A Wargaming új MMO játéka
-
Én ugyan PVE majom vagyok, de most belenéztem a statisztikáimba. A Langley-vel az avg. damage-t illetőleg átlagos értéket olvasok, a warships destroyed meg vastagon az átlag alatt van. Nem kívánok a nagyok dolgába beleugatni, biztos a háj tír hordozók opok meg'minden, de az itteni homokozóban ezek a kemény, hideg számok.
A bot ráadásul elég ritkán fordulózza ki a torpedókat, a légvédelem a nem számottevőtől a nonegzisztensig terjed, a vadászaival a gép mindig a CV-it fedezi, tehát ennél ideálisabb helyzetet CV-vel nem lehet elképzelni. Igaz, az érem másik oldala, hogy egy torp. rajom van és slussz, tehát átlag úgy 2.6-2.7 vetést tudok eszközölni per csata, tehát mondjuk, hogy 16 torpedóból átlagosan beakad a fele.
Persze, kínos, ha az embert kicsípik úgy, hogy vissza se bír ütni, de a kő-papír-ollóban ez benne van és a DD is tud ilyent (sőt!), na meg a CV sem érzi jól magát, amikor a Kumával először felgyújtom a fedélzetét, hogy kussoljon, utána meg kitorpedózom belőle a sz*rt is, miközben nem tud tenni semmit, csak "menekülni" tizenpár csomóval... :) Érteni vélem, miért nem tartják ezt igazságosnak, én sem szeretek tehetetlenül megdögleni, de a pénisznek mindkét végén képes állni az ember majdnem bármilyen hajóval - ez meg így színes, és ettől jó.