23001
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Nem baj hogy ez a csata botok ellen volt? Fú ez de szánalmas...én a föld alá süllyednék.

Mellesleg az Independence nem japán, és én japán hordozókról beszéltem. De most komolyan, botok ellen? Ez röhej. Azzal bizonyítja, hogy mekkora király, hogy le tudja győzni a botokat...ilyen nincs.
  • aru

Akkor számoljunk! T6-os Independence.
    Torpedóval sebeztem 62238-at ami egy torpedó találatra majdnem 8900 sebzés. Bombával sebeztem 51245-öt ami 4270-es sebzés bombánként átlagban. Összes sebzés 100 ezer fölött és ezért kilencszer kellett klikkelnem, és háromszor ment föl a három raj (1 torp, 2 bombázó).

Milyen japán? Sehol nem írtam japánt, a hordozók sebzéséről beszéltünk és arról, hogy CSAK (most néztem meg) t10-ben tud a US 2 torpedós rajt felküldeni. Az értelmesek nem fognak vadászokat vinni US hordozóval, mert arra alig van xp, és csak t9-től van olyan mod a hordozóhoz ami 1 raj vadászt tartalmaz a bombázók és torpedós mellé.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 21:49:29
  • PrasCo
    Azért látom, kapott szivart haver is. :D
  • DantesHUN
    Akkor kéket írtál tök mindegy, de rohadt sokszor elmondtad, de miért is ezen a lényegtelen dolgon lovagolsz?

Szóval, játékbéli neved, hogy lássuk mennyire vagy jó játékos?

És esetleg egy replay arról, hogy megmutasd hogy kell japán hordozóval menni? Tudod, hogy tanuljunk tőled.
  • aru
    Várom a hsz számát továbbra is, érdekel hol írtam azt amit nem! Én azt írtam, hogy cirkálókkal lila a statom és nem azt, hogy lila játékos vagyok! Nem mindegy! Mivel a csatahajó és romboló ág piros statja lehúzza az össz eredményt így jelenleg a kék felé haladok összesítettben.
  • pxxl
    Végre egy értelmes kör DD-vel :)

• pajer_csaba
    Egek ura... jó hogy visszaraktam az STO-t... :/
  • DantesHUN
    Figyelj, állj le. Ne nézzél már ennyire hülyének. Ha legalább harmincszor nem írtad le, hogy te mekkora szuper jó játékos vagy, kék vagy lila vagy franctudja mi, akkor egyszerse. Persze mindezt úgy, soha egy nevet nem mutattál ,hogy esetleg a állításaidat le is lehessen ellenőrizni.

Le ne tagadd már a dolgot! Nagyon nem szeretem a hazug pofátlanságot.
  • horika
    Egy kb. időt tudsz mondani mikorra lesz itt a kép/videó, hogy ne kelljen itt várnom egész éjjel?
  • aru
    Persze... Kliens hekkelés nélkül is összeomlik és disconnectál ez a szar, majd azt fogom! Videócskákat sem fogok neked töltögetni a tyúktúbra arra ott vannak az ingyenélő sz(t)arok! A név lényegtelen ahhoz, hogy lásd a csata végi sebzéseket. Azt meg mutasd meg, hogy hol írtam, hogy "lila játékos vagyok" nagyon érdekelne! Előre is köszi!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 20:51:16
  • DantesHUN
    Ja igen, és persze a felhasználóneved látszódjon...amit valami furcsa ok miatt nagyon titkolsz, pedig te lila profi játékos vagy.
  • DantesHUN
    Állítsd be szépen a visszajátszást, és azt lássuk ,hogy csinálod. Egy képből nem látni semmit, csak a végeredményt.
  • aru
    Mindjárt megyek hordozóval egy kört és akkor megnézzük, hogy tudod e cáfolni a képet amit berakok!
  • PrasCo
    Egyébként boldog helovínt, srácok. Mai ijesztegetős kép.

• DantesHUN
    Te mondtad, hogy kipróbáltad csak , de nem mész hordozóval, ennek fél órája sincs. De mindegy, nem ez a lényeg. Szóval, akkor taníts mester. Pár klikk, nagyon egyszerű, mutasd meg, hogy kell. Rajta, lássuk, mindenki szívesen tanulna tőled biztos. Vagy a pofázni tudsz?
  • aru
    Te biztosan jobban tudod mint én magam, hogy mivel megyek és mivel mentem! Mi vagy te valami felsőbbrendű telepatikus alien? "Tedd a képernyőre a kezed, küldöm a pénz energiát!"
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 19:58:21
  • DantesHUN
    Hát igen, nyílván aki nem megy hordozóval annak sok tapasztalata van a témában. De ahogy mondtam, ha én tévedek, talán mutasd meg, hogy kell ezt. Előtted a lehetőség.
  • aru
    Nehéz lenne megcáfolni azt amit látok és tapasztalok a játékban! Fölösleges fölvenni és feltenni a tyúktúbra, mert hordozóval az első 5 perc úgy telik, hogy az egyik oldal kipukkantja a másik oldal hordozóit.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 19:54:39
  • DantesHUN
    Az tényleg nagyon érdekes, hogy ha valaki szerint annyira tök egyszerű és könnyű és csak pár klikk az egész, japán hordozóval, ne pofázzon , ne a száját jártassa. Vegyen fel pár csatát, töltse fel youtube-ra, lehetőleg olyat , ahol megmutatja, hogy kell pár klikkel érvényesülni ha a ellenfélnél amerikai hordozó van.
    Szerintem mindenki örülne neki, legalább tanulnánk valamit. Nem? Aki annyira nagyon ért hozzá, tessék megmutatni, hogy én aki téved, és nem ért hozzá tanuljak belőle.

De ilyen sosincs, csak pofázás. Miért mindig csak pofázás? Tessék megmutatni. De hát ez hamvában holt ötlet, hiszen a WoT-ban is pontosan ugyanez van, akinek a legnagyobb volt a szája, és mindent mindenkinél jobban tud, az soha az életbe egy visszajátszást nem mutatott fel.
  • DantesHUN
    Amit összehordasz, az totális ostobaság, és valótlan. Gondoltam lehetne pontról pontra megcáfolni, de rájöttem ,hogy felesleges.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.31. 19:43:21
  • PrasCo
  • aru
    Az nem igaz amit te írsz, mert természetesen nem kalkuláltad bele a sebzésbe a süllyedést és égést. Valamint azt sem, hogy az egyre nagyobb tierbe lévő torpedóknak egyre nagyobb a sebzése. 4 torpedó le tud szedni 50 ezer hp-t már t5 szinten is, és miért is támadnál cirkálókat akiknek igen jó a védelme amikor ott vannak a szinte védtelen csatahajók.
    Ja és persze a t4-es szinten is 3-4 torpedóval ki lehet nyirni egy-egy full hp-s BS-t.

A US vadászgépek miatti aggodalmad nem jogos, mert a repülők lelövésére kutyaszarnyi XP-t kapsz. És nyilvánvalóan te is tudod, hogy a US oldalon olyan felállás nincs ami torpedóst és vadászrepülőt is tartalmaz.

És végezetül igen is csak pár klikk. Első klikkel kijelölöd, hogy mit támadsz, majd a másodikkal beállítod a támadás irányát amibe belekalkulálsz egy fordulási irányt és így garantált a minimum 3 torpedónyi találat/század. Pofon egyszerű, és igen próbáltam csak nekem nincs ingerem lemenni köcsög klikkerbe (így a végér, hogy felvegyem a stílusodat!)!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 19:37:53
  • DantesHUN
    Amit mondasz az így ebben a formában természetesen nem igaz. A japán repülőkről indított torpedó sebzése 8567 maximum, amiből ha 4 darab talál, az nagyon nem 50.ezer
    Ráadásul nincs mindig maximum sebzés, általában inkább kevesebb .

A második fele, hogy nem kell megerőltetni magam, és csak pár klikk, pedig tökéletes baromság. Gyakorlatilag a japán repülők tehetetlenek a US vadászgépek miatt. Egy osztag US vadászgép lelövi egy japán hordozó összes gépét.
    Továbbá a nagyobb tier-ben a hajók légvédelme van olyan erős, hogy pár másodperc alatt, egy teljes szakasz támadó gépet leszednek, és bizony sok hajót igencsak nehéz torpedókkal eltalálni.

De persze hiába mondom el ezt, mert olyan emberek akik egy szájbabaszott kört nem mennek soha hordozóval jobban tudják, hogy megy ez.
    De hát ügye, azokról az emberekről beszélünk, akiknek egy milliárdszor elpofáztuk mit tehet a torpedók ellen, de felfogni azt nem bírták. Mert túl hülyék hozzá, és inkább csak egy fakockát kéne tologatniuk a szőnyegen. Persze ez sem meglelő, hiszen ügye a sebzés szabályait se sikerült felfogni úgy ezredjére sem.

Én meg valahogy unom már rohadtul ezeket mindenbe belepofázó, de a legalapvetőbb dolgokat sem ismerő kreténeket.

• aru
    És mindenki más tapasztalja! Gyakorlatilag 4 torpedótalálattal 50 ezer sebzést simán össze lehet hozni! Még meg sem kell erőltetni magadat csak pár klikk, biztosan ezért nem látod ezt!
  • DantesHUN
    Mondod te.
  • aru
    A torpedók fix sebzése igen is nagyon OP! Ideje a nerfnek!

Mondjuk azért, mert én a Chikumával is t3 csatákba kerülök és simán megállom a helyemet a BS-ek ellen. Átlag 60 ezer sebzésem meg szokott lenni ilyen körülmények között is, ami igen jó, mert a saját hp 4-szerese. (Rekordom vele 147 ezer)
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 17:36:31
  • aru
    Az a 60 ezer sebzés amit csinált az lószar, nem kiemelkedő hanem átlagos. Azt nem szikla mögött kempelve HE lőszerrel is le lehet sebezni azzal a hajóval.
    Megnéztem a statját is. A hajókkal elért átlagos XP-ből látszik, hogy elejétől fogva prémium júzer és a WG kedvence és pozitív irányba kattintotta át neki az RNG kapcsolót.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 17:27:15
  • PrasCo
    Még időben van. Dobjál fel egy jó marék dicsőséges Skyraider-t, és radírozd le a Zégről a sárga veszedelmet!
  • pajer_csaba
    Oké, kezdem rávenni magam, hogy eladjam a Hosho-t... :(
  • DantesHUN
    ,,A japán torpedóbombázók komoly egyensúlyozáson esnek át. Torpedóik kisebbet fognak sebezni alacsonyabb tierekben." A 5.1-ben lesz. Remek, még jobban ki kell herélni a japán hordozó ágat. Nem elég, hogy a US vadászgépek ellen 0% a japán gépek esélye.
  • gergod
    Ugyes vagy, levagtad a mondandom lenyeget.
  • PrasCo
    Hovatovább a tűzerő és a túlélőképesség tekintetében teljesen jó az még T4-ben is. A Tenryu nagyjából a torpedókkal van előrébb (a "páncélzattal" meg hátrébb), a Kolberg pedig nagyjából a teljes létezésével van hátrébb. Sőt, magasabb tier-ből visszamászva pont az szokott meglepni, pl. amikor torpedót indítok rá, hogy egy ilyen protected cruiser még így is mozgékonyabb, mint azt az ember pofára elvárná tőle.
    Korrekt hajó az.
  • ximix #9147
    A WG mindig teljesen kifejlesztve, a kapitány , modul,fizetős cumók ..ect., balanszírozza a járgányokat és nem nagyon érdekli, hogy épp hol jársz a fejlesztéssel, vagy nem használsz fizetős tárgyat, ő azt nézi, hogy az a hajó maximálisan mire képes vagy valami ilyesmi
    Ha neked megvolna a kapitánynál a 4 pontos képesség akkor a 9.5 helyett 11,4km-re és a 10.4 helyett 12,48km-re lőnél az már azért nem olyan rossz T4-ben sem (az első fejlesztések között ebben a játékban a lőtávolság talán a legfontosabb)
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.31. 10:35:20
  • 1kezdő
    Napi első /2X szorzó/ csatám St. Louis-al. Lényegében IV-es Tier-es hajókkal. Mi a fenét keres közöttük ez a vízibusz? Ráadásul balra idult meg a tömeg, hát persze hogy én jobb oldalon vagyok.:D Bekapcsoltam a turbót, de azzal is az öregúras 20-22-vel téptem messze leszakadva a fősodortól. Már rég ment a csata, amikor egyáltalán lőtávolságba(??) 9.4 mérföldre érkeztem. Belekiáltottam a tenger habjai közé, hogy ki hajlandó közelebb jönni, hogy lőhessek rá. Megsajnáltak és jöttek a rendesebbjei. A kérdésem: mi a büdös Nándorfehérvári lópikulát keres ez a hajó itt? Lassú, fordulni nem tud, lőtávolság nevetséges. Miért nem teszik a Chesterek közé, ott ő lenne a király. Na mindegy, csak nyafogok. Nem kell komolyan venni.:)

Itt a vége a harcnak:

• aru
    Szikla kempelni és szigetet lőni közben?
  • PrasCo
    Ideje nerfelni a Myogi-t!
  • Lokker
    napi pozitív rng ;) vagy csaltál
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.30. 22:26:33
  • Prof William
    Ma is egy félig lesérült Myogival, szemberkültem egy fullHP-s Wyominggal. Indult a tűzharc és nem tudom hogy mázlim volt-e vagy ilyen jól céloztam, de egymás után lőttem rajta a citadellákat. A vége az lett hogy alig sebződve ki is lőttem.

Meg is kaptam utána hogy "cheater" vagyok. :)
  • gergod
    Tessek, erre valo az AP ...
  • Caliph
    sajnos a rombolók ilyenek. A videóban szerepló rombolónak 6.1km az a határ, ami fölött ha van észlelhetetlen,kivéve ha lő. látható hogy 5.9 kmnél villan fel először.Amint rálősz eltolja a füstgenerátort ami szintén álcát ad,azért tűnik el megint. A füstöt a hajó mögé generálja a játékmotor,igy mivel feléd halad mindig ki - ki jön a saját maga által lerakott füstből,ezért tünedezik el,és jelenik meg újra. Ha visszafordul a saját füstjébe és nem lő simán el tud tűnni. Örülj neki hogy nem japó romboló volt hanem orosz 3kmes torpedó hatótávval :) A japán 3as romboló pl 6.1km ig láthatatlan marad de a torpedó hatótávja 7km,szóval ha valaki ügyesen játszik úgy tud torpedózni hogy észre sem veszed csak a torpedókat(torpedó lövésekor nem esik le az álcája csak légvédelmi vagy ágyútűznél.)
    igen,tudom hogy idegesítő,és nem életszerű hogy nyílt vizen nem veszel észre egy hajót 7 kmre,de a játék láthatósági rendszere igy működikl.
    Amúgy jó videó,azt csináltad amit kellett.