23001

A Wargaming új MMO játéka
-
Sziasztok :)
Van már XVM(szerűség) WoWs-hoz? :) -
pajer_csaba #9218 Köszönöm! :) -
Kronos79 #9217 A beállításokban a controls fülre menj! Bal alul van egy ilyen szöveg, hogy "Display Team Panels". Na ezt pipáld ki és lesz lista! -
Lokker #9216 #9183
"Valóban lényegtelen, leszámítva, hogy
- a gép sosem küldi ki a vadászait, mindig a CV mellett járőrözik
- a gép nem használ manuális célkijelölést
- az összes bot hajó stock, ennek megfelelő AA-val
- a bot nem manőverezi ki aktívan a torpedót
- a bot nem vadászik aktívan a hordozóra, csak akkor priorizálja, ha a látótérbe kerül.
Mindettől eltekintve ugyanaz." -
pajer_csaba #9215 Ehhez lenne egy olyan kérdésem, hogy mi módon lehet elérni, hogy a játék így kilistázza a csapat-tagokat? Sok képen és videón láttam már, de nekem továbbra is csak az alapbeállítás van, azaz felül a chat, alul az iránytű... -
StrikeFor #9214 nah tetszik a Nürnberg is :D
-
StrikeFor #9213 ne vitázz vele a gyerek kotványszarul játszik,és mindig okos! :D
én személy szerint gratulálok a szép eredményedhez! Respect4 -
Toweliee #9212 Nem akarok beszállni ebbe a heroikus szájkaratéba, csak erre az egy hsz-re reagálok: nem jár kevés xp usa hordozóval ha vadászokat viszel és a csata alatt kiegeynlítődik a rajok száma majd szépen átbillen az usa javára. -
kHares #9211 Valahol lenyűgöző mennyire tudod hogy csak Neked van igazad és politikus módon kamuzik aki megszól.
"Igen figyelemreméltó az a profilomban, hogy 2000-es lila WN-el nyomom a cirkálókat összesítettben, és e mellé nem egynél már a 2800 WN-nél tartok"
Valóban, 668 cruiser csatából 450-t chikuma-ban játszottál, komolyan erre vagy büszke? Óvodásokat agyonverni? Abban igazad van hogy valaki itt politikus módon hazudik...
-
StrikeFor #9210 hellóka,helyzet? sajnos hét közben egy percem sem volt.....:(
itt 99-lövedékből 54 találat :D sajnos egy Detonation elbaszta a 6-7 killem :D
-
1kezdő #9209 "Ha megvan a 4 pontos kapitányi skill ami növeli a lőtávját 20%-al akkor egyértelműen nem."
Amikor megveszem, akkor értelemszerűen nincs meg, ahhoz, hogy meglegyen a kapitányi 4-es, jó pár kört kell futni. Apropó! A kapitányi négyes, a negyedik fejlesztést jelenti ebben az esetben, vagy egy bizonyos 4 pontos, magasabb célirányos fejlesztést? Ha nem gond, akkor megkérdezném egy veterán "Omahástól", hogy melyik fejlesztési sort preferáljam. Van elképzelésem, de egy jó tanács mindig jól jön. :) -
aru #9208 Tudjuk azt is, hogy randomban emberek ellen hogy kezelem (t5 Bogue 1628 WN, t6 Independence 809 WN, t4 Langley 830 WN). De az ő kedvéért nem fogok randomba menni olyannal ami már hónapok óta nem foglalkoztat, mert a 2 perces csaták nem kötnek le! A torpedók sebzése látszik botok ellen is.
Olyat meg külön érdekes tőle olvasni ami pontosan illik rá is! "nem leszarni más érveit és kapásból lesöpörni, hogy más hülye".
Ez a veszekedés a hordozó ággal, 2 átlagban 1000 WN-re (sárga) képes játékos "eszmecseréje" volt. Sokan így látják sokan úgy.
T5-ös csatába (Omaha) egy japán hordozó 3 torpedó találattal szedte ki a tőlem nem messze lévő New Mexicot úgy, hogy egy repülőt sem veszített amikor átrepült felettem és gyak semmit nem tudtam tenni, hogy csökkentsem a rajba lévők számát. Innentől kezdve nekem papolhat bármit is arról, hogy nem kell nerfelni a torpedókat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hehe most látom, hogy összesítettben beléptem a kék tartományba 1827 WN-el. Ez a statisztika nézés pont egy nekik köszönhető "örökség"! -
aru #9207 Ha megvan a 4 pontos kapitányi skill ami növeli a lőtávját 20%-al akkor egyértelműen nem. Ha az még nincs meg akkor igen, mert kelleni fog az a plusz lőtáv abban a tierben ahova rakja (t4-t6). Torpedókat én szinte soha nem használtam vele.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.01. 04:15:44 -
jó ideig én se vettem meg a C hull-t, nehogy már csökkenjen a tűzerő. aztán véletlenül leesett, hogy azzal nő a hatótáv is, nem tudom pontosan, de 14+ km-re, szóval elég tápos. így már azért hamarabb tüzet lehet nyitni a sniperkedő königsbergekre pl.
meg az AA is elég komoly így már, szóval ha jól célzol + supportra a C hull adja! -
1kezdő #9205 Megvettem az Omahát. Kérdezném, hogy a C hajótestet érdemes-e megvenni? Mert leveszi a torpedók csöveket és csökkenti a main turrets-et. Növeli a légvédelmet. Vagy inkább hagyjam a B hajótestet? -
Lokker #9204 Pedig én segíteni akartam, hogy ne tűnj olyan nagyképűnek, ezért írtam csak hajót. :D
De legalább tudjuk BOT-ok ellen hogy kezel egy hordozót egy "vérprofi". Reméljük látjuk ezt a mutatványt randomban ÉLŐ játékosok ellen. :D
Hajrá!
PrasCo leírta miért nem mérvadó amit produkáltál, mielőtt még kötekednél. -
aru #9203 DantesHUn ránéztem a hangoztatott csatahajó statodra nyilvánvalóan csak azt tudom nézni amivel én rendelkezem (t3-t5). Sajnos csak egyetlen tierben mutatsz jobb eredmény random módban, és ugyan ez a helyzet t4-t6 hordozónál is.
Talán akkor kellene neked is véleményt formálni ha legalább jó lennél benne és "nem leszarni más érveit és kapásból lesöpörni, hogy más hülye".
Halyóosztályt írtam, úgy stimmel. Nem egy hajót, és nem össz statot.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.01. 00:21:40 -
Lokker #9202 Jah, mert azt írtad, hogy amíg nincs egy hajóval lila statja addig csite van. :) -
aru #9201 A cél nem az xp harácsolás hanem az, hogy eljuss t10-ig minnél előbb és minnnél több sebzéssel. A vadászok erre nem jók!
Inkább nem számolom össze mennyi hazugság van ebben a hsz-ben is.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 23:48:48 -
aru #9200 Neked nagy problémáid vannak, menj vissza általánosba! Én soha nem írtam, hogy lila vagy kék vagyok összesítettben! De a hsz-t amire te ezt alapozod még mindíg nem mutattad meg! TOVÁBBRA IS VÁROM!
Igen figyelemreméltó az a profilomban, hogy 2000-es lila WN-el nyomom a cirkálókat összesítettben, és e mellé nem egynél már a 2800 WN-nél tartok. De ha már így ránéztél akkor azt is látod mennyi csatám van hordozóval és mióta nem is nyúltam hozzájuk randomba. Tehát az sem igaz, hogy nem játszottam azzal az ággal és nem tudom miről vann szó. Ajaj ismét egy hazugság tőled!
Az a senki sem csinál ilyet az szinte mindenki aki US hordozókkal játszik! Az összes csatámból elenyésző volt olyan US hordozó player aki vitt vadászokat, mert 1) lófasz xp jár a lelőtt gépekre 2) azzal pont hátrányban van a csapatod, mert a japánoknak egyel több rajuk van.
Elmehetnél politikusnak a hazudozásaiddal és a ferdítési képességeddel cunus!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 23:41:40 -
DantesHUN #9199 Például többször kijelentette, hogy más az hallgasson mert kék mint ő...és akkor botok ellen vitézkedik... -
DantesHUN #9198 Igazad van, én nem is mondtam soha egyik ágra sem ,hogy könnyebb vagy nehezebb. Emberfüggő is, én nem értek se a cirkálókhoz, se a rombolókhoz, de mások meg épp ezekkel jók. Kinek mi áll kézre. De...mivel nem megyek rombolóval, nos nem is magyarázom meg hogy én aztán jobban tudom mindenkinél hogy kell rombolóval menni. Elég fura lenne.
És a kollegával nem az a baj ,hogy szerinte más az erős, vagy más a gyenge, hanem olyan dolgokról jelenti ki a véleményét, amihez nem ért, nem próbálta, le se szarja a másik érveit, kapásból lesöpri, mindenki hülye, csak ő a KÉK! azaz kiváló játékos, amit gyakorta hangoztatott, tehát neki van igaza. És ezt már sokadjára játssza el. Ott volt a sebzés rendszer...ő azt jobban tudja hogy működik.
Meg persze ő is csak azért veszít mert a csapata hülye, de ő nem...ő mindent jól csinál( US hordozóval nem visz vadászgépet!) mert ő kék játékos, de mindenki más hülye és hülyék miatt veszít folyton...
Na mindegy.
A japán hordozó ágat, én már jó ideje jegeltem, épp emiatt hogy annyira nincs arányban az US hordozókkal. Engem az nem zavarna, hogy az amerikai gépek erősebbek légiharcban. De, hogy a US bombázók, lelőtték a japán vadászaimat! OKé, a bombázón van faroklövész, de ez kicsit túlzás. Ezután fejeztem be a japán hordozó ágat, ez nekem így nevetséges. Inkább csak a US csatahajókat húzom, és a New Mexico ez teljesen jó. -
DantesHUN #9197 Hetekkel ezelőtt többször is leírtam hogy ez van, és mások is megírták rajtam kívül. Jelenleg ha egy US hordozó nem tudja magát a vadászaival megvédeni, akkor az nagyon béna.
És...igen, szóval na. Csak ki bújt a szög a zsákból. Te nem vittél eleve vadászokat...amerikai hordozóval...mert arra kevés XP jár...most erre mit mondjak? Ilyet senki nem tesz rajtad kívül. Az US hordozókon a vadászok a jók. Aki vadászt nem visz magával...kész, ilyet.
Ez egyre fergetegesebb....nem visz vadászt azon az ágon , aminek pont a vadász gépek az erősségei. Zseniális.
És ég mindig nem érti...úgy nehéz a japán hordozóval több sebzést kiosztani ha lelövik a japán hordozó repülőit.
De legalább kiderült, megvan a neved cuncus.
Kr0n0s. Figyelemre méltó profilod van. Hát igen. Igazi kék játékos. Hallod, co-op-ban csatahajóval kevesebbet sebzel mint én random-ban.
Tudod mit? Neked van igazad, te jobban értesz hozzá. Ez egy dolog meggyőzött. Igazi profi vagy...
És még mielőtt arra hivatkoznál ,hogy te kék játékos vagy, csak cirkálókkal...nos, kerestem valakit, aki tényleg jó játékos cirkálókkal ,és bizony jelentősen jobb számokat hoz nálad. Azt elismerem, végülis cirkálókkal nem olyan rossz...de nem kimagasló, messze nem olyan kimagasló, mint amennyire te önmagadat tartod. Kék játékos...az.
Micsoda ravasz kék játékos...amerikai hordozóval nem visz vadászokat...és ő nem is megy randomba...és annyira kék játékos, hogy nem éri mi a különbség ha ember vagy bot ellen megy.... -
Lokker #9196
-
pajer_csaba #9195 Az amúgy megfordul a fejedben, hogy valaki nem az alapján nézi a játékot, hogy mennyi xp-t farmol össze, hanem az alapján, hogy mennyire élvezi, mekkora sikerélménye van? HA valaki seperc alatt legyakja az ellenfél összes repülőjét a pályáról, az elég nagy királynak fogja tartani magát ahhoz, hogy ne érdekelje az xp. Amúgy meg szerintem nem csak vadászokat visznek magukkal, és miután azok végeztek az ellenfél vadászaival, a bombázók is útnak indulhatnak, hiszen már csak a hajók légvédelme miatt kell aggódni. Tehát: első a légifölény, utána lehet xp-ért gazdagon sebezgetni (már ha valakinek ez a puszta fétise). És ebben az amcsik bőven meg vannak támogatva. -
pajer_csaba #9194 Én japán hordozóval játszom, ha az ellenfélnél is japán van, avagy a két csapatban van japánból és amcsiból is egyformán, akkor a csatáim 50%-ra jönnek ki: vagy mi halunk meg, vagy ők. Ha nálunk csak japán hordozó van, vagy fele-fele, míg az ellennél csak amerikai, totál bukta a csata a részünkről. Az ok egyszerű: az amerikai hordozók nagyobb létszámú kötelékeket visznek, ergo ha csak egyetlen vadászraja is van, már fölényben van a japán hordozókkal szemben, mivel a torpedóvetők és bombázók sem mindig halálpontosak (hogy tutira kilőjjék az amcsi hordozót), és légiharcban sem eredményesek. Sajnos, azt kell mondjam, hogy a játék már így is ki volt egyensúlyozva, és történelem hű is maradt: a japánok a hajók ellen jobbak, az amcsik a légifölényben és a darabszámban. Márpedig ha valaki tisztára söpri a légteret, akkor hiába a nagy torpedó-sebzés. Azzal csak ellehetetlenítik a japán hordozó-ágat, ha az egyetlen előnyét is elveszik, miközben az amcsi ág előnyeit meghagyják.
Ami a hordozóval való játékot illeti: egy ágyús csatához képest tényleg "szárazabb", hiszen map-módból kell irányítani, ahol csak a kis piktogrammokat látod a hajókból. Ugyanakkor pont ezzel nehezebb is. Hülyeség azon veszekedni, hogy csatahajót vagy hordozót könnyebb-e irányítani mivel teljesen máshogy kell. Körte meg alma, értitek? -
aru #9193 Akkor rajta mutasd meg te azt amit állítasz! Én nem ezt tapasztaltam addig amíg játszottam hordozóval! Az esetek 95%-ban úgy kezdődött az első 2 perc, hogy legyaktak minket az ellenfél torpedósai egy kör alatt, ráadásul több rajuk is volt. Miattad nem fogok újra randomba menni hordozóval ne is képzeld!
Mint írtam az egy igen nagy idióta vagy stock, aki vadászokat visz US vonalon t9 előtt, mert a lelőtt repülőkre IGEN KEVÉS XP JÁR és azzal nem fejlődik. Igen kis százalék visz vadászokat így igen is előnyben vannak a japánok, de a több raj miatt is. Japán oldalon több sebzést lehet kiosztani és jogos a nerf.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 22:47:44 -
DantesHUN #9192 És hogy ne legyen félreértés, és ne kezd el el megint félre magyarázni: megismétlem, én azt mondtam, a japán hordozó ág további gyengítése a baj, ugyanis az amerikai ág a vadászai miatt túl erős lett.
Szóval, ha ez nem így van, és nincs igazam, és japán hordozóval csak pár klikk az egész, akkor
-random csatában, japán hordozóval , névvel , valami replay-t, bizonyítékot, valamit, MESTER. Jó? Úgy ezt kellene megmutatni, és nem a szöges ellentettjét. -
DantesHUN #9191 Amit összehordasz, az megint tökéletes marhaság. Többször leírtam ,hogy jelenleg az US hordozó ellen, japánnal nincs esély. Az amerikai vadászgépek, újratöltés és saját veszteség nélkül lelövik a japán hordozó gépeit.
Ha én hazudok, tévedek, akkor talán mutasd meg. Cáfold. De eddig csak mutattad meg ,hogy csak botok ellen bírsz játszani. Ami eléggé szánalmas.
És hogy tudd, nagyon sokat számít a sebzés szempontjából ,hogy botok vagy nem botok, ugyanis a torpedó sebzése nem állandó , függ a becsapódás irányától, és hogy hol találja el a hajót. Az élő játékosok általában sokkal jobbak mint a botok, és igyekeznek a torpedókat elkerülni, illetve olyan szögbe fordulnak ,hogy a torpedók nem tudnak maximumot sebezni. -
aru #9190 Hagyjuk reménytelen vagy! Véded magadat, mert félsz, hogy kevésbbé lesz eredményes a klikker játékod. Eddig élvezted a japán fölényt és azt, hogy ha az ellenkező oldalra csak US került akkor legyaktad 2 perc alatt... nagyon remélem változni fog és egyensúlyoznak!
Nem nyert! De ha nagyon érdekel a nevem akkor a wows.hu oldalon fönt van a nevem és statisztika aláírásba.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 22:25:30 -
seepheeerd #9189 Gyanús vagy te nekem! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DantesHUN #9188 Az a legszomorúbb, hogy a hozzád hasonlók annyira megvannak győződve a saját igazukról ,hogy az valami hihetetlen, pedig totális hülyeség.
Volt pl.: a WoT-ban egy ilyen alak, aki kijelentette, a Tigrist a rövid 105-ös troll ágyúval és csak HE-vel! jó használni, és ő azzal nagyon eredményes, és aki másképp teszi, az a hülye. Azt se lehetett meggyőzni.
Megmutattad...botok ellen...elképesztő figura vagy. -
aru #9187 Neked tényleg értelmezési problémáid vannak, de ez maradjon a te dolgod! Majd visszamész általános alsó osztályába és talán meg tudják gyógyítani! Mint írtam azért Co-Op, mert 2 perc játék alatt nem látszódik a torpedók sebzése, sőt lehet előbb murdálok, mint ledobná a repülő!
Randomban is ugyan úgy sebez a torpedó, mint Co-Op-ban, sőt minden. A játékot vagy történelmi hűségre vagy egyensúlyra kell optimalizálni. De semmiképpen nem úgy ahogyan a WG csinálja, hogy az egyiken azért nem vagy azért változtat, mert "történelmileg hű" a másikon meg azért "mert kiegyensúlyozottnak kell lennie".
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 22:18:59 -
Tehát véleményed szerint a játékot co-op csatákra kell optimalizálni? -
DantesHUN #9185 Igazán lényegtelen ,sebzés szempontjából hogy bot vagy sem....
és azért nem megy randomba mert ...ne látszódjon a sebzés...és még botok ellen is megküzdött 100 ezer sebzésért...
Nem akarok durva szavakat használni, de ez az alak, a leghülyébb, akit eddig láttam, minden ilyen hasonló játékban. Hihetetlen.
Vagy direkt trollkodik szerintetek? Nem tudom eldönteni. Inkább csak troll. Ennyire azért nem lehet valaki buta.
Egyébként, azért nem mindegy hogy bot vagy élő játékos...tudod mit? Úgyse érted. Nincs értelme. Ez a legalja. -
aru #9184 És ebből következik az amit írtam, hogy botok ellen látszódik a torpedók sebzése így jogos a nerf.
Amúgy rosszúl tudod, mert a botok olyan felszereltséggel kerülnek a csatába amilyen a vele párban lévő játékos. Ha valaki stock csatahajóval megy be akkor stock csatahajó lesz a párja a túloldalon, ha fullossal akkor fullos... Ugyan ez hordozónál is.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 22:12:44 -
Valóban lényegtelen, leszámítva, hogy
- a gép sosem küldi ki a vadászait, mindig a CV mellett járőrözik
- a gép nem használ manuális célkijelölést
- az összes bot hajó stock, ennek megfelelő AA-val
- a bot nem manőverezi ki aktívan a torpedót
- a bot nem vadászik aktívan a hordozóra, csak akkor priorizálja, ha a látótérbe kerül.
Mindettől eltekintve ugyanaz. -
aru #9182 Azért ugye nem megyek be randomba, hogy 2 perc legyen a játékidő és gyakorlatilag a sebzés ne látszódjon... Azért a több, mint 100 ezer sebzését igen csak meg kell küzdeni botok ellen is cirkálóval vagy csatahajóval és nem lehet 9 klikkel összehozni...
Pont azért hagytam abba a hordozó ágat, mert az mint írtam arról szól, hogy az első 2-5 percben legyakod az ellenfél hordozóit vagy ők téged és nagyon is előnyben van a japán a több torpedós miatt.
A hordozó meg nem arra van, hogy légi fedezetet biztosítson, arra ott vannak a cirkálók.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 22:08:24 -
aru #9181 A sebzésnél igazán lényegtelen, hogy bot vagy nem.... És mint írtam egyáltalán nem beszéltem japánról (de látom olvasni sem tudsz!). 2 -3 raj torpedóssal még több a sebzés így jogos a nerf! t7-t8-nél meg simán megvan a 3-4 torpedóval az 50 ezer sebzés, mert láttam ilyet és más is, mert írta itt a fórumban felháborodva!
Én biztosan nem, mert nem játszom hónapok óta hordozóval. Csak a cirkáló ágat nyomom! Amúgy ugye azt tudod te is, hogy vadászra nem jár xp (és felderítésre és ez általi csapat sebzésre sem), így lemaradásban vagy már az 1 torpedós és 2 bombázóval is a japánhoz képest?
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.31. 22:01:23 -
...botok ellen.
Megjegyzem, az Independence fedélzeti összeállítása háromféleképpen történhet meg, ebből mindössze egyen nincsen semmilyen vadászgép sem: az 1-2 torp-bomb felálláson. Magyarul légi fedezet nélkül hagyod a csapattársaidat plusz egy zubó rajért. Hadd kérdezzem meg: Ki is a "klikker"...?