Lemondott Steve Jobs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Justil: Ne hallgass SlickAdamra, ne gondolkodj, inkább maradj csendben. :D
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Illetve ahogy elnézem a képeket az alsó része nem fémbõl van a kijelzõ, webkam és a mikrofon minõségérõl megintcsak nem tudni semmit sem.
A touchpad az multitouch képes? Ha nem akkor ez megintcsak nem az amit az MBP tud.
A kialakítása is valahogy olyan gagyi alul.
Ahogy meglegyintette a halál szele, nagyot akart alkotni, de csak megvetést érdemel a tettei után.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Türelmetlenül várják, hogy mikor koccinthatnak.
A konzolon való játék annak éri meg szerintem, akinek nincsenek "speciálisabb" elvárásai a játékok felé (berak, élvezi a játékot, eladja), és nincs szüksége nagyobb számítógépre, meg szereti a megfelelõ helyrõl, géptõl függetlenül élvezni a TV-jén a játékot.
Én személyszerint a PC mellett vagyok. Játékok szempontjából azért, mert szimulátor, FPS kedvelõ vagyok elsõ sorban (fps-bõl is inkább a taktikai fps), de akármivel kedvem támad játszani, ott a joystickom (repülõkhöz), gamepad az árkádokhoz, bill+egér a többihez, volt kormányom is de az elszaródott, de azt is sokat használtam. Monitornak egy 26"-os hdtv -m van, sokszor volt, hogy átültem a kanapéra, és gamepaddal nyomattam ^^
Régebben még megvolt a pc-s játékok elõnye, hogy lehetett hozzájuk pályákat, módokat meg ilyeneket csinálni, ma már elég kevés ilyen van sajnos. Konzolos játékokra nem fáj annyira a szívem (nagyon kevés van, ami különösebben izgatna), sokkal inkább baj, hogy nagyon kevesen fejlesztenek JÓ játékot, legtöbben semmi realisztika, taktikusság, lehetõség (túlságosan lineárisak). Ezek is jók, de ezekre meg ki ad ki ennyi pénzt, PC-n fõleg.
Ráadásul én szerintem a hardver bõvíthetõsége nem hátrány PC-nél, mert lehetõséget adna (eddig adott is lényegében) a játékok fejlõdésére (mind AI, fizika, realisztika, és stb.) területén. Jelenleg viszont szinte csak a látvány fejlõdik, a játékok meg egyre primtívebbek.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Ilyenkor jon a warez mint szempont, ami netto hulyeseg.
Az igazsag valahol ott van elasva, hogy a konzol egyszerubb, beteszed a cd-t es megy a jatek. Ugyanolyan, mint az apple cuccok, es mivel manapsag a userek 99%-a 1 bites koszonhetoen a "fejlodesnek" meg a webkettonek, ezek az egyszeru eszkozok valtak nepszeruve.
De tényleg ne ebben a topicban offoljunk errõl, van erre ezer másik. :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
hát én nem nevezném magam hc gamernek véletlenül sem, viszont szeretek játszani, de kösz, pont hogy azokból a "marha nagy" konzolcimekbõl nem kérek, ami miatt konzolt kéne vennem. problem solved.
a verekedõs játéknál pedig csúsztatsz. ott nem az a lényeg, h konzolon jó, hanem h kontrollerrel. ha kijönne pc-re, arra is rádugod ugyanazt az x360 kontrollert, és pont olyan jó lenne. persze nem jön ki, de annak tök más okai vannak.
valóban egyre kevesebb új game jön ki pc-re, de elnézve a pc-s és a konzolos felhozatalt, én nem bánom, inkább elõveszem az 5-10 éves játékokat, jobban elszórakoztatnak.
de egy dologban egyetértünk: ízlések és pofonok...
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
legalább mi gamerek tartsunk össze.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A modolást játéka válogatja, legtöbbjük nem, de van pár cucc, ahol alapból igen (pl a Wii-s boom bloxx-nál ha jól emlékszem, alapból fel tudod pakolni az általad szerkesztett pályákat netre). De persze vannak modolók konzolra is, de ha modolt cuccal akarsz játszani, akkor feltört gép is kell hozzá.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
...ja de várj csak, ezek a játékok nincsennek is pc-re... ;)
Na, de ne offoljuk szét a topicot, nem errõl szól.
Miért is?
mert szerinted ha a sega kinyomna vmi jobb arkád gépet akkor mibõl építkezne?
-összeláncolna 6 pléhstésönt? Valószínû igen :D
(kérdés: játékmódolásokat, custom mapokat mennyire támogatnak a konzolok? Hallottam ezt-azt de te segíthetnél. Kösz)
120fps, projektor, 3D, spéci szkrini, force feedback.. Pc-n... Az igen...
Az nem konzol alázás, az kérlek, Arkád alázás...
Fejleszteni pedig lehet ingyenes szoftverekkel is. Pl. egy debian linux ingyen van, hozza egy eclipse ugyancsak ingyen. A google devkit sem kerul penzbe es oracle-bol is van egy ingyenes limitalt valtozat, ami fejleszteshez pont jo. (a vevo majd megveszi a termekhez az enterprise licenset) Innentol egy egy komplett szerver-kliens-stb fejleszto keszlet ara 0 forint. Csak a hardvereket kell megvenni, ami mivel csak kodolashoz kell, barmi lehet akar egy 20 ezer forintos barebone vagy egy 70 ezres thinkpad, a gepigenyes kodok ugyis a szervereken futnak. (desktop gui-nak nem kell gep, a vevok amugy is titkarnoi gepekre rakjak) Meg a mobilos fejleszteshez sem kell kulonosen semmi, csak par teszt telefon/tablet. (ha nem apple, akkor ezek eleg olcsoak) Ha a google kepes linux-ot hasznalni, akkor egy kis magyar ceg is, de meg visual studio-bol is van olcsobb valtozat, bar igazabol windows-os fejleszteshez nem kell, az editor nelkuli c/c++/c#/stb. fordito meg ingyen van.
Pc-bol dragat venni csak multimedias munkakhoz (videovagas), 3D-s terezomukahoz, meg jatekra kell. Hozzatennem, hogy a mac-ek is pc-k, csak van hozzajuk ingyen macos licensz. (a tobbi nevesebb pc-hez meg windows-t adnak 'ajandekba')
Miert nepszeru megis az apple? A kitalaloja altal kozvetitett eleterzes miatt. (bar nekem soha jott at) Az apple gondja az, hogy e nelkul az eleterzes nelkul tenyleg csak egy dragabb elektronikai gyarto lesznek. Vegul is a sony is az, es meg is el belole, tehat nem lehet tudni mi lesz.
Persze, van az a stílus, amit egérrel monitor elõtt görnyedve lehet csak normálisan játszani, de én, mint survival horror és Mortal fanatikus, nem nagyon találok olyan pc-n, ami lekötne. De ízlések és pofonok ugye.
Meg persze az is kellemes érzés, hogy egy drótom van, és 5 másodperccel a power gomb benyomása után már neten vagyok, de ez nem az, ami miatt megéri az árát.
Persze vannak a divatmajmok, de nem feltétlenül minden Mac-es az. Az iPhone-osok az egy másik kaszt, csak a gyártó ugyanaz.
en meg gyorsan olvastam at a sok hsz-t. bocsass meg nekem, tudatlan, agyatlan Mac-orult seggfejnek! KERLEK, ne haragudj!
Hát ez az. Az én HD6850 kártyám köröket ver az xbox és a ps vonalra, csak ennek a látványban nem sok hozadéka van többnyire. Nem is érdemes csúcskategóriás kártyákat venni 160K-ért (csak ha nagyon 3D-t akar valaki) mert multiplatformra fejlesztenek. De ez a konzolosodás már más téma.
Kösz az infot, de én mint HC gamer csak pc-ben gondolkodok.
De neked meg nem jutott el az agyadig, hogy a legtöbb ember munkára manapság nem asztali gépet hanem laptopot vesz és egy ugyanolyan teljesítményû és minõségû gépet nem veszel harmad de még fél áron sem.
Játékra pedig ott konzolkollekcióm, a pc-men már szerintem mostani játék nem is nagyon menne fullosan, bár utoljára kb. 3 éve próbáltam.
Mindegy, senkit nem akarok meggyõzni, de remélem, a fikázók egy kis hányada elgondolkodik a dolgon.
Egyébként van mindkét gépem, de mivel -igaz, csak másodállásban- iPhone-ra fejlesztek (és mielõtt jönne a fikázás, egy Nokia E75-öm van, a dev device egy iPod), ezért nekem kell megvenni a devkitet hozzá. Pc-re Delphi-m van eredeti, azzal kezdtem sok évvel ezelõtt.
Fõállásban persze én is egy olyan helyen nyomom, ahol a cég állja a szoftvert, de az ugye nem az én nevemre szól, tehát privát melót hivatalosan nem csinálhatok vele.
lényeg: neked megéri, de 90% nem. A kérdés ugyan az: a többiek miért vesznek apple pc-t?
Mindenesetre még nem találkoztam olyan emberel, aki nem a Visual Studiót tartotta volna az überkirály fejlesztõ környezetnek, amit el is tudok hinni.
https://twitter.com/foodlfg
Idezet a Cnet teszteloitol:"It's a fantastic choice for the super-wealthy traveller." illetve " You may well have to sell a lung, and potentially a kidney, in order to afford one, but you can rest assured that you'll be buying a quality piece of kit."
Forras