23030

A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #7604 Motor, fedélzet, lőtáv -
Jacktor #7603 Mikor már csak a szakasz segíthet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megvettem a New Mexico-t végre, javasolt fejlesztési sorrend? -
StrikeFor #7601 jaja láttam! mintha csak én játszottam volna a helyedben:D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.24. 08:32:13 -
Scharnhorst #7600 Egy tesztszerveren pláne botok elleni csata után ahol nagy sebzést osztottál azért messzemenő következtetést levonni nem kéne. Nem is értem az embereket, hogy miért számít értékelhető adatnak a botok elleni harc. Jó persze lehet azt mondani, hogy néha a bot okosabb, mint egy-egy játékos, de szerintem nem véletlen jár érte kevesebb xp és pénz. -
Myke28 #7599 Létre kell hoznod 1 tesztszerveres accountot és azzal tudsz belépni a tesztszerverre.
Link 1
Link 2
Letöltöd a teszt szerót és kész.
Siess mert már csak 3 óráig él a teszt.
(Bocsi már aludtam mikor kérdezted,de remélem lesz még ilyen teszt :) ) -
Kifejezetten érdekelne, hogy miként lehet felkerülni a "teszt"szerverre.
-
fuuuuu 1.5x-es szorzóval kaptam 74xp-t! xD az szép :DDD -
Dewri #7596 De tényleg. Nekem kellett lezúzni 1v1-ben a Yamatot, aztán jött az a cirkáló, aztán mehettem az utolsó Yamatora, majd indulhattam vissza a leglassabb döggel, mert foglalt egy kis fos romboló... Csoda hogy azt kiszedték valahogy... És hiába pofáztam a cseten... -
Dewri #7595 Na, most hogy vége a tesztelésnek, még 2 videó ide a végére és aztán hagyom, hogy más is írjon a fórumba...:)
Sokat szidtam az Izumot, de sikerült menni vele egy egész jó kört, vak tyúk is talál szemet alapon. Igaz elég kedvező MM-et kapott, tier6 is jött szembe, ami szintén ritka. +3 tier szembe sokkal gyakoribb, mint a -3...
Becsúszott egy 4 killes Iowa kör is. Ezzel a hajóval egész jó volt az életben maradási arányom...
-
StrikeFor #7594 a "where is my team" nagyot üt! :D én is mindig azt kérdezem mikor 1 vs ALL-t nyomok :D -
Dewri #7593 A Yamato-ra visszatérve: egyetlen kört mentem, kapásból 200ezer sebzés fölött jöttem ki! Soha semmilyen hajóval nem volt még ennyi sebzésem!! Szóval nem kérdés, sajnos át kell rugdosni magam a Myogin és aztán majd az Izumon is...:(
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.23. 22:39:09 -
Dewri #7592 2 nap tesztelés után személyes tapasztalataim, ami nem minősít semmilyen ágat/hajót, csak én láttam/éreztem így a dolgokat!
Nekem az jött le, hogy mégiscsak a csatahajók az igazán kemények magas szinteken. A hatalmas hp végre működni kezd és a cirkálók hamar elfogynak. Az USA vonalon a Colorado még jó, aztán a tier8 annyira nem tetszett, az Iowa megint jó, a Montana ismét nem volt olyan hatalmas, nem rossz, de még az Iowa is élvezetesebb volt számomra.
Japán vonalon a Kongotól végig jók, az egész ágon a Myogi és az Izumo a nagyon beteg módon szar hajó, pontosság/sebzés teljesen elcseszve. Itt a teszten fokozottan látszik, hogy bele van nyúlva az egyes hajókba, mert ha minden más hajóval szétvágok mindenkit, de ezzel a kettővel alig szedem össze még teszten is az xp-t, akkor szerintem nem a játékossal van a probléma... A Yamatoval egyetlen kört mentem, az bővel elég volt, az végre egy olyan hajó, amilyennek egy csatahajónak lennie kell: iszonyat lassan forgó tornyok, de ha odalő, akkor oda van lőve! És jól is bírja, pl Des Moinessel átváltottam naivan AP lőszerre ellene, hogy majd 5 másodpercenként adagolva jól megaprítom vele. Egyetlen sorozat sem sebezte pár km-ről...
Amcsi cirkálók nagyon nem tetszettek, már a Pensacolától kezdve, nagyon gyengék, vagy tényleg teljes játékstílusváltást igényelnek, de pár sorozatból szétcsapják őket és lassan töltenek végig. A Des Moines az egyetlen, ami ér valamit... A japán cirkálókat már az Aobánál abbahagytam, nulla élmény-giga szenvedés arányuk miatt...
Rombolókat nem tudtam tesztelni a korábban már említett kevés ember-bot saját csapat-félisten botok szemben eset miatt... CV-ket nem teszteltem, nem volt kedvem kattintgatni, rendesen akartam játszani... -
Dewri #7591 Ezt az Izumot komolyan gondolták??? Odáig tök jó a japán csatahajó vonal, de ez a hajó valami vicc! Ez a tier9 Myogi... 3 torony, az is elöl. A harmadik visszafelé tud csak körbefordulni, az egy nap... A pontossága nulla távolra. Sebzés vagy fixen 1247, vagy 5432. Kizárólag és pontosan minden egyes találat ennyi. Egyetlen normális sorozatot nem tudtam produkálni a szarrá fullozott hajóval!!! 2 napon van a tesztelésben, ez az egyetlen hajó, ami ekkora rakás szar, minden más hajó képes viszonylag jókat is lőni legalább néha, de ez nem. És ez az egyetlen hajó, aminek a legelső bejövő találat véglegesen elvitte az első tornyát!!!!!!!!!! 3 tornya van, abból is kapásból kilövik az elsőt, szarrá fullozott hajónál, 15 km-ről, szemből!!!!!!!!!!! Nem is vicc, mert a viccen lehetne röhögni...
Arról nem is beszélek, hogy ma 10-ből 8x a jeges pályát adja, mert azon van 1000 sziget és 2000 hegy, mert ilyen pálya való egy hajós, távolsági lövésekkel operáló játékba... -
Dewri #7590 Na, a Des Moines viszont tényleg jó. Nagyon durván fossa a lőszert! És mintha többet is bírna mint a tier8-9, legalábbis érzésre. De idáig eljutni... Kizártnak tartom sajnos, sem anyagilag nem lehetséges, sem idegrendszerileg...
Hihetetlen ez a sok orosz gyökér itt a szerveren. Botok ellen úgy veszítünk, hogy befoglalnak, holott van nálunk cirkáló és romboló is! Ez a legalja... Vagy: megyek az Iowával egy Montana mellett, irtjuk aki szembejön. Egy hülyegyerek meg rombolóval jön kicsit lemaradva és átlósan ráindít minden ellenfelünkre 500 torpedót, akit meglát, nem nézi, hogy mi is belekerülünk a szórásba. A Montanával leirtottunk egy Montanát és egy Iowát, ez a kis pénisz meg simán kitorpedózta a Montanát. Van CV, romboló vagyok, látom hogy a 2 csatahajó szétvágja az ellenfelét, akkor elmegyek más célpontra, nem az ő célpontjukat torpedózom agyon nem? Idióták. És hiába írok rá az ilyenre, mert 3 évesen nem tud olvasni... -
zsupeti #7589 Mentem pár kört a teszten és nagyon bejött az Amagi,még úgyx is,hogy stock volt.Nagato után mindenben fényévekkel jobb.
Ugyan ez a szitu a Colorado esetén is.,és hál istennek az élesen is nemsokára letudom mindkettő szemetet.
E két BB ágon álom ami ezután lesz,bár az Izumo elég érdekes az ágyú elrendezése miatt.
Furutaka kimaxolva sem volt annyira gáz,bár nem tudom h most milyen mert ezt csak a pacht után szeretném elindítani.
Az előbb random csatában jól sikerült aprítani a népet Amagival,amire 1800000xp-t adott. :) -
Nem kell hasonlítani mert 0 volt... viszont relog megoldotta 
Akkor irány a Yamato -
Myke28 #7587 Tudom hogy tesztszerver, tudom hogy botok, DE akkor is ez a MONTANA 1 állat.Kell nekem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay -
A jobb alsó sarokban a kikötőben találsz egy (épp csatában vagyok, fejből meg nem mondom, milyen) gombot, talán felkiáltójel van rajta, mindenesetre kicsi, olajzöld és négyzetalakú. Arra kattintva vissza tudod nézni az ütközet eredménylapját, ha még nem léptél ki. Ott a "Credits"-fülre kattintva a végértéket össze tudod hasonlítani az össz-egyenlegeddel. Vagy akár screenshotot is dobhatsz a jelenségről, megmondom őszintén, némileg vakarom a fejem, hogy ez mégis mi is.
Szerk.: Amit ugyanis a főlapon kiír, arról még lejön a szervizdíj meg a lőszer.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.23. 19:45:20 -
Kipróbáltam a játékot... és hááát.... jó benyomást tett hogy az egyik hajóm bennragadt a csatában, és egyáltalán nem kapok pénzt a csata végén... vagyis a csata végén írja hogy ad, csak nem kapom meg.
Tudok ezzel kezdeni valamit? -
Toweliee #7584 A Mutsukira kell a C test? -
Még ma eladlak a francba, meglátod; mehetsz a Myogi után, önthetnek belőled hamutartókat meg bádog teáskannákat.
DantesHUN #7582 Aha...persze...gondoltam, írhatnék erre valamit, hogy milyen hordozó szemszögből a dolog, de felesleges. -
Dewri #7581 Hát ezen én is átestem, de csúnyán. New Orleans, Baltimore egy kalap szar. Lassúak, és fél perc alatt elfogynak... Nagyon nem ezt vártam volna a magasabb cirkálóktól, ezeknél még az Omaha is sokkal durvább valóban...
Ráadásul magas szinten nem lehet normálisan játszani a hordozóktól. Tier8 fölött a gépi hordozók embertelen profik, úgy dobják ki a cirkálót is, hogy előbb tudja hova fogok fordulni, esély nincs manőverezni. Mindez azért, mert a sok gyökér coop-ban szórakozik magas hordozókkal és emiatt bejön szembe is. De persze a hülyegyerek leszarja az ellenséges CV-t, mert ő csak torpedózgat, nem érdekli, hogy esetleg le kéne szedni vadásszal a gépeket... -
Kösz, a fejlesztést én is így okoskodtam ki, mert a 14,5km lőtáv az itt már nagyon karcsú viszont a "kocsmázásról" le kell szoknom.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.23. 18:54:10 -
ZsG502 #7579 Most esel át a nehézcirkáló sokkon, amit a japán ágon Tier5-nél élnek át.
Az Omahánál megszokott "berontok a kocsmába és szétcsapok a parastok között" stílust itt már teljesen el kell felejteni.
Az USA cirkálók Tier 6 felett bizony unalmas kísérőhajók (Már a Cleveland is inkább konvojkísérő).
Mindig maradj egy lehetőleg Tier 6-os vagy afeletti csatahajó mellett. Fejezd be amit elkezdett, segíts neki rombolóvadászattal (négy tornyod van és az ágyúk pontosak) gyújtással, az oldalukat mutató cirkálókat meg szegecseld AP-vel.
Aztán az első fejlesztés a lőtáv legyen.
Aztán a B fedélzettel kapsz plusz két ágyút, majd az ágyúfejlesztés leviszi a toronyfordulást 30 másodpercre.
Ezekkel már használható lesz. A páncélzatod papír marad, ezért soha ne mutasd az oldaladat.
A teljesen kifejlesztett Pensacolával érdekes módon számottevően jobbak lettek a statjaim mint a Clevelanddal. -
Dewri #7578 Na ja. Nekem a New Orleans se tetszik, pár kört mentem, de ez olyan lassan tölt és fordul, hogy már olyan, mint egy csatahajó, csak épp nem bír el annyi találatot... -
Huh ez a stock Pensacola olyan érzés mintha -2 tier büntit kaptam volna. Ott hajtogatnak rajtam p.n.t ahol akarnak. -
Myke28 #7576 Folyamatosan ott nyomom :) , nagyon bejön ez a Montana.
Persze mire nekem az éles szerveren lesz az kb. 1 év :(
11 citadel, 215k damage :P
Még annyit fűznék hozzá ehhez - hátha nektek is hasznos lesz - hogy számomra nagyon jól jön közvetlenül indítás előtt (akár távcsővel) rohadt gyorsan megbecsülni, fordulóban van-e a cél, ill. ha a terep ebben korlátozza, megtippelni az útvonalát.Ennek hiányában sűrűn látok olyasmit, hogy a falu túlvégéről kipakolja a [jellemzően, adottságaiból kifolyólag japán] romboló/cirkáló a torpedókat, a BB közben meg talán oda sem figyel rá, de a célkövetéshez mondjuk félfordulón van a kormánymű, ami viszont a relatív helyzet miatt épp nem annyira szembetűnő. Akkor meg lehet integetni a torpedóknak... :) Szóval a szürke sáv az sebészi pontossággal megadja, hogy hova lőj, HA a cél egyenes vonalon, egyenletesen mozog. Normalerweise meg nem ezt teszi (ha van egy csepp agya, tisztában van a torpedóid hatótávolságával, tehát nem akkor kezd manőverezni, amikor meglátja a torpedóid, hanem azonnal, amint potenciálisan helyzetbe kerülsz), tehát érdemes a célsávra csak irányadóként tekinteni és korrigálni, ha szükséges. -
aru #7574 Ezt az X gombot megnézem co-op csatában (nem tudtam ilyenről), köszönöm. -
Dewri #7573 Tesztszerverre nem jön senki??? Nincs ember. A saját csapatomban 5 bot van, 1 ember és én. Az ellenfél botjai természetesen ledarálják a mieinket. Mert VÉLETLENÜL mindig a mi botjaink a gyengébbek, pedig azok is botok, elvileg ugyanazt kéne tudniuk, mint az ellenfélnek... És persze rombolóval esélytelen a tesztelés, mert a gép 1,5 km-ről is simán kikerül mindent, hiszen már az egérgomb lenyomásakor tudja mit és hova lövök, így nem nehéz... 2 kört mentem, egyetlen találatom nem volt rombolóval, úgyhogy hagyom is. A botok fedezőtüze annyit se ér, mint az emberi szobanövényeké... -
Dewri #7572 Tesztszerveres Colorado, 2 csata egyben. Nekem tetszik ez a hajó, iszonyat sebzést tud kiosztani. Itt a videóban pl kb 6:14-nél 48800-as citadelt lőttem egy Montanába, ez eddig a rekord citadel sebzésem!! :)
-
Dewri #7571 Rombolóval próbáltad úgy, hogy használod az x gombot célbefogásra? Mert akkor mutatja fehér sávval, hogy hova kell lőni a torpedókat. Enélkül a sáv nélkül elég reménytelen a játék, de azzal jókat lehet zúzni. Az elején én nem használtam, mert nem tudtam hogy kell, aztán néztem oktató videót a rombolókról és ott mutatták, azóta tetszik a dolog. Általában kicsapok 1-2 csatahajót körönként, igaz még 1x se éltem túl rombolóval semmilyen csatát...:) -
Az átlag ugye az 50%. Ergo, ha nagyon gáz vagy, (42%) az piros. A narancs átlagos, a világos kék átlag feletti, a lila meg remek (csíter).
De, ez így NEM mérvadó. Pl az én statom (nem valami fényes a Tiedhez képest, meg amúgy is kevés csatám van), pl cruisernél hajókra lebontva Chester (tier II) 9 csata 2 nyert (LOÁL) Chikuma 1 nyert a 6-ból, Albany meg 7 csatából 6 nyert. 
Nézd meg ergo a hajókra lebontva, és menj azokkal, melyekkel a legjobb a statod.
-
aru #7569 Felraktam ezt a statisztikás bőngészős izét és kicsit meglepődtem meg nem is.
- Gyakorlatilag én rombolóval nem tudok játszani ezt éreztem a letolt 6 csata után és hanyagoltam is.
- Hordozóval általában vesztes csatáim voltak így ott mindíg kevés XP-t kaptam még 60 ezer fölötti sebzésnél is, ezt is hanyagolom egy ideje
- Mivel én a cirkálónál soha nem torpedozóm ezért nagyon meglepődtem, hogy ennyivel jobb az eredményem, mint a csatahajó. Gyakorlatilag a csatahajó direkt szivatva van a kis sebzésekkel és lassú töltési idővel, míg a cirkálók szinte kétszer annyit sebeznek.
Valakinek valami amit lát még ebben amiből tanulhatok? Egy dolgot viszont nem értek! Miért piros az XP a cirkálónál, amikor ennyit dobál a játék?
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.08.23. 03:57:52 -
Scharnhorst #7568 Off:
Azért lásd be, hogy ma már kevés gyerek van el a papírrepülővel hiszen már a kisiskolás gyereknek mobilja, tabletje és hasonló kütyüje van.
Én is tudom magamról, hogy álmodoztam RC repülőről vagy tankról, de rájöttem, hogy társaság és pénz híján csak egy múló ábránd volna számomra ami addig vonz amíg meg nem szerzem és kis idő után rá nem unok. :) Viszont más dolognál tudtam, hogy az meg fogja érni a belefektetett időt és pénzt is. :) -
seepheeerd #7567 Ez pedig egy jó kis leírás arról, hogyan is lőttek ezek az ágyúk: Iowa class -
Régi doku a végén a horizont miatti látótáv is említve van.
Nekem a "kalimpáló" ágyúcsövek hiányoznak a játékból amikor lövés utáni visszatér töltőhelyzetbe, ezt még megoldhatták volna jól nézne ki. -
A felnőtteknél meg hát ki tudja mi lehet ez. :)
A gyereket a felnőttől a játékaik ára különbözteti meg. Egy gyerek elvan egy papírrepülővel, nekem már 2m-es RC vitorlázó gépeim vannak:)
ui: Rc= Radio Control
Utoljára szerkesztette: Endre, 2015.08.22. 21:43:56

le kell szoknom.