23028

A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #6521 reggel jön a manó és miközben KV -zom kicseréli az agyam meg a végtagjaim.... és egyszer bénát hoz egyszer meg okosat...tutira ez lehet a baj még véletlen sem a rendszer szar
mert bemegyek WT-ni és mindig hozom ugyanazt a teljesítményt,vagy WOW arénában, vagy valami FPS ben vagy bármelyik játékban van egy szint amit hozok....csak ebben a mocskos játékban vagyok 100% on utána meg 1% on és ide-oda pattog a csúszka
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.30. 16:32:42 -
StrikeFor #6520 áááá "véletlen"
kár,hogy tegnap 80-120 ezres köreim voltak vagy 8 -
74 ezer melyikkel? Nem érdekes, hogy pont azzal, amivel neked de azon kívül semmivel? Nem érdekes az is, hogy mindössze 17 csata van benne?
Ha érdekelt volna téged az érdemi vita nem pedig a személyeskedés meg a fröcsögés, akkor lehetett volna erről intelligensen vitázni (korábban írtam is, hogy a Japánok nincsenek rendben de gondolom ez csöppet sem érdekelt).
Érdekes módon Cifu-val lehetett értelmesen beszélgetni erről. Veletek nem. Furcsa nem. Valahogy ő nem jön ide naponta CV opozni meg fröcsögni minden szarról a játékban. Mondjuk őt intelligensebb embernek is tartom mint titeket. -
Amúgy meg, ha ennyire szarul megy a célzás, lőjj HE-vel, lehet, hogy direktbe kevesebbet sebzel, de a tűz meg a modulsebzés simán kompenzálja. 13 lövésből 1x tuti kigyújtod, de lehet, hogy többször is. Aki meg tud célozni és/vagy el tudja fogadni, hogy néha (gyakran) mellé lő, az használ AP-t.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.30. 16:21:38 -
ZsG502 #6517 Ez egy ilyen játék. A 6"-os és a 8"-as ágyúk átlagsebzése még ennél is jóval kevesebb.
Ebben a játékban nem te hozod a szabályokat és nem te határozod meg a sebzést, ilyen egyszerű.
Vedd tudomásul a szabályokat vagy uninstalláld a játékot és baszódj meg. Ennyi. -
A múltkor linkelte valaki a sebzésrendszer leírását. Elolvastad? Mert abban le volt írva a lényeg. "A hajó keresztül lövése 0,1x-es, míg a lepattanó és a sikertelen átütés 0 sebzést okoz." Mennyi a NorCa max AP sebzése? 13100. Annak a 0,1x-ese? 1310. Bénán, béna helyre lősz ezért ennyi a sebzés, nem kell túlmisztifikálni. -
DantesHUN #6515 Nem sebez maxot állandóan. Talán ha elolvasnád, hogy működik a sebzés rendszer a torpedók esetében...
,,A torpedó sebzése és a süllyesztés esélye függ a torpedótól magától és a hajó torpedó-elhárító rendszerétől is. A torpedó-elhárítás mértéke a szintek előrehaladtával nő, a tier 1 hajóknak nincs semmilyen (0%-os védelem), míg a tier 10-esnek a maximális 50%, azaz ennyivel kisebb sebzést visz be a torpedó illetve ennyivel kisebb eséllyel kezd el süllyedni a hajó (a többi tier védelme e két szám közt oszlik el)."
link
Ja, és elolvasnád, tudnád azt is miért sebzett 1300-at...
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.30. 16:14:37 -
DantesHUN #6514 Ez az érved? Nevetséges. Én konkrét dolgokat írtam le, te meg, csak butaságokat fecsegsz. Tehát amiket mondtam, olyan helyzetek nincsenek, és nem kell egyszerre több dologra figyelni. Jól megérvelted.
-
te még mindig játszol ?
-
Garakx #6512 Kérdés. Meglett a Bogue CV. Alapból kellene rajta lennie bombázóknak de nincs. Ott van hogy mounted de csatában van vadász meg torp és ennyi. -
StrikeFor #6511 ezek 12 km-es gyönyörű ívelt lövések voltak olyan beeséséi szögben,hogy tanítani lehetne,de MrRNG GOD máshogy értékelte -
StrikeFor #6510 torpedósok ilyet nem látnak....
értitek már miért vaygunk felbaszódva agyilag? miért undorító szar amikor bekapsz egy torpedót és maxot sebez állandóan?
a vicc az volt,hogy a NORCA akit lőttem szintén 1310-eket sebzet rajtam csak.....elég LOL nem? jól el is küldtük a picsába a WG-t :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.30. 16:07:19 -
Ry0K3N #6509 Cukorfalat kérdezd meg jeffikét mivel van neki 74 ezres átlagsebzése. És azt is kérdezd meg tőle más hajóosztállyal miért nem éri el még a közelét sem ennek az átlagnak. Biztos azért mert annyira oda kell figyelni vele hogy én még balkézzel vacsorázni is tudok közben. :D
"ja hát persze, lehet, hogy te akkor überistenkirálycsászár vagy, hogy neked ez nem probléma, és a másodperc tört része alatt, hozol meg döntéseket, illetve adsz ki 5-6 utasítást a repülő osztagoknak meg a hajóknak"
Miért ez másnak ekkora probléma? Starcraftoztál valaha?
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.30. 16:02:32 -
Túl fáradt vagyok ahhoz hogy érdeklődjek a modi topikba hogy mit tudnának javasolni a síró görcsösök ellen
Válaszolok én:
NE-JÁTSZ-HA-SZAR-nak találod a játékot
-
"Japersze bedobom az arcába Alt-al az aztán nagy leadelés, most komolyan játszottál te egyáltalán ebben a játékban CV-vel?"
CL, DD jól fordul. BB-vel lehet okosan minimalizálni a károkat. CL benyomja a skilljét, akkor dobhatod az arcába (gondolom erről se tudtál) nem sok fog találni. Nem beszélve a kis vadászáról, amivel ha nincs vadász kíséret szintén hasonló történik.
"-van vadászrajod, tudod használni ugye, meg van szemed tudod használni ugye? csak 20 kilóméterről észre lehet venni az ellen torpedóbombázóit, hú de nagyon neéz felkészülni rá annyira hirtelen érkeznek, váááóóó"
-Érdekes a BB-vel miért nem tudod használni a szemed? Ellenfél vadász kísérettel hozza a TB-it akkor pontosan mit is csinálok a vadászommal? Hát semmit, mert az ellenfél vadásza elkezd lőni. Ellenfél CV-je 1 el nagyobb szintű akkor a vadászai pont annyival erősebbek, hogy 1v1-et sohasem tudok megnyerni.
"-lassan kezdem érezni hogy túl hülye vagy ahhoz hogy vitatkozzam veled, kezd lerohadni az agyam a hülyeségeidtől, tök ugyanaz a helyzet AP és HE lőszerrel mint Torp és Zuhanóbombázókkal, mert fuck logic"
-Személyeskedést hagyd meg otthonra. A két külön sebzésnek és annak hatásainak éppenséggel megvan a lényege de gondolom erről sincs
halvány lila gőzöd sem, hogy ezt okosan, hogy lehetne kihasználni mert ha lenne nem írnál ilyeneket.
"- a csapattársaid golyófogók majd megoldják, a vadászaid feladata hogy torpedóbombázódat védd"
-Aha, akkor a fighter beállítás minek is van a játékban? Én kifejezetten a support szerepkör miatt kezdtem el játszani CV-vel.
"-Kérlek mesélj az RNG-ről, biztos hogy a torpedót nem oda dobja le ahova Alt-al utasítom ugye?"
-Nézz utána, nem ártana....
"Ha valóság kell csatlakozz a hadsereghez. Ez egy játék."
-Végre valamiben egyetértünk. Jól lenne már a játékszabályokat is megtanulni nem pedig sírni miatta.
Ti mást sem csináltok csak sírtok miatta, mikor lehetett tőled bármilyen konstruktív ötletet olvasni? Soha, sem. Csak személyeskedni meg rinyálni tudsz. Meg bizonygatni a semmit 6 kör után.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 16:00:49 -
DantesHUN #6506 Nem utáltak ki, abba hagytam a Wot-ot ennyi, és nem akarok moderátor lenni. De te meg állítsd már le magad, és folytonos flame keltést. Nagyon unalmas. És továbbra sem te döntesz , hogy mi lehet itt téma meg mi nem. Én a játékról írok, te meg csak személyeskedsz. -
DantesHUN #6505 Nagyon irritáló ám a sok ostobaság amit összehordasz, te is meg a többi. Nem azt mondtuk hogy nehéz. Világos ez?
Hanem, hogy nem mindig van sok tíz ezer sebzés. Nem mindig van jó kör. Ez sok mindentől függ, és igen sok mindenre oda kell figyelni. Mondok pár példát, és nem az ujjamból szoptam egyiket se, ezek megtörténtek.
Egyik oldalon vagyok én japán hordozóval másik oldalon két US hordozó. A vadász fölényükkel letaroltak. Ilyenkor nincs mit tenni. Végig bujkálhatom az egész pályát, hogy elkerüljem a vadászaikat, de a teljes légteret uralják. Mehetek a saját erős légvédelmű csapattársakkal, de ez se sokat ér. Egy ! vadász osztaga, lelőtte három osztagomat, és még maradt lőszere, illetve nem veszített gépet.
Ilyenkor aztán rohadtul kell taktikázni, hogy ne találjon meg a vadászaival.
Vagy, a csatahajók mind erős cirkáló fedezettel hajóznak. Mire a két osztag torpedó bombázó helyzetbe kerül, a fele gépnek annyi. Igencsak figyelni kell arra, hogy el is kellene kerülni a légvédelmi tűz javát, és még jól is kell majd becélozni.
Vagy, egy fullos Myogi, ami csak tier 4-es! már messziről fordulni kezdett. Lekövettem a torpedóbombázókkal, de mire megfelel szögbe álltak-két osztag, a gépek egyharmadát leszedte a légvédelme, azaz ennyivel kevesebb torpedót tudtak ledobni, amiből még néhányat ki is került. Ügyes ellenfél ez lazán megcsinálja.
Vagy, egy felszállásnyi idő alatt, veszít a csapat.
Vagy, a térkép egyik oldalán feljön pár romboló, és széttorpedóz, mivel a csapat nem védte a pályának azon részét.
És igen, mindebből az következik, hogy sok mindenre kell oda figyelni, egyszerre. Hagyjuk már ezt a ostoba szöveget: ,,an vadászrajod, tudod használni ugye, meg van szemed tudod használni ugye? csak 20 kilóméterről észre lehet venni az ellen torpedóbombázóit"
Ez nem így működik az átlag csatában. Az átlag csatában el kell dönteni rögtön a kezdésnél: hova érdemes helyezkedni a hajóval, és merre mozogni.
El kell dönteni hova menjenek a saját bombázók. Velük menjenek-e a vadászok, a hajót védjék, vagy az ellenfél bombázóira vadásszanak.
Figyelni kell hova áll a csapat, hova megy ha van csapattárs hordozó gépei, merről jönnek az ellenfél gépei, melyik célpontot érdemes támadni, hol vannak az ellenfél rombolói, cirkálói, nem-e feledeztek, nem -e áttörtek, stb, stb.
Van ,hogy teszem azt , másodpercek alatt kell irányt váltani a hajóval, kell célpontot megadni a bombázóknak, természetesen hogy a torpedók találjanak is, feladatot adni a vadászoknak. Mindezt egyszerre. Ugyanis igen, az ellenfél hajói, gépei is érkezhetnek hirtelen, a egész pályát egyszerre kell szemmel tartani, és mindenre figyelni. Ha az ember figyelme ellankad, mert mondjuk épp egy jól mozgó csatahajót akar letorpedózni, és pár másodperces késéssel veszi észre, hogy ellenséges bombázók közelítenek...vagy túl későn veszi észre az ellenséges vadászokat...megszívta.
ja hát persze, lehet, hogy te akkor überistenkirálycsászár vagy, hogy neked ez nem probléma, és a másodperc tört része alatt, hozol meg döntéseket, illetve adsz ki 5-6 utasítást a repülő osztagoknak meg a hajóknak. Bár ha én ennyire tehetséges lennék, tuti nem egy szaros játékra pazarolnám az időmet, hanem minimum rakétamérnök lennék a NASA-nál... -
Awakening #6504 A WOT topicból is kiutáltak, innét is kiutálnak. Tudom, hogy nehéz elviselni de nem leszel itt moderátor, hiába kapaszkodsz.
Én kérek elnézést a topic olvasóitól, remélem ezek hamarosan eltipliznek és komolyabb témákat is meg lehet beszélni. -
StrikeFor #6503 nem mellesleg ez a fő probléma: a CV játékos egy külön életet él a játékon belül és valóban számára a csapata csak folyófogó,hogy amíg azok élnek őt még véletlen se fenyegesse veszély a kis minijátékában megzavarja az ellenfél..... -
DantesHUN #6502 Mióta vagy te itt önjelölt vezér? Nem tudtam, hogy te döntesz arról,hogy itt szabad és mit nem. -
Ry0K3N #6501 -Japersze bedobom az arcába Alt-al az aztán nagy leadelés, most komolyan játszottál te egyáltalán ebben a játékban CV-vel?
-van vadászrajod, tudod használni ugye, meg van szemed tudod használni ugye? csak 20 kilóméterről észre lehet venni az ellen torpedóbombázóit, hú de nagyon neéz felkészülni rá annyira hirtelen érkeznek, váááóóó
-ugyan minek? kitorpedózod az ellenfél hajóit GGWP, ott te vagy a team, a többi csak golyófogó
-lassan kezdem érezni hogy túl hülye vagy ahhoz hogy vitatkozzam veled, kezd lerohadni az agyam a hülyeségeidtől, tök ugyanaz a helyzet AP és HE lőszerrel mint Torp és Zuhanóbombázókkal, mert fuck logic
- a csapattársaid golyófogók majd megoldják, a vadászaid feladata hogy torpedóbombázódat védd
-Kérlek mesélj az RNG-ről, biztos hogy a torpedót nem oda dobja le ahova Alt-al utasítom ugye?
Ha valóság kell csatlakozz a hadsereghez. Ez egy játék.
#6498 teljesen átlagos körök voltak aminél kettőben el is basztam mert kilőttek, ott még több sebzést tudtam volna leadni ha odafigyelek.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.30. 15:20:40 -
Awakening #6500 Tényleg jobb az átlagod ? Banlistára tettél ? Megyek kötelet fonni, nincs értelme az életemnek. -
Probléma ott van, hogy mi nem csak anyahajóval játszunk, hanem a többivel is. Pl cruiserrel jobb az XP átlagom mint neked. Egyébként köszi ezt a hasznos hozzászólást, mentél is a bannlistámra. -
6 meccset mentél egy Japán tier 5ös CV-vel összesen, ahol mákod volt és mind a 6 meccset megnyerted és ez alapján akarsz messzemenő következtetéseket levonni? Egyszerűen komolytalan az, amit írsz.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 15:12:46 -
Awakening #6497 Dehogynem, nehogy a kipiszkált fika belessen a kakaódba. menjetek már másik topicba, biztos van ilyen felülnézetes játékos egyszerűeknek.... -
"A többi hajónál leadelni kell a lövést,"
-Manuális torpedó dobásnál, bomba dobásnál is kell "leadelni"
"figyelni mikor kaphat az ember torpedót és már előre felkészülni rá honnan érkezhet,"
-Minket is ugyanúgy megtámadnak torpedóval csak mi közben a map másik felén kell, hogy kormányozzuk a repülőinket, ráadásul az ellenfél CV-inek az elsődleges célpontja vagyunk (remélem nem kell magyaráznom miért)
"figyelni a sok gyökeret akiket csapattársnak hívsz hogy hova kell segítség"
-Ezt nekünk is kell
"figyelni a lőszertípust milyen hajóra számíthatsz aki szembejön és ezt figyelembe venni,"
-Nekünk is kétfajta "lőszerünk" van (torpedó, gyújtóbomba)
"cruiserrel figyelni hova kell légi fedezet nehogy az ellen CV-je az elsőpercben kioffolja a BB-teket"
-A légi fedezet a mi dolgunk is, mint ahogyan írtam is mi vagyunk az elsődleges ellenfele az ellenséges CV-nek
"Sem a bombázónak sem a vadásznak nincs RNG-je. Oda dobja le a cuccot ahova azt te mondod neki."
-Nem igaz, nézz utána (látszik, hogy semmit sem tudsz az egészről)
"Kérlek a többi hülyeséget hanyagold a focinak semmi köze ehhez."
A hülyeséget te is hanyagolhatnád mert már unalmas. Én mindössze a te logikáddal hasonlítottam össze, hogy a könnyűnek
mondott dolgok milyen nehezek is lehetnek a valóságban. -
Ry0K3N #6495 Igen komolyan nehéz a hordozó élete. Annyira nehéz volt összehozni Zuihoval a 2k-s átlagXP-t és a 74 ezres átlagsebzést 6 meccs alatt hogy majdnem beledöglöttem annyira nehéz volt odafigyelni rá. Vért kellett hugyoznom hogy megcsináljam ember érted? Egy percre nem lankadhatott a figyelmem mert bármelyik másodpercben egy elszökött destroyer vagy egy vadászraj megkeseríthette a törékeny életemet lemészárolva dicső torpedóbombázóimat. -
StrikeFor #6494 édes Istenem............. -
DantesHUN #6493 Mert ám hordozóval semmire sem kell figyelni... -
csonttika72 #6492 Büszke lehetsz...., főleg, hogy a manőver az alapja minden harci tevékenységnek. Vagy ha olvastad a Harcszabályzatot (valahol rémlik, hogy mondtad, hogy katona lennél), akkor emlékezhetnél,, hogy a harc nem csak a tűzből, hanem a tűz és manőverekek összeségéből tevődik össze. Szóval büszke lehetsz, meg a kiképzőid is, gyöngyszemet neveltek...! -
StrikeFor #6491 ez bitang szép! -
StrikeFor #6490 nem fogod tudni megmagyarázni nekik........... -
Ry0K3N #6489 A többi hajónál leadelni kell a lövést, figyelni mikor kaphat az ember torpedót és már előre felkészülni rá honnan érkezhet, figyelni a sok gyökeret akiket csapattársnak hívsz hogy hova kell segítség, figyelni a lőszertípust milyen hajóra számíthatsz aki szembejön és ezt figyelembe venni, cruiserrel figyelni hova kell légi fedezet nehogy az ellen CV-je az elsőpercben kioffolja a BB-teket. És még sorolhatnám.
Sem a bombázónak sem a vadásznak nincs RNG-je. Oda dobja le a cuccot ahova azt te mondod neki.
Kérlek a többi hülyeséget hanyagold a focinak semmi köze ehhez. -
-
Én ugyan PVE majom vagyok, de most belenéztem a statisztikáimba. A Langley-vel az avg. damage-t illetőleg átlagos értéket olvasok, a warships destroyed meg vastagon az átlag alatt van. Nem kívánok a nagyok dolgába beleugatni, biztos a háj tír hordozók opok meg'minden, de az itteni homokozóban ezek a kemény, hideg számok.
A bot ráadásul elég ritkán fordulózza ki a torpedókat, a légvédelem a nem számottevőtől a nonegzisztensig terjed, a vadászaival a gép mindig a CV-it fedezi, tehát ennél ideálisabb helyzetet CV-vel nem lehet elképzelni. Igaz, az érem másik oldala, hogy egy torp. rajom van és slussz, tehát átlag úgy 2.6-2.7 vetést tudok eszközölni per csata, tehát mondjuk, hogy 16 torpedóból átlagosan beakad a fele.
Persze, kínos, ha az embert kicsípik úgy, hogy vissza se bír ütni, de a kő-papír-ollóban ez benne van és a DD is tud ilyent (sőt!), na meg a CV sem érzi jól magát, amikor a Kumával először felgyújtom a fedélzetét, hogy kussoljon, utána meg kitorpedózom belőle a sz*rt is, miközben nem tud tenni semmit, csak "menekülni" tizenpár csomóval... :) Érteni vélem, miért nem tartják ezt igazságosnak, én sem szeretek tehetetlenül megdögleni, de a pénisznek mindkét végén képes állni az ember majdnem bármilyen hajóval - ez meg így színes, és ettől jó. -
Plata #6486 Én is.És köszi.
És Működik is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.30. 14:31:11 -
Jah, Firefox verzió elvileg nincs még. Szerencsére én most Chrome-ot használok -
SG+ bővítmény
Jobb felül vannak a böngészők kiemelve. Rákattintasz a saját böngésző típusodra és fel is rakja, csak engedélyezned kell.
Kicsit másabb lesz az SG ne lepődj meg, mert megjelenik 1-2 új gomb. Jobb oldalt felül nekem megjelent egy fogaskerék, az a beállítások.
Egy dolgot állítottam át: Overlay kommentmező kikapcsoltam (beállításokban) mert akkor ha ezt nem kapcsoltam ki és válaszolni akartam egy hsz re, akkor azt nem válaszként küldte be, hanem csak mezei hszként.
Tiltani úgy tudsz, hogy az illető nevétől jobbra megjelenik egy kis lefelé mutató háromszög (igazából a név csíkjának a teljesen jobboldalán lesz, ahol mutatja a hozzászólás számát, ott van a válasz gomb, privát gomb meg ilyenek), szóval háromszögre rákattintasz és a hozzáadás listához legördülő menüből a tiltólistát választod ki (csak ez van ott). Ha ki akarod venni, akkor beállítások (kis fogaskerék jobb oldalt felül) aztán középen felül a tiltólistánál tudod törölni.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.30. 14:11:21 -
Hasselhoff72 #6483 altalános eszmecsere és ott az sg.hu bővítmény, ott le van írva minden -
Plata #6482 Melyik az a bővítmény?Leírnád ezt bővebben?Nem bánnám ha eltűnnének a retardált rinyálásai.