22413
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • aru
    Keményen tolják! Utálom a nyomorult klikker fajtájukat! Köcsög buzi mind!
  • Caliph
    mindent ki kell fejleszteni hozzá amit xpből lehet még a következő hajót is
  • Prof William
    Egy régebbi hajónk, hogyan lesz kivételezett hajó, (koszorú a neve körül)? Csatákat kell nyerni hozzá? Vagy csak meg kell hogy legyen az új hajó?
  • gergod
    Ez a New York eleg gaz a Wyoming utan... Legalabbis amig meg nincs meg az osszes fejlesztese. Lassu, alig akar fordulni az agyu tornya es meg sokaig is tart ujratolteni.
  • Master91
    sose fog változni, viszlát örökre!
  • Prof William
    Rombolóval (Tier 2 Umikaze) leni néha hálátlan feladat. Ott cikáztam és elértem hogy a fél flotta rombolófrászt kapjon és 3 csatahajó + 2 cikáló inkább engem lőtt, mint a mi egységeinket. aminek az lett a vége, hogy 3 hajó is a hullámsírba került de a 4-ik végül kilőtt. De utána telibe kapta a torpedóimat és neki is annyi lett.
    Aztán kemény 200XP-t kaptam a végén. Kár hogy az ilyesmit nem honorálják.
  • StrikeFor
    gondoltam fejlődött a játék.volt egy rakat patch......és naivan azt hittem a ranked meccseken több észjáték lesz
  • Master91
    nem voltál itt vagy 2 hétig, most megint vissza jössz és ugyan úgy folytatod? why ?
  • StrikeFor
    és paszmekk ezek után 19->15
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.11. 17:46:53
  • 1kezdő
    Jól látom, hogy mintha picit remegne a szád széle? :D
  • seepheeerd
    Akkor kell a C? Kihagyom a B-t... Persze nem lehet, vagy igen?

(Ha nem az lenne a kedvenc hajó osztályom, maradnék NC-nél)
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.10.11. 15:37:00
  • DantesHUN
    Persze hogy mindig más a hibás.
  • StrikeFor
    kötve hiszem

én nem fordulok vissza a szájbabaszott bázistól ami 1km-re van előttem........elhúztam 5 hajót most is C hez....egyet kilőttem kettőt megtorpedóztam és felgyújtottam...a mocskos balfasz csapattársak közül 4-en elindultak a kibaszott CV-re ,mert az nem lő vissza bazdmeg!!!!!!! 582-350 volt az állás mikor kilőttek.....és innen elvesztették a faszok,mert mentek a CV-re...........az ellenfél pedig szépen egyesével vissza szedte a bázisainkat! elmennek a picsába az agyatlan fogyatékos barmok!!!!!

ami a vicc,hogy kereken 50%-os az arány
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.11. 15:22:01
  • DantesHUN
    Jajaja, és véletlenül sem tehetsz róla.
  • StrikeFor
    rank 16-ról rank 19.............fosszar játék
  • StrikeFor
    több van rajta,de szarabb a védelme......és gyengébb a B manőverezési képessége is
  • Prof William
    Gondolom akkor erre vannak a prémium hajók...
  • seepheeerd
    Ja hát persze hogy nem... de egy kellemes hajóval megkeresed azt az xp mennyiséget amit egy másikon szenvedés és frusztráció árán tudnál csak és továbblépsz...

Iowa tulajok: a B és C hajótest között mi a különbség, mert a C mintha visszalépés lenne a légvédelem terén. Bárhogy is nézegetem, meg vagyok zavarodva...
  • Prof William
    Ma még a Myogival is egész jó kis csata volt. 3 elpusztított hajó + 2 citadell. 1800XP-t adott.
  • StrikeFor
    enterPRICE LOL
  • StrikeFor
    GECCÓ!! azt a mákos QrvaIstenit :D no meg nem gyengén volt balfasz az enemy sem! állat!
  • RatBaG #8610
    újszülöttnek minden vicc új, de hátha nem volt még itt...

• Lokker
    free xp-t csinálsz belőle dublonnal
  • Prof William
    De itt sem vásárolsz hanem csak dublonért átcsoportosítod az XP-ket.

Bár ebben még új vagyok szóval nem tudom hogy megy ez de eddig úgy láttam, hogy XP-t nem lehet venni.
  • 1kezdő
    Szóval 15 ezer forint? Ha az emberi vágyat nézem, ami egyfelől a birtoklási vágy, másfelől, az "én akarok a legmenőbb lenni", vagy legalábbis köztük érezni magam vágyat veszem alapul, akkor ezekhez képest igazán nem sok 15 ezer. Összehasonlításképp: megittunk a Duna-parti "bálna" mellet levő teraszon négy koktélt Kb. fél óra és máris tízezer forint.
  • kHares
    Bekerültek az új tier 11 gépek!

• seepheeerd
    Már miért ne lehetne venni? Nekem pl. a Langley-n 210ezer xp van (úgy hogy a Bouge már teljesen kifejlesztve csak nem megvásárolva), bármikor rárakhatom bármelyik másik hajóra :)
  • RatBaG #8604
    egyébként van olyan magyar channel, amin vannak is? a keresésre kidobott vagy ötvenet, de akármelyikbe néztem be, üres volt.
  • Prof William
    Inkább végigmegyek az "úton" de hajó XP-t amúgy sem lehet venni...

Ha már vásárlás... Basszus most nézem hogy az Atago 15! ezer forint. Szóval egy AAA kategóriás -talán díszdobozos- játék áráért kapsz 1 darab hajót amivel játszhatsz? Aha persze tényleg megéri...
  • 1kezdő
    Mivel én vagyok a cég megbízottja, ezért jó szívvel tudom ajánlani, hogy ne szenvedjetek ezekkel a hajókkal, hanem azonnal vásároljátok meg az utána következő jobb hajókat. A profik nem vacakolnak ezekkel, hanem költenek. Bátran lépjetek be a bolt kínálatába és válasszátok a szívetekhez legközelebb állót, hogy a játék maradéktalan élményt nyújthasson. :)
  • Prof William
    Pont ezt néztem én is. Akkora nagy holt kihasználatlan tér van a tetején. Minimum 2 lövegtorony még elférne rajta.
  • PrasCo
    Úszó teniszpályának pédául kiváló a gép, csak annak kissé túlfegyverzett. :D
  • Prof William
    Ráadásul 19! ezer xp kell a Kongo-nak + még két hajótest fejlesztés is tehát kb 23-24 ezer XP. Bele fogok őszülni. Nehogy esetleg gyorsan továbbléphessünk, nem, , inkább szívjunk a lehető legtovább ezzel az úszó trágyahalommal...
  • PrasCo
    Az őt követő kettő már egy álom lesz, ha átszenveded magad a IV-en. :)
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.10. 22:33:07
  • RatBaG #8597
    ajjaj, pedig az adatok meg a design alapján úgy tűnt, hogy az lesz a jobbik választás. hatótáv széléről hátrafelé tüzelve... álmodik a nyomor :)
  • PrasCo
    Aláírom. Az eddigi egyetlen hajó, amibe ipari mértékben döntöttem a free XP-t, annyira rosszul voltam tőle.
  • Lokker
    El kell hogy keserítselek, az is marad. Iszonyat pontatlan a hajó, mellé még kevés rajta a lövegtorony is. Közelharcra tűrhető de akkor rövid csatáid lesznek vele és még akkor iss hajlamos körbe lőni a hajót... Merem állítani hogy a játék legtrágyább hajója.
  • Prof William
    Kösz a választ. És persze gondolom az még többet XP-t ér majd.

Meglett Myogi is. Elég nagy rakás trágya így elsőre.

Gyorsabb még több HP-ja -és persze nagyobb lő távja- van mint a Kawachinak de kevesebb lövegtornya van és azok is olyan dög lassan fordulnak hogy megőszül ember mire célra tart. Pedig olyan masszív hajó hogy legalább még 1lövegtorony elférne rajta...

Úgy érzem minél hamarabb megpróbálom megszerezni a Kongo-t.
  • seepheeerd
    Hát ja, nekem vagy IX vagy IV :D
  • PrasCo
    Kifejleszteni nem kell, de újra megvásárolni igen; Wyoming; és AP.