22420
A Wargaming új MMO játéka
-
tutyimutyi2 #10239 ha egy adag repcsi jön feléd akkor is jó mert ha kijelölöd akkor +50%sebzést kap az az adag repcsi -
Plata #10238 Mindig is a prémekre fognak utazni.Ez mindig így van. -
asolyom #10237 Kész! Feladom! Nem tudom, hogy egyesek hogy fenébe olyan eredményesek a Murmanskkal, de nekem ez a hajó magas, mint nyúlnak a farzseb. Akárhogy fordulok tuti, hogy valaki valamilyen irányból belém lő egy citadellát, és végem van, mint a botnak. Hiába vannak körülöttem másik hajók, mindenki rám lő. -
Plata #10236 Nincs erőssége,a co-op tényleg arra van ha valaki túl hülye randomhoz,valamit azért élvezzen a játékban. -
1kezdő #10235 Persze, hogy más játék! A gyengéknek és retardáltaknak találták ki, mint én és aki oda belép, az mind az. Köszöntelek a klubban!:DDD
A különbség, hogy magas szintű gondolkodásra nincs programozva a gép, csak arra, hogy addig menjen és lőjön, amíg le nem győz Téged. Ennyi. Ez az erőssége és egyben a gyengéje is. Amit meg kell érteni: a co-op könnyebb, de nyugisabb, ezért jár kevesebb pont. A random nehezebb és több pontos, de igénybe veszi az idegrendszered. Ismerem mindkét oldalt. Most elpancsizok itt, aztán egy szép nap visszamegyek. Nincs ebben semmi ördöngősség. A lényeg, hogy legyen meg minden olyan hajóm, ami kell nekem. Pár nap és meg van az NC-m full-ra.:) -
1kezdő #10234 Ez a kijelölés csak akkor érdekes, ha más repülőrajok is jönnek feléd. Akkor prioritásként jelölhetsz, de ha csak egy jön, akkor minek? Úgyis azt lövik. A Colorado-nak nem valami erős a légvédelme. A bombázó meg nem zavar, mert nem sokat sebez. Oltok, oszt megyek tovább. De ha kettő raj is megtalál egymásután, akkor problémás. Na meg akkor, ha párbaj közben jönnek, mert akkor döntenem kell. Vagy kitérek, de akkor az ellen hajójának teszem ki magam. Ha nem fordulok, akkor jönnek a torpedók. Mindenképp zakó. -
1kezdő #10233 Miért akarod, hogy a Te Édi-bédi Karácsonyi Tirpitz-det is elsüllyesszem?:D
Komolyra fordítva: értelemszerű, hogy randomban sokkal nehezebb (de nem lehetetlen!). Az, hogy sikerül, vagy épp nem a süllyesztés, az szituáció függő. Ha épp olyanban kaplak el -és értek hozzá:) -, akkor már hiába kalimpálsz. De ha rossz a döntésem, nyilván a Tirptz erősebb. Erősebb az NC, stb-stb. De általában a gép ezeket a hajókat kiegyensúlyozza és én ezt használom ki. "A nagyok közt" első részében láthatod épp. Le van foglalva az ellen, én meg a másik hajó mögül kitörök és már nincs ideje, hogy variálhasson. Kemény, gyors összecsapás és vége. A helyzet felismerése, jó helyezkedés, gyors döntés. Ez a lényeg a nagyok között. Ha ez nem megy, akkor csak töltelék vagy. Na, béke! Most elhúzok Lengyelországba /Krakkó, Zakopane/ és ott Szilveszterezek. Majd jövök.
Szerencsés és boldog újesztendőt mindenkinek! /most a Tirpitz-ek fellélegeztek.:D/ -
#10232 na kiprobaltam, bevittem a NC-met coopba... hallod ez egy mas jatek ... a gep tok hulye, nem tud celozni, alig fordul... teljes idopocsekolas. -
Lebowski #10231 Egy építő jellegű kérdés? Ha látod, hogy feléd tartanak repülő rajok, miért nem jelölöd ki őket, hogy koncentráljon rá a légvédelem? Sokkal hatásosabb lenne. -
#10230 Latom megertetted amit irtam :) -
asolyom #10229 Azt sajnálom még, hogy az I. Miklós cárról lemaradtam. Azt is szívesen kipróbáltam volna. -
asolyom #10228 Jó kis hajó! Nekem is tetszik. Eddig 7 csatából 5-öt nyertem vele. Kicsit még szokni kell vele a célzást, mert a japán lövedék röppályája más. -
atee73 #10227 akkor en is megfogalmazok egy felhivast
mivel botok ellen nem erdekes .....
gyere kozel randomba az en Tirpitzemhez -
Lokker #10226 Ishizuchi-ról véleményed? Én nem bántam meg a vételt, elég jó kis hajó. -
1kezdő #10225 GergoD barátom felhívást fogalmazott meg számomra. Oda merek-e menni egy Tirpitz-hez. Nos! A kedvéért egész este üldöztem a Tirpitz-eket és sikerült egy olyan, amit rögzítettem is. Mindent bedobott a Tirpitz, de az is kevés volt. Sőt -mint látjátok- a távolból még két csatahajó is segített, de azok is kevesek voltak.:)
Íme:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1kezdő #10224 Azt mondják, hogy a co-op unalmas. Nem lehet unalmas, mert rendszerint 10-12 perc alatt vége. Nem annyira mozgalmas, hisz ugyanazon pályán kevesebben vannak. Lassúnak tűnik, mert többségében csatahajók vannak és ők lassan mozognak, de nagyot ütnek. Nagyon ritkán vagyok én a legerősebb /Colorado/. Általában a legkisebb vagyok /tier7/, de szó szerint, mert egyszer elmentem egy Tirpitz mellett és csak a fele voltam neki. Inkább t8-t9-esekkel kerülök össze. De nagyon-nagyon kevésszer nem vagyok ott a végén. Nézzük csak. Akinek már 8-as, 9-es hajója van, az nem ma kezdte a játékot, csak bejött próbálni, vagy Janiskodni. Én soha nem kerülöm az ütközeteket, sőt, belemegyek és többségében nyerem.
Felvettem egy ilyen, számomra magas szintű összecsapást, ami kezdetben elég rosszul alakult és a vége is izgalmas volt, mert épphogy nyertünk. Pár ponton múlt, de meglett. A csatahajók között nagy taktikai harc folyik és ha hibázol, véged.
1.rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2.rész
Ebben a végjátékban befejező ember voltam.
-
kisbesi #10223 oké,köszi. -
asolyom #10222 Azt hiszem, hogy kezdésnél csak cirkálóval lehet kezdeni. A rombolók tier II-nél, a csatahajók tier III-nál, a hordozók pedig tier IV-nél lépnek be. Érdemes talán japán és a amerikai hajók közül választani, ott a legnagyobb a választék. A St. Louis pl. igazi gyilkos. Az egyetlen tier III-as hajó, amit megtartottam, mert ezzel még mindig fun a játék.
A kikötőmet végig böngészve, az alábbi hajók vannak:
Tier II: Emden
Tier III: St. Louis
Tier IV: Ishizuchi
Tier V: Bogue, New York, Minekaze, Murmansk
Ezek közül egyedül a Murmanskot nem igazán sikerült megkedvelni, talán azt használom a legkevésbé.
-
Toweliee #10221 Szia, lényegtelen. -
asolyom #10220 Jó kis gép ez a Minekaze, csak az első csatában jobb volt az ellenfél.
-
kisbesi #10219 sziasztok, kezdő játékosnak milyen nemzetiségű és típusú hajót ajánlatok?
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2015.12.30. 19:15:22 -
asolyom #10218 De a mostani rombolódon mi van? Gondolom, hogy ami a torpedó töltést rövidíti, aztán ami a motor vagy kormány kiesésének esélyét csökkenti, és aztán? -
Plata #10217 Hú nekem már nem tudom mi volt rajta,már fentebb léptem. -
asolyom #10216 Melyik 3 upgrade modult érdemes a Minekazera rakni? -
1kezdő #10215 Idáig kétszer közelítettem meg. Először kilőttem közelről, de mikor elhaladtam volna mellette, a robbanás előtt kilőtte a torpedóit és nekem is végem lett. Másodszor haladtam orral felé, miközben egy New York-al harcoltam és kilőttem, de eléggé leamortizálódtam, mire a Tirpitz-hez értem, ezért simán neki mentem és mindkettőnknek annyi. -
asolyom #10214 Mármint a Minekaze? -
Plata #10213 Jobb. -
asolyom #10212 Az Isokazet szeretem nagyon. Érdemes a Minekazera lépni? Egy ideje ezen agyalok. A Iskozeval már 37 hajót lőttem ki. :-) -
#10210 Ha te coloradoval kozel mesz a tirpitzhez, akkor elhiszem, hogy kihivas a coop. -
asolyom #10209 Köszi, megvan. -
tbundy #10208 itt lehet megnézni pl -
1kezdő #10207 A T5-ös hajókat csak töltelék hajóknak nevezem, mert elég komolytalanok. Mondjuk van benn három Tirpitz és a többi 5-6-os. Akkor lelövöldözöm a kicsiket és a végére maradnak az igazi csaták. Mondom: 5-6 os szint még komolytalan, de onnan felfelé már oda kell figyelni, mert hamar merülsz. Ezek az ötös hajók csak a torpedójuk miatt érdekesek. Ha elvennéd tőlük, akkor agyaggalamb lövészet lenne csak. A gond a Tirpitz-el is az, hogy párbajnál -mikor mellé érkezel- megtorpedóz a dög. -
asolyom #10206 Hogy tudsz másik embert megnézni? -
asolyom #10205 Nem air supremacy. Azt hívják air superiority flight controlnak, amiben 2 szakasz vadász, és 1 szakasz bombázó van. -
Plata #10204 Te az egyik co-op csatám Emden-en volt a másik meg Minekaze,Azt ugye tudod hogy az t5,én nem találtam benne semmi kihívást vagy nehézséget.Vége még vicces is volt. -
tbundy #10203 én jobban félek a saját csapatomtól... -
Plata #10202 Ugyan hagyjál már ezzel a süket baromsággal.Volt már nagy szintű hajóm,tudom milyen egy nagy csata.
Co-op akkor jó ha félsz a rendes játékosoktól. -
tbundy #10201 nálam ma ez volt, kíváncsiságból megnézegettem, 15 T6 csata, váltogattam BB DD cruiser, a csapatból 4en minimum 42 WR alatt voltak, 3-4en 46 alatt, 2-3 velem együtt 50 felett,a maradék 2-3 ember 46-50 között.
olyanok voltak, ha nem látom nem hiszem el, saját T7 cv elmegy foglalni, mert kell neki az xp, meg stb...
-
1kezdő #10200 Ott van a tévedés, hogy a kis Tier-ben nincs nagy kihívás. A szorzók miatt én is végig nyomo 3-7-ig. Ez összesen tíz hajó. A kicsiknél tényleg elég komolytalan, de 6-tól, de főleg 7-től már megváltozik. Itt megjelennek a Colorado-tól az Iowa-ig, meg más 9-es Tierű csatahajók és cirkálók. Na azok rendesen odacsapnak. Ott már nem unatkozol, hanem kapaszkodsz és imádkozol, hogy ne téged nézzen ki két-három csathajó, mert akkor neked harangoztak. Garantálom, hogy nem alszol el.:) -
Plata #10199 Hogy a fenébe van Bogue-n valakinek air supremacy?
Nekem nemsokára meg lesz a következő hordozó,de még az air supremacy-hoz kell 7 skill pont.