A Wargaming új MMO játéka
-
_dRaxx_ #7282 Hát igen oda kéne raknia magukat az ágyúknak mivel nem egy megy mag köpködő fegyverről beszélünk.. DE ! Akármit mond bárki is vagy beadja vagy nem(vagy szerencséd van vagy nem) Ez így lett kitalálva és egyre több ilyen játék lesz én úgy vettem észre. Csak egy pl. Counter Strike Global Offensive nevű fps gémmel tolom. Felfutóban van az utolsó nagyobb rendezvényt már majdnem 1 millióan nézték online meg a helyszínen is az aréna fullon volt. Van egy rank rendszer amiben eljutottam a legmagasabb szintre(global elite) ugye értelem szerűen a legjobbak között vagyok. Van feljebb is de arra már nincs külön rang. Akik e fölött a rank fölött vannak azok a játékosok ebből élnek hogy játszanak egész nap. Volt egy időszak mikor nagyon ki függtem a játékot(gyakorlás orrba szájba) hiába gyakoroltam ott is órákat és hiába tudtam már minden kis rafkóságot még ez is kevés volt néha mert nem volt egyszerűen SZERENCSÉM. Akár mennyire is tudtam hogy mit csinálok volt amikor közöm nem volt a játékhoz mert nem úgy jöttek ki dolgok ahogy szerettem volna szóval nem volt szerencsém. Egyik pályán lőttem 20-30 freget egy meccs alatt ez jónak számít következőn meg örültem ha meglőttem a 10-15 freget ami nagyon gáz.. ahol meglőttem a 20-30 freget szerencsém volt ahol meg lőttem 10-15 freget ott nem volt szerencsém és nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy elképzeltem. Ebben a gyönyörű játékban még meg is kell tanulni a fegyverek a recoliját vagy is hogy hogyan mozgasd az egeredet lövés közben hogy a golyók oda menjenek ahol a célkereszted van vagy is ahova te szeretnéd hogy menjenek azok a golyók. Hiába tanultam meg lőni és hiába voltam pontos.. ha nem volt szerencsém akkor nem adott be semmit... ha meg szerencsém volt azt is beadta mikor az ember feje mellé lőttem. szal szerencse szerencse hátán. aki meg nincs jóban a szerencsével az hanyagoljak a WoWs meg az ilyen jellegű gémeket. :D
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.14. 11:24:33