23035
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • _dRaxx_
    HG az mi az?
  • _dRaxx_
    Na akkor tisztáztuk mi kell a játékhoz.. SZERENCSE ! Többet meg ne lássam hogy itt rísz. :DDD Mentél egy szar meccset zárd le magadban hogy ez így alakult nem volt szerencséd e van. Jó meccsekről meg lehet pakolni a képeket meg mesélni stb... :)
    Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.14. 11:41:44
  • Master91
    Ha nincs ember akkor időre bevállalom.
  • Lokker
    Kéne HG-t választani. Van aki vállalná?
  • StrikeFor
    pont leírtad ugyan azt amit én reggel.... :)
  • StrikeFor
    nem adtam el...volt rá jelentkező /még magyar is :P / pedig ugye "drága" volt.......
  • _dRaxx_
    Szééép ! Gratula :)
  • _dRaxx_
    Hát igen oda kéne raknia magukat az ágyúknak mivel nem egy megy mag köpködő fegyverről beszélünk.. DE ! Akármit mond bárki is vagy beadja vagy nem(vagy szerencséd van vagy nem) Ez így lett kitalálva és egyre több ilyen játék lesz én úgy vettem észre. Csak egy pl. Counter Strike Global Offensive nevű fps gémmel tolom. Felfutóban van az utolsó nagyobb rendezvényt már majdnem 1 millióan nézték online meg a helyszínen is az aréna fullon volt. Van egy rank rendszer amiben eljutottam a legmagasabb szintre(global elite) ugye értelem szerűen a legjobbak között vagyok. Van feljebb is de arra már nincs külön rang. Akik e fölött a rank fölött vannak azok a játékosok ebből élnek hogy játszanak egész nap. Volt egy időszak mikor nagyon ki függtem a játékot(gyakorlás orrba szájba) hiába gyakoroltam ott is órákat és hiába tudtam már minden kis rafkóságot még ez is kevés volt néha mert nem volt egyszerűen SZERENCSÉM. Akár mennyire is tudtam hogy mit csinálok volt amikor közöm nem volt a játékhoz mert nem úgy jöttek ki dolgok ahogy szerettem volna szóval nem volt szerencsém. Egyik pályán lőttem 20-30 freget egy meccs alatt ez jónak számít következőn meg örültem ha meglőttem a 10-15 freget ami nagyon gáz.. ahol meglőttem a 20-30 freget szerencsém volt ahol meg lőttem 10-15 freget ott nem volt szerencsém és nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy elképzeltem. Ebben a gyönyörű játékban még meg is kell tanulni a fegyverek a recoliját vagy is hogy hogyan mozgasd az egeredet lövés közben hogy a golyók oda menjenek ahol a célkereszted van vagy is ahova te szeretnéd hogy menjenek azok a golyók. Hiába tanultam meg lőni és hiába voltam pontos.. ha nem volt szerencsém akkor nem adott be semmit... ha meg szerencsém volt azt is beadta mikor az ember feje mellé lőttem. szal szerencse szerencse hátán. aki meg nincs jóban a szerencsével az hanyagoljak a WoWs meg az ilyen jellegű gémeket. :D
    Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.14. 11:24:33
  • Lokker
    Na nem sikerült eladni az accot?
  • Tono34
    Ez van ha nem én vagyok az elsődleges célpont :D

• pxxl
  • StrikeFor
    engem nem vernek pofán tesó.......megsúgom :)
  • Sendrov
    As teszt szerveren néhány csata és már lehet is szintet ugrani. Ez magas a tierekre is igaz. Szóval nyugodtan lehet nyomni a teszt szervert, gyorsan meg lesznek a hajók.
    Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.08.14. 10:27:55
  • Master91
    így van, mindenki hülye csak te vagy a helikopter

f.sznak játszol még mindig? csak erre válaszolj, ha ennyire köcsög a wg meg a random meg az atya úristen MIÉRT_JÁTSZÓL_MÉG_MINDIG?

Ha téged pofán vernek mindig egy boltba miért jársz vissza ugyan abba a boltba?
  • ximix #7275
    Nem sok WoT teszt szerveren voltam, de ott fel volt emelve a xp szorzó is, egy sima csatában kaptál olyan 15000xp 3-4 csata és mehettél a másik tankkal.
  • StrikeFor
    tegnap akartam én is írni :D munka,strand,család után ülj le és kezdj el grindelni megint T1-ről 0 XP vel :D :D ezek betegek baszki :D
    miért nem lehet az összes hajót odaadni,hiszen ez úgysem a valós accountod és legalább változatosan lehetne tesztelni.....ez a WG kegyetlenül kecseg banda! 2 nap 8-10 órás játékkal el is éred a t5-6 ot :D
  • Scharnhorst
    Én sem értettem, de ott volt a dokkjában a T1-es Hermelin meg a T8-as Tirpitz.
  • StrikeFor
    10 perce megy a meccs.....már csak alig 200 pont az ellenfélnek a győzelem ,de az én csapatom A felett a kezdőben tétován balfaszkodva,kempel! és ez NEKEM ,az én statomnak egy újabb loss.......hát igen b+ sok közöm volt a vereséghez...elindultam A-hoz 2 rombolóval,de amikor ott 4 ellenfél tűnt fel a rombolók visszamentek a kezdőre engem meg bedaráltak.........faszkivan

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.14. 10:00:06
  • Dewri
    Gondoltam megnézem a tesztszervert. 1 milliárd kredit, 2500 arany, ez igen! 0 xp... Ennyit erről.

Tier1-ről indulva, level 1 userrel kéne 3 nap alatt "tesztelni". Mit teszteljek, a tier-3-4-5-öt, ami már amúgy is van? Mert 2 nap alatt ki jut el minden ágon tier 10-re? Mármint olyan, aki nem ült ott napi 24 órában a gép előtt...

Miért nem lehet rendesen megoldani a tesztelést, mint a wotban????
  • Kotomicuki
    Valaha (tán a 8-as verziók feléig) a wot-ban is többségében voltak a kiszámítható lövések - és jöttek is az eredmények - , de mára az is csak egy unalmas és még bosszantóbb szerencsejátékká lett lezüllesztve - a wowp és a wows meg már eleve így kezdtek és remény sincs a megjavulásukra!
  • StrikeFor
    ez mondjuk igaz...kevés DD él túl meccset.....,de legalább ha talál a torpedó ott van sebzés rendesen :)

új peccs,remélem hoz valami kis élményt
  • Pluskast
    Német hajókat? Minek mikor a a 4.1-el nem is jönnek? Mindegy nem kell nekem ezt értenem.
  • Dewri
    Ja. Kíváncsi leszek az új rendszerre, ami majd a "győzelmek száma alapján" rak össze embereket. Mert "győz" az is, aki a pálya szélén semmit nem csinál és nyer a csapat, "győz" az is, aki berohan foglalni és győz az is, aki sorjázza a killeket közelharcban... Ez még mindig nem képesség alapú cucc, de legalább már valami, mindenképp örvendetes! A 7v7 külön jó dolog, nem tart majd 20 percig és egyedül is jobbak az esélyek, mint 15 ellen.
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.14. 09:02:39
  • Dewri
    Korábban már írtam, a DD-t ne vedd egy kalap alá a CV-vel, mert egy jó DD körhöz, főleg magasabb szinten, igenis vért kell pisálni és még akkor is halál a vége legtöbbször (nekem egyetlen túlélésem sincs DD-vel, tier4-5...)!! A semmibe elengedett torpedó trükk se működik mindig, ahhoz is nagy mák kell, hogy pont arra járjon valami, ami pont belemegy, ez nem mindennapos eset...
  • StrikeFor
    pontosan! és ezt nem értem a WG részéről,hogy miért csinálja,mert oké most még csak rávesszük magunkat a játékra,de már egyre kevesebbet játszom és tudom,hogy ez kifog golyózni idővel.......
  • Dewri
    Fél év után most mentem egy WT kört, 7 kill, vereség, ugyanazok az agyhalottak és grafikai bugok, mint fél éve. Nem wg játék, mégis leszarják úgy látom...
  • Dewri
    Mondjuk én sem tartom jónak azt a játékot, ahol "szerencse" kell a teljesítményhez. Merthogy ahhoz inkább célzás, ügyesség, manőverezés, járműismeret, gyenge pont ismeret, stb, stb kéne, mert az mutatná meg, ki mennyire TUD játszani. Az, hogy hétfőn 300ezret sebzek, kedden meg ugyanazzal a hajóval nem találok el semmit, aztán szerdán megint 300ezer, nem kicsit szánalmas, mert semmi köze nincs a játékos valódi tudásához!

Én nem azt élvezem, hogy lövök 10 sorozatot és szurkolok, hogy az egyik majd sebez 30ezret, a többi meg a szokásos fix 1000ret adja be, hanem azt élvezném, hogy mind a 10 sorozatom annyit sebez, ahogy a hajóm képességeinek és az én TUDÁSOMNAK (a már említett célzás, manőverezés, gyenge pont ismeretek, stb, stb) megfelel! De itt egyáltalán nem ez történik (se a wotban, se a wt-ben...), hanem 5 sorozatból 5x pontosan (!!!!) 1000 a sebzés, vagy full mellémegy minden (egyik nap, másnap meg nem...), stb, stb, teljesen függetlenül a tényleges TUDÁSTÓL, pusztán azért, mert a JÁTÉK így osztja le!

Pontosan az ilyen dolgok miatt megy el az ember kedve egy idő után az egésztől. Mert az, hogy nincs csapatmunka, az oké, le van szarva, nem lehet mit csinálni. De akkor legalább érjen valamit az én tudásom is: a lassú szar csatahajóm lassú szar ágyúi forogjanak lassan és szarul, de ha odalövök valahova és jól célzok, hibátlanul számolok ki mindent, tökéletes az ív, stb, akkor igenis basszon oda olyat a 12x310 mm cső, hogy már a lövés elengedésekor nyugodtan kezdhessek fordulni, mert tudom, hogy onnan már nem fognak visszalőni...
  • StrikeFor
    hát én már régóta 100-as vagyok WT-ben...sok mindent megéltem ott.....voltak és vannak érdekességek,de pont amit te is írtál,hogy ha tudod mit és hova kell lőni csak néha van érdekes történés......és ez már nagy különbség
    ha bemegyek RB-ni tudom,hogy 2-3 repcsit meg 4-5 tankot 100% ban kiszedek
    árkád meg 10++ :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.14. 08:42:18
  • Dewri
    WT nem random???? Ez azért nem kicsit hatalmas túlzás... Bár ott azért tényleg vannak fix pontok, ahol mindig bemegy a lövés, pl a Stug kémlelője instant kill. Wotban totál random, elég ha irányba lősz, majd lesz valami, gyenge pontra célozgatni időpazarlás...

A WT fórum is tele van sírva nevetséges esetekkel, sorolják mi honnan pattan/nem megy át, stb. Ja igen, mert ott is sírnak, ahogy minden fórumon sírnak, csak jelzem a "síráskifogásolóknak"...
  • StrikeFor
    de talán a legjobb mikor 2. perc környákán elenged a semmibe 4 torpedót....és 2:50 nél majd leesik a székről,mert úgy röhög ,hogy kiszedett vele egy hajót.....gyönyörűen tükrözi azt a hihetetlen kurva nagy skillt ami a torpedózáshoz kell.....CV, DD kezet rázhat.....
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.14. 08:34:51
  • StrikeFor
    "you line up a perfect shot with your 15 inch guns,point blank range /ez egy kifejezés a pontlövésre/ and every single one of them misses" :D

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.14. 08:30:01
  • StrikeFor
    és majdnem kifelejtettem : ebben a játékban a torpedó sebzés fixen működik.....lehet magyarázni a ballisztikai,meg becsapódási baromságokat az ágyuk esetében,mert ha DD-vel játszom fixen eltalálok bármit és fixen szarrá is sebzem.....édes mindegy,hogy elől hátul,milyen szögben,bal vagy jobb oldalon találom-e el.........és ez szánalmas! lehet akármit mondani,de ez érthetetlen...mert akkor hol van a hajók torpedó páncélzata? akkor az miért nem működik? a torpedó miért sebez mindig maximumot illetve critical-t?
  • StrikeFor
    ti kollektíven nagyon bugyuták vagytok.........,mert egy normálisan megírt játékban nincs ez a b**i random! Mi történik egy rendesen megírt játékban? elkezdesz vele játszani az elején kicsit béna vagy meg ügyetlen...majd ahogy gyakorolsz és többet játszol egyre jobb és jobb leszel....néha még elbaszod,de összességében fejlődsz majd beállsz egy szintre.....vegyük alapul a Warships-et,de csak a példa jobb érthetősége miatt...szóval beállsz egy szintre és ha esik,ha fúj 80-100 ezres köröket mész és nagy ritkán beleszaladsz egy rossz menetbe 20-30-es körrel...így működik szinte az összes piacon lévő játék! a WOW,WT( érdekes,hogy WT-ben mindig hozom a saját szintemet,szinte sosincs ilyen random faszság),Cod,BF, stb stb.

de itt ez a hajós gamma és tök mindegy,hogy van sacc/kb 1200 meccsem olyan kibebaszott ingadozó a teljesítményem mintha 2 napja raktam volna fel a játékot és még kóstolgatnám,hogy mit és hogyan,merre és meddig...........
    Persze,hogy bosszantja az embert mivel semmit nem tehetsz ellene.,.....hiába gyakorolsz,hiába játszol sokat ha a random szopó végére kerülsz akkor így jártál.....

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.14. 08:09:11
  • horika
    Ez igaz, és az is igaz, hogy mi is ezt csináljuk, mint ő a WG miatt, csak mi miatta csináljuk...
  • Master91
    tök mindegy, holnap megint ugyan úgy fog sírni az egész miatt, nem érti meg
  • Lokker
    Veri a nyálát itt minden nap, hogy így szar meg úgy szar az egész, de továbbra is tolja. Külön vicces volt mikor azt mondta, 40e Ft-ért eladja a hajós acc-ját.
  • _dRaxx_
    Kicsit bután gondolkodsz már bocsi. Nem lehet minden meccsen 100k+ dmg-t kiosztani meg mindig csak nyerni akármilyen játékos vagy. Össze vissza sebzésre kitérve meg vagy szerencséd van vagy nem. :) Meg igazából mindig minden a szerencsén múlik... Viszont azzal is tisztában vagy hogy WG játékkal játszol amit már vagy 51458761x szidtál hogy mekkora egy ratyitallér. Ideje lenne feldolgozni hogy miféle játékkal játszol és beletörődni hogy ez a játék ilyen és kész meg kb mindenkinek akinek valami mindig bassza a csőrét... jó lenne már beletörődni és nem vergődni. :D Ja és igazából az irományodra csak annyit akartam hogy csak szerencse kell semmi más.....
  • Tono34
    Cleveland nem nagyon adja nekem eddig. Vhogyan az első bekapott találatok után alig marad hp-m.. csak dobálja a bazi nagy bekapott sebzéseket.
  • Toweliee
    Ez attól, hogy meg van ideologizálva egy kbaszott nagy idiótaság.
  • Prince23
    Mennyire növelték meg az akkount szintet? meg van valami magyar leírással patch notes?