banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Mondjuk én sem tartom jónak azt a játékot, ahol "szerencse" kell a teljesítményhez. Merthogy ahhoz inkább célzás, ügyesség, manőverezés, járműismeret, gyenge pont ismeret, stb, stb kéne, mert az mutatná meg, ki mennyire TUD játszani. Az, hogy hétfőn 300ezret sebzek, kedden meg ugyanazzal a hajóval nem találok el semmit, aztán szerdán megint 300ezer, nem kicsit szánalmas, mert semmi köze nincs a játékos valódi tudásához!

Én nem azt élvezem, hogy lövök 10 sorozatot és szurkolok, hogy az egyik majd sebez 30ezret, a többi meg a szokásos fix 1000ret adja be, hanem azt élvezném, hogy mind a 10 sorozatom annyit sebez, ahogy a hajóm képességeinek és az én TUDÁSOMNAK (a már említett célzás, manőverezés, gyenge pont ismeretek, stb, stb) megfelel! De itt egyáltalán nem ez történik (se a wotban, se a wt-ben...), hanem 5 sorozatból 5x pontosan (!!!!) 1000 a sebzés, vagy full mellémegy minden (egyik nap, másnap meg nem...), stb, stb, teljesen függetlenül a tényleges TUDÁSTÓL, pusztán azért, mert a JÁTÉK így osztja le!

Pontosan az ilyen dolgok miatt megy el az ember kedve egy idő után az egésztől. Mert az, hogy nincs csapatmunka, az oké, le van szarva, nem lehet mit csinálni. De akkor legalább érjen valamit az én tudásom is: a lassú szar csatahajóm lassú szar ágyúi forogjanak lassan és szarul, de ha odalövök valahova és jól célzok, hibátlanul számolok ki mindent, tökéletes az ív, stb, akkor igenis basszon oda olyat a 12x310 mm cső, hogy már a lövés elengedésekor nyugodtan kezdhessek fordulni, mert tudom, hogy onnan már nem fognak visszalőni...