World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hittem már eladta az accját 😄D
Látom a lényeget: cirkuszolsz.
sikerült megint nem a lényeget meglátni csak a pletyka megy meg az utálkozás nektek........értelmes diskurzus kizárva........
Csak ígérget folyton...mi meg hiába várjuk.
3 nap után nyertem ma egy meccset (4 draw 9 vereség).
Azt jelezte, hogy van a hajóhoz befejezetlen küldetés. A poén jó volt! <#eplus2>#eplus2>
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Azért történik is jó dolog a játékban? Vagy direkt idegesíted magad, mert nyugodt környezetben élsz, semmi negatív inger és ezért vered a fejed a monitorba meg fújogatsz itt? <#awink>#awink>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Amúgy majd mehetsz ranked battle-ba, mivel nagyon jó játékos vagy, neked az kimondottan jó lesz.
Valamit csak reszeltek ezen a verzión,mert fps ügyileg jobb lett,és megszűnt a szaggatás egyes pályákon.
Azt hittem letörölted.
6 lövés 3 hit 594 dmg secondary gun......aztán ott volt a délutáni 48 HIT 400 sebzésért.....mégis milyen algoritmus van erre írva? aki szerint ez normális és ne bassza fel magát az ember az nem 100-as..........
és 34 találattal 96k sebzés -3 enemy ship............ugye az ominózus példámban pedig 32 HIt-el nem sebeztem 31 ezret.........
tök 8 mennyi tapasztalatod van vagy mennyire vagy ügyes...a RandomIsten dönt a sorsodról
és ez is egy olyan játék volt ahol 3-an elindultunk nyugatra /1 dd 10 cruiser meg én Iowa/ és kiszedtünk 6 hajót........a többiek meg lemmingben szenvedtek a keleti oldalon...pfffffff
és 34 találattal 96k sebzés -3 enemy ship............ugye az ominózus példámban pedig 32 HIt-el nem sebeztem 31 ezret.........
tök 8 mennyi tapasztalatod van vagy mennyire vagy ügyes...a RandomIsten dönt a sorsodról
és ez is egy olyan játék volt ahol 3-an elindultunk nyugatra /1 dd 10 cruiser meg én Iowa/ és kiszedtünk 6 hajót........a többiek meg lemmingben szenvedtek a keleti oldalon...pfffffff
Rég játszottam... Na mondom megnézem ezt a verzióváltást! Hát felbaxott. Eladtam az Isokazet, mondom gyorsba megveszem a Minekazet és látom, hogy gyakorlatilag ugyan az csak még szarabb a lőtávolsága. Visszafejlődés lett Minekazera. Miért???
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Köszönöm!
Hány éve is megy a wot? Amióta megy, állandó dolog: ne menj egyedül. Ha a lemmingek egy irányba mennek, menj velük. Ha egyedül mész, esélytelenül lőnek ki. Pont.
Különben van olyan is, hogy én hiába akarok a többi hajóval menni, ha azok...hát, például lassú csatahajóval igyekszem a csapattal mozogni, de a gyorsabb hajók ahányan vannak, annyi felé mennek szét. Vagy az addig mellettem haladó két csatahajó, az első ellenséges lövés után megfordul, és lövés nélkül menekül. Mire utánuk fordulok, és én is menekülök vége.
Ettől függetlenül, a csapattal kell tartani, minden indulásnál figyelem ki melyik irányba megy. Persze ez se olyan könnyű mindig, mert van hogy minden logika nélkül váltanak irányt az első percekben. Vagy...elindul balra, majd hirtelen jobbra, vissza balra, majd középre...döntsd már el haver.
Mindegy, igyekezni kell velük menni.
Különben van olyan is, hogy én hiába akarok a többi hajóval menni, ha azok...hát, például lassú csatahajóval igyekszem a csapattal mozogni, de a gyorsabb hajók ahányan vannak, annyi felé mennek szét. Vagy az addig mellettem haladó két csatahajó, az első ellenséges lövés után megfordul, és lövés nélkül menekül. Mire utánuk fordulok, és én is menekülök vége.
Ettől függetlenül, a csapattal kell tartani, minden indulásnál figyelem ki melyik irányba megy. Persze ez se olyan könnyű mindig, mert van hogy minden logika nélkül váltanak irányt az első percekben. Vagy...elindul balra, majd hirtelen jobbra, vissza balra, majd középre...döntsd már el haver.
Mindegy, igyekezni kell velük menni.
Figy töltsd le az SG bővítményt,ha letöltöd ignoráld ezt a hülye gyereket,és többé nem zavar ha szét spameli a fórumot,mert nem is látod majd.
SG bővítmény amúgy is nagyon jó cucc,nem csak e miatt.
SG bővítmény amúgy is nagyon jó cucc,nem csak e miatt.
Aslain-t itt csekkolhatjátok a legegyszerűbben: http://aslain.com/ (jobb oldalon kiírja mindhárom komponens legfrissebb verzióját)
Mondjuk most nála is behalt kicsit az oldal a nagy forgalom miatt, de próbálkozni kell.
Mondjuk most nála is behalt kicsit az oldal a nagy forgalom miatt, de próbálkozni kell.
https://wotinfo.hu
én szivesen várnám az új peccsel kapcsolatban a tapasztalataitokat ,de olyanok vagytok mint a vénasszonyok......pletykálni meg kibeszélni jártok ide.............
<#banplz>#banplz>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Én naiv! Azt hittem ez a World of Warships topik, de most látom, hogy már nem az. 😞
Gondoltam benézek ide délután, volt e valami, látom 50+ új üzenet. Gondoltam Strike megint vitatkozik valakivel valami faszságon, éééés... Lottóznom kéne.
rád meg innentől kezdve nem szánok több időt, így is sokat kaptál
A felhők felett mindig süt a nap
A mod, már próbáltam.
Mármint a link nem működik?
ha egy játékban campelsz (főleg mondjuk egy DD-vel) és ezt nem egyszer teszed akkor érvényes ez, ha ne adj isten 1x arra támad kedved mert éppen cigizel közbe stb. akkor ok. de sajna a játékok több mint 30-40%ban én is a campelést látom
Köszi, akkor még nincs, ez nem működik.
ennyire nem fogod fel? én is van úgy,hogy megállok fél perce akár egy percre is "kempelek" ,de itt is azt példáztam,hogy 14 emberből 11 közel negyed órán keresztül egy kurva km-ert se tett meg az object irányába a 20 percből..........ha ebben te látsz értelmet akkor csak gratulálni tudok és remélem soha nem leszel a csapatomban........
igen az ellenfél meg azért volt sík hülye ,mert a harc helyett 7-en neki estek 1 embernek ahelyett,hogy folytatták volna a támadást.....a végén is azért linkeltem az eredményt,mert ha megnézed konkrétan a 2 CV harcolt egymással a maradék 22 player meg ült a seggén és annyit csinált,hogy menekült egymás elől,hogy még véletlen se kelljen lőnie egy harci játékban! érted már?!?!?!? harci játékban menekül a harc elől.....érted már?! érted már?!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.03. 15:44:37
igen az ellenfél meg azért volt sík hülye ,mert a harc helyett 7-en neki estek 1 embernek ahelyett,hogy folytatták volna a támadást.....a végén is azért linkeltem az eredményt,mert ha megnézed konkrétan a 2 CV harcolt egymással a maradék 22 player meg ült a seggén és annyit csinált,hogy menekült egymás elől,hogy még véletlen se kelljen lőnie egy harci játékban! érted már?!?!?!? harci játékban menekül a harc elől.....érted már?! érted már?!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.03. 15:44:37
Aslainmodpack
Itt tessék körbetekinteni. Gondolom leghamarabb itt lest fent. Amúgy nem használok modot tőle...
Itt tessék körbetekinteni. Gondolom leghamarabb itt lest fent. Amúgy nem használok modot tőle...
ti vagytok a császárok, térdelem előttetek és besz.rok a röhögéstől közbe
fejet hajtok a képességeid előtt
Shiver te alreg vagy? Vagy Strike az alreg? 😄
fejet hajtok a képességeid előtt
Shiver te alreg vagy? Vagy Strike az alreg? 😄
vagyunk szerencsére úgy páran ,hogy játszani megyünk be és nem várni a sültgalambot és nézni a pontszámot a "játék" végén,mert faszán kikempeltük magunkat....én csak azt nem értem az ilyen emberek minek játszanak? ez nem játék.....megjegyzem imádom a csapatjátékot, bármilyen játékban az első vagyok aki jelentkezik,ha arról van szó,hogy közösen taktikázva akciózzak a többi játékos társammal,de idegfaszt kapok attól ami ebben a játékban fogad..........egyszerűen nem értem miért ül mindenki a seggén és nem csinál semmit a körben......több olyan screenshotom/videóm van ahol a gyerek 20 percen keresztül egyetlen egyet sem lőtt..............amint jöttek felé menekült............fasza
Aslain modpack?
tehát ha én egy JÁTÉKBAN campelek akkor az életben sikertelen vagyok. ezt hogy sikerült összehozni? én is szoktam belefutni ilyen csatákba de érdekes módon a 90%-nak a vége hogy vagy elhullik valamelyik csapat vagy foglalás. az a baj hogy SztrájkFor úgy írja ezeket mintha minden csatában ez lenne és berushol egyedül az ellenség közé majd lehülyéz mindenkit. az ellenség is hülye volt hogy visszafordult a bázisra mikor bement a foglalókörbe...
az meg hogy én hányszor írok ide, annak meg semmi köze a véleményem súlyához.
de ha ezen szeretnék faszozni, hogy valakinek kinek több valami értéke akkor ovodás módjára játszhatjuk azt, hogy "bibibiii nekem meg régebbi a reg-em, kuss van"
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.09.03. 15:32:30
de ha ezen szeretnék faszozni, hogy valakinek kinek több valami értéke akkor ovodás módjára játszhatjuk azt, hogy "bibibiii nekem meg régebbi a reg-em, kuss van"
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.09.03. 15:32:30
te meg olvassad el mit írtam: nem azt mondtam, hogy mindennel egyet értek amit eddig mondott, amire reflektáltam azzal értettem egyet és abban továbbra is egyetértek, aki kempelni szeret és megvárni hogy leteljen a 20 perc az sikeres ember nem lehet, gondolom master91 az életét is hasonlóképp majd kiüli a sok hülyével egyetemben és megvárja hátha a szájába esik valami jó falat.
nem természetesen nem,de 3-4 aki nem kempel csapatonként...és aki ezt nem látja az hülye....ezen nincs mit szépíteni
ó te nagytudású naponta többször hozzászóló okostojás mondj még ilyeneket, szomjazom szavaidra
tehát minden csatában a másik 14 játék mindig retardált hülye noob... lehet lassan ideje lenne elfogadnod hogy ez nem a te játékod túl jó vagy ide, menj cod-ozni ott mindenki rohan előre...
a játékos állomány agykapacitása miatt a torpedók állandó fix max sebzése miatt/CV/ és a legundorítóbb RANDOM miatt "hisztizek" érdekes módon sokan hasonlóan vélekednek ingame is és itt is jó páran.....
Látom új vagy a topikban. 😄 Kicsit olvass vissza ha gondolod, SztrájkFor szerint törölni kéne minden hajót ami erősebb az Ő szeretett csatahajójánál. Konkrétan minden dolog miatt hisztizik és minden nap ugyan az a dolog miatt többször is. Minden ami nem BB a játékban az szar szerinte... Lassan lesz megint elég "alapanyag" hogy 1 hsz-be (4-5 mondat) összesűrítsem SztrájkFor sírását. 😊
mert nem ír ide attól még lehet aktív játékos akinek szintén lehetnek hasonló tapasztalatai mint nekem! nem hiszem el,hogy értelmes ember nem érzi át,hogy mi az én problémám! még egy példa: mondjuk CS FPS-el játszol ,de mindenki sniper.........nálatok is meg ellenfélnél is.....az mennyi játékélményt adna számodra? na ugye...........
Van már friss aslain modpack?
légyszi csináld azt, hogy 2 hónapig ne gyere a fórumba, aztán random szólj bele olyan dologba amihez fingod nincs, oké ?
1. tehát ha valaki elmondja a nemtetszését az hiszti, gratulálok neked
2. ülni a sarokba és várni a 20 perc leteltét kézenfogva "mert a többiek is ott vannak" és majd jó lesz a draw, ismét gratulálok (idevágó mondás: egy hülye százat csinál)
teljesen egyetértek StrikeFor-ral
javaslom inkább te töröld a játékot és menjél aknakeresőzni, az való neked
2. ülni a sarokba és várni a 20 perc leteltét kézenfogva "mert a többiek is ott vannak" és majd jó lesz a draw, ismét gratulálok (idevágó mondás: egy hülye százat csinál)
teljesen egyetértek StrikeFor-ral
javaslom inkább te töröld a játékot és menjél aknakeresőzni, az való neked
eddig még nem sikerült senkinek megsúgom😊
felnőtt emberként (?) meg tanulhatnál nem hisztizni EGY-JÁTÉK-on, amíg ezt se tudod meg oldani addig a szavad semmit se ér itt.
ja igen, te olyan remek vagy, téged nem pofoznak fel az életben sem 😄D hallgatok rád, tényleg
ja igen, te olyan remek vagy, téged nem pofoznak fel az életben sem 😄D hallgatok rád, tényleg
felnőtt emberként védd meg magad az elveidet! nem az oviban vagyunk,hogy az óvónénihez rohangálj árulkodni! bajod van? Ignorálj vagy vedd fel a kesztyűt! pontosan ezért vagy ingame is sarokban ülő kis fosimanó és csak a többiek poppójában érzed magad biztonságban.........elárulok egy titkot: mert a játékban meghalsz a valóságban nem halsz meg.......oké?
majd ha elhúzol akkor majd kiderül
személyeskedést meg már akár fel is adhatod, ha egy rakás szerencsétlenség vagy akkor inkább ülj ki valahova egy doboz keksszel és nyugodj meg, vagy meg lehet beszélni a moderátor szobába, úgy is van már pár vonalad behúzva oda
személyeskedést meg már akár fel is adhatod, ha egy rakás szerencsétlenség vagy akkor inkább ülj ki valahova egy doboz keksszel és nyugodj meg, vagy meg lehet beszélni a moderátor szobába, úgy is van már pár vonalad behúzva oda
oké értem mit akarsz mondani,de nekem a kempelő senkiháziak nem a csapatom..........
és ha elhúzok ti miről diskuráltok majd? hogy ha jön az ellenség,hogyan lehet leggyorsabban az ellenkező irányba elhajózni,közösen "egymás kezét fogva" ? vagy,hogy ki merre nézzen a kezdőn horgonyzás közben?szerencsétlen maki
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.03. 14:18:07
és ha elhúzok ti miről diskuráltok majd? hogy ha jön az ellenség,hogyan lehet leggyorsabban az ellenkező irányba elhajózni,közösen "egymás kezét fogva" ? vagy,hogy ki merre nézzen a kezdőn horgonyzás közben?szerencsétlen maki
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.03. 14:18:07