A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #7592 2 nap tesztelés után személyes tapasztalataim, ami nem minősít semmilyen ágat/hajót, csak én láttam/éreztem így a dolgokat!
Nekem az jött le, hogy mégiscsak a csatahajók az igazán kemények magas szinteken. A hatalmas hp végre működni kezd és a cirkálók hamar elfogynak. Az USA vonalon a Colorado még jó, aztán a tier8 annyira nem tetszett, az Iowa megint jó, a Montana ismét nem volt olyan hatalmas, nem rossz, de még az Iowa is élvezetesebb volt számomra.
Japán vonalon a Kongotól végig jók, az egész ágon a Myogi és az Izumo a nagyon beteg módon szar hajó, pontosság/sebzés teljesen elcseszve. Itt a teszten fokozottan látszik, hogy bele van nyúlva az egyes hajókba, mert ha minden más hajóval szétvágok mindenkit, de ezzel a kettővel alig szedem össze még teszten is az xp-t, akkor szerintem nem a játékossal van a probléma... A Yamatoval egyetlen kört mentem, az bővel elég volt, az végre egy olyan hajó, amilyennek egy csatahajónak lennie kell: iszonyat lassan forgó tornyok, de ha odalő, akkor oda van lőve! És jól is bírja, pl Des Moinessel átváltottam naivan AP lőszerre ellene, hogy majd 5 másodpercenként adagolva jól megaprítom vele. Egyetlen sorozat sem sebezte pár km-ről...
Amcsi cirkálók nagyon nem tetszettek, már a Pensacolától kezdve, nagyon gyengék, vagy tényleg teljes játékstílusváltást igényelnek, de pár sorozatból szétcsapják őket és lassan töltenek végig. A Des Moines az egyetlen, ami ér valamit... A japán cirkálókat már az Aobánál abbahagytam, nulla élmény-giga szenvedés arányuk miatt...
Rombolókat nem tudtam tesztelni a korábban már említett kevés ember-bot saját csapat-félisten botok szemben eset miatt... CV-ket nem teszteltem, nem volt kedvem kattintgatni, rendesen akartam játszani...