A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10747 Remélem, hogy a co-op megszüntetésében nem lesz igazad. Amit a bot-ok beragadásáról írtál, az igaz és van is egy történetem nem régről.Sűrű szigetekkel teli területen elakadt egy DD. Mivel én voltam a Colorado-val közel hozzá és más ellenség nem volt, hát úgy döntöttem odamegyek szétlövöm. Tudom, hogy vigyázni kell, mert az ilyen elakadt DD is veszélyes tud lenni. Amerről jöttem, nem lehetett látni, mert a szigetke másik oldalán volt. Nem láttam, hogy milyen pozícióban áll a szigethez képest. Lassan megkerültem a szigetet és mielőtt kiértem volna mögüle, lelassítottam, illetve megálltam. Arra gondoltam, ha érzékeli a hajóm, akkor ellövi előttem a torpedókat, én meg kimegyek és szétlövöm. Tőlem balra 1 km.-re volt, de takarásban. Nem jöttek a torpedók, hát úgy gondoltam, hogy a pozíciója miatt nem lőhet. Azért még mindig óvatos voltam és csak 1/4 sebességgel, lépésben engedtem ki az orrát, hogy az orr ágyúkkal lőjem szét. Igen ám, de mivel a hajóm parancsnoki része nem volt kinn a sziget mögül, a kukkerben nem láttam csak a sziget fáit. Hát óvatosan még kijjebb engedtem a hajót és végre megláttam a dögöt. Megláttam a DD.t és még azt, hogy 6 db. torpedó jön nagy sebességgel a hajóm orra felé. Már csak annyi időm maradt, hogy egy cífrát elengedjek, mert az orrlövegeknél kritikus a találat. Hát a majdnem full életem eltűnt egyszeriben. Ez volt az első és egyben utolsó is, hogy ilyen kísérletbe fogok.:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.21. 16:56:41