World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
arra nem gondoltál hogy a BB-vel és a CC-vel jól megy a játék és nem panaszkodom róluk ugye ?

mellesleg bocsi hogy meg akarom ismerni a gyengéit hogy mikor rám jön az ellenfél CV-je milyen hibákra kényszerítsem hogy ne pusztuljak el...
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.19. 12:40:34
rámküld a 3 szinttel nagyobb 3 torpedós osztagot meg 2 bombázót és szarrá lő....ú de nagyon kurva ügyes embernek kell lenni ehez a teljesítményhez! annyira rohadt módon utálom,hogy nekem a kibebaszott RANDOM sebzésekre kell mantráznom,meg meditálnom,imádkoznom,csírkét áldoznom , a hülyegyerek meg kettőt klikkel és besebez 10-20 ezret kanyar nélkül és 3x annyi XP-t szednek átlagban mint te aki vért izzad egy szép meccsért!!!!!!!

undorító mocskos szar és bár tetszik 1-2 carrier ,de én nem azért játszom,mert az a legtáposabb !!!!!! ennyi meccsel ami nekem van már T10-es gépekkel mennek a CV noobok
Ugyanazt mondanák wargamingnél erre mint wot esetében is: "VODKA hic i mean BETA!"

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De ezt elvileg látnia kéne a fejlesztőknek is, hiszen ők monitorozzák a játékot. A balansz miatt nem lenne szabad óriási különbségeket megengedni...
Minden játékban azzal játszik többség ami OP és nem kíván különösebb skillt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

hihetetlen,hogy ebben a fórumban is mindenki CV-s faceroller................
Master91
Ritkán berak egyedüli hordozónak. Tegnap így csináltam 96 ezer dmg-et torpedóval és még 10-et süllyesztéssel.

Amikor 1v1-ezek akkor próbálom minél hamarabb megtalálni az ellenfél gépeit, és a másik oldalra vezényelem a torpedósaimat, messze az ő fighterétől.

Ha nem amerikai, akkor valszeg csak sassoljuk egymás fightereit, ha amcsi, akkor megpróbálom behúzni saját hajók fölé, de akkor is össze ver, nyugodt szívvel fogja beküldeni a fightereimre az övéit.

Gyorsabbak, jobban sebeznek és több hp-juk is van vagy nem tudom, de ha én ütöm őt 3 hajó fölött SE lesz semmi baja. 1-2 repülőt veszít azt szia. én meg az egész osztagot és legalább 1 torpedóst.
Nekem az nem világos, hogy mi van, ha mindkét oldalon van hordozó, tegyük fel 1-1 amcsi. Alap, hogy egymás gépeire fognak vadászni. A vadászok simán kinyírják a torpedósokat, pláne, hogy elég ráállítani a követést az ellenfélre és onnan már automatán levadásszák és üldözik. Ha ezt eljátsszák, akkor a hordozó máris kuka, maradnak vadászai, amikkel max felderítőket meg a másik vadászait tudja leszedni...

Ha meg előbb a vadászokra megy rá az ember, akkor a torpedósok szabadon irtanak, illetve az ellenséges vadászok ugyanúgy visszalőnek, 2esélyes a játszma. Ha elfogynak közben a vadászok, akkor nincs mivel leszedni a torpedósokat...

Olyan meg biztosan nincs, hogy csak én legyek egyedül hordozó, pedig pl ellenfélnél többször láttam olyat mikor csatahajóval megyek tier3-4 szinten, hogy szemben 1 hordozó, nálunk meg nincs.
Master91
Ez miatt morgok már napok óta. Baromi erősek az amerikai vadászok, siralmas.
Szerintem ha a skilleket is ki húznám, akkor is lenyomnának mint a szart...

Akkor kapok síró görcsöt mikor 2 amerikai CV van egyedül ellenem 😄
rohatékok 😛

Jeffjohnson
Parancsnoki képességek között van egy olyan (Dogfightig expert), ami bónuszt ad a vadászaid támadó képességhez, ha azok (utazó)sebessége kisebb mint az ellenségé. Magyarán IJN hordozóval ez fontos képesség lehet. Próbálni még nem próbáltam de lehet ez a megoldás a problémádra.

51k 😄

hallod eskü kölcsönadom az accountom pár körre majd NORCA-val,hogy tudd nem szabad feladni 😄

ekkora szopás a világon nincs mint amit ezzel a szennydarab hajóval kell leművelni a T8 ért! de most már látom a végét 😊 és ha beledöglök is akkor is kiütöm ezresével 😄
nagyon szép gondolatok csak tudod a playerek 90% a nem így játszik
és ma is ülnek a sarokban és várják az ellenséget,hogy közel érjen egyetlen kurva métert nem hajlandó menni senki a rohadt mapen........ha meg jön az ellenség megfordulnak és elindulnak az ellenkező irányba...................ááááááááááááááááááááááááá
jó reggelt 😄

2 hajót sikerült kinyírni

Sziasztok!
Kezdőknek, mint nekem jól jön pár jó tanács, alaptaktika, hogy melyik pályán merre érdemes menni, erre csinált egy srác sorozatot angolul egyelőre három térképről: World of Warships - Donkey Map Tactics
A többi témába vágó videója se rossz szerintem.
Volt a CBT-ben az az űrös csatázás, akkor adtak egy Yamatot. Iszonyatosan lassú volt, a magas szintű cirkálók szarrá szedték, kb olyan wotos TOGII fíling volt. Szóval 2-3 Des Moines ellen semmi esélyük nem lesz vélhetően...
Na majd ez,úgy fél év múlva.Talán. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://youtu.be/H0C4YJJ0kDQ?t=9m6s

Utoljára szerkesztette: zsupeti, 2015.07.19. 01:19:59

Vettem egy Langley-t, amcsi első hordozó, csak hogy bizonyítsam, hogy mennyire nulla játékért jár a sok xp...

Első csatában ismerkedtem még a felülettel, volt találatom, de nem volt nagy szám, 10600 sebzés, 2 torpedóból. Második körben már jobban ment, 24303 sebzés 5 torpedóból, 9056 sebzés süllyedésből, 17 repcsi kilőve. A harmadik körben egy Kongót telibevertem oldalról, elkaptam egy Tenryut is utána, 47700 sebzés 10 torpedóból, szintén 17 repcsi... Persze ezek csupán PvE meccsek, előbb itt begyakorlom, kifullozom a hajón az összes modult, aztán megyek majd át az emberek közé, az nyilván sokkal nehezebb lesz.

Végülis annyira nem egyszerű, mert mozogni kell a hajóval, hogy ne találjanak meg olyan könnyen, meg a vadászokkal el kell kapni az ellenfél torpedósait, a saját torpedósokkal el kell kerülni az ellenfél vadászait, illetve a hajók légvédelmét, ráadásul ha a hordozó nagyon messze van, akkor sokáig tart a hazarepülés-töltés-visszarepülés procedúra. Hasznos viszont, hogy a vadászokat be lehet állítani kísérőnek egy-egy hajóra.

Mindentől függetlenül sokkal könnyebb a villámgyors repcsikkel dolgozni, mint csatahajóval kinyírni több ellenfelet. Itt elsősorban a vadászokra kell figyelni, az a legfontosabb, de persze a saját hajó pozícióra is rá kell nézni időnként. Hajóval egyszerre 6 dologra muszáj figyelni állandóan monitorozva magunk körül a tájat (mozgás-szigetek/saját hülyék-ellenfél rombolók torpedói-ellenfél gépek torpedói-bejövő lövedékek-lövés/célzás). Hordozóval felülnézetből ez nem annyira bonyolult, és mutat mindent: a pontos irányokat vonallal, a torpedók ledobási körét, irányát, szórását. A hajókon meg lőhetsz szemre, aztán vagy jó vagy nem... A torpedóledobás garantált találat, ha be tudok menni olyan közel, manuális ledobásnál már nem igazán tudnak kikerülni.

De mint mondtam, ez PvE, ezért ezek az eredmények és tapasztalatok nem sokat érnek. Emberek ellen lesz érdekes, mert a botok ellen tolni vicc, ezek nem nagyon jutnak el a hajómig, az még szép lesz, ha majd a hajót lövik, bár akkor már nyilván mindegy is... És persze az MM lesz kérdés, mert szemből a hordozó vadászai szépen elpicsázzák a torpedósokat, és csak 2 adag gép van, utána csak lebegés megy a vízen. Ha más nem, majd belemegyek valakibe, azért is jár medál...😊
Akkor már dörzsölöm is a tenyerem. 😊

😊 more gun more fun 😊

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Igen faszányos ez a Kongo.
Fuso lesz olyan jó?

Squadban menni több XP?
63k
Én föladtam... erre ma dióban meghalt a wizzardom 😄
ez a meglátom az ellenséget megfordulok faszság tönkrevágja az egész játékélményt.................kb 20 meccset mentem ma 15-16-ot buktam
ennek a féregnek BB-vel 1000-es átlaga van, Cruiserral 700-as!!!!!

és a mocskos CV vel meg 3500-as!!!!!!!!!!!!!!! ANYÁÁÁÁÁÁÁD

ennyit arról,hogy nem faceroll a CV játék
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.18. 21:01:26
Adott típusból valóban lehetne rekord. Pl a St. Louis fossa a lőszert, nekem volt már 150+ találatom is vele, azzal biztos lehetne rekord találati célt kitűzni.😊 Phoenix-el ilyen kör amit írsz alapból világrekord...😊
nekem sajna nem volt bekapcsolva de ahogy nézem pl: st.louissal 122 találatom átlagos a jók között és megnézve amit itt találtam nem lenne több szóval lehetne szűrni csak az epic csatákra meg nehézségekre külön is: pl: phoenix-el 80találat 25torpedó 180.000 sebzés
stlouis-al meg 180 találat stb.. vagy mindig lenne rekorder kiemelve
15 perce megy a játék 3-3an haltunk a többiek olyan messze vannak egymástól,hogy már nem lesz több kill 😄

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

NEM BIIROOOOOOM
A sor fölé, az végülis előtte van...😊 Úgy mint a többi, jól gondolod.
Bekapcsolásnál az említett sor fölé kell bemásolni (a többi sorból kiindulva) vagy tényleg abban a sorban elé?
adjál neki xD
elküldöm a picsába thx 😊
csatahajózik miről beszélsz<#crazya>
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.18. 19:07:43
Lehet, de amibe belenéztem, az előbb, az meg nagy nullás volt. Ha nem szakaszban lenne, és nem ostoba ellenfelek ellen, lehet nem volna akkora istencsászárkirálygyilkos.
Előtte tolt egy 3 killes kört hordozóval...😊
Nálam sose volt emiatt fagyás. Amikor magát a replay-t játszom vissza, akkor főleg a végén, mikor a csata vége van, ott szokott néha fagyni. De a rendes játék nem fagy amiatt, hogy menti.
Belenéztem, és épp most, hiába vannak hárman platoon-ban, mind hárman Lexington-al, mégis azt láttam lángol, és szétlövik a seggét. Neki meg nulla kill. Na mivan? Neki se megy mindig olyan jól? Nahát.
A replay bekapcsolás nem okoz már fagyásokat?
A CV-s gyilkológép ismét élőben játszik...

PrasCo
Két perccel ezelőtti móka:
Myogi, 2 kill. Mindkettő romboló, mert míg a hülyegyerek a meggymagköpködőjével lövi a tíz kilométerre lévő Wyomingot, addig az orra előtt és a seggemben loholó rombolót nekem kell szétszednem a főtüzérséggel.
aztán persze elpusztul körülőlem mindenki, marad egy marék HP-m, és az utolsó, patikaállapotú, a szalonból frissen kigördült ellenséges BB ujjgyakorlatként megadja a coup de grace-t, miközben a maradék öt-hat hajónk a pálya túlvégén öleli a szigeteket az üres vízben...
DE! A Kuma még mindig hatalmas fun (is) tud lenni.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.18. 18:46:30
Ötlet, viszonylag sok szabadidőmből kifolyólag:

Kapcsoljátok be a replay mentéseket!

Aztán játsszatok és küldjétek át nekem a replay file-okat az "atomistencsászár" körökről (a játék könyvtárában a replays mappába teszi őket a program, egy csata egy file)! Erre a címre jöhet a replay:

Olyanokra gondolok, amik kiemelkedően izgalmasak, pl sok kill (3+), sok sebzés (minimum a hajó hp-ja), izgalmas csata (közelharcok, szemét MM, de mégis kemény csata, torpedózás, manőverezések, stb, nem olyan, hogy állsz és összelősz 100ezer sebzést 20 km-ről...). Láttam itt jópár olyan screenshot-ot, amit szívesen megnéztem volna videón is (pl a Colorado vagy az Aoba!!!!)!!

Én megcsinálom a videót róluk és fölrakom a youtube csatornámra:
, mint 'WoWs felhasználók csatái', a küldő játékosnevével a címben természetesen! Bármilyen hajó, bármilyen tierből jöhet, bár a hordozókat nem szeretem, de ha van velük nagyon jó kör, akkor egye fene...😊

Így rengeteg jó kis csatát lehet megnézni bármikor, esetleg tanulni is lehet belőlük. Nekem meg nő a nézettségem, mindenki jól jár...😄

Szóval aki gondolja, küldheti a fájlokat. Addig se idegeskedek a játékon, míg a videókat készítem...😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.18. 18:37:59
Komolyan ez a Phoenix elvette az egész játéktól a kedvem...
ximix
Ok, már működik valami buggancs volt akkor.
ximix
A minimap-nak van ki-be kapcsoló gombja ?
A St. Louis még mindig egy állat...😊

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.18. 18:00:22
Hát igen, ma én is PvE-ben vettem ki a szorzót a Kawachiból, mert előtte mentem 2 kört, rommá szedtek, bukták, kaptam 460 xp-ket a szopásért, botok ellen meg kiszedtem 3 ellenfelet, sima győzelem, semmi idegbaj, 390 xp-t adott. Azért a +70 xp-ért nem éri meg szenvedni...
PrasCo
Az én kedvencem (húzom a szám, hogy letöröltem a screenshotot, pedig zseniális), amikor a nyílttengeri pályán a populáció 70%-a azzal kezd, hogy derékszögbe elfordítja a tutajt. Gyakorlatilag száz métert nem tettek meg előre, az ellenfél nem látható, nemhogy lőtávon belül lenne...
A teljes igazsághoz pedig még hozzátartozik az, hogy mivel _játszani_ szoktam, nem széttépetni magam a síkideggel, ezért botok ellen szoktam tolni. Így kerek a fenti kép.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.18. 17:39:01