23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Kurafi97 #10776 Próbálom ezeket teljesíteni csak nem mindig sikerül ... :) -
Kurafi97 #10775 Ez tényleg elég gyanús :D -
Prof William #10774 Az Atago mióta megvettem nagy kedvenc. Szerintem kifejezetten fordulékony és gyors + ha követjük vele a tipikus cirkálótaktikát akkor egész jó esélyes élheti túl a csatákat.
A torpedói pedig elég komoly meglepetéseket tudnak okozni az ellenfélnek, ha nem figyel. -
atee73 #10773 igy 
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.01.22. 22:37:19 -
csonttika72 #10772 Egyszerűen: jól játszol, sokat sebzel, túléled és nyer a csapatod. Ennél egyszerűbben nem fog menni. -
Kurafi97 #10771 Valaki tudna valami tippet adni hogy szedjek össze 1800xp-t egy kör alatt, a gyöngyözés kéne. -
1kezdő #10770 Hmm.:) Így voltam az Atago-val, miután pénzért megvettem. Akkor még randomban játszottam. Mindig 9-10-es tier-be rakott és ráadásul még tapasztalatlanabb is voltam. Esélyem se volt. Mindig kilőttek hamar. Úgyhogy sokáig hozzá se nyúltam a hajóhoz. Kidobott pénz volt. Bár gyorsan tud haladni, de lassan kanyarodik. Nagy testű, kanyarban lomha. Kis kaliber és nem nagyon volt esély, hogy a csatahajókat 10 km., vagy annál kisebb távolságra megközelítsem.
Most co-op-ban, ahol a saját tierébe teszi a gép, már esélyes hogy győzzön, itt hasznát veszem. Nem-nem! Nem a pontokra gondolok, hanem a játékra. Ha már fizettem érte, legalább esélye legyen. Különben 9-10-ben egy hulladék. -
asolyom #10769 Azt hiszem, befejeztem a Mikasaval. Én ekkora hulladékot még nem láttam. Ennél szarabb hajó szerintem nem létezik a játékban, és még pénzbe is került.
-
Sziasztok!
Tegnap kezdtem a játékot, és az lenne a kérdésem hogy van e kód vagy valami mert a wot-hoz is voltak anno és kaptunk ajándékot ha beírtuk.
Továbbá ha van valami amit az újoncoknak fontos tudni örülnék ha megosztanátok, köszi!
-
1kezdő #10767 Ma a bosszantásból nekem is jutott. Miután végig zongoráztam az összes hajóm, irány a Clemson, oszt hagy mennyen. Miután megnézem a szereplőket, hogy kik lesznek és hogy, ki hol helyezkedik el, indulás után már megvan a stratégia és az is, hogy merre fogom megvalósítani. Akkor félek, amikor látom, hogy nem csak egyedül vagyok DD, hanem van még egy, esetleg több is van. Ma kétszer is előfordult, hogy elindulok határozottan egy irányba és a másik DD követni kezd, ott liheg a sarkamba. Ha van valami, akkor ezt nagyon utálom. Ütközetnél roppant zavaró, hogy ott van és veszélyes, mert a szarvasmarhája össze-vissza dobálja a torpedóit, amiből nekem is jut. Így aztán nem csak az ellenfélre kell figyelnem, valamint a torpedóira, hanem erre a jószágra is, illetve a torpedóira. Ma, a két alkalomból egyszer sikerült kilőnie engem, miután már kétszer sikerült kikerülnöm az ellen DD torpedóit. Megfogadtam, hogy legközelebb, ha utánam ered egy társ DD, inkább megállok, vagy elfordulok a másik irányba. -
nekem az tetszik, mikor becélzom az ellent, és egyszer csak természetesen mikor ellőttem magam, hirtelen odébb ugrik a hajó -.- ritkán van ilyen de bosszantó -
asolyom #10765 Szeretem, mikor ezerrel laggol ez a fostalicska. Képtelen vagyok ilyenkor normálisan célozni.
-
Srácok, a játékban valamiért nem tudom használni a ctrl billentyűt, tegnap újra kellett telepítenem a játékot, mert a kliens hibája miatt nem indult el a frissítés, így nem indult a játék sem. Azóta a ctrl nem működik. Van valami tippetek, hogy milyen beállítás okozhatja ezt? Egyszer már volt ilyen, de már nem emlékszem a megoldásra. A válaszokat előre is köszönöm.
A másik: Ez a gyöngy gyűjtés, amiről alább írtatok, hol elérhető? -
Toweliee #10763 T5, szinte megegyezik a Fujinnal.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.01.22. 14:03:56 -
Malachit #10762 Én nem leletem, de kell 1 japán prémium, kapitány képzésre. -
Prof William #10761 Lehet tudni valamit erről a prémium rombolóról? Milyen Tier lesz stb... -
Malachit #10760 Bocs 2000 darab. -
Malachit #10759 Ha 260 gyöngyöt összeszedsz fixen kapod a rombolót, 150-től pedig a 200 darab kisorsolásán veszel részt (nem fix, hogy nyersz is). -
Malachit #10758 A gyöngy gyűjtőshöz:
Random és ranked csatákat számolja a gyöngy gyűjtős feladathoz. A hajóknál csak a szintet nézi, vagy a típusnál csak a típust. A gyöngyeid számát ne a csíkon nézd, za a közösség által gyűjtött összes, kicsivel alatta van a sajátod külön. Csak az oldalon mutatja a gyöngyszámot, erre mod felesleges, csak legyél beloggolva és pár körönként frissítsd, ha nagyon követni akarod. -
Randomban kell menni, játékban nem találtam semmit ahol lehetne követni, de a honlapon elég gyorsan frissül. -
Prof William #10756 A gyöngygyűjtős küldetésekben a "nyerj X alkalommal XY hajóval" küldetésekben mindegy hogy milyen csatában nyersz?
Valamint csak a Project-R oldalon mutatja hogy hány gyöngyöt szereztünk, vagy van erre mód a játékban is? -
asolyom #10755 Eh...ma reggel két meccset mentem. Az elsőben 43K sebzés, és 3 süllyesztés elég volt a győzelemhez az Aurorával, a másikban 55K sebzés, és 2 süllyesztés kevés volt a St. Louis-zal. Ez utóbbinál mindenki elhullott mellőlem, és jó sokáig sikerült kijátszani az ellen megmaradt két South Carolina-ját, de ezt azért a végtelenségig nem lehet csinálni.
-
Gyöngyvadászat miatt megyek most vele, T5-ben csak ez az egy hajóm van. -
asolyom #10753 Szép eredmény! Én valahogy a Murmansk-ra nem tudtam ráérezni, így nem is sűrűn megyek vele. Nekem az Aurora sokkal jobban bejön, és maga a hajó is jobban tetszik. -
Hohóóóóó:
"UPDATE: You asked, we listened! By going above and beyond the original goal of collecting 260 Pearls, you will receive your free Kamikaze R Premium destroyer, once Project R is successfully over - and all without having to rely on pure chance! Of course, if you are not up to the challenge, you can still reach the previous goal of 150 Pearls and try your luck in the raffle for 2,000 specimens. So take a deep breath and dive into the deep for all those Project R Pearls!"
-
Heavy Hitters díja kicsit megdobta a bevételt :) -
Toweliee #10750 Köszi neked és Malachitnak is! De ilyen 5 gőbicsénként kell összeszedni a 6milliót? Tegnap óta be se léptem a játékba és +800k bogyóm van. Hogyan működik ez pontosan? -
carp3tm0nster #10749 prém fiók nélkül? grat! -
Most futottam talán az eddigi legjobb Murmansk körömet :) Kár, hogy a Myoko küldi ez nem számít, volt pár gyújtás :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.21. 17:20:55 -
1kezdő #10747 Remélem, hogy a co-op megszüntetésében nem lesz igazad. Amit a bot-ok beragadásáról írtál, az igaz és van is egy történetem nem régről.Sűrű szigetekkel teli területen elakadt egy DD. Mivel én voltam a Colorado-val közel hozzá és más ellenség nem volt, hát úgy döntöttem odamegyek szétlövöm. Tudom, hogy vigyázni kell, mert az ilyen elakadt DD is veszélyes tud lenni. Amerről jöttem, nem lehetett látni, mert a szigetke másik oldalán volt. Nem láttam, hogy milyen pozícióban áll a szigethez képest. Lassan megkerültem a szigetet és mielőtt kiértem volna mögüle, lelassítottam, illetve megálltam. Arra gondoltam, ha érzékeli a hajóm, akkor ellövi előttem a torpedókat, én meg kimegyek és szétlövöm. Tőlem balra 1 km.-re volt, de takarásban. Nem jöttek a torpedók, hát úgy gondoltam, hogy a pozíciója miatt nem lőhet. Azért még mindig óvatos voltam és csak 1/4 sebességgel, lépésben engedtem ki az orrát, hogy az orr ágyúkkal lőjem szét. Igen ám, de mivel a hajóm parancsnoki része nem volt kinn a sziget mögül, a kukkerben nem láttam csak a sziget fáit. Hát óvatosan még kijjebb engedtem a hajót és végre megláttam a dögöt. Megláttam a DD.t és még azt, hogy 6 db. torpedó jön nagy sebességgel a hajóm orra felé. Már csak annyi időm maradt, hogy egy cífrát elengedjek, mert az orrlövegeknél kritikus a találat. Hát a majdnem full életem eltűnt egyszeriben. Ez volt az első és egyben utolsó is, hogy ilyen kísérletbe fogok.:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.21. 16:56:41 -
Prof William #10746 Meddig tart ez a Project R? Nem láttam időlimitet. -
Gabhess #10745 Köszi a válaszokat -
Merőben mindegy, mert mindegyik hajót meg lehet szokni. ...pár jeles kivételtől eltekintve. :D
Elsősorban USN-t és IJN-t ajánlanám, egyrészt mert teljes a tech tree és kipróbálhatsz mindent, másrészt azért, mert az első marék cirkáló mindkettőnél teljesen jól játszható. A német cirkálók T5-től kezdenek igazán megvillanni, a szovjet rombolók meg T5-től kezdenek... nos, igen. -
garaib #10743 A coop tényleg túl könnyű, sokszor beragadnak a botok, kiszámítható a mozgásuk, csak gyakorlásra jó. A random sokkal nehezebb. .. Randomban sokkal kevesebb találatod van,mert az ellenséges játékos megpróbál kimanőverezni a lövések elől.
Ja és coopban iszonyat lassan fejlődsz.
Szerintem addig lesz bent a coop játék mód, ameddig nincs elegendő aktív játékos. -
Ez nagyban fugg a hajotipustol es a jatekstilusodtol.
En USN-el kezdtem es teljesen jo mind a 4 hajoosztaly -
Gabhess #10741 Ha valaki most kezdené a játékot, melyik országot ajánlanátok?
-
1kezdő #10740 Co.op-ban játszom, mert így döntöttem. Ez miatt rengeteg kritika ér, sőt, van aki nem átallja, hogy ezért -ha áttételesen is- lehülyéz. Mintha a co-op játékommal bárkit sértenék, vagy megrövidítenék. Aztán leírják, hogy micsoda teljesítmény kell randomba, mennyivel nehezebb. Szinte látom, ahogy vért verejtékeznek. Aztán jönnek a hatalmas teljesítmény bemutatók, ami bizonyítja a tulajdonosa érdemeit. Persze tudom hogy kell a sikerélmény, hisz ez ad erőt, hogy folytassuk, kitartsunk.
Nos akkor mutatnék egy 1hónapos felvételt -természetesen random-, amin világosan látszik, hogy semmi különös nem történik, illetve a videó rögzítő nem csinál nagy dolgokat. Teljesíti az alapdolgokat és csurog előre. Mégis szinte mindenkit leszed, de már annyira, hogy a végén a hordozót nem lövi ki, hogy maradjon másoknak is. Így is kiemelkedő a végeredménye. Pedig végig röhögcsél, hülyéskedik. A csapata jó, vagy az is lehet, hogy az ellenfél teljesen indiszponált. Vagy mindkettő.:)
Akkor nézzük ezt a kemény randomot: a meccs 3.30-tól kezdődik...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.21. 13:30:26 -
Talán itt. -
Malachit #10738 Belépsz az oldalra és csatlakozol a gyűjtögetéshez, majd vissza játékba és hajókázol. A rendszer meg automatikusan számolja a teljesítményeket a feladatokhoz, amiket az oldalon tudsz követni a gyöngy gyűjtős részlegen. -
1kezdő #10737 Nos. Azok a számok, amiket hozzávetőlegesen írtam, 1, nem szentírás, 2, egyénenként változó. A számok inkább olyan sacc/kb. De túl nagy eltérés nem lehet. Ami fontos a végeredmény vonatkozásában, az az, hogy túlnyomó százalékban a gép által melléd, illetve, ellened kiosztott emberek képességétől függ. Ha gyengék és gyorsan elhullanak, akkor teljesen kizárt, hogy te 3-6-ig hajót süllyessz. Ha ügyesen mozognak, jól helyezkednek és még jól is lőnek, valamint magukra vonják az ellen többségét, akkor te nyugodtan halászgathatsz és nagyon eredményes leszel, feltéve(!), ha szintén rendelkezel hasonlóan jó képességekkel.