érzed, hogy az más, az Apple az egyedi, nem közösködik, és elhitetik veled, hogy tuti menni fog, pedig azért mert össze van lõve, még nem jelenti azt, hogy jó is az alkalmazás.

Nézz fel az app store-ba, hány ezer alkalmazás van ott, és azt nem az Apple csinálta.

Ez van ugyanúgy egy Androidos store-on is.
Szóval úgy is vehetük, hogy egy narkós látomását véditek itt kedves apple fanok 😄
jol megmondtad... <#szomoru2>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Olvastátok Jobs önéletrajzát ? Ott bevalja, hogy LSD használat alatt jöttek meg a gondolatai ( amibõl aztán lett egy 100 milliárdos cég 😄 ) szal lehet ingyen osztogatni kellene MO-n hogy legyen 2-3 tucat 100 milliárdos cégünk 😄
narumon
Megint visszakérdezek? Hol van széthypolva? Itt meg néhány info forumon esetleg. A tévébõl és a rádióból nem apple hype folyik hanem Samsung vagy Lg.... (vagy az nem zavar, hogy minden 10. rohadt percben amikor reklám van valami Samsung reklámot tolnak az arcodba? Az nem hype? (Egyébként mielõtt ezt is megkapnám; nincs bajom a Samsunggal, sõt több Samsung termékem van otthon mint Apple...)

Ez már a végkifejlet. Egyébként az android topikokban is elõbb utóbb benyögi valamelyik hogy olcsó kínai szar androidos telefonok...
De a lényeg hogy a kezdet kezdetén az apple fanboyok indították be a dolgot, tudom mert ott voltam amikor az applet még alig ismerték szifon meg épphogy csak indult, és senki sem tudta mi lesz belõle.
Egyébként az androidosok jogosan trollkodnak az apple topikokban, ugyanis az õ platformjukat cseszteti és próbálja mocskos módszerekkel tönkretenni az apple.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

narumon
Még ez is lehet. Bár általam nagyra tartott nagy nevû embereket is ismerek akik iphonet, ipadot esetleg macbookot használnak. Némelyikük igen nagy szaktekintély a szakmájában. Persze kinek mit jelent az okos. Lehet hogy mindenki hülye rajtad kívül... 😉

Azért mert ordít az egész bizniszrõl, hogy szét van hype-olva és sokan nagyon nem kultiválják a mesterséges hype-ot.
Mi van ha tényleg így van hogy az apple user nem túl okos, ezen is el kell kezdeni gondolkodni D:
narumon
Okés de mondhatod egy Iphonera pl, hogy zárt, meg nem enged egy csomó mindent (én ezzel sem értek egyet de ez más kérdés), de azt, hogy bóvli azt nem. Nem egy alig mûködõ gagyi szart sóznak rád, hanem egy pofonegyszerû guit, amit ráadásul összelõttek a hardverrel, tehát a felhasználói élmény az egyik legjobb a piacon. Ebbe nem tudsz belekötni, ez egyszerûen tény. Tehát az általad egységsugarú usernek tartott emberke vagy tisztában vele (vagy nem), hogy mennyire korlátozott (vagy nem) a telefonja de esetleg nem érdekli.
Itt is van egy gyerek (csodálom, hogy még mindig nincs itt) aki mindig meg akarja magyarázni, hogy NEKEM mi hiányzik az iphoneból, és amikor ezzel nem jut semmire, akkor elkezdi magyarázni, hogy márpedig ne szídjam a Samsung Galaxy S-t (amit eddig se szidtam) mert az sokkal jobb. Szóval ilyenekkel még csak értelmes eszmecserét sem lehet folytatni.

De ékezetes billentyûzeted az nincs...

Na errõl beszéltem abban a sorban hogy fogadok valamire, mégpedig arra hogy írod hogy "na itt befejeztem" (ezzel szeretnéd sugallni hogy te nem törõdsz az egésszel) de ismerlek, úgy sem bírod befejezni. És lásd tényleg nem fejezted be.

Az "olyan" hozzászólás meg kb a szemedet üti ki, nézd csak a #27-est.
itt egy másik is
(ha kezdetektõl lejegyeztem volna ahányszor találkoztam ezzel akkor még jó sok lenne)

narumon
okés, azért mondom, hogy másként látjuk. Én mindig azt vettem észre, ha egy hírben szerepel, hogy Apple akkor ott legkésõbb a 3-4. hozzászólás már egy fikázó anti apple troll aki elmeséli hogy minden apple user hülye csak õ az okos.
Szerintem visszanézheted ezeket a híreket az esetek 90%-ban ez történt!

Ability
Amikor androidos fórumozók tévednek be az Apple topikba az nem baj? Mondom én, mindkét oldalon vannak hülyegyerekek, ettõl még nem ítélhetsz meg egy nagyobb csoportot általánosságban.
narumon
Tökéletesen egyetértünk.
Barátom most vett egy kínai tabletet, cca. 50e forint volt, szerintem bõven bõven túl volt árazva, szinte már hihetetlen módon. Az egész egy mûanyag vacak, a képe szerintem szar, az akksija 3-4 órát bírja max, a betekintési szöge a béka segge alatt, az egyetlen jó dolog az android lenne benne, de mivel a vas szar így az is haldoklik.
SZERINTEM EZ A POFÁTLANUL TÚLÁRAZÁS!

-tól.

Gondoltam hogy vitatkoznál, de én konkrétan amikor felfigyeltem az apple fanboyokra (több fórumtopik volt) mindig úgy ment hogy teljesen apple vs a világ többi részéhez köze nincs topikba (pl vindózos (amit utálok mint a szart de megvédem ha hülyeséget írnak róla mint mindent), pc-s topikba) benyögték hogy az osx sokkal igényesebb kávét fõz, a win és pc csóróknak és hülyéknek való és hasonló hozzászólásokat láttam az apple fanboyok.

Nem kell feltétlenül informatikusnak lenned. Ha meg megszakad a neted, akkor azt is levágod, hogy bóvli, nem? Függetlenül attól, hogy te most mennyire vagy szakavatott.
Oké, tudd, hogy én meg birkának tartalak. Megegyeztünk.
Ability
Engem nem különösebben érdekel hogy mit gondolnak rólam. Azért veszem meg, mert jobbnak tartom. Ez nem egy általános kijelentés, én személy szerint saját célra alkalmasabbnak érzem és kész. Nem kell vele egyetérteni.
Ability
+1
narumon
Szerencsére a világ lakosságának 99%-a nem informatikus így nem is a maradék 1%-nak kell gyártani egy telefont....

Ability
Csak primitív emberek csóróznak másokat. Normális ember nem tesz ilyet. Hülyék meg mindenhol vannak. Tudod, ha látok egy ilyet, akkor én is ellenszenvet éreznék a másikkal szemben. Csakhogy itt nem egyénekrõl beszélünk hanem az emberek nagyobb csoportjáról.
Itt szerintem nem a hater-en van a hangsúly, hanem azon, hogy bóvli az egész apple és annyira zárt rendszer, hogy nagyon nehéz komolyan venni egy hozzáértõbb valakinek.
narumon
Háááát ezzel erõsen vitatkoznék, ez már egyfajta visszahatás a gyûlöletre. Legalábbis én személy szerint a fikával és a gyûlelettel meg a csõlátással találkoztam elõbb, utána találkoztam csak a csóró vagy dumával. Amivel nem is értek eggyet mert sok apple hater kétszer annyi pénzt költ el sokkal nagyobb baromásgokra, tehát nyilván nem csóró.

na mar csak azert is (utolsonak):
mikor es hol olvastad barmelyiket is egy apple "hivotol"? 😄 na ugye...

Ennyit sikerült összehozni visszavágásként? Hah és én nyomom ovodás stílusban.
És fogadok valamiben ami meg fog történni hamarosan, de csak akkor írom le ha megtörtént, mert nem akarom lelõni a poént 😊

Nem tartozik szorosan a témához, de én pl nem veszek olyan ruhát/cipõt, amin van hordás közben látható márkajelzés, nem akarom reklámozni úgy magam, hogy nézzétek emberek én egy balek vagyok, akit meghülyítettek a reklámok és dupla áron veszem a termékeket, ezután pedig a cégnek ingyen reklámozom.

Félreértés ne essék a minõséget szeretem, a márkát nem és a tapasztalatom az hogy a minõség VS márka többnyire fordítottan arányos egymással.
Igen a szelektív látás elég jellemzõ az appleval szimpatizálókkal. Pedig a gyûlölet ellenük nem csak úgy keletkezett, hanem az "apple 1000szer jobb" "csórók vagytok" típusú apple fanboy hozzászólásoktól.

Oké, de az, hogy tisztában vagy azzal, hogy birkatömeg vagy ha ezt a divatszart veszed, az még nem bûn...
narumon
100k-ért szerintem nincs normális laptop (naponta ezekkel foglalkozom még mielõtt megkapnám), csak túlárazott vackok. Legalábbis olyanok amikért én 50e forintot nem adnék.

te meg hülyesegeket beszelsz, raadasul ovodas szinten/stilusban. na itt befejeztem.

Ez így van. Olyan ez mint a Lütyi vütyó meg társai cégér. Itt a márkát erõsen felfuttatták, azt persze lehet egy jó dizájnnal, és ezt is tették. De ennyi, és semmi több, ugyanolyan bóvli mint a legtöbb termékük.
Nem sikerült értelmezni? Összehasonlítási alapod lehet hogy van de képességed nincs hozzá, mert vallásosan imádod az applet, bármit tesz.

Ability
Én fordítva látom. Jönnek az ellendrukkerek maguktól, mocskolódnak maguktól, és majd csak ezután jön a bírkózás. Olyat még nem láttam, hogy valakit azért minõsítenek le, mert nem Apple cuccot vett. Ennek az ellentétét viszont nonstop látom, mocskolódnak mert Apple cuccod van. Én meg azt mondom hogy kussoljon mindenki és költse arra a pénzét amire szeretné.
A kedvenc véleményem errõl, hogy vettél volna 100k-ért egy laptopot, a többit meg adtad volna oda egy alapítványnak, jobban járt volna veled a társadalom 😄
Hát pedig ez van, agymosott noob vagy, beálltál a birkák közé bégetni, problem?
Apple terméket használni olyan, mint amikor megveszed a boltban a méregdrága convers csukát, hogy akkor most junkie eredeti menõ arc leszel, csak az a gáz, hogy a többség lábán pont ugyan az a cipõ van 😄
2009-ig bezarolag termeszetesen Windows felhasznalo voltam (mint az emberek altalaban ezzel ismerkednek meg eloszor), azota volt 13"-os MacBook-om, 15"-os MacBook Pro-m, sot a kornyezetemben is voltak/vannak Apple termekek. jelen pillanatban egy majdnem csucskonfiguracios Thinkpad T420-asrol potyogok, szoval NEKEM van osszehasonlitasi alapom arrol es minosegrol. most te jossz!

Jobs egy Zseni akárhogy is vesszük, kb 2x áron adja el a kütyüit, aki erre felhívja a figyelmet, azonnal ott terem pár apple fan és megy a bírkózás.

Azt is képes volt megcsinálni, hogy aki apple terméket vesz azt hiszi hogy õ tök eredeti meg menõ a többiek prolik, közben meg nem tudok úgy leülni metrón, hogy látótávolságban ne nyomkodnak 2-3 ember iphonet.
Én meg tudom hogy nem. Egy olyan ember aki még az anyját is letagadná az apple érdekében ilyenre nem képes, már pedig te ilyen vagy.

biztosra veszem, hogy alaposabban, mint mondjuk te.😄