A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10767 Ma a bosszantásból nekem is jutott. Miután végig zongoráztam az összes hajóm, irány a Clemson, oszt hagy mennyen. Miután megnézem a szereplőket, hogy kik lesznek és hogy, ki hol helyezkedik el, indulás után már megvan a stratégia és az is, hogy merre fogom megvalósítani. Akkor félek, amikor látom, hogy nem csak egyedül vagyok DD, hanem van még egy, esetleg több is van. Ma kétszer is előfordult, hogy elindulok határozottan egy irányba és a másik DD követni kezd, ott liheg a sarkamba. Ha van valami, akkor ezt nagyon utálom. Ütközetnél roppant zavaró, hogy ott van és veszélyes, mert a szarvasmarhája össze-vissza dobálja a torpedóit, amiből nekem is jut. Így aztán nem csak az ellenfélre kell figyelnem, valamint a torpedóira, hanem erre a jószágra is, illetve a torpedóira. Ma, a két alkalomból egyszer sikerült kilőnie engem, miután már kétszer sikerült kikerülnöm az ellen DD torpedóit. Megfogadtam, hogy legközelebb, ha utánam ered egy társ DD, inkább megállok, vagy elfordulok a másik irányba.