22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Bakker! Most elszakadt a cérna! Az első csata ma az Ishizuchival. Megyünk egymás mellett az egyik cirkálónkkal. Feltűnik az ellenség tizen x kilométerre, erre ez a gyökér befordul elém, kilövi a torpedóit, és pár sorozatot az ellenségre, és elhúz jobbra. Én marha lefékezek, nehogy neki ütközzem. Az eredmény persze az, hogy ez az ökör a hegy mögé menekült, így minden ellenség rám lőtt, és minthogy lefékeztem, és szinte álltam az első sorozat felgyújtott, aztán kilőtték a kormányt. Itt vége is volt a dalnak. Rommá lőttek. Elég csúnyát írtam derék barátunknak, aki elém kanyarodott. A f@**nak nem néznek körbe az emberek, mielőtt fordulnak? Ez annyit jelent, hogy indirekt módon kinyírt egy csapattársat. Legközelebb ledózerolom, ha elém jön!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 09:56:44
  • tutyimutyi2
    a célpontnak kell lennie cruiserrel neked nem muszáj cruiserrel lenni
  • Plata
    Én így vagyok a cruiserrel,nincs cruiserem.Csak prém.
  • asolyom
    Pont azért nem értem, hogy Gergo miért a St. Louissal akart nekiállni.
  • tutyimutyi2
    pár commentel lejjeb írtam hogy kongo-hoz tier5 myoko-hoz tier6-os hajó kell hogy megfelelj a követelménynek.

cv-re én is gondoltam csak hát béta óta mégcsak kisem fejlesztettem egyik cv-t sem :(
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.01.01. 08:36:50
  • asolyom
    St. Louissal? Az csak tier III-as.
  • gergod
    En a st. Luissal gondoltam nekiallni. A repuloket meg air superiority CV-vel.
  • tutyimutyi2
    hát igen az a 150 repcsi, naponta jó esetben leszedek 2-3 darabot :P
  • Lokker
    ezt az arpeggiós cuccot? ha arra gondoltál akkor arra van 2 hónap hogy megszerezd utána a tied végleg.

ahogy nézegettem a küldit a legkönnyebb csatahajóval lesz kivitelezni mert nem leszel elsődleges célpont.
  • gergod
    Az event hajokat meg lehet tartani, vagy eltunnek miutan letelik a ket honap?
  • Lokker
    2 hónap van rá megcsinálni, 1 millió sebzés lófütty, inkább a 150 repcsi lesz érdekes. destro is van csatánként legalább 3, de nem ritka az 5 se, cruiser megint hasonló, gyújtást meg meg se említsük. Összességében nem vészes.
  • tutyimutyi2
    http://worldofwarships.eu/en/news/common/arpeggio-steel/
    sajna küldetés árán lehet megszerezni a két arp-os hajót
    kongo: minimum tier 5 1. 30 cruisert megölni 2. 150 repcsi leszedés 3. 1milka sebzés
    myoko: minimum tier 6 1. 30 destroyert megölni 2. 300 gyújtás 3. 1 milka sebzés
  • Prof William
    Ja én már azt hittem, hogy valami nem stimmel.

Február végéig? Akkor legalább talán lesz elég idő. Az AP: Ars Nova hajók jobbak lesznek valamivel, mint az eredetik, vagy csak furcsa színezésük lesz? Mert pl egy Myoko nem lenne rossz. Főleg hogy most még csak Aobám van.

Én most lépek. Vár a szilveszteri óceán. :)

Boldog Hajókban és Tengeri Csatákban Gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek!
  • Lokker
    Majd elsejétől. Elvileg január 1-től február végéig lehet csinálni.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.31. 21:31:36
  • Prof William
    Ez az Ars Nova event hogyan érhető el?

Mert átmentem a megjelölt kikötőbe de semmi. Az event sincsen kiírva.
  • carp3tm0nster
    Minden hajósnak Boldog Új Évet! :-)
  • asolyom
    Ez az I. Miklós cár továbbra is piszkálja a fantáziám. Semmi esély, hogy ezt megszerezze az ember?
  • asolyom
    Hm...most nézem, hogy a New Yorkommal 56% a győzelmi mutatóm, 27 csatából.
  • asolyom
    Ja értem, akkor félre értettem.
  • tutyimutyi2
    nem 2 képesség pontot kapsz hanem kétszer annyi xp-t kap a kapitány, wotban sem az van pl most hogy 3 skillt kap a legénység hanem az hogy háromszor annyi xp-t.
  • asolyom
    Sajnos ez is kevés volt.

Amúgy ugye a 3 kilövésért jár +2 kapitány xp, de én ezt nem igazán látom. A Murmansk kapitányának eddig volt 2 el nem használt xp pontja, és ezután is annyi, hiába írja, hogy +2 xp issued.
  • gergod
    Nem az a baj, hogy botok ellen jaszik, hanem tolja a hulyesegeit es nem hallgat senkire amikor segiteni akarunk neki.
  • Lebowski
    Ennyi
  • Plata
    Én egymás után küldöm a bombázókat,hogy ha az első kigyújtja akkor úgyis eloltja és jön a második akkor az már szépen leégeti,rá még jön utána torpedó raj is hogy hagy örüljön.
    mondjuk ő úgyis csak botok ellen játszik,a bot carrier meg általában vér hülye.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 15:36:22
  • Lebowski
    Ha kijelölöd, akkor sokkal pontosabb lesz a találati arány. Ne meggyőződésből játsz, hanem olvass utána. A bombázó meg igenis necces, mert ha nem hülye és egyedül vagy (mint a videón), akkor marhára nem egy hullámban viszi rád, hogy ne tudj oltani. Ezért pl én az első tűznél nem is szoktam javítást tolni rá, hanem inkább a hp növelést (mondjuk nálam megvan már a kapitánynak az a skill, hogy mindenből +1 felhasználható mennyiség)
  • gergod
    Reszletkerdes :) ... Minek vesszodni a reszletekkel.. O ugyis mndent hobban tud!
  • asolyom
    Nekem az Umikazeval, vagy a Wakatakeval volt hasonló. Magasabb tiereknél ritkábbak az ilyen kolbászok, akik ennyire egymásba gabalyodnak.
  • PrasCo
    Én a Murmanszkkal szpemmeltem HE-t, elég pofátlan módon mindössze egyetlen egyszer engedtem a kísértésnek és voltam elég csapatjátékos ahhoz, hogy egy cirkálót oldalba AP-zzak, mindenesetre így ~három ütközet alatt le volt tudva a dolog.
  • asolyom
    A Bogue-gal volt olyan csata, hogy 9 tűzgyújtást is csináltam. :-)
  • Prof William
    Szintén így van.

Amúgy azt hittem hogy az Emdem challenge január 1-ig tart de most nézem, hogy jan 11-igg. Addig lazán meglesz a hiányzó 20 gyújtás.

Ma egy csata alatt négy jött össze.
  • Toweliee
    Minden feltétel stimmel de nincs a garázsba.
  • Plata
    És akkor mi történik?
    Van nekem is hatos hajóm,és yokosuka is van de semmit nem látok.
  • tutyimutyi2
    elvileg legyen kifejlesztve hatos hajód és garázsnak az yokosuka legyen beállítva
  • Plata
    Nekem minekaze-val volt egy viccesebb,két csatahajó meg egy cruiser összement,és közéjük eresztettem egy egész sorozatot,mind talált,hát az haláli volt.
  • Toweliee
    Hogy kell megszerezni?
  • asolyom
    Van annak 10 km-es torpija is, csak az meg lassabb. Hihetetlen fun, mikor egy Fuso, vagy New Mexico beragad a térkép szélén, és lövök rá egy sorozatot. Szinte látom az ürge vörös fejét, ahogy kínlódik, és káromkodik.
  • PrasCo
    Ami a DD-ket illeti, most vettem meg a Gnevy-t. 4km torpedók, 6-ról észreveszik, az ágyúk szinte úgy forognak, mint egy japán DD-n.
    Még csak egyszer vittem ki, de azt hiszem, a Myogi első pár meccse óta nem éreztem ezt, hogy egy hajót mindjárt felgyújtok, levizelek, beszántom a hamuba és a helyét vastagon behintem sóval.
  • Plata
    Mondtam hogy az a talicska jó,viszont ami utána jön az eléggé szopató.
    Alapból 6km a torpedója lő távja.
  • asolyom
    Viszont a Minekaze nagyon fun! Ma mindkét csatámat megnyertem vele.
  • tutyimutyi2
    van olyan aki már megszerezte az arp kongo-t?