23037

A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10175 Mi az a kempelés? -
aru #10174 Sokszor előre sem kell rohanni a csodás spot rendszer miatt. Amikor hajózok és nyílt terepen 10 km-re hirtelen felvillan több hajó, cirkálók akkor ott nem user error van. A csatahajók meg ha hajlandóak lennének nem kempelni hanem együtt haladni a cirkálókkal akkor a nagyobb lőtáv miatt pont ott lennének a csatában.
Ma meg persze az RNG.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.29. 19:55:45 -
asolyom #10173 Szeretem, mikor szívató ágra rak a progi. Ma gyakrolatilag nem bírtam csatát nyerni, szinte egyik hajómmal sem. Azért végre meglett az Emden, és az első csatában az alábbi felállást hozta ki a gép.
És akkor mondjam azt, hogy nem genyó?
-
Plata #10172 Hagyd a francba a co-op csatákat,szart sem hoznak.Küldetés volt hogy menjek co-op csatát elmentem,elég uncsi volt,elfelejtettem vissza kapcsolni randomra és Minekaze-val is elmentem Co-op csatába,na azzal meg röhej könnyű volt,rendesen sebeztem de nem szarul adott jutalmat,sima random csatában meg majdnem 200k pénzt kaptam meg két és fél ezer xp-t. -
1kezdő #10171 El sem tudom képzelni, hogy némelyeknek minek a Tirpitz, mikor nem tud vele játszani. A csapatban két tirpitz volt és az én Coloradom, valamint Atago-k és egyébb cirkálók. Értelemszerűen a gépnél ennek tükörképe. Elsüllyesztettem egy Atago-t és magamra húztam két Tirpitz-t és egy Colorado-t. Tehát az ellenfél erejét és ezt kb. három percig húztam a félpályán keresztül magam után. Teljesen leamortizáltak és a végén kilőttek. De nem is ez az érdekes. Amíg lekötöttem a három ütőképes hajót, addig a többiek nem tudtak semmit csinálni. A sülyedésem után látom, hogy már csak a carrier és a két Tirpitz félig lesebezve harcolgat. Mi a fene verte le ennyire őket? Az egyik 200 valahány, a másik 300 valahány pontot tudott csinálni. Két Tirtpitz-t pár cirkáló elverte. A carrierünk egyetlen hajót sem tudott süllyeszteni. A gép Tirpitze több mint 800 pontot csinált. Szóval: még co-op szinten is időnként botrányosan gyenge csapat jön össze. -
Plata #10170 Azért ez a prém tényleg jó,Minekaze 2.5k meg 5.4k xp-t is hozott így. -
Prof William #10169 Ebben az Aoba is nagyon "jó." Ha jól sikerül belőniük, akkor szinte biztos a citadella.
Legutóbb valami idióta keresztbe fordult előttem és annak rendje és módja szerint össze is ütköztünk. Mire kigabalyodtunk egy közeli Nagato már becélzott. Sortűz - citadella-citadella és már süllyedtem is. A másik persze karcolásokkal megúszta.
De az azt követő csata nagyon jól sikerült az Aobáával. A zűrzavart kihasználva 2 társammal átvágtunk az ellenfél vonalai között és és mire észbe kaptam már mindkét hordozójukat a tenger fenekére küldtük.
Ezt követően betámadtuk a közös csoportban mozgó csathajóikat -akik mivel éppen tűzharcot vívtak a mi csatahajóinkkal- nem tuddtk megosztani a figyelmüket és közösen elszélesztettük őket. Jó volt.
Ezt követően a Fuso-val volt egy remek meccs.
Rögtön az elején köz eljött egy romboló, és miközben elengedte a torpedóit(nem rám) 4 kilométerről rálőttem. Az egyszerre becsapódó 12 HE-t nem bírta és felrobbant.
Ezt követően sikerült lőszerrekesz robbanást (első sortűz)előidézne egy csatahajóval, majd segítettem a többi kilövésében.
Amíg együtt haladtam a többiekkel - és mivel nem volt célpont a közelben - felküldtem a repcsit és észrevettem egy fél életerőn lévő Aobát 25 kilométernyire. Kilőttem rá egy sorozatot, majd kiváltottam célzó nézetből. Hirtelen kiírja 7 találat - Citadella - Süllyedés. 25 kilométerről ritka nagy mázli. :)
Jó kis csata volt. -
Plata #10168 Srácok most jöttem haza,felmentem a játékba és kivan írva hogy 21 óra prémiumom van,de ezt mire vagy hogy kaptam ha nem is voltam itthon?
Mellesleg,itt át lehet rakni ingyen a prém hajóból nem prémbe a kapitányt?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.29. 17:04:44 -
tutyimutyi2 #10167 sajna még nincsen hatos kifejlesztve, mikor megtudtam kezdtem bel az omahával a játékba hogy meglegyen a hatos de még 30k xp és minden BB engem fokuszál :( -
Plata #10166 Dupla torpedó lehetőség???????
Hogyan? -
kHares #10165 Neked ez a mód működik? Mert éppen van 4 db. t6 hajóm. Meg t5 meg t7 és hiába vagyok átállítva erre a port-ra nincs lila kongo. Annyira nem érdekelt eddig de most már zavar ennek a fickónak hogyan megy ha nekem nem. -
tutyimutyi2 #10164 A dianás cukorkát mekkorába dobhatja fel maximum? -
nekem nagyon bejott.. Tirpitz sokkal dragabb US szerveren. Ovatosnak kell lenni vele es a BB-et elkerulni A tobbi cruiser es DD ellen nagyon jo. Torpedoi erosebbek, gyorsabbak es tobb van mint a T8 Bensonnak... Rank 5-ig siman elvitt..
Van healje is egyeduli T8 cruiserkent.
Utoljára szerkesztette: gergod, 2015.12.29. 15:00:49 -
Kicsit változtattam a flottámon, jött a penészgomba (pensacola), Fuso, Nürnberg, elődjük meg ment, még az US tier 6 rombolót kellene, de még ki szeretné húzni 1 skillt a kapitányon, még egy ideig marad :) -
1kezdő #10161 7-8-as szinten még csak-csak, de felette én nem ajánlanám. Én vettem, de nem sok örömöm telik benne, mert örökké 10-es tierbe rak, ott meg hamar szétszedik. Én is inkább Tirpitzet vennék, ha újra kedvem támadna vásárolni. De szerintem nem éri meg, már rájöttem. Csak ne lenne sok pénzem! (no ezt most nem kell teljesen komolyan venni:D)
Arra jó, hogyha meg van a dupla torpedó lövési lehetőség, hogy lezárjon vele területeket, lévén 10 km.-ig lövi.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.29. 14:28:37 -
seepheeerd #10160 Ha vennék, csak Tirpitz-re költenék. -
seepheeerd #10159 Hát, amerikai csatahajó oldalról nézve van csak, ha az oldalát mutatja tuti a citadella, ezért is közismert úgy, hogy Citago. -
Prof William #10158 Atago-val van valakinek tapasztalata? -
Lokker #10157 WG és a pálya"tervezés"... destroval zsinórban harmadjára strait -
seepheeerd #10156 Kedvenc hajóm volt a North Carolináig. De ahogy hallom, tápolták a Coloradot, amikor én játszottam, az amerikai ág legócskább vacka volt :) -
seepheeerd #10155 Használod fightereknél az Alt-ot? Ugyanolyan mint a kézi torpedó dobás, csak ugye vadászoknál, egy sávot jelöl ki és abban bizony 1-2mp egy teljes torpedós század kivégzése... -
seepheeerd #10154 Kb felét fizeti mindennek, hajónak, moduloknak. -
Nincs benne ordongosseg, csak az alt attackot hasznalja. -
Plata #10152 Nem kell hozzá csata csak sok arany,gondolom. -
tbundy #10151 vki tudja, h egy 1-300 összcsatás játékosnak hogy lehet olyan langleyje, ami az én langleymet ledarálja, commanderem 3as szintig kifeljesztett, meg hajón van air group mod upgrade. most már több ilyen játékossal találkoztam, h alig volt csatája cv-vel mégis simán leszedte az összes fighterem. -
asolyom #10150 Jó kis hajó az, élvezetes. Kicsit lomha az oldalkormánya, bár nem tudom, hogy a többi japán BB-nek milyen. Az AA lehetne jobb. Az viszont biztos, hogy az amcsi BB-ket sebességben bőven lepipálja. -
Lokker #10149 Megvettem az ishizuchi-t és mentem vele pár karikát. azt kell mondjam nagyon élveztem, klasszisokkal pontosabb mint a myogi, meg ugye sokat dob az eggyel több main battery
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.29. 09:16:24 -
Toweliee #10148 Egyértelműen a japán. T3-ban a St. Louis elnyom mindent.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.12.28. 23:36:05 -
Sajna nem ismerem egyiket sem, én az utóbbin gondolkodom. -
Lokker #10146 Aurora vagy Ishizuchi? Funfaktor/élvezet a lényeg, nem a credit hozam meg a többi. -
Azért az az ágyú is tud majd kárpótolni :) Tegnap volt egy 143k sebzéses bukó köröm ... hiába no, csapat is kell mellé. -
nekem az egész amcsi bb ág bejött idáig. :) remélem ez sem okoz csalódást. mentem már vele párat, de még nagyon sovány szegény. viszont tényleg hiányzik róla a 3as ágyú, ahogy a new mexico-n volt :( -
NewMex-ről is szép emlékeim vannak :) -
asolyom #10142 Eh...én meg még csak a New Mexicora hajtok. Igaz, hogy a New York is csak ma lett meg, de már összeszedtem vele ~15k xp-t. -
Nagyon jó hajó a Colorado :) Egyedül a 3as ágyú hiányzik róla + lassú. Brutális mit lehet vele művelni. -
3X szorzó + prémium + zászló :D
lehetett volna jobb is, de ezzel legalább meglett a Colorado :)
-
sifu névvel mit vársz? gyanítom hogy tizenéves kung-fu panda fan, és ez minden amit tud jelenleg :D -
asolyom #10138 Roppant bosszantó az ilyen. Nem is értem az ilyen elmeroggyant egyéneket, miért akar mmo-t játszani, ha egyéni vagánykodásra vágyik. Nekem is volt hasnló ma, de ott valami csoda folytán a két megmaradt hordozónk megmentette nekünk a csatát, mert hogy az ellefél sem volt iq-val telítve. Legtöbb esetben azt tapasztalom, hogy a rombolók, cirkálók előre rohannak, és kilövetik magukat, és mire a csatahajók odaérnek, addigra már nyilván túlerővel állnak szembe. Vagy a másik, amikor a csatahajós egyén a térkép szélén próbál lavírozni, vígan nézve, hogy a rombolókat, és cirkálókat kinyírják. Csapat munka? Még hírből sem...
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.28. 22:10:08 -
Prof William #10137 Mekkora egy farok volt ma az egyik játékos. (5 perce)
A végére a csapatunkból egy cirkáló és egy romboló maradt 2 rombolóval és egy cirkálóval szemben.
Úgy tűnik ellenfelei sem voltak a helyzet magaslatán, mert valahova teljesen elkeveredtek. Romboló már túl messze volt ezért az őrizte a bázist a cirkáló meg már egy köpésre volt a bázistól. De mire eljutott oda megőszültünk.
Folyton kitért, óriási vargabetűket tett stb... Végre odaért. elkezdte foglalni, míg a romboló zavarta a saját bázist foglalni akaró ellent.
Az idióta meg közben térült-fordult és kétszer is kiment a bázisról, egyszer amikor már kb 70%-nál tartott, a foglalás, egyszer meg amikor már legalább 90%-nál. Tette ezt úgy hogy ellen még csak a közelben sem volt. A még bent lévők könyörögtek neki, hogy foglaljon már az ÉG SZERELMÉRE de nem..
Aztán harmadik foglalások feltűnt az ellenfél. és persze ÚJRA kiment a harcolni velük és akkor kilőtték.
Még egy ilyen idiótát. ÉS persze a Wakatke-vel pont ebben a csatámban volt egy alom torpedózásom és három sűlyesztésem... -
tutyimutyi2 #10136 nekem ez úgy jön elő hogy pl alapból bevan tölthe a he ez feltűnik megnyomom az ap-t hogy majd váltson és ha nem vagyok elég gyors a duplakattnál akkor 1 torony tüzel és már tölti is újra mindegyikbe az ap-t
aki korábban azt mondta hogy miért írja a honlapon a hír az arpeggiora hogy now live miközben csak a hangárt látja annak valószínűleg nem volt még kifejlesztve tier6os hajója
https://www.youtube.com/watch?v=GqnDdYtqCBw