A Wargaming új MMO játéka
-
Prof William #10169 Ebben az Aoba is nagyon "jó." Ha jól sikerül belőniük, akkor szinte biztos a citadella.
Legutóbb valami idióta keresztbe fordult előttem és annak rendje és módja szerint össze is ütköztünk. Mire kigabalyodtunk egy közeli Nagato már becélzott. Sortűz - citadella-citadella és már süllyedtem is. A másik persze karcolásokkal megúszta.
De az azt követő csata nagyon jól sikerült az Aobáával. A zűrzavart kihasználva 2 társammal átvágtunk az ellenfél vonalai között és és mire észbe kaptam már mindkét hordozójukat a tenger fenekére küldtük.
Ezt követően betámadtuk a közös csoportban mozgó csathajóikat -akik mivel éppen tűzharcot vívtak a mi csatahajóinkkal- nem tuddtk megosztani a figyelmüket és közösen elszélesztettük őket. Jó volt.
Ezt követően a Fuso-val volt egy remek meccs.
Rögtön az elején köz eljött egy romboló, és miközben elengedte a torpedóit(nem rám) 4 kilométerről rálőttem. Az egyszerre becsapódó 12 HE-t nem bírta és felrobbant.
Ezt követően sikerült lőszerrekesz robbanást (első sortűz)előidézne egy csatahajóval, majd segítettem a többi kilövésében.
Amíg együtt haladtam a többiekkel - és mivel nem volt célpont a közelben - felküldtem a repcsit és észrevettem egy fél életerőn lévő Aobát 25 kilométernyire. Kilőttem rá egy sorozatot, majd kiváltottam célzó nézetből. Hirtelen kiírja 7 találat - Citadella - Süllyedés. 25 kilométerről ritka nagy mázli. :)
Jó kis csata volt.