Lemondott Steve Jobs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kene egy sgmeme
killall imagent
killall imagent
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
elég baj az neked 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Pc:
Alap gép (most hadd ne rakjam össze a konfigot, lehet, hogy ki lehet hozni olcsóbban is ugyanolyan teljesítményû gépet) 120.000-
Monitor (ebben Samsung párti vagyok): SyncMaster BX2240 39.000-
Egér + billentyûzet, valami jobb fajta: 10.000
Op. rendszer (Win 7 professional): 33.000
MS Visual Studio 2010: 289.000
vagy Ugyanez MSDN elõfizetéssel: 426.000
Végösszeg MSDN nélkül: 491.000-
Végösszeg MSDN-nel: 628.000-
Mac:
Alapgép (ugye monitor már "jár hozzá"): Apple iMac Core i5 21,5" 2,50GHz 4GB 500GB 309.000
Egér + billentyûzet: 40.000
Op. rendszer: 0- (ha régebbit kaptál, letölthetõ a legújabb 24 euro-ért, ami kb. 6.500 ft)
XCode: 0 (illetve, ha nagyon türelmetlen vagy, akkor a legújabb prerelease verzió 4 euro, kb. 1100)
Developer Licence: 20.000, de ilyenkor a szoftverek ingyen vannak.
Végösszeg dev lincence nélkül, OS update-tel, prerelease XCode-dal: 356.600
Végösszeg dev lincence-szel: 369.600
Ha mondjuk veszek egy laptopot, akkor pc esetén a szoftvereket megint meg kell vegyem, míg Mac-en teljesen jogtisztán használhatom minden gépemen.
No, akkor melyik a drágább?
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Ehhez a fanboy témához:
A legnagyobb baj, hogy ha valaki vesz MAc-et, aminek a piaci ára pc-ben harmad annyi, már is azt hiszi õ a világ királya. A többi meg csoró. Nem az Apple hülye, hanem a felhasználóinak egy része. Nekem is van kollégám, aki elmagyaráztam nekem, hogy a 3gs mennyivel jobb, mint HTC Desire, és hogy én is mennyire csoró vagy. Mióta megvettem a az iphone 4-EST, azóta meg hú de jó, megnézhetem, mondtam is neki miért nem vesz egyet, Mert nincs pénze rá. 😊 Bár nekem a htc még mindig jobban bejön. Remélem idén tudok venni egy újat. Nekem az Iphone 4 nem jön be, árához képest buta sajnos. Jailbreak után lehet használni.
Amúgy én külföldön lakom, és azért ezek az iphone adatok elég csalókák, ingyen hozzád vágják, ha aláírsz 18 hónapra, és havi 40 euró az elõfiezési díj. Ezért vannak mindenkinek iphone, nem azért mert tuti teló, és itt még mindig folyik a tvbõl, az iphone 4.
A többi telót is hozzádvágják ingyen, csak iphone 4-et többen ismerik.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
És ismét egy feladvány, eddig még senki sem tudott rá megoldást.
Egy olyan gépet keresek ami 115e-be (gyk egy MBP árának a harmada) kerül és egy 13"os MBP teljesítményét és minõségét hozza.
Szempontok:
- fém ház
- hasonló cpu, vinyó és memória
- 13.3 +/- .5"-os led kijelzõ
- 7 órás akku teljesítmény
- normális, jól használható multitouch képes touchpad
- beépített webkamera (minimum 720p-s felbontás) és jó minõségû mikrofon (gagyi van a legtöbb gépben is)
Valamivel olcsóbb van, de 3-ad áron nincs ilyen gép.
Ha valakinek megfelel egy olcsóbb gép pl ami mûanyag házas vagy nincs benne webkamera stb az oks, de hogy egy hasonló tudású gépet nem kapsz 3as áron az tuti.
Steve Jobs ikonikus ember, pont. Hogy ez jó vagy rossz példa, mindenki döntse el maga.
Néhány hónapja venni akartam egy jó gamer pc konfigurációt, néztem is az apple gépek konfigjét, és lefordultam a székrõl hogy ilyen átlagos vasat aranyáron adnak. Szóval vagy az apple gépet veszem meg 540.000.-ért(!!!) vagy ugyan azon alkatrészekbõl összerakva 172.000.+ monitor. Szerintetek melyiket választottam? Akiknek van ennyi pénzük 1 gépre ok, ha nekem lenne 3-szor erõsebbet raknék össze. Tényleg ennyibe kerül fél kiló aluminium meg egy logo? Mondjátok hogy megbízható (akkor már linux), de nekem eddig a win7 tökéletesen fut.
Ez csak a pc vonal, a többi terméket nem ismerem (igen bevallom) de tény hogy jelentõsen túlárazottak a gépek a teljesítményhez képest.
Az Apple-nek zseniális az üzleti stratégiája, de ehhez szükség van egy erõs zombitáborra, akik vevõk a termékeikre és nem csak pc fronton.
Ezzel nem leszólni akarom az apple fanboyokat, hanem nem értem miért vesznek meg egy terméket amely ennyire túlárazott.
@narumon
"Normális országban ez úgy mûködik, hogy akinek van esze az a hazai gyártót támogatja, vásárláskor, filmben és mindenhol."
Ha ez így lenne, akkor a kínai zászlón lenne az apple logo.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Aki meg Jobs halalaval viccel...hat fekete humor😄 De ettol meg tortenelmet irt az IT-ben,akar tetszik, akar nem😛
Gaming is believing.
Gaming is believing.
hat megerdemli
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Ha meghalni megy, hat meghalni megy. Nekem 8.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
killall imagent
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De tény, hogy az Apple termékek sokszor fordulnak elõ és elterjedtek. Lásd az egyetemeken iPhone, iPod vagy iPad-re adják ki formátumban az anyagokat.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Most nekem nehogy kitaláld, hogy semmi ultra-hype nem volt, csak úgy magától fogyott😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mint ahogy svájcban is svájci termékekbõl áll a bolt 90%-a. Szerintem ez így helyes.