22413
A Wargaming új MMO játéka
-
#8591 ha eladom a kisebb tierű hajóimat, később újra ki kell fejleszteni a modulokat, vagy már fullos lesz?
btw myogi vagy wyoming? mondjuk a csatahajók nem nagyon akarnak feküdni, szanaszét hordanak, ha el is találok valamit, alig sebzek... -
StrikeFor #8590 7* -
DantesHUN #8589 Tier 6 vagy tier 8-től nem is tudom, így hirtelen -
Prof William #8588 Lesznek ranked meccsek is? Majd később nyílik meg vagy csak én nem találtam még meg?
Senkit sem szabad alábecsülni... Ma is nagy swunngal megindultunk az ellenség felé de egy romboló valahogy átcsúszott és hátunk mögött szépen kilőtte mind2 anyahajónkat és elkezdte foglalni a bázist. Fordultam vissza azonnal de a többiek oda se bagóztak, de végóll hosszas kergetőzés után le tudtam vadászni a rombolót. -
seepheeerd #8587 Van már T8 is rankedben? -
seepheeerd #8586 Ja és ezzel meglett az Iowa (már csak másfél milliót kell összelejmolnom hogy meg is vehessem :)) -
seepheeerd #8585 Vadászok, ugyan :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
StrikeFor #8584 T 8 -as 2db BB elindul 400-600-as állásnál C-től A-hoz,mert C nél van egy 20k Hp-s crusier.............../mind a 3-om obj. ellenfélnél volt már
gecire skilles gyökerek
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.10. 17:55:29 -
StrikeFor #8583 nyertem 6-ot zsinórban délután....most pedig bukom az 5.-et........... -
StrikeFor #8582 gondoltam megnézem japán cruiserral a rankedet,de kínszenvedés....rengeteg a hülye....eddig rank 16 -
#8581 Tökös gyerek vízről rombol! (Bár, ennek is megvan a "szépsége"... )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DantesHUN #8580 Bosszantó , nagyon elcseszték az egyensúlyt. De US hordozók meg nem érdekelnek, nem túl érdekes csak repülőkre vadászni. -
#8579 Tudom, ezeket átéltem én is :D ezért hagyom azt az ágat -
DantesHUN #8578 Azt képzeld el: a sima US bombázó, egy osztagnyi magányos bombázó gépükre ráküldtem a japán vadászaimat...és...egyetlen gépüket se lőttem le, ellenben a bombázói lelőtték a vadászaimat. Értem én, van faroklövészük a bombázóknak...de akadálytalanul lelövik a japán vadászokat? Milyen túlzás már ez?
-
#8577 Itt az enyém:
abba hagytam a japán hordozó ágat
-
DantesHUN #8576 Kellet ám tele sírni mindent, hogy jajajajajajajajaj OP hordozók. A japán hordozó, teljesen használhatatlan, ha a másik oldalon van egy amerikai. Azonos szintűek, annélkül hogy a vadászait elveszítené, sőt újra se kellet töltenie a vadászait, lelőtte az összes gépemet. Mindent. Az én vadászaim maximumra fejlesztve, a gépeimet a saját hajóm légvédele körül tartottam, a hajóm légvédelme is kimaxolva, és semmi. Mit lehet tenni ha a másik oldalon amerikai hordozó van? Próbálom elkerülni a vadászait, de előbb-utóbb megtalál. Próbálom lehagyni a gépeit,de sokkal gyorsabbak. Nincs ötletem. Van valakinek valami bevált taktikája? -
Toweliee #8575 Én abba is hagytam. -
DantesHUN #8574 Még mindig nem törölted le? -
StrikeFor #8573 miért ilyen elbaszottul nyomorék hülyék az emberek még a rankedben is? -
Prof William #8572 Mióta figyelembe veszem torpedózásnál a rásegítést elég sokszor érek el találatot velük. Tegnap egy szerencsétlenül forduló Wyomingot egy sorozattal a tenger fenekére küldtem...
A japánoknak jól jött volna egy ilyen rendszer a 2 Vh-ban. -
1kezdő #8571 Lehet, itt is be kellene vezetni a hosszabbítást és ha akkor sem dől el, akkor 11-es lővések...350mm-el. :) -
aru #8570 Látom, eddig valamiért nem vettem észre a pont számlálót, csak a bázisra koncentráltam meg arra, hogy ki kell szedni mindenkit. Szomorú vagyok olyankor, mert ha van még 5-10 perc akkor mi nyerünk, fölénybe voltunk hp-ban is. -
Prof William #8569 Kösz a gyors választ. Akkor holnap újrarakom. -
#8568 persze, törölheted, másik gépről is bejelentkezhetsz -
Prof William #8567 A profilom és az eddig elért eredményeim a szervereken tárolódnak?
Ha letörlöm a játékot és egy másik meghajtóra újra felrakom, akkor fojtathatom ott ahol abbahagytam? -
seepheeerd #8566 :)
Én is azt tolom, de csak unaloműzőként, ezért aztán tierII fölé nem megyek . -
#8565 :D Pedig a nyúlmészárlás még rendben lenne!
(Ugyanekkor: Farraguttal nyolc torpedót tömtem bele egy NewMex-be, azaz kitáraztam rá - erre megkért, hogy ne csiklandozzam, mert leestek a porcelántányérok a konyhai polcáról az ütődésektől... ömeriken DD-lájn!) -
#8564 hát ilyen dolog ez az inception... :D -
seepheeerd #8563 Pedig az a lényeg! Tudod, az aranycsinálóknak is azért nem működött a dolog :D
-
#8562 Óriási, most, hogy megemlítetted, süthetem az egészet, mivel nem fogom tudni kiverni a fejemből a nagy fehér elefántot. :D -
seepheeerd #8561 Szereztem egy nyúllábat (csak szűz fekete baknyúlé jó), azzal háromszor köröztem az egér fölött balról jobbra, közben nem gondoltam nagy fehér elefántra, hátam mögé köptem háromszor és lőttem :D -
#8560 Mit használtál hozzá, railgun-t? -
seepheeerd #8559 De azértis megnyertük :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
seepheeerd #8558 Mégis, mi a redves ronybatekert beteg péklapátra gondolt a költő?????
-
Jacktor #8557 Domination módban már nincs döntetlen, az a csapat nyer az idő lejártakor, amelyiknek több pontja van. Ez egy nagon jó húzás volt részükről, mert egyrészt marhasok egál volt, másrészt meg így már erre is lehet a végén taktikázni (izgalmas szokott lenni). -
seepheeerd #8556 Tegnap meglőttem életem első citadelláját egy Tirpitzen... -
Lokker #8555 Valamit benézhettél... ezt a több hp dolog meg wat? Lejárt az idő és az ellenségnek több pontja volt (kilőtt hajókért jár pont és elvesztett hajókért meg mínusz), nincs itt semmi varázslat. -
aru #8554 Nincsennek pontok, legalábbis nem rémlik. A mi csapatunknak még több hp-ja is volt, mint az ellenfélnek 3vs3-ba maradtunk és senki nem foglalt be. Nem tiszta miért győzött az ellenfél, de már volt egyszer egy ilyen ezelőtt... azt sem értettem.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.08. 22:03:22 -
Prof William #8553 Remek csata volt ma a Kuma-val.
Remek manőverezéssel alig pár lövedéket kaptam be. 3 kilőtt hajó 5 lelőtt repcsi 3 citadella... El sem hittem... Rendkívül izgalmas volt. Párszor majdnem ott maradtam de sikerült kimanőverezni az ellent. -
1kezdő #8552 Nem figyeltem, de talán az odáig megszerzett pontok alapján az győz, akinek több volt az idő lejártakor. A zárt béta tesztben ilyenkor döntetlen volt. Úgy néz ki, ezt megszüntették.